Komputersat S.C. Opinie

2.0 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 25
Średnia ocen:
2.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
komputersat.pl/
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Karol
link | zgłoś
2022-08-11
*.242.127.*
Masakra. Wcześniej miałem neostradę i zrezygnowałem, bo myślałem, że jest źle, ale teraz to sobie pogorszyłem zupełnie. Czekam tylko do końca umowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2022-08-10
*.242.127.*
Nie polecam, słaba jakość, drogo
dostęp do internetu
zła jakość, często tnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-08-10
*.201.133.*
Nie polecam, ping bardziej zmienny niż pogoda w Radomiu
brak
pełno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
koxu2137
link | zgłoś
2022-07-25
*.242.123.*
brak slow na ten internet 1000 pingu w kazdej mozliwej grze jedynie co tracisz to psychike i pieniadze
nie ma
internaet ma raka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2022-07-15
*.242.127.*
najgorszy możliwy internet, polecam jeżeli ktoś chce sobie zryć psychikę w nie cały tydzień, po tygodni zjechanej psychiki masz tylko ochotę skończyć jak słynny raper magik.
brak
niestabilne łącze, tracenie pakietów podczas grania a nawet rozmawiania ping skacze między 50-1000. to jest chore
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BardzoZadowolonyKlient
link | zgłoś
2022-07-06
*.242.125.*
Najgorszy gorszy możliwy Internet. Płacisz miliony monet a dostajesz gówno. Support też niczego sobie :D
brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony klient
link | zgłoś
2022-06-16
*.242.125.*
Dobry stabilny internet nawet po kablu polecam psuje psychikę jak mało co :)
XD
Brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KenSiaK
link | zgłoś
2022-04-21
*.242.127.*
Nie ma gorszego internetu w Koninie.
Brak
utraty pakietów, zacinanie się, zerowa pomoc, największy syf
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2022-04-03
*.242.124.*
Mam dokładnie taką samą sytuacje co Pan remekk od miesiąca problemy z pingiem 20-1500 tragedia.Pomoc techniczna i serwis równie dobrze bot telefoniczny mógłby tam za nich pracować nie było by różnicy.NIGDY WIĘCEJ
Działa dopuki się nie zpsuje puzniej płacisz za uszkodzony internet.
Ten dostawca internetu to jedna wielka wada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
remekk
link | zgłoś
2022-02-06
*.242.127.*
Od miesiąca problemy ze stabilnością łącza, Ping z 20 przechodzący w 1820 w ciągu sekundy to norma, prędkość pobierania - dno, panowie z serwisu obiecani 23 stycznia ani widu ani słychu po nich. Krótko mówiąc i podsumowując jeśli ktoś z was zastanawia się czy warto to odpowiedź jest prosta. Szkoda w [rozwiń/zwiń]
brak
stabilność łącza, kontakt z firmą, serwis który istnieje chyba tylko w ich mniemaniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2022-01-24
*.242.123.*
Ta firma jest wielkim żartem. Internet jest totalnym dnem od pażdziernkia chodzi wolniej od ślimaka, nawet potrafi zacińać film 1080p na YT paranoja,a jak się gra w gry to jest po prostu katastrofa z 40 pinga potrafi się zrobić 100 i jeszcze przy tym 15% packet lossa nie da się normalnie grać w gry( [rozwiń/zwiń]
nie ma
prędkość,obsługa, naprawianie błędów, pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olek Penseta
link | zgłoś
2021-12-25
*.0.177.*
Gówno internet z Gówno firmy. Internet chyba napędzany przez dwa ledwo dyszące chomiki. Jedyne do czego się nadaje to do wy***a. Pracownicy - chyba pierwsi lepsi z ulicy bo o internecie mają 0 pojęcia. Jeśli lubicie się regularnie *** to idealna oferta dla was. Nie polecam.
Brak
Pracownicy , dostawa internetu, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktor
link | zgłoś
2021-12-15
*.242.127.*
Kontakt z firmą to jedna wielka tragedia.. Oczekuje na pomoc już 2 miesiące Czytając opinie widzę że nie jestem jedyną osobą z problemami z pingiem. To jakiś żart.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-11-12
*.242.117.*
Kontakt z firmą to żart, zero pomocy. Drwina jeśli czegoś nie rozumiesz. Rezygnuje przy najbliższej możliwej okazji. Jeśli coś nie działa - wina starego routera.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2021-09-09
*.242.113.*
Totalne dno. Ciągłe skoki pingu i utrata packet lossow. Jak zawsze wina po mojej stronie a nie dostawcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-08-19
*:2a0d:e5a9:*
Jest git.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2021-08-15
*.242.114.*
Totalne dno. Jestem ich klientem od ponad 10 lat . Kiedyś znaczy jeszcze dwa lata temu było naprawdę na poziomie . Dzisiaj ,zwłaszcza w tym roku totalna porażka. Brak kontaktu z serwisem . Brak reakcji na problemy. Internet bardzo nie stabilny . Codziennie kilka razy dziennie brak internetu. A zwłas [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-03-21
*:8ef8:e22e:*
Polecam. Korzystamy z ich usług w firmie . Mamy łącze symetryczne 1giga. Wszystko lata jak powinno . ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witek
link | zgłoś
2021-03-05
*.242.114.*
Było dobrze póki działało, teraz to jest totalne nieporozumienie, wina zawsze leży po stronie klienta, na serwisanta czeka się ponad miesiąc, po czym i tak zero poprawy. Nagle przestali odpisywać na wiadomości, a telefonicznie zawsze jest to samo "u nas wszystko w porządku, sprawdzimy, oddzwonimy", [rozwiń/zwiń]
tylko do przeglądania stronek internetowych/filmików (jakiś czas było dobrze)
niestabilny ping od 50-1100, lepszy ping ma nawet mobilny internet/lte
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomeo
link | zgłoś
2020-05-26
*:d1a1:995b:*
Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2020-03-04
*:818f:6bf7:*
Jest zadowolony,korzystam od 5 lat i wiadomo czasami coś się wydarzy , nic nie jest wieczne ,ale jak dzwonię do serwisu to szybko odpowiadają na pomoc .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-03-04
*:818f:6bf7:*
polecam ,korzystam od 6 lat i zero problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2020-01-12
*.242.113.*
Porażka, właściel nie poważny jak i cała firma, czy telefonicznie czy z wizyta, porazka, odradzam sam wyczekuje końca umowy, na tą chwile lepiej korzystac z lte
brak, dno
pingi, niestabilność, obsługa,reklamacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m4teoo
link | zgłoś
2019-10-04
*.242.113.*
fajnie poki wszystko działa, dzwonie do serwisu, sprawdzają, ,zaraz odzwonia = zero kontaktu
jakiś czas było dobrze
serwis
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony Klient
link | zgłoś
2017-02-09
*.178.61.*
Najlepsza oferta internetu spośród wszystkich dostępnych, jakie znalazłem w swoim mieście. Najpierw wybrałem internet do domu, a teraz korzystam również z usług firmowych i jest naprawdę, wprost idealnie. Swobodnie korzystać z internetu, nic się nie zacina, sprawnie działam. Do tego firma i obsługa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Komputersat S.C. Opinie