Komputersat S.C. Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
komputersat.pl/
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marcin
link | zgłoś
2021-03-21
*:8ef8:e22e:*
Polecam. Korzystamy z ich usług w firmie . Mamy łącze symetryczne 1giga. Wszystko lata jak powinno . ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witek
link | zgłoś
2021-03-05
*.242.114.*
Było dobrze póki działało, teraz to jest totalne nieporozumienie, wina zawsze leży po stronie klienta, na serwisanta czeka się ponad miesiąc, po czym i tak zero poprawy. Nagle przestali odpisywać na wiadomości, a telefonicznie zawsze jest to samo "u nas wszystko w porządku, sprawdzimy, oddzwonimy", [rozwiń/zwiń]
tylko do przeglądania stronek internetowych/filmików (jakiś czas było dobrze)
niestabilny ping od 50-1100, lepszy ping ma nawet mobilny internet/lte
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomeo
link | zgłoś
2020-05-26
*:d1a1:995b:*
Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2020-03-04
*:818f:6bf7:*
Jest zadowolony,korzystam od 5 lat i wiadomo czasami coś się wydarzy , nic nie jest wieczne ,ale jak dzwonię do serwisu to szybko odpowiadają na pomoc .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-03-04
*:818f:6bf7:*
polecam ,korzystam od 6 lat i zero problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2020-01-12
*.242.113.*
Porażka, właściel nie poważny jak i cała firma, czy telefonicznie czy z wizyta, porazka, odradzam sam wyczekuje końca umowy, na tą chwile lepiej korzystac z lte
brak, dno
pingi, niestabilność, obsługa,reklamacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m4teoo
link | zgłoś
2019-10-04
*.242.113.*
fajnie poki wszystko działa, dzwonie do serwisu, sprawdzają, ,zaraz odzwonia = zero kontaktu
jakiś czas było dobrze
serwis
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony Klient
link | zgłoś
2017-02-09
*.178.61.*
Najlepsza oferta internetu spośród wszystkich dostępnych, jakie znalazłem w swoim mieście. Najpierw wybrałem internet do domu, a teraz korzystam również z usług firmowych i jest naprawdę, wprost idealnie. Swobodnie korzystać z internetu, nic się nie zacina, sprawnie działam. Do tego firma i obsługa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Komputersat S.C. Opinie