Komputersat S.C. Opinie

2.7 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Średnia ocen:
2.8 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
komputersat.pl/
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Olek Penseta
link | zgłoś
2021-12-25
*.0.177.*
Gówno internet z Gówno firmy. Internet chyba napędzany przez dwa ledwo dyszące chomiki. Jedyne do czego się nadaje to do wy***a. Pracownicy - chyba pierwsi lepsi z ulicy bo o internecie mają 0 pojęcia. Jeśli lubicie się regularnie *** to idealna oferta dla was. Nie polecam.
Brak
Pracownicy , dostawa internetu, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktor
link | zgłoś
2021-12-15
*.242.127.*
Kontakt z firmą to jedna wielka tragedia.. Oczekuje na pomoc już 2 miesiące Czytając opinie widzę że nie jestem jedyną osobą z problemami z pingiem. To jakiś żart.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-11-12
*.242.117.*
Kontakt z firmą to żart, zero pomocy. Drwina jeśli czegoś nie rozumiesz. Rezygnuje przy najbliższej możliwej okazji. Jeśli coś nie działa - wina starego routera.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2021-09-09
*.242.113.*
Totalne dno. Ciągłe skoki pingu i utrata packet lossow. Jak zawsze wina po mojej stronie a nie dostawcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-08-19
*:2a0d:e5a9:*
Jest git.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2021-08-15
*.242.114.*
Totalne dno. Jestem ich klientem od ponad 10 lat . Kiedyś znaczy jeszcze dwa lata temu było naprawdę na poziomie . Dzisiaj ,zwłaszcza w tym roku totalna porażka. Brak kontaktu z serwisem . Brak reakcji na problemy. Internet bardzo nie stabilny . Codziennie kilka razy dziennie brak internetu. A zwłas [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-03-21
*:8ef8:e22e:*
Polecam. Korzystamy z ich usług w firmie . Mamy łącze symetryczne 1giga. Wszystko lata jak powinno . ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witek
link | zgłoś
2021-03-05
*.242.114.*
Było dobrze póki działało, teraz to jest totalne nieporozumienie, wina zawsze leży po stronie klienta, na serwisanta czeka się ponad miesiąc, po czym i tak zero poprawy. Nagle przestali odpisywać na wiadomości, a telefonicznie zawsze jest to samo "u nas wszystko w porządku, sprawdzimy, oddzwonimy", [rozwiń/zwiń]
tylko do przeglądania stronek internetowych/filmików (jakiś czas było dobrze)
niestabilny ping od 50-1100, lepszy ping ma nawet mobilny internet/lte
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomeo
link | zgłoś
2020-05-26
*:d1a1:995b:*
Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2020-03-04
*:818f:6bf7:*
Jest zadowolony,korzystam od 5 lat i wiadomo czasami coś się wydarzy , nic nie jest wieczne ,ale jak dzwonię do serwisu to szybko odpowiadają na pomoc .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Komputersat S.C. Opinie