Koba Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 45
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.koba.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Monik
link | zgłoś
2021-11-20
*.218.217.*
Spoko net,bez przerwy w rozsądnych pieniądzach.Jak przerwał ktoś światłowód to szybko naprawili, nie kazali sobie czekać jak w innych firmach
Jakość
Chyba nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julek
link | zgłoś
2021-09-04
*.173.137.*
Firma dno, wprowadza faszystowskie metody segregacji sanitarnej. Podawajcie dalej te informacje, niech się niesie
Segregacja sanitarną, mobbing, faszyzm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ziomek
link | zgłoś
2021-03-07
*.47.28.*
Fatalna jakość - bardzo częste spowolnienia, jeszcze częściejbrak internetu. Obsługa olewa zgłoszenia. Drogo, dobre promocje tylko do zwabienia nowego jelenia. Całe szczęście są inni dostawcy, przenoszę się.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
X2X
link | zgłoś
2020-11-25
*:d064:b9d9:*
Dzięki za pomoc przy internecie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert W
link | zgłoś
2020-11-25
*.95.12.*
Miła i fachowa obsługa klienta. Pochwała dla Pani ze stanowiska 2
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
J. Antonowicz
link | zgłoś
2020-10-15
*.95.12.*
Obsługa konkretna, sprawa załatwiona ekspresowo. Polecam
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamillo
link | zgłoś
2020-05-05
*.175.144.*
dobra oferta, fajne Panie które doradzają i skutecznie dobierają terminy instalacji. Net działa niezawodnie, prędkość taka jak w umowie, nic nie zrywa, można grac w PS4 w trybie multi bez problemu
niezawodność, spoko cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2020-03-12
*.146.103.*
Kończyła mi się umowa i zajechałem ja przedłużyć bo przecież jest promocja jestem klientem od lat. Otrzymałem ofertę gorsza niż miałem poprzednio. Uwzględniona w umowie jako promocyjna i uwaga dodatkowo 10 zł abonamentu za modem. Więc jak płaciłem w poprzedniej umowie 50 zł to teraz otrzymałem promo [rozwiń/zwiń]
niezawodność
Kontakt z klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiech
link | zgłoś
2019-12-06
*.161.99.*
Mam internet w SAV i zachwyty nad tym badziewiem mnie dziwią.Pewnie oplaceni gloryfikuja tą beznadziejną irmę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XXX
link | zgłoś
2019-11-28
*.171.66.*
Internet działa prawidłowo, natomiast jego prędkość jest kiepska tylko 20 Mb/s na łączu światłowodowym. Brak możliwości zwiększenia prędkości !!! Widząc cenę 60 zł przy ofercie internetu, płaci się tak naprawdę 70 zł, ze względu na ukrytą opłatę związaną z konieczność dzierżawy modemu światłowodoweg [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Koba Opinie