Kar-Group Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 175
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
kar-group.elk.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kasia
link | zgłoś
2021-11-17
*.30.33.*
Bardzo dobra firma szkoleniowa, polecam!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2021-09-17
*.124.187.*
Bardzo solidna firma warta polecenia. Bardzo fachowa obsługa i rzeczowa wiedza.
Bardzo dobre materiały i super kontakt z firmą
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2021-09-16
*.111.123.*
Polecam bardzo kursu, bardzo przejrzyste i rzeczowe materiały. Można się wiele z nich nauczyć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-08-26
*:1d3c:653a:*
Porządna firma do szkoleń materiał także w video. Na maile odpisuja do 2 dni ale na czacie za to d razu. Polecam
video
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edytaa
link | zgłoś
2021-08-19
*.228.209.*
Ciekawe kursy
przystępność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-08-17
*.139.43.*
Firma godna zaufania. Materialy zrozumiale,latwo wchodza do glowy . Polecam kazdemu bo warto. Ciagle promocje Wiec kazdy moze wybrac cos dla siebie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marekjakoniuk
link | zgłoś
2021-07-30
*.204.49.*
Bardzo czytelne i fajnie skonstruowane szkolenie . Polecam.
czytelny i fajny kurs
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ireneusz
link | zgłoś
2021-05-31
*.201.55.*
Witam serdecznie chciałbym podziękować całemu zespołowi Kar-Group i zachęcić innych do wybierania w tym czym czują się dobrze i rozwijać swoją wiedzę a kurs naprawdę w tym pomoże Państwu polecam firmę Kar-Group lepiej chyba nie można trafić pozdrawiam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2021-05-30
*:42b9:69cb:*
Bardzo rzeczowe i konkretne szkolenie. Rzetelne informacje przekazane w bardzo przystępny sposób. Polecam serdecznie !!! Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia dzięki któremu podwyższyłem swoje kompetencje i wiedzę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-05-28
*.254.196.*
Moja rekomendacja jest. Zrobiłem kurs sportowy było dużo materiałów video a dodatkowo bez problemowa infolinia. Miłe wrażenia i dobre wspomnienia.
infolinia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Kar-Group Opinie