Kar-Group Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 169
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
kar-group.elk.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ireneusz
link | zgłoś
2021-05-31
*.201.55.*
Witam serdecznie chciałbym podziękować całemu zespołowi Kar-Group i zachęcić innych do wybierania w tym czym czują się dobrze i rozwijać swoją wiedzę a kurs naprawdę w tym pomoże Państwu polecam firmę Kar-Group lepiej chyba nie można trafić pozdrawiam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2021-05-30
*:42b9:69cb:*
Bardzo rzeczowe i konkretne szkolenie. Rzetelne informacje przekazane w bardzo przystępny sposób. Polecam serdecznie !!! Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia dzięki któremu podwyższyłem swoje kompetencje i wiedzę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-05-28
*.254.196.*
Moja rekomendacja jest. Zrobiłem kurs sportowy było dużo materiałów video a dodatkowo bez problemowa infolinia. Miłe wrażenia i dobre wspomnienia.
infolinia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ivan
link | zgłoś
2021-05-13
*.151.32.*
Serdecznie polecam profesjonalne, merytoryczne, rzeczowe szkolenia zawodowe w firmie Kar-Group. Jestem zadowolony z uzyskanej wiedzy. Kontakt z firmą na bieżąco. Brak jest jakichkolwiek utrudnień. Bardzo polecam!!!
profesjonalne, merytoryczne, Kontakt z firmą na bieżąco.
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2021-05-10
*.0.92.*
Bardzo polecam kursy. Odpowiedni dobór materiałów, nauka to wręcz przyjemność, cena adekwatna do jakości. Jestem zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agnieszka
link | zgłoś
2021-05-06
*.205.8.*
Jestem bardzo zadowolona z kursu, obsługa miła i pomocna, materiały dobrze przygotowane. Gorąco polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2021-04-14
*.173.130.*
Ciekawe szkolenie oraz zaskoczyło mnie wile dodatkowych darmowych materiałów edukacyjnych. Miła obsługa na czacie byłem mile zaskoczony.
Darmowe materiały edukacyjne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-04-09
*.205.199.*
Oferty szkoleń są w przysyenych cenach, oraz darmowe i każdy znajdzie coś dla siebie. Ja skorzystałam z kilku i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim.
Duży wybór kursów i szkoleń
Nie do wszystkich szkoleń jest certyfikat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-04-01
*.205.199.*
Dziękuję bardzo za to, że mogę uczestniczyć w państwa kursach i szkoleniach, które są bardzo pomocne i tanie. Jest to wspaniała pomoc w uzyskaniu odpowiednich kwalifikacji i znalezieniu pracy. Pozdrawiam cały zespół platformy szkoleniowej Kar - Group.
Duży wybór kursów i szkoleń
Zbyt mało darmowych szkoleń i kursów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-03-19
*.0.62.*
Jestem bardzo zniesmaczony firmą Kar-Group Ponieważ pięknie zachęcaja do następnych kursów, a do tego którego się wybrało przysyłają cześć materiałów gdzie klient dowiaduje się na samym końcu. Na telefony i odpisanie mejla graniczy z cudem, z takim traktowaniem jeszcze się nie spotkałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Kar-Group Opinie