Kancelaria Prawna LEXA Sp. z o.o. Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
kancelarialexa.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
obserwator
link | zgłoś
2019-04-06
*.147.100.*
Co za imbecyle - inaczej nie można nazwać osób a raczej osoby która pisze te opinie. Człowieku użyj przynajmniej VPN. Wszystkie opinie są pisane z dwóch urządzeń na przemiennie - przecież to widać po IP
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariola
link | zgłoś
2019-04-05
*.99.105.*
wpakowałam się prze nieuczciwego wspólnika w spore problemy finansowe. Firma była już prawie w upadłości. Znaleźli wyjście z sytuacji i to bardzo skuteczne. To było rok temu, teraz kończymy ka każdy miesiąc na plusie i to tylko dzięki nim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2019-04-05
*.178.111.*
Byłam załamana sprawa rozwodową. Mąż wyskoczył z taką batalią, ze nic tylko płakać. Pomogli mi bardzo, użyli wszystkich sił jakie mogli. To co wydawało się przegrane, wygrali. Dziękuję za wszystko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiktor
link | zgłoś
2019-04-05
*.178.111.*
Rozwiązywanie problemów finansowych, to ich specjalność. Podnieśli nas z bardzo poważnych problemów. Mamy i dach nad głową, i firmę. Stajemy powoli na nogi. Ich pomoc jest nieoceniona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola
link | zgłoś
2019-04-04
*.99.105.*
Możecie na nich polegać, nawet w tych najtrudniejszych sprawach. Współpracujemy z nimi na stałe i po kryzysie, opiekują się naszą firmą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
magda
link | zgłoś
2019-04-04
*.178.111.*
Chciałam rozwodu o winie męża, ale nie mogłam udowodnić mu zdrady. Pomogli, nawet detektywa znaleźli do działań. Dzięki temu podział majątku odbył się sprawiedliwie a ja nie muszę się martwic, o zapewnienie bytu dzieciom. Najlepsi prawnicy w mieście.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jolka
link | zgłoś
2019-04-03
*.99.105.*
Jak szukacie profesjonalistów od trudnych spraw rozwodowych z podziałem majątku, to tylko tutaj. Są niesamowici. Sprawy poszły o wiele szybciej niż przypuszczałam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
łukasz
link | zgłoś
2019-04-02
*.99.105.*
Najlepsza kancelaria od trudnych spraw. Już się baliśmy, że stracimy dach nad głową i cały majątek. Jak obiecali pomogli wszystko zatrzymać a my możemy zostać w naszym domu. Fakt długa droga przed nami do wyjścia z długów, ale czujemy się już bezpiecznie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2019-04-02
*.99.105.*
Uchronili nas przed komornikiem i utratą majątku. Nikt nie dawał nam szans na wyratowanie firmy a jednak się udało. Cały czas współpracujemy, aby poprawić nasze finanse i nie wpakować się ponownie w problemy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asia
link | zgłoś
2019-04-01
*.99.105.*
Nasz dom był już wystawiony na licytacje a my załamani. Kancelaria Lexa była nasza ostatnia nadzieją, jak się okazało skuteczną. Mamy dom i poukładane finanse.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Kancelaria Prawna LEXA Sp. z o.o. Opinie