Jubitom Opinie

1.9 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 13
Średnia ocen:
1.8 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.jubitom.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
sandra
link | zgłoś
2021-05-07
*.15.124.*
ZŁODZIEJE , złoto pompowane ,dziadoskie , naciągane , pękł kolczyk przy zapięciu i nie uwzględnili reklamacji pod żadnym pozorem bo moja wina
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-04-28
*.110.195.*
Zrobiłam dwa dość duże zamówienia, po czym przeczytałam złe opinie tutaj i się wystraszyłam o swoje pieniądze. Ale okazało się, że niepotrzebnie. Przyszła paczka (jedno zamówienie dotarło szybko, drugie dłużej- oczekiwali na jeszcze jeden pierścionek z zamówienia od producenta), wybrałam pasującą na [rozwiń/zwiń]
szybki kontakt email!
nie zauważyłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-04-21
*.11.144.*
Pierścionek po 3 miesiącach użytkowania nadaje się do wyrzucenia (srebro 925). Wytarta powłoka. Reklamacja nie uwzględniona. Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-03-25
*.163.128.*
Biżuteria w nadmorskich maszynach dla dzieci jest bardziej trwała niż pseudo BIŻUTERIA Z jubitoma. NIEPOLECANM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-02-22
*.30.54.*
Oni nie rozpatrują reklamacji tylko producent , reklamacje nie przyjęta bo nie s oni umywają ręce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aaa
link | zgłoś
2021-01-14
*.204.3.*
BRAK kontaktu jakiegokolwiek...pieniądze wpłynęły i cisza... Jak potoczyły się Pan zamówienia proszę o info.U jubilera raczej nie zostawiamy 10zl iZa taką cenę wypadło by choc napisać o wydłużeniu lub braku.zaxzynam się niepokoić to 1 moja tak nieprzyjemna sytuacja z zakupami w internecie i brakiem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aleksandra
link | zgłoś
2021-01-13
*.190.227.*
dramat jednym słowem, obsługa klienta w tym sklepie nie Istnieje. Zamówienie nie zrealizowane, ani słowa o jakimkolwiek opóźnieniu, nie ma żadnego kontaktu mailowego czy też telefonicznego, utopione pieniądze. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!
brak
brak obsługi klienta, brak kontaktu, brak zamówionego towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-01-11
*.64.55.*
Fatalna jakość obsługi klienta! Przez cały grudzień nie otrzymałam odpowiedzi na 4 wysłane maile, od dwóch tygodni centrum obsługi nie odbiera telefonu. Nie jestem w stanie stwierdzić, co się stało z moim zamówieniem ponieważ jakikolwiek kontakt jest niemożliwy. Żałuję, że nie przeczytałam wcześ [rozwiń/zwiń]
brak
fatalna jakość obsługi klienta, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cezaryl
link | zgłoś
2020-12-12
*.87.208.*
Zakupiony zegarek miał być nowy a za 2300zł dostałem powystawowy niekompletny z wyraźnymi śladami używania, obsługa sklepu odpisała ze nie maja magazynu z nowymi zegarkami i mają tylko zegarki na salonie. Ale sprzedali jako nowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radosław
link | zgłoś
2020-01-10
*.146.160.*
Jakościowo okazała się marną biżuterią którą można zgubić , kolczyki ( miały być prezentem a sa zmartwieniem )same wypadają z ucha. Reklamowałem i czekałem 2 tygodnie . Podczas odbioru reklamowanych kolczyków stwierdziłem, że nic nie zostało naprawione ( zapięcie w dalszym ciągu nie trzyma) na prot [rozwiń/zwiń]
brak
mnustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Jubitom Opinie