Jubitom Opinie

2.1 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Średnia ocen:
2.0 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.jubitom.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agnieszka
link | zgłoś
2022-06-22
*.241.25.*
Nie polecam, nigdy nie zrobie żadnego zakupu tej firmy.Bizuteria bardzo słabej jakosci nie adekwatna do ceny.Prezent okazał sie kłopotem z ktorym sie borykam. Łancuszek zrywa sie przy kontakcie z odzieżą,włosami. Obecnie łańcuszek złoty jest po dwu krotnej reklamacji leży w pudełku,tylko dlatego aby [rozwiń/zwiń]
Nie posiada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2022-03-05
*:3098:2992:*
To najgorsza firma z jakom miałam do czynienia.Złożyłam reklamację na popsutą bransoletkę.Otrzymałam odpowiedź,że źle ją użytkowałam,a ja przecież zgodnie z jej przeznaczeniem nosiłam na ręce.Po za tym nie naprawią mi jej,no to kto skoro nie firma,która ją wykonała.Absolutnie nie polecam tej firmy,o [rozwiń/zwiń]
Brak
Tandeta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota Anglia
link | zgłoś
2022-02-16
*.77.63.*
Właśnie firm mnie również oszukała. Rzekomo złe użytkowałem bransoletkę i dlatego nie uwzględniono mi reklamacji z powodu wyłamania się elementu. Wyglada na to ze jak kupujesz bransoletkę to powinna ona leżeć w pudełku a nie można jej nosić.
Zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-01-19
*.238.118.*
Zamówienia internetowe w Jubitomie to jakieś nieporozumienie! Po 2 tygodniach brak wysyłki, brak informacji o statusie, telefony do obsłygi zamówień internetowych nie odpowiadają...
Duzy wybor
Tragiczna obsluga internetowa a wlasicie jej brak!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sandra
link | zgłoś
2021-05-07
*.15.124.*
ZŁODZIEJE , złoto pompowane ,dziadoskie , naciągane , pękł kolczyk przy zapięciu i nie uwzględnili reklamacji pod żadnym pozorem bo moja wina
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-04-28
*.110.195.*
Zrobiłam dwa dość duże zamówienia, po czym przeczytałam złe opinie tutaj i się wystraszyłam o swoje pieniądze. Ale okazało się, że niepotrzebnie. Przyszła paczka (jedno zamówienie dotarło szybko, drugie dłużej- oczekiwali na jeszcze jeden pierścionek z zamówienia od producenta), wybrałam pasującą na [rozwiń/zwiń]
szybki kontakt email!
nie zauważyłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cezaryl
link | zgłoś
2020-12-12
*.87.208.*
Zakupiony zegarek miał być nowy a za 2300zł dostałem powystawowy niekompletny z wyraźnymi śladami używania, obsługa sklepu odpisała ze nie maja magazynu z nowymi zegarkami i mają tylko zegarki na salonie. Ale sprzedali jako nowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radosław
link | zgłoś
2020-01-10
*.146.160.*
Jakościowo okazała się marną biżuterią którą można zgubić , kolczyki ( miały być prezentem a sa zmartwieniem )same wypadają z ucha. Reklamowałem i czekałem 2 tygodnie . Podczas odbioru reklamowanych kolczyków stwierdziłem, że nic nie zostało naprawione ( zapięcie w dalszym ciągu nie trzyma) na prot [rozwiń/zwiń]
brak
mnustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dawny pracownik
link | zgłoś
2018-09-04
*.208.227.*
Wyzysk jak w obozie,szefowa prócz wystawiania *** szefowi nic nie ogarnia,kto chce stanowisko musi zaopatrzyć się w wazeline,zarobki jak za sprzatanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2014-09-16
*.42.219.*
Świetny sklep, warty zaznaczenia szerszej ilości klientów. Towar zawsze dociera na czas, w dodatku jest świetnie zabezpieczony, wiec nie ma takiej możliwości aby coś się potłukło. Polecam wszystkim Andrzej
super sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2014-06-14
*.22.238.*
Kupiłam zegarek za kilkaset złotych z paskiem/bransoletą (metalowa plecionka). Pasek wytrzymał tylko jedno popołudnie a podczas składania reklamacji dowiedziałam się od młodziutkich, bardzo niemiłych a wręcz bezczelnych sprzedawczyń, że pasek nie podlega reklamacji. Jawna kpina z klienta. Zdecydowa [rozwiń/zwiń]
Bardzo miła obsługa podczas zakupu
katastrofalna obsługa podczas reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Jubitom Opinie