JOPP Design sp. z o.o. Opinie

4.1 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 17
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.joppdesign.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Józef
link | zgłoś
2022-02-22
*.0.89.*
Nie mam pojęcia, jak można pisać coś pozytywnego o tej firmie. Gdy tylko wezmą zaliczkę, to jesteś zgubiony. Nie liczą się z klientem, partactwo w wykonaniu, o ile coś zrobią w ogóle. Godni polecenia wrogowi. W życiu nie spotkałem się z takimi ignorantami. Po roku oczekiwania na zakończenie meb [rozwiń/zwiń]
brak
dużo by tu pisać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2021-12-15
*:524a:3da:*
Firmę poznaje się nie po tym jak zaczyna a jak kończy. Pierwsze wrażenie i komunikacja ok ale jak się okazało że został dostarczony pęknięty zlew (900zl) to firma umyła od tego rece. Faktem jest ze towar nie yl sprawdzony po transporcie tylko zostawiony w garażu, ale zamawiając sprzęt za ponad 40,00 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-11-07
*.173.58.*
Aż dziw bierze, że taka firma może istnieć na rynku. Klient musi zapłacić 90% ustalonej kwoty zanim zobaczy meble, a to kiedy zobaczy to pozostaje w zakresie dobrego humoru pana Michała. Nie ma czegoś takiego jak termin wykonania prac dla tej firmy. Około miesiąca po ustalonym w umowie terminie rozp [rozwiń/zwiń]
Szybki i ładny projekt
Brak termonowości, umiejętności stolarskich, brak chęci wykonania zlecenia, niedbalstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2020-03-02
*.96.166.*
Absolutnie nie ma co narzekać na firmę. To muszą być jakieś złe wyssane z palca informacje. My bardzo pozytywnie oceniamy współpracę z Jopp Design. Firma działa bardzo profesjonalnie z dużym zaangażowaniem i pasją. Świetnie wykonują projekty, a jeszcze lepiej wygląda sprawa wykonania realizacji. Moż [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, zaangażowanie, pasja
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2020-03-02
*.96.166.*
Pełen profesjonalizm! Zamawialiśmy w JOPP kuchnię. Ponieważ mebli kuchennych nie wymienia się co dwa lata zależało nam na naprawdę solidnym wykonaniu. Zdecydowaliśmy się na pełną współpracę która przebiegała idealnie po naszej myśli od pomiarów po montaż. Nie widzieliśmy samego procesu produkcji meb [rozwiń/zwiń]
Solidność, projekt, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2019-10-22
*.96.173.*
Tak profesjonalnie potraktowana przez sprzedawcę, nie poczułam się już od bardzo dawna! Dziś rzadkością jest aby Sprzedawca potraktował Klienta jak swojego pracodawcę - z szacunkiem i otwarciem pełnego wachlarza swoich możliwości. Bardzo gorąco polecam współpracę wszystkim potencjalnym Klientom, a J [rozwiń/zwiń]
doradztwo, ceny, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-09-24
*.96.137.*
Na meble kuchenne firmy Jopp Design trafiłam przypadkiem będąc u znajomych. Tak się składało, że akurat planowałam remont kuchni. Umówiłam się na spotkanie i obsługa poleciła zrobienie mebli na wymiar. Jestem bardzo zadowolona z pięknych mebli, fachowej obsługi oraz szybkiego i perfekcyjnego montażu [rozwiń/zwiń]
Jakość, cena, doradztwo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwka
link | zgłoś
2019-06-05
*.96.138.*
Stu procentowa dokładność przy tworzeniu mebli. Kuchnia wygląda niesamowicie, a meble są bardzo porządnie wykonane.
jakość, cena, pomysły, projekt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek Molik
link | zgłoś
2018-08-13
*.253.176.*
Rewelacyjne meble - cena w porządku, jakość bardzo wysoka, wygląd perfekcyjny. Polecam jak ktoś szuka czegoś sprawdzonego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandro
link | zgłoś
2018-06-28
*.219.91.*
Świetna firma i świetne meble. Zdecydowanie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-06-27
*.219.91.*
Czas realizacji zamówienia był o wiele szybszy, niż myśleliśmy że będzie, a to spory plus. Jeśli natomiast chodzi o same meble to przede wszystkim są one bardzo dokładnie zrobione - tak jak było wcześniej mierzone. Są przestronne w środku, ale nie zagradzają kuchni, więc efekt taki jak oczekiwaliśmy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2018-06-26
*.219.91.*
Wysoka jakość, dobre ceny, świetny kontakt ze sprzedawcą. Moim zdaniem zdecydowanie warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz D.
link | zgłoś
2018-06-21
*.219.91.*
Jak dla mnie super meble. Wykonane bardzo porządnie i solidnie, nie mówiąc już o wyglądzie, który sprawił, że moja kuchnia prezentuje się teraz o niebo lepiej niż wcześniej. Realizacja zamówienia bardzo sprawna, a ceny uczciwe - POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanka
link | zgłoś
2018-05-21
*.184.134.*
Jestem mega zadowolona kuchnią którą mam na wymiar jest taka jaką chciałam i pasuje idealnie do mojej kuchni i jej wymiarów. Mega wrażenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-05-18
*.184.135.*
Bardzo dobra obsługa,przyszłam zobaczyć jak idzie projekt mojej kuchni i jestem pod mega wrażeniem, że projekt jest tak piękny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2017-12-02
*.95.29.*
NIE POLECAM. Wszystko pięknie, fachowo, rzeczowo do momentu podpisania umowy i wpłaty zaliczki w wys. 40%, później nieco gorzej ale też nieźle do wpłaty 50% na dzień przed montażem. Następnie Tragedia. Montaż mebli 4 miesiące zamiast tygodnia, przyjazdy ekipy w odstępach trzydniowych, tygodniowych i [rozwiń/zwiń]
Dobra cena AGD i to wszystko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2017-07-21
*.51.222.*
Szczerze polecam JOPP - rzeczowy, szybki kontakt, równie szybka, i co ważne, elastyczna realizacja zamówień. Pełne dopasowanie do potrzeb klienta. W moim przypadku zmieniłem kupiony już okap na inny - nie było żadnego problemu z realizacją. Fachowa pomoc w wyborze, pełen profesjonalizm. Co najważnie [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, szybka reakcja, elastyczność działania
Brak!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

JOPP Design sp. z o.o. Opinie