JOPP Design sp. z o.o. Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 16
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.joppdesign.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Tomek
link | zgłoś
2021-12-15
*:524a:3da:*
Firmę poznaje się nie po tym jak zaczyna a jak kończy. Pierwsze wrażenie i komunikacja ok ale jak się okazało że został dostarczony pęknięty zlew (900zl) to firma umyła od tego rece. Faktem jest ze towar nie yl sprawdzony po transporcie tylko zostawiony w garażu, ale zamawiając sprzęt za ponad 40,00 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-11-07
*.173.58.*
Aż dziw bierze, że taka firma może istnieć na rynku. Klient musi zapłacić 90% ustalonej kwoty zanim zobaczy meble, a to kiedy zobaczy to pozostaje w zakresie dobrego humoru pana Michała. Nie ma czegoś takiego jak termin wykonania prac dla tej firmy. Około miesiąca po ustalonym w umowie terminie rozp [rozwiń/zwiń]
Szybki i ładny projekt
Brak termonowości, umiejętności stolarskich, brak chęci wykonania zlecenia, niedbalstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2020-03-02
*.96.166.*
Absolutnie nie ma co narzekać na firmę. To muszą być jakieś złe wyssane z palca informacje. My bardzo pozytywnie oceniamy współpracę z Jopp Design. Firma działa bardzo profesjonalnie z dużym zaangażowaniem i pasją. Świetnie wykonują projekty, a jeszcze lepiej wygląda sprawa wykonania realizacji. Moż [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, zaangażowanie, pasja
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2020-03-02
*.96.166.*
Pełen profesjonalizm! Zamawialiśmy w JOPP kuchnię. Ponieważ mebli kuchennych nie wymienia się co dwa lata zależało nam na naprawdę solidnym wykonaniu. Zdecydowaliśmy się na pełną współpracę która przebiegała idealnie po naszej myśli od pomiarów po montaż. Nie widzieliśmy samego procesu produkcji meb [rozwiń/zwiń]
Solidność, projekt, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2019-10-22
*.96.173.*
Tak profesjonalnie potraktowana przez sprzedawcę, nie poczułam się już od bardzo dawna! Dziś rzadkością jest aby Sprzedawca potraktował Klienta jak swojego pracodawcę - z szacunkiem i otwarciem pełnego wachlarza swoich możliwości. Bardzo gorąco polecam współpracę wszystkim potencjalnym Klientom, a J [rozwiń/zwiń]
doradztwo, ceny, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-09-24
*.96.137.*
Na meble kuchenne firmy Jopp Design trafiłam przypadkiem będąc u znajomych. Tak się składało, że akurat planowałam remont kuchni. Umówiłam się na spotkanie i obsługa poleciła zrobienie mebli na wymiar. Jestem bardzo zadowolona z pięknych mebli, fachowej obsługi oraz szybkiego i perfekcyjnego montażu [rozwiń/zwiń]
Jakość, cena, doradztwo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwka
link | zgłoś
2019-06-05
*.96.138.*
Stu procentowa dokładność przy tworzeniu mebli. Kuchnia wygląda niesamowicie, a meble są bardzo porządnie wykonane.
jakość, cena, pomysły, projekt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek Molik
link | zgłoś
2018-08-13
*.253.176.*
Rewelacyjne meble - cena w porządku, jakość bardzo wysoka, wygląd perfekcyjny. Polecam jak ktoś szuka czegoś sprawdzonego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandro
link | zgłoś
2018-06-28
*.219.91.*
Świetna firma i świetne meble. Zdecydowanie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-06-27
*.219.91.*
Czas realizacji zamówienia był o wiele szybszy, niż myśleliśmy że będzie, a to spory plus. Jeśli natomiast chodzi o same meble to przede wszystkim są one bardzo dokładnie zrobione - tak jak było wcześniej mierzone. Są przestronne w środku, ale nie zagradzają kuchni, więc efekt taki jak oczekiwaliśmy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

JOPP Design sp. z o.o. Opinie