JOPP Design sp. z o.o. Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 15
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.joppdesign.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Józef
link | zgłoś
2021-04-28
*.180.164.*
W całym swoim życiu nie spotkałem jeszcze tak nieuczciwej firmy, jakbym brnął przez bagno. Nie dotrzymują terminów, unikają kontaktów gdy już otrzymają zaliczkę 90% na meble. Przerzucają winę na zamawiającego i są zwykłymi krętaczami. Uważajcie na nich, to zwykli oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2020-03-02
*.96.166.*
Absolutnie nie ma co narzekać na firmę. To muszą być jakieś złe wyssane z palca informacje. My bardzo pozytywnie oceniamy współpracę z Jopp Design. Firma działa bardzo profesjonalnie z dużym zaangażowaniem i pasją. Świetnie wykonują projekty, a jeszcze lepiej wygląda sprawa wykonania realizacji. Moż [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, zaangażowanie, pasja
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2020-03-02
*.96.166.*
Pełen profesjonalizm! Zamawialiśmy w JOPP kuchnię. Ponieważ mebli kuchennych nie wymienia się co dwa lata zależało nam na naprawdę solidnym wykonaniu. Zdecydowaliśmy się na pełną współpracę która przebiegała idealnie po naszej myśli od pomiarów po montaż. Nie widzieliśmy samego procesu produkcji meb [rozwiń/zwiń]
Solidność, projekt, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2019-10-22
*.96.173.*
Tak profesjonalnie potraktowana przez sprzedawcę, nie poczułam się już od bardzo dawna! Dziś rzadkością jest aby Sprzedawca potraktował Klienta jak swojego pracodawcę - z szacunkiem i otwarciem pełnego wachlarza swoich możliwości. Bardzo gorąco polecam współpracę wszystkim potencjalnym Klientom, a J [rozwiń/zwiń]
doradztwo, ceny, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-09-24
*.96.137.*
Na meble kuchenne firmy Jopp Design trafiłam przypadkiem będąc u znajomych. Tak się składało, że akurat planowałam remont kuchni. Umówiłam się na spotkanie i obsługa poleciła zrobienie mebli na wymiar. Jestem bardzo zadowolona z pięknych mebli, fachowej obsługi oraz szybkiego i perfekcyjnego montażu [rozwiń/zwiń]
Jakość, cena, doradztwo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwka
link | zgłoś
2019-06-05
*.96.138.*
Stu procentowa dokładność przy tworzeniu mebli. Kuchnia wygląda niesamowicie, a meble są bardzo porządnie wykonane.
jakość, cena, pomysły, projekt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek Molik
link | zgłoś
2018-08-13
*.253.176.*
Rewelacyjne meble - cena w porządku, jakość bardzo wysoka, wygląd perfekcyjny. Polecam jak ktoś szuka czegoś sprawdzonego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandro
link | zgłoś
2018-06-28
*.219.91.*
Świetna firma i świetne meble. Zdecydowanie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-06-27
*.219.91.*
Czas realizacji zamówienia był o wiele szybszy, niż myśleliśmy że będzie, a to spory plus. Jeśli natomiast chodzi o same meble to przede wszystkim są one bardzo dokładnie zrobione - tak jak było wcześniej mierzone. Są przestronne w środku, ale nie zagradzają kuchni, więc efekt taki jak oczekiwaliśmy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2018-06-26
*.219.91.*
Wysoka jakość, dobre ceny, świetny kontakt ze sprzedawcą. Moim zdaniem zdecydowanie warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

JOPP Design sp. z o.o. Opinie