Jarosław Sokołowski Nofx - oszust i kłamca Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 20
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.policja2009.fora.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jacek
link | zgłoś
2024-04-01
*:fd:46e3:*
Polecam testy od Pana Jarka. Na testach wiedzy 38 punktów na 40, najlepiej z grupy
wszystko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2024-03-27
*:::*
Ulala ale konkurencja pana Jarka go nie lubi:) nic dziwnego. Ja miałem testy od Pana Jarka i polecam w 100%. Sprawdziły się w 99%
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2024-03-25
*:1d5:e2b:*
Pana Jarka znam ze szkółki policyjnej gdzie wykładał. Dlatego zdziwiłam się tymi wpisami i według mnie jest to sprawa konkurencji. Uczyłam się z testów pana Jarka i zaliczyłam wszystko. człowiek kompetentny.
całokształt tego co robi
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucek
link | zgłoś
2024-03-24
*.24.186.*
Kupowałem testy od pana Jarka i jestem zadowolony. Zdawałem testy w 2024 roku i wszystko się pokryło
aktualne testy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nie dajcie się nabrać
link | zgłoś
2024-01-14
*.248.174.*
zakupilem zestaw testow od Jarka na allegro. Brak jakiegokolwiek pokrycia ze stanem faktycznym w praktyce. Nie kupujcie bo to tylko strata pieniędzy
zakupione testy nie mają pokrycia ze stanem faktycznym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XYZ
link | zgłoś
2023-12-15
*.248.172.*
Pod żadnym pozorem nie kupujcie żadnych testów od tego gościa. Na każdym niezależnym forum znajdziecie mnóstwo informacji na jego temat. Przykład: https://www.forumpolicyjne.com.pl/temat-kupno-opracowan-testow-od-jarka-nofx?fbclid=IwAR0D6GayTHd_UUkPWGHe6errGAEz_Cp_MgM5yf747Oiqc1XH8o0No6NVZqo N [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2023-12-14
*.0.45.*
Nie polecam. Oferuje coś, co kompletnie nie ma pokrycia z rzeczywistością
Niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2023-10-22
*.24.181.*
polecam testy od pana Jarka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-05-24
*.49.121.*
Na milion procent te negatywy pisała konkurencja pana Jarka która nie ma pewnych testów i chce się wybić na rynek w podły sposób. Każdy kto miał od Pana Jarka testy będzie go polecał bo nie ma się do czego doczepić
najlepsze testy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawllo
link | zgłoś
2023-05-22
*:d0:761d:*
Te pierwsze opinie to pisała konkurencja pana Jarka, znam Jarka ze szkółki policyjnej to mówi że się śmieje z takich akcji. Gość się zna na rekrutacji jak mało kto. Ja też dzięki niemu się dostałem
sam plusy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2023-05-21
*:1e7:6e3f:*
Testy opracowane bardzo dobrze. Polecam profil policjanta od Jarka
profil policjanta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mrs Wrc
link | zgłoś
2023-05-20
*:2fd:7b65:*
Jarek zna się na rzeczy, a nie przychylne kompentarze pisała pewnie konkurencja. Pan Jarek uczył mnie na szkółce. Testy ma ok, więc jak ktoś się zastanawia, polecam
uczciwośc, nowe testy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2023-05-19
*.49.121.*
Jak testy to tylko od pana Jarka S. Ma aktualne legalne w przeciwieństwie do innych osób
aktualność, legalność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-05-18
*.49.121.*
Ostatnio zdawałam testy multiselect z pomocą pana Jarka SOkołowskiego i zaliczyłam. Polecam w 100%
pomocny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław Sokołowski
link | zgłoś
2023-05-14
*.49.78.*
Witam. Dlaczgo nie podpisujecie się z imienia i nazwiska? To wszystko to co piszecie to są oszczerstwa na mój temat co mogę bez problemu udowodnić pokazując wyrok sądowy. Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Erufenrito
link | zgłoś
2023-03-30
*.31.28.*
KAŻDA pozytywna opinia jest pisana przez w.w xD straszenie sądem gdy tylko napisze się niekorzystny komentarz
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2021-10-22
*.146.33.*
Notoryczne straszenie sądem i obrażanie. To nie jest żaden policjant a te testy nie mają żadnej akredytacji Komendy Głównej Policji. Unikajcie tego oszusta. Nie jestem z konkurencji, za to nie raz byłem już straszony za swoją opinię po kontakcie.
Brak
Oszustwo, naciągactwo, strasznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2018-06-14
*.47.162.*
Ten "pan" nieraz straszył mnie sądem za to, że jako policjant napisałam, aby nie kupować jakichkolwiek testów, ponieważ one tylko one szkodzą na teście.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maciek
link | zgłoś
2018-02-09
*.185.136.*
Widać że konkurencja pana Jarka nie spi:) osobiscie korzystalem z jego testow i zdałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2017-11-01
*.43.197.*
Nie daj się nabrać na tego nieuczciwego człowieka. Wszystkie opinie pisane na forach są nieprawdziwe. Jak poszukasz w internecie to znajdziesz wyrok za kłamstwa które w kółko (ponad 35 tys. opinii zmyślonych) powtarza. Jak chwilę z nim popiszesz to zobaczysz jaki z niego krętacz. Nie daj się oszukać [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Jarosław Sokołowski Nofx - oszust i kłamca Opinie