IZI KUCHNIE Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 43
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
izikuchnie.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Joanna
link | zgłoś
2022-01-13
*.120.156.*
Jestem bardzo zadowolona z Izi kuchnie od projektu ktory wykonała p.Aleksandra po montaż który wykonał p.Edward .Wszystko na najwyższym poziomie.
Super kontakt, Profesjonalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzyś
link | zgłoś
2022-01-07
*.175.194.*
Nie polecam a wręcz odradzam. Projektant Dominik tworzy wirtualny projekt nie zapoznając się z rzeczywistością co poskutkowało brakiem odpowiedniej zabudowy pieca gazowego. Projektant po podpisaniu umowy często nie odbiera telefonu w godzinach pracy, posługuje się dziesiątkami maili, każdą informa [rozwiń/zwiń]
brak
wirtualny projektant z innego miasta, brak możliwości innej komunikacji niż pisemna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2022-01-05
*.64.165.*
Super sprawa! Szybko i profesjonalnie! Właśnie skończył się u mnie montaż i mogę zdecydowanie polecić firmę
Piękny wygląd, szybko i ceny adekwatne do jakości!
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz35
link | zgłoś
2022-01-04
*:a689:be3b:*
Polecam IZI Kuchnie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JAKUB C.
link | zgłoś
2022-01-03
*.19.178.*
Kuchnia dotarła, już zmontowana, prezentuje się extra, polecam IZI KUCHNIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-12-30
*.241.24.*
Projekt wyszedł super, a sama kuchnia jeszcze lepiej ???? Czas i cena również ok. Dziękuję za cierpliwość przy takich niezdecydowanych klientach ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-12-30
*:9ce6:926d:*
Zawsze i wszędzie będę polecać IZI Kuchnie !!! Współpraca z projektantem to była przyjemność. Bardzo empatyczny człowiek, który rozumie wszelkie potrzeby klienta. Kuchnia wyszła pięknie, tak jak sobie wymarzyłam !!!
Duże możliwości dostosowania, szeroki wybór kolorów, bardzo przyjemna obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-12-30
*.25.15.*
Profesjonalna Obsługa, meble wysokiej jakości. Będę Polecał.
Cena, Jakość, profesjonalna obsługa
Brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-12-30
*.19.195.*
Serdecznie polecam firmę IZIKuchnie! ???? Każdy spisał się na medal! ???? Kuchnia mówi sama za Siebie, że jestem zachwycony! Projektant pomógł mi dobrać płytki, uchwyty oraz sprzęt AGD. Kompleksowo załatwią za Ciebie wszystko! ???? Już niedługo będzie moja kolejna IZI Kuchnia!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dziobak
link | zgłoś
2021-12-30
*.19.178.*
Doskonała obsługa klienta. Piękna kuchnia, wszystko poszło świetnie.
Termin, jakość obsługi, ceny
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

IZI KUCHNIE Opinie