Opinie o ITTmedia telecom

3.4 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.ittmedia.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Łukasz
link | zgłoś
2021-04-14
*.103.40.*
Najgorszy dostawca internetu w Siedlcach. Można zapomnieć o jakichkolwiek grach online. Stałe 5% utraty pakietów i paskudne skoki pingu. Czasami nawet YT nie chce się ładować. Jak prędkość raz w miesiącu skoczy powyżej 100Mb/s to święto. Problem był zgłaszany 2 razy, a po 3 miesiącach nadal nic si [rozwiń/zwiń]
Tani
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2021-02-16
*.220.205.*
Jestem zadowolony z internetu radiowego. Mam 30 mega i działa bez zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2021-02-07
*.220.205.*
Bardzo dobra jakość światłowodu. Mamy internet z telewizją z którego od ponad dwóch lat jesteśmy bardzo zadowoleni
szybki, stabilny. Idealny kontakt z serwisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konsument
link | zgłoś
2020-09-06
*.220.205.*
Recenzuję tylko internet radiowy co do stacjonarnego nie mam pojęcia Sama prędkość jak na internet radiowy jest satysfakcjonująca, natomiast jeżeli chodzi o stabilność to odradzam. Jeżeli ma się ustawione połączenie przez większość dnia to prawdopodobnie około 5 razu zerwie internet, natomiast wiec [rozwiń/zwiń]
Relatywne dotrzymane standardy prędkości
Brak jakiejkolwiek stablilności nie jednokrotnie z telefonu komurkowego jest stabilniejszy oraz ma mniejsze opóźnienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz Adamiak
link | zgłoś
2019-05-19
*.220.205.*
Bardzo dobra jakość internetu i telewizji. Serwis na wysokim poziomie Polecam tego dostawcę
bezawaryjny, szybki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Siedlczanin111
link | zgłoś
2018-08-04
*.125.195.*
Ten pan z ittmedia to czysty złodziej, napiszę przedmiotowo jego usługi. Umowa jest na 24 miesiace na kwotę 1200 zł miesięcznie i odrazu daję ulge taką że abonament to 50 zł. ma to na celu zniechęcić klienta do zerwania umowy przed czasem. jak to było w moim wypadku. dziada i złodzieja ddosowali 2 t [rozwiń/zwiń]
brak
Umowa nie zgadza się z rzeczywistością, zrywki internetu, ddosy nawet 2 tygodniowe, zawyzone ceny na umowie zeby zniechecic klienta do rezygnacji z umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol
link | zgłoś
2018-01-13
*.103.41.*
Bardzo dobry internet. Polecam
Szybko działa, nie zacina się
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uzytkownik
link | zgłoś
2017-12-19
*.146.33.*
Porażka ,nie ma miesiąca żeby coś się nie działo. Do anteny mam rzut beretem a i tak coś się psuje zawiesza że nie mogę czasami parę godzin połączyć się z siecią
Straszny kontakt z biurem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-03-07
*.178.61.*
Szybki i stabilny internet. Tak głosi obietnica właścicieli firmy i dziś mogę stwierdzić, że ją spełniają. Wreszcie korzystam z internetu o dowolnej porze, bez żadnych problemów. Myślałam również nad telefonem stacjonarnym i okazało się, że korzystając z ich oferty mogą liczyć na telefon naprawdę za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?