Internetowy sklep meblowy - i-MEBLE Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 40
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
i-meble.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Natalka
link | zgłoś
2024-02-23
*::139:*
Nie żałuję zakupów tutaj. Wykonanie mebli jest bardzo dobre, świetnie wyglądają i do tego ceny są dosyć konkurencyjne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2024-02-20
*.8.210.*
Moim zdaniem w sklepie asortyment jest w porzadku, dobra jakosc i dobre ceny. Pozdrawiam serdecznie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2024-02-17
*.13.184.*
Serdecznie polecam. Jeśli chodzi o meble to nie mam żadnych zastrzeżeń. Ich wykonanie jest bardzo porządne ;) Super wyglądają ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidka
link | zgłoś
2024-02-16
*:ebff:fee4:*
Moim zdaniem jest to bardzo dobry sklep. Świetna obsługa, duży wybór, atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta
link | zgłoś
2024-02-15
*.111.245.*
Z mężem wybraliśmy tutaj bardzo ładne i funkcjonalne meble do naszej kuchni. Elegancko wyglądają także polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2024-02-15
*.173.174.*
Bardzo fajny sklep, super wybór mebli. Polecam, warto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roksana
link | zgłoś
2024-02-14
*.13.184.*
Nie mam żadnych zastrzeżeń co do zakupów w tym miejscu. Świetna obsługa,bardzo starannie wykonane meble
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2024-02-13
*::3b2:*
Bardzo dobre miejsce na zakup mebli. Tutaj bez problemu wybrałam coś odpowiedniego i przede wszystkim ceny okazały się bardzo atrakcyjne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rysiek
link | zgłoś
2024-02-13
*.173.174.*
Naprawdę ładne i solidne meble. Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2024-02-12
*.173.174.*
Bardzo fajny sklep, super te meble, polecam każdemu :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jowita
link | zgłoś
2024-02-12
*.13.187.*
Jak najbardziej polecam. Wybór mebli jest bardzo duży, dzięki czemu od razu z mężem dobraliśmy coś odpowiedniego do naszego domu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktor
link | zgłoś
2024-02-11
*.173.174.*
Bardzo fajne meble, polecam, naprawdę super obsługa i dostawa w terminie. Ekstra :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2024-02-06
*.173.174.*
Bardzo dobrze funkcjonujący sklep, szybka wysyłka, super asortyment. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2024-01-31
*.223.100.*
Dla mnie jest to fantastyczne miejsce na zakupy. Kontakt z obsługą jest dobry, a co do mebli to są one bardzo starannie wykonane, ładnie wyglądają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2024-01-31
*.222.198.*
Jak dla mnie jest to jednak bardzo dobry sklep. Zamówiłam tutaj już kilka mebli, które okazały się bardzo solidne i komfortowe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Erni
link | zgłoś
2024-01-30
*.11.242.*
Dostawa w umówionym czasie, wszystko się zgadza. Meble bardzo dobrze zabezpieczone w transporcie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2024-01-29
*.11.242.*
Polecam, dobre meble, trwałe i eleganckie :) dostawa zamówienia zgodna z terminem podanym przez sprzedawcę. Firma bardzo solidna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2024-01-26
*.13.185.*
Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na zakupy w tym miejscu. Profesjonalna obsługa, porządne meble i dobre ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2024-01-25
*.37.163.*
Sklep meblowy, który spełnił wszystkie moje oczekiwania! Piękne wzornictwo, generalnie wszystko super. Pozdrawiam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2024-01-25
*.37.163.*
Jeden z lepszych sklepów meblowych pod względem ceny w stosunku do jakości. Jak najbardziej jestem zadowolony z zakupów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalka
link | zgłoś
2024-01-23
*.13.185.*
Cieszę się, że zdecydowałam się jednak na zakupy w tym miejscu. Meble od razu przypadły mi do gustu, są do tego bardzo starannie wykonane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaja
link | zgłoś
2024-01-22
*.13.185.*
Nie mam żadnych zastrzeżeń jeśli chodzi o zakup mebli w tym miejscu. Bardzo dobra jakość, szeroki wybór ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Laura
link | zgłoś
2024-01-19
*.13.187.*
Jeśli chodzi o narożnik kupiony tutaj to sprawdza się on bardzo dobrze. Jest mega komfortowy i do tego bardzo porządnie wykonany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2024-01-12
*.13.187.*
Bardzo polecam. Na pewno nieraz jeszcze powtórzę tutaj zakupy. Meble wyglądają świetnie, do tego są one bardzo dobrej jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wini
link | zgłoś
2024-01-04
*.128.30.*
Zakupy robilem tutaj wiele razy poniewaz czesto moja partnerka chce cos zmieniac w mieszkaniu. Maja fajna oferte i duzo dobrych cen.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wilku
link | zgłoś
2024-01-03
*.128.30.*
Szybka wysylka mebli na tym mi zalezalo bo nie bylo duzo czasu na remont zakupy na plus polecam jeszcze tu wroce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kratos
link | zgłoś
2024-01-03
*.128.30.*
Bardzo dobra obsługa, nie było problemu z jakością ponieważ meble są wykonane solidnie i na ceny również nie można narzekać. Oceniam zakupy na 5 :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2024-01-03
*.13.185.*
Bardzo dobre miejsce na zakupy. Przemiła obsługa i wysokiej jakości meble!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2024-01-03
*.13.185.*
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Szybka realizacja zamówień, bardzo dobre ceny i solidnie wykonane meble
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2024-01-02
*.13.185.*
Bardzo jestem zadowolona z zakupów w tym miejscu. Meble wyróżniają się wysoką jakością i przede wszystkim można je kupić w atrakcyjnej cenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antek
link | zgłoś
2023-12-19
*.235.33.*
Sklep meblowy ten wyróżnia się nie tylko pięknymi meblami, ale również doskonałą obsługą. Personel zawsze chętnie udziela porad, jest kompetentny i rzetelny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majka
link | zgłoś
2023-12-18
*.235.38.*
Jestem zadowolona z zakupów w tym miejscu. Obsługa z dużym zaangażowaniem podchodzi do klientów, meble też są solidnie wykonane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2023-12-18
*.173.194.*
Bardzo lubię ten sklep, zawsze meble i ogółem cały asortyment świetny, obsługa super, naprawdę polecam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zosia
link | zgłoś
2023-12-16
*.235.38.*
Zakupy w tym sklepie meblowym to czysta przyjemność. Bogactwo opcji konfiguracyjnych pozwoliło mi dostosować meble do moich indywidualnych potrzeb i gustu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julita
link | zgłoś
2023-12-15
*.13.187.*
Bardzo ładne meble i przede wszystkim wybór jest szeroki, dzięki czemu z łatwością można dobrać coś dla siebie ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuzka
link | zgłoś
2023-12-14
*.13.187.*
Sklep meblowy, który spełnił wszystkie moje oczekiwania! Piękne wzornictwo, wysoka jakość wykonania i konkurencyjne ceny sprawiły, że zakupy były czystą radością. Gorąco polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-10-06
*.173.21.*
Kupiłem na i-meble stół owalny rozsuwany, ponieważ taki mi się podobał. Po poprawnym zgodnym z instrukcją montażu, stół należy zsunąć. I tutaj właśnie na gładkiej i równej powierzchni jedna noga wyłamuje się wyrywając mocujące ją śruby, posypały się wiory. Blat cienki, za cienki. Płyta robi wrażenie [rozwiń/zwiń]
Ładny wygląd
Za cienki blat, niewspółmierny do wymiaru śrub montażowych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
k
link | zgłoś
2023-04-12
*.8.52.*
nie polecam, szafki retro do łazienki dostarczono niekompletne, wypaczone, niechlujnie polakierowane. Na reklamację-wymianę czekam już ponad miesiąc, bez umywalki w nowej łazience(:
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Slawomir
link | zgłoś
2023-01-23
*:f09f:d3e3:*
Kupiłem przez tą firmę szafę z poniższego linku.https://i-meble.eu/.../28773-szafa-przesuwna-230-z... Szafa przyjechała z uszkodzonymi przednimi drzwiami. Opakowania tych szaf są beznadziejne. Wina moja bo nie sprawdziłemprzy odbiorze bo tak naprawdę przy takich gabarytach produktu takiej możliwości [rozwiń/zwiń]
Brak
Beznadziejna jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
imeble
link | zgłoś
2019-10-14
*.221.242.*
Jesteśmy dystrybutorem mebli, niezbędnych do wyposażenia domu, biura, oraz innych pomieszczeń użyteczności publicznej. Oferujemy zarówno komplety, jak i meble sprzedawane samodzielnie, z których stworzysz oryginalne kompozycje. Wśród naszej oferty dostępne są meble, akcesoria i dodatki, dzięki który [rozwiń/zwiń]
Meble nowoczesne, Internetowy sklep meblowy, Sklep meblowy online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Internetowy sklep meblowy - i-MEBLE Opinie