INTERNETICA Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 17
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.internetica.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
adam
link | zgłoś
2021-11-20
*.178.101.*
Nie polecam. Dwa lata pozycjonowania bez żadnego rezultatu, żadna z fraz nie znajduje w nawet w top 50 - stan na 25.05.21. Zamówiłem audyt zewnętrznej firmy SEO w celu weryfikacji i sprawdzenia rezultatów. NIEUZASADNIONE faktury, tłumaczone opłatą wynikającą z faktu nieskutecznego „wypowiedzenia u [rozwiń/zwiń]
nie potrafię wskazać
brak profejonzalizm, złe praktyki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
user
link | zgłoś
2021-11-18
*.146.66.*
Kiedy podjęliśmy decyzję, że już czas zmienić firmową stronę internetową, zacząłem poszukiwania profesjonalnej firmy, która się tym zajmie. Ciężko było rozstać się ze stroną, która była od lat wizytówką naszej firmy, a przez to, że robiliśmy ją sami mieliśmy do niej wielki sentyment. Wymagania były [rozwiń/zwiń]
świetny opiekun klienta, wysokie wyniki w google
cena, ale są warci tych pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2021-11-02
*.221.125.*
Ta firma to jedna wielka ściema, mają dobrze poukładany plan na łapanie leszczy z ulicy, bardzo niebezpiecznie jest podpisywać z nimi umowę
brak
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja Zagrobelona
link | zgłoś
2021-01-12
*.190.168.*
Bardzo profesjonalne podejście. Opiekun klienta zawsze stawał na wysokości zadania. Na każde zagadnienie zawsze otrzymywałam rzetelną odpowiedź i najważniejsze, że wyniki pozycjonowania cały czas się poprawią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik Mikalski
link | zgłoś
2021-01-08
*.190.168.*
Podobnych firm na rynku jest bardzo dużo. Mn ie do współpracy zachęciła oferta i jasne zasady współpracy. Płacę i otrzymuje wszystkie elementy zgodnie z ofertą. Współpraca przebieg jak na razie pomyślnie, jest stały kontakt z pracownikami. Jeżeli mam pytanie otrzymuje odpowiedź. A co najważniejsze w [rozwiń/zwiń]
jasne zasady
na razie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arti
link | zgłoś
2020-11-13
*.197.63.*
Gorąco polecam pozycjonowanie strony. Szybkie i trwałe wyniki, dobra komunikacja i pełen profesjonalizm. Dodatkowo mega sympatyczni ludzie, Oceniam na 6 :)
Szybkie i trwałe wyniki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-11-13
*.183.40.*
Pozycjonowanie to proces ciągły, tak wiem. Jednak szybkość z jaką zaczęły pojawiać się moje słowa kluczowe w TOP10 zaskoczyła mnie. Dzięki temu coraz więcej pacjentów przychodzi do mojej pracowni, a na tym przede wszystkim mi zależy. Polecam za szybkość i profesjonalizm.
bieżący dostęp do statystyk, profesjonalny doradca
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-11-12
*.72.226.*
Witam, korzystałam z usług firmy i jestem bardzo zadowolona, usluga wykonana na najwyższym poziomie, moja strona wygląda jak nowa w dodatku pozyskałam więcej klientów.
profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2020-11-10
*.183.40.*
Moja branża jest specyficzna dlatego długo szukałam agencji, która dobrze poprowadzi kampanie w Google. Dzięki nim udało się wypromować sporo produktów z mojego asortymentu. Kampania w Google Ads przynosi zyski więc zdecydowałam się również na pozycjonowanie. To był bardzo dobry krok w kierunku zwię [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Zakrzewski
link | zgłoś
2020-11-10
*.197.63.*
Polecam i zachęcam. Fajnie, że nadal są firmy, które jak coś mówią to też robią. MIałem wcześniej kilka firm. BYło raz lepiej raz gorzej ale zawsze było coś. Firma Internetica zobowiązała się do wielu rzeczy i systematycznie je osiąga.
rzetelność, wysoka jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

INTERNETICA Opinie