Opinie o INTERNETICA

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 15
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.internetica.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Maja Zagrobelona
link | zgłoś
2021-01-12
*.190.168.*
Bardzo profesjonalne podejście. Opiekun klienta zawsze stawał na wysokości zadania. Na każde zagadnienie zawsze otrzymywałam rzetelną odpowiedź i najważniejsze, że wyniki pozycjonowania cały czas się poprawią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik Mikalski
link | zgłoś
2021-01-08
*.190.168.*
Podobnych firm na rynku jest bardzo dużo. Mn ie do współpracy zachęciła oferta i jasne zasady współpracy. Płacę i otrzymuje wszystkie elementy zgodnie z ofertą. Współpraca przebieg jak na razie pomyślnie, jest stały kontakt z pracownikami. Jeżeli mam pytanie otrzymuje odpowiedź. A co najważniejsze w [rozwiń/zwiń]
jasne zasady
na razie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolony
link | zgłoś
2020-12-01
*.122.22.*
Dramat. Odradzam. Przestrzegam. Namawiają, obiecują a gdy brak efektów i rozwiązuje się wcześniej umowę to obarczają dodatkowymi kosztami. Potem sprzedają nieopłacone proformy. Koszty, nerwy, poczucie bycia oszukanym.
brak
brak efektów pracy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arti
link | zgłoś
2020-11-13
*.197.63.*
Gorąco polecam pozycjonowanie strony. Szybkie i trwałe wyniki, dobra komunikacja i pełen profesjonalizm. Dodatkowo mega sympatyczni ludzie, Oceniam na 6 :)
Szybkie i trwałe wyniki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-11-13
*.183.40.*
Pozycjonowanie to proces ciągły, tak wiem. Jednak szybkość z jaką zaczęły pojawiać się moje słowa kluczowe w TOP10 zaskoczyła mnie. Dzięki temu coraz więcej pacjentów przychodzi do mojej pracowni, a na tym przede wszystkim mi zależy. Polecam za szybkość i profesjonalizm.
bieżący dostęp do statystyk, profesjonalny doradca
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Katarzyna
link | zgłoś
2020-11-12
*.72.226.*
Witam, korzystałam z usług firmy i jestem bardzo zadowolona, usluga wykonana na najwyższym poziomie, moja strona wygląda jak nowa w dodatku pozyskałam więcej klientów.
profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2020-11-10
*.183.40.*
Moja branża jest specyficzna dlatego długo szukałam agencji, która dobrze poprowadzi kampanie w Google. Dzięki nim udało się wypromować sporo produktów z mojego asortymentu. Kampania w Google Ads przynosi zyski więc zdecydowałam się również na pozycjonowanie. To był bardzo dobry krok w kierunku zwię [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Zakrzewski
link | zgłoś
2020-11-10
*.197.63.*
Polecam i zachęcam. Fajnie, że nadal są firmy, które jak coś mówią to też robią. MIałem wcześniej kilka firm. BYło raz lepiej raz gorzej ale zawsze było coś. Firma Internetica zobowiązała się do wielu rzeczy i systematycznie je osiąga.
rzetelność, wysoka jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2020-11-05
*.183.40.*
Ilość fraz w TOP10 jest najlepszą rekomendacją. W ciągu roku wypracowaliśmy najlepsze możliwe na tą chwilę rozwiązania. Cały czas dostaję informacje zwrotne na temat postępu prac oraz raporty. Polecam tą agencję znajomym.
elastyczność, szybka reakcja na zmiany, czytelne raporty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr - parkiety
link | zgłoś
2020-11-05
*.197.63.*
Do współpracy przekonał mnie rozmowa z przedstawicielem firmy, który zapewniał mnie o bardzo dużej elastyczności i indywidualnym podejściu do klienta. Opinia po 3 miesiącach współpracy - stały kontakt z opiekunem, raporty z wykonanych prac, pozycje juz pojawiają się na pierwszej stronie Google. (o [rozwiń/zwiń]
- elastyczność, -indywidualne podejście
- brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]