InOpony Opinie

3.0 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
3.0 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.inopony.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marcin
link | zgłoś
2021-10-28
*.75.39.*
Obsługa klienta oraz czas realizacji zamówienia jest na najniższym poziomie. Zamówione opony 17 października nie dotarły do dnia dzisiejszego. Mailowo Otrzymałem informację o czasie realizacji do 20 października. Kilka dni próbowałem ustalić co dzieje się z moim zamówieniem osoba pracująca w tej fi [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2021-09-03
*.45.80.*
Kpina, opony zamówione we wtorek, obiecanki że dojdą do mnie najpóźniej do piątku. W piątek sms że opony będą w poniedziałek. Nosz!!!!! ku....wa!!!!! potrzebowałem ich pilnie. Brak profesjonalizmu. Nie polecam w 100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PIOTR
link | zgłoś
2021-02-24
*.186.17.*
nie polecam sklepu ze względu na czas dostarczenia przesyłki i niekompetencje pracowników a przynajmniej tego z którym rozmawiałem usiłując ustalić co się dzieje z moją przesyłką którą zamówiłem 9.lutego Miało byc max do 16 a czekałem 2 tygodnie. Skoro zamówienie nie nadchodziło (były cztery smsy c [rozwiń/zwiń]
dośc korzystna cena
niezgodny z umowa długi czas oczekiwania .olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomek
link | zgłoś
2020-10-30
*.241.25.*
szybko tanio zgodnie z opisem mila obsluga polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wdz
link | zgłoś
2019-04-04
*.237.2.*
Niestety, mimo, że dostawa bardzo szybka, kontakt też na przyzwoitym poziomie, to dostarczony przedmiot niezgodny z zamówionym, dostarczono do mnie opony, których nie zamawiałem, po zgłoszeniu reklamacji zadzwoniła Pani, która poinformowała, że zamówiony towar będzie dostarczony do mnie, okazało się [rozwiń/zwiń]
firma nierzetelna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-05-22
*.65.156.*
Brak fachowej wiedzy na temat sprzedawanych produktów. Obsługa klienta na poziomie lat 80'. Brak informacji zwrotnej o przebiegu transakcji: czas dostawy, opóźnienie. Główna zasada sklepu: Sprzedać i zapomnieć. W przyszłości wolę dopłacić owe 10-15% niż mieć jakikolwiek kontakt. Odradzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AdamT
link | zgłoś
2016-02-16
*.231.34.*
Jak dla mnie jeden z lepszych tego rodzaju sklepów. Kupione opony są wysokiej jakości, dop[asowałęm jes sobie bez najmniejszych problemów.
wszystyko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
heretyk
link | zgłoś
2015-09-10
*.231.54.*
InOpony to sprawdzona i niezawodna marka. Zakupione opony zawsze docierają na miejsce, przynajmniej ja nie miałem z nimi żadnych problemów.
warto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zielonyyyy
link | zgłoś
2015-06-28
*.61.129.*
Sprawa zakupu opon załatwiona szbko i sprawnie. Pełny profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony.
moja tarnsakcja była bardzo udana
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

InOpony Opinie