Opinie o InOpony

2.5 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Średnia ocen:
2.5 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.inopony.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Sebastian
link | zgłoś
2021-03-21
*.60.12.*
Nie polecam tego sklepu. Dziś minęło 17 dni od momentu mojego zamówienia w NIESZCZĘSNYM sklepie, 16 dni od złożenia reklamacji o nieprawidłowej dostawie i 10 dni od czasu jak zwrócone opony powróciły do sklepu. Nadal nie mam zwrotu pieniędzy i żadnej informacji kiedy je otrzymam. Dział reklam [rozwiń/zwiń]
BRAK
jak w opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arthur
link | zgłoś
2021-02-26
*.190.223.*
Brak kontaktu, opryskliwi. Oszustwo i klamstwa. Po 2 tygodniach udalo sie dostarczyc 3 z 4 opon. Ani pocaluj mnie w...
brak
jak wyzej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nick
link | zgłoś
2021-02-25
*.0.70.*
Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PIOTR
link | zgłoś
2021-02-24
*.186.17.*
nie polecam sklepu ze względu na czas dostarczenia przesyłki i niekompetencje pracowników a przynajmniej tego z którym rozmawiałem usiłując ustalić co się dzieje z moją przesyłką którą zamówiłem 9.lutego Miało byc max do 16 a czekałem 2 tygodnie. Skoro zamówienie nie nadchodziło (były cztery smsy c [rozwiń/zwiń]
dośc korzystna cena
niezgodny z umowa długi czas oczekiwania .olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ali
link | zgłoś
2020-12-04
*.146.1.*
Witam serdecznie odradzam ta firmę i żałuję że wcześniej nie sprawdziłem opinii,natomiast jestem zawistny i im niepodaruje,jeżeli ktoś też ma dowody i chce dołączyć do złożenia pozwu o nielegalne stosowanie praktyk i wprowadzanie klienta w błąd,oszustwo zapraszam do kontaktu [email protected] kupiłe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bogdan
link | zgłoś
2020-12-02
*.103.175.*
Nierzetelna firma!!! Brak realizacji zamówienia poprzedzony informacja o braku zamówionego towaru na magazynie. Po sprawdzeniu strony okazuje się że oferowane opony sa dostępne tyle ze starsze,choć droższe. Okazuje się że kilka godzin później są i dostępne takie same jak zamówione,ale w wyższej ceni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomek
link | zgłoś
2020-10-30
*.241.25.*
szybko tanio zgodnie z opisem mila obsluga polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wdz
link | zgłoś
2019-04-04
*.237.2.*
Niestety, mimo, że dostawa bardzo szybka, kontakt też na przyzwoitym poziomie, to dostarczony przedmiot niezgodny z zamówionym, dostarczono do mnie opony, których nie zamawiałem, po zgłoszeniu reklamacji zadzwoniła Pani, która poinformowała, że zamówiony towar będzie dostarczony do mnie, okazało się [rozwiń/zwiń]
firma nierzetelna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-05-22
*.65.156.*
Brak fachowej wiedzy na temat sprzedawanych produktów. Obsługa klienta na poziomie lat 80'. Brak informacji zwrotnej o przebiegu transakcji: czas dostawy, opóźnienie. Główna zasada sklepu: Sprzedać i zapomnieć. W przyszłości wolę dopłacić owe 10-15% niż mieć jakikolwiek kontakt. Odradzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AdamT
link | zgłoś
2016-02-16
*.231.34.*
Jak dla mnie jeden z lepszych tego rodzaju sklepów. Kupione opony są wysokiej jakości, dop[asowałęm jes sobie bez najmniejszych problemów.
wszystyko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]