InOpony Opinie

2.4 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 13
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.inopony.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Kondzio
link | zgłoś
2021-07-04
*:99af:dc8c:*
Opony doszły w terminie jak najbardziej,nawet te zamówówione tylko że tzw DOT opon niezgodny z tym co na stronie mają ,miejsce produkcji też się nie zgadza po za marką i rozmiarem to nic się nie zgadza ..w jednej DOT w nie znanym kodzie liter,więc trudno stwierdzić rok produkcji.Mam wrażenie ze to o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-05-13
*.47.109.*
Witam nie polecam Tej firmy ... brak kontaktu ... krętactwo z terminami zamówień ... kontakt z działem reklamacji w celu odzyskania swoich pieniędzy to istna porażka ... jeżeli nie chcesz się wkurzać i trafić swój cenny czas na dzwonienie o proszenie się o swoje pieniądze kup opony w innym sklepie [rozwiń/zwiń]
m
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kupujący
link | zgłoś
2021-05-12
*.146.160.*
Opryskliwi i kłamią. Co innego mówią przed zamówieniem, a potem co innego po zamówieniu. Najpierw data dostawy miała być kilka dni, potem okazuje się że dwa tygodnie. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Szkoda nerwów na tych ludzi i firmę. NIE POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2021-03-21
*.60.12.*
Nie polecam tego sklepu. Dziś minęło 17 dni od momentu mojego zamówienia w NIESZCZĘSNYM sklepie, 16 dni od złożenia reklamacji o nieprawidłowej dostawie i 10 dni od czasu jak zwrócone opony powróciły do sklepu. Nadal nie mam zwrotu pieniędzy i żadnej informacji kiedy je otrzymam. Dział reklam [rozwiń/zwiń]
BRAK
jak w opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arthur
link | zgłoś
2021-02-26
*.190.223.*
Brak kontaktu, opryskliwi. Oszustwo i klamstwa. Po 2 tygodniach udalo sie dostarczyc 3 z 4 opon. Ani pocaluj mnie w...
brak
jak wyzej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nick
link | zgłoś
2021-02-25
*.0.70.*
Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PIOTR
link | zgłoś
2021-02-24
*.186.17.*
nie polecam sklepu ze względu na czas dostarczenia przesyłki i niekompetencje pracowników a przynajmniej tego z którym rozmawiałem usiłując ustalić co się dzieje z moją przesyłką którą zamówiłem 9.lutego Miało byc max do 16 a czekałem 2 tygodnie. Skoro zamówienie nie nadchodziło (były cztery smsy c [rozwiń/zwiń]
dośc korzystna cena
niezgodny z umowa długi czas oczekiwania .olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomek
link | zgłoś
2020-10-30
*.241.25.*
szybko tanio zgodnie z opisem mila obsluga polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wdz
link | zgłoś
2019-04-04
*.237.2.*
Niestety, mimo, że dostawa bardzo szybka, kontakt też na przyzwoitym poziomie, to dostarczony przedmiot niezgodny z zamówionym, dostarczono do mnie opony, których nie zamawiałem, po zgłoszeniu reklamacji zadzwoniła Pani, która poinformowała, że zamówiony towar będzie dostarczony do mnie, okazało się [rozwiń/zwiń]
firma nierzetelna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-05-22
*.65.156.*
Brak fachowej wiedzy na temat sprzedawanych produktów. Obsługa klienta na poziomie lat 80'. Brak informacji zwrotnej o przebiegu transakcji: czas dostawy, opóźnienie. Główna zasada sklepu: Sprzedać i zapomnieć. W przyszłości wolę dopłacić owe 10-15% niż mieć jakikolwiek kontakt. Odradzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

InOpony Opinie