InOpony Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 10
Średnia ocen:
3.0 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.inopony.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mateusz
link | zgłoś
2022-03-25
*:b65:1c27:*
Opony kupione w tym sklepie miały być z 2022 roku po złożeniu zamówienia dostałem opony ale z roku 2020 Pani która zajmuje się działem reklamacji chce wmówić że takie opony kupiłem, kilkanaście razy im chciałem wytłumaczyć ze opony są nie te co zamówiłem to dalej twierdzą że taki towar kupiłem. Cięż [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2022-01-30
*.107.46.*
Dlaczego nie ma informacji kto produkuje te opony.Kupiłem u was kota w worku.Owszem nowe -Made in China!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-10-28
*.75.39.*
Obsługa klienta oraz czas realizacji zamówienia jest na najniższym poziomie. Zamówione opony 17 października nie dotarły do dnia dzisiejszego. Mailowo Otrzymałem informację o czasie realizacji do 20 października. Kilka dni próbowałem ustalić co dzieje się z moim zamówieniem osoba pracująca w tej fi [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PIOTR
link | zgłoś
2021-02-24
*.186.17.*
nie polecam sklepu ze względu na czas dostarczenia przesyłki i niekompetencje pracowników a przynajmniej tego z którym rozmawiałem usiłując ustalić co się dzieje z moją przesyłką którą zamówiłem 9.lutego Miało byc max do 16 a czekałem 2 tygodnie. Skoro zamówienie nie nadchodziło (były cztery smsy c [rozwiń/zwiń]
dośc korzystna cena
niezgodny z umowa długi czas oczekiwania .olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomek
link | zgłoś
2020-10-30
*.241.25.*
szybko tanio zgodnie z opisem mila obsluga polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wdz
link | zgłoś
2019-04-04
*.237.2.*
Niestety, mimo, że dostawa bardzo szybka, kontakt też na przyzwoitym poziomie, to dostarczony przedmiot niezgodny z zamówionym, dostarczono do mnie opony, których nie zamawiałem, po zgłoszeniu reklamacji zadzwoniła Pani, która poinformowała, że zamówiony towar będzie dostarczony do mnie, okazało się [rozwiń/zwiń]
firma nierzetelna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-05-22
*.65.156.*
Brak fachowej wiedzy na temat sprzedawanych produktów. Obsługa klienta na poziomie lat 80'. Brak informacji zwrotnej o przebiegu transakcji: czas dostawy, opóźnienie. Główna zasada sklepu: Sprzedać i zapomnieć. W przyszłości wolę dopłacić owe 10-15% niż mieć jakikolwiek kontakt. Odradzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AdamT
link | zgłoś
2016-02-16
*.231.34.*
Jak dla mnie jeden z lepszych tego rodzaju sklepów. Kupione opony są wysokiej jakości, dop[asowałęm jes sobie bez najmniejszych problemów.
wszystyko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
heretyk
link | zgłoś
2015-09-10
*.231.54.*
InOpony to sprawdzona i niezawodna marka. Zakupione opony zawsze docierają na miejsce, przynajmniej ja nie miałem z nimi żadnych problemów.
warto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zielonyyyy
link | zgłoś
2015-06-28
*.61.129.*
Sprawa zakupu opon załatwiona szbko i sprawnie. Pełny profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony.
moja tarnsakcja była bardzo udana
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

InOpony Opinie