hitme.pl Opinie

3.5 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Hosting

Strona internetowa:
hitme.net.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Magdalena
link | zgłoś
2020-11-13
*.245.192.*
Po wielu negatywnych przejściach z innymi dostawcami hostingów trafiłam na firmę, która w 100% spełnia moje oczekiwania. Wszystko w końcu działa jak należy a obsługa i support po prostu na medal. Pochylają się nad każdym problemem klienta, cierpliwi, zawsze pomocni i to o każdej porze dnia i nocy. P [rozwiń/zwiń]
Wysoki poziom obsługi klienta
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wieszkto
link | zgłoś
2020-05-28
*.70.241.*
wystawilem opinie na forum poniewaz nie udzielono mi przez 2 dni pomocy, wlasciciel zagrozil wypowiedzeniem uslug jesli go nie przeprosze i instruuowal mnie jak to robic !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
okr
link | zgłoś
2019-12-19
*.75.96.*
Tylko dobra cena trzyma mnie w tej firmie. VPS Windows co 5 dni staje się niedostępny. Po prostu się wiesza. Trzeba go restartować, po czym ustawia mu się błędna data, trzeba ją przestawiać i tak w kółko. Było tak od początku. Hitme uważa, że sam powinienem sobie z tym poradzić. Tyle że to wina środ [rozwiń/zwiń]
dobra cena
stary Windows, niestabilne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-05-13
*.173.129.*
Po migracji do Hitme.pl jestem bardzo zadowolony. Zostałem obsłużony profesjonalnie, doradzono mi sobor odpowiedniego serwera i wykonali dla mnie pełna migracje z starego hostingu. Serwery vps bardzo stabilne, MEGA profesjonalne wsparcie administracyjne. Polecam każdemu kto chce posiadać pewny s [rozwiń/zwiń]
Stabilność, administracja, oferta bez haczyków.
Na chwile obecna brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2018-06-11
*.254.229.*
Profesjonalne doradztwo i ogromna wiedza właściciela. Po przenosinach mój sklep odżył i w przeciągu 2 lat znacząco powiększyłem obroty sklepu. Serdecznie polecam.
Szybkość, obsługa, pomoc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rav
link | zgłoś
2018-02-15
*.227.163.*
Zablokowali mi usługę, którą opłaciłem, bo nie są w stanie zaksięgować przelewu wysłanego 3 dni wcześniej. Właściciel bezczelny i nie przyjmuje żadnych logicznych argumentów, tylko bezpardonowo wyłącza usługę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
megasport
link | zgłoś
2014-12-08
*.30.116.*
Dobry support, zawsze w razie problemów któś udzieli odpowiedzi na nurtujące nas pytania. Naprawdę warto za taką cenę nie znajdziemy nic lepszego.
rozsądna cena za niezły hosting
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pacyfista
link | zgłoś
2014-12-07
*.209.148.*
Naprawdę rozsądny hosting w niskiej cenie. Mam założone u nich kilka stron i jeszcze nigdy nie miałem żadnych problemów, nic nie pada, dobry support, polecam!!!
naprawdę tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

hitme.pl Opinie