Grana Shop Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 33
Średnia ocen:
3.4 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
granashop.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sylwia
link | zgłoś
2020-11-12
*.254.148.*
Nie polecam. Zamówilam koszulki w rozmiarze s a dostalam m oraz zamowilam 2 pary skarpetek a dostalam jedna. Tak sie nie robi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2020-05-11
*:c8d6:7f17:*
Telefon w prawdzie nie odpowiada ale kontakt mejlowy płynny. Długi czas oczekiwania na przesyłkę ale to pewnie dlatego, że w ofercie są maseczki. Polecam. Od lat robię tu zakupy i nigdy nie miałam problemów ????
Produkty identyczne jak na zdjęciach
Długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pau.linka
link | zgłoś
2019-12-16
*.22.102.*
Jak najbardziej polecam, czekałam tydzień na przesyłkę, zamówienie zgadza się w 100℅ Obawiałam się zakupu na tej stronie przez wiele negatywnych komentarzy, jednak jak się okazało niepotrzebnie.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pau.linka
link | zgłoś
2019-12-16
*.22.102.*
Jak najbardziej polecam, czekałam tydzień na przesyłkę, zamówienie zgadza się w 100℅ Obawiałam się zakupu na tej stronie przez wiele negatywnych komentarzy, jednak jak się okazało niepotrzebnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2019-09-17
*.47.203.*
Towar za niemałą cenę, a przyszedł wybrakowany. Po kontakcie z obsługą stwierdzono że "Taki dostali z produkcji i nie da się z tym nic zrobić". Również brak informacji o przesyłce.
Wygląd
Wykonanie, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
natalia
link | zgłoś
2019-05-15
*.237.161.*
No więc paczkę zamówiłam 21.04 a na drugi dzień wpłaciłam pieniądze. Wybrałam przesyłkę pocztex kurier 48h. UWAGA paczka została wysłana dopiero 06.05 a przyszła dopiero dziś czyli 15.05, w dodaktu numer tej paczki to prawdopodobnie przypadkowe cyfry i nie mogłam "śledzić" mojej przesyłki.Nikt nie o [rozwiń/zwiń]
brak
za dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alla
link | zgłoś
2019-05-09
*.87.192.*
Nie polecam tego sklepu.Fatalny kontakt, nie odbierają telefonu,nie odpisują na maile.Towar otrzymałam po dwóch tygodniach od zamówienia. Na szczęście jakość towaru zgodna z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2019-03-27
*.205.74.*
Moim zdaniem jak najbardziej polecam tą firmę. Szybko sprawnie bez żadnych komplikacji. Czytałam różne opinie i miałam obawy ale wszystko przyszło tak jak powinno bez żadnych zastrzeżeń.zamówiłam dwie bluzy w komplecie.
Miękka, kolor idealny tak jak z obrazka, dobry rozmiar
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hahancia
link | zgłoś
2018-09-24
*.146.99.*
Ubrania są okey ale dobranie rozmairu to porażka. Jednak nie miałam problemu z wymianą
Oryginale napisy
Rozmiarówka trudna do stwierdzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2018-08-27
*:72af:636e:*
Zamówienie doszło poprawnie, jednak kolor okazał się nie taki, więc po odesłaniu towaru czekam na zwrot pieniędzy i czekam bo, na zapytanie kiedy będą zwrócone sucha odp. sprzedawcy, że ma na to 14 dni. A wcześniej też słaby kontakt, nie można się doprosić odpowiedzi. Nie polecam wszystkie negatywn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Grana Shop Opinie