Giełda Walut Opinie

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 149
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Konta bankowe

Strona internetowa:
www.gieldawalut.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
tobbeata
link | zgłoś
2019-04-25
*.0.124.*
Wymiana USD na PLN po kursie serwisu była ekspresowa, sprzedałam dolary korzystnie w stosunku do tego co mi kantor na mieście oferował. Fajnie że trafiłam do Gieldawalut, będę wracać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odyn
link | zgłoś
2019-04-19
*.248.157.*
Kantorów iternetowych i platform jest bardzo dużo, ale tak dobrych jak ta mniej. Gieldawalut od początku mile zaskakuje: duża zniżka, szybkie wymiany, bezproblemowy kontakt z konsultantami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ingak
link | zgłoś
2019-04-12
*.172.236.*
Kantor i platforma w jednym-fajna sprawa, dużo elastyczności i korzyści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pankierr
link | zgłoś
2019-03-27
*.0.127.*
Sprzedałem USD, kurs naprawdę dobry, szybko poszło a więc jestem zadowolony, polecam i będę zaglądać do Was w razie potrzeby
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-03-22
*.172.235.*
W bardzo dobrej cenie jak na ten czas udało mi się zbyć USD, sprawnie i bezpiecznie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia Yuong
link | zgłoś
2019-03-05
*.172.239.*
Księgowanie pieniędzy bardzo szybkie. Przewalutowanie wymaga czasem trochę cierpliwości, jest to jednak wynagrodzone opłacalnością transakcji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tadlik
link | zgłoś
2019-02-19
*.248.145.*
Tanie przewalutowanie a nawet możliwy zarobek. Oszczędność natomiast zawsze. Bardzo pomysłowo skonstruowana platforma kantorowa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gosia chojniak
link | zgłoś
2019-02-05
*.172.237.*
Przewalutowanie po korzystnym kursie jest pewne bo sama ustalam jego wartość. Rewelacja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiwien
link | zgłoś
2019-01-30
*.146.165.*
Jak dla mnie najlepszy kantor. Bezpieczny, łatwy jeśli chodzi o obsługę konta i przede wszystkim tani.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karil
link | zgłoś
2019-01-28
*.248.158.*
Krótki czas oczekiwania na wymianę po własnym kursie, przelew na czas, oby tak dalej a na pewno będę na gieldawalut.com zaglądać często.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
atuttoskup
link | zgłoś
2019-01-24
*.248.157.*
Tę platformę wyróżnia bardzo kompetentna obsługa, cennik walut jaki oferuje gieldawalut też mocno konkurencyjny. Warto tu wymienić walutę bez dwóch zdań.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylvatica
link | zgłoś
2019-01-23
*.183.72.*
Kantor jak najbardziej godny polecenia. Wymieniam dość często u nich i zawsze w dobrej cenie. Nigdy tez ie miałam żadnego problemu z działaniem strony, także jej wersji mobilnej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romi
link | zgłoś
2019-01-21
*.248.152.*
Gieldawalut to miejsce gdzie wreszcie kupuję franka po jakiejś normalnej jak na daną chwilę cenie, polecam na pewniaka bo zaoszczędziłem już kilkaset zł na cyklicznych przewalutowaniach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żaneta
link | zgłoś
2019-01-17
*.172.232.*
Kantor z dobrymi cenami i łatwy w obsłudze- taki jakiego poszukiwałam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kama
link | zgłoś
2019-01-17
*.147.39.*
Same zalety jak dla mnie: szybka wymiana, kursy rewelacyjne, łatwa obsługa. Strona z dobrymi zabezpieczeniami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halim
link | zgłoś
2019-01-09
*.183.72.*
Kantor warty polecenia. Nie wymieniam pieniędzy często, ale tu opłaca się mieć konto, nawet jak wymieniasz pieniądze raz w roku, na urlop. Zawsze mają najlepszy kurs.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Morwa
link | zgłoś
2019-01-08
*.172.238.*
Dobra zniżka i warunki na co dzień- kursy rewelacja. A jako że platforma kantorowa też sprawnie realizuje transakcje, sądzę, że skorzystam jeszcze nie raz i nie dwa a wielokrotnie- możliwe że zawsze gdy wymiana waluty będzie konieczna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Simon
link | zgłoś
2019-01-07
*.0.127.*
Działa niczym najlepszy e-kantor. Przelew ekspresowy z gieldawalut.com za granicę uratował mi korzystny kontrakt. Gdyby nie to, z płatności nie wywiązałbym się w porę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rybak
link | zgłoś
2018-12-28
*.172.236.*
Obsługa kantoru umie odpowiedzieć na każde zapytanie, platforma transakcyjna niezawodna, ceny OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mori
link | zgłoś
2018-12-28
*.183.72.*
Bardzo dobry kantor, z korzystnymi kursami. Sama obsługa strony bardzo łatwa. Pewnie jeszcze nie raz skorzystam z ich usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2018-12-22
*.172.237.*
Platforma nowoczesna ale przyjazna dla każdego klienta, łatwa w obsłudze. A co najważniejsze oferuje lepsze warunki wymiany waluty niż zwykłe kantory i banki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
filipo
link | zgłoś
2018-12-19
*.183.72.*
Bardzo sprawnie działa wymiana społecznościowa - kilkakrotnie juz z niej korzystałem, zawsze ze sporym zyskiem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ferrero
link | zgłoś
2018-12-17
*.172.237.*
Ceny korzystne ilekroć zaglądałam na stronę kantoru. Warto kupić tu walutę. Tym bardziej, że po dostępnym kursie transakcja odbywa się migiem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iga
link | zgłoś
2018-12-14
*.172.233.*
Korzystam z platformy na potrzeby biznesowych transakcji. Gieldawalut bardzo je usprawnia, za przewalutowania płacę też dużo mniej niż w zwykłym kantorze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gary
link | zgłoś
2018-12-13
*.146.160.*
Dobrze działa u nich wymiana społecznościowa - szybciej niż się spodziewałem uzyskałem oczekiwaną cenę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
flapp
link | zgłoś
2018-12-12
*.172.238.*
Każdą moją transakcję na gieldawalut.com uważam za bardzo udaną. Oszczędność bywa naprawdę duża.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kocur85
link | zgłoś
2018-12-10
*.172.233.*
Polecam, nawet transakcje społecznościowe są szybkie. Przelewy z gieldawalut.com na każdy rachunek również na czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
franek
link | zgłoś
2018-12-07
*.183.72.*
Świetnie działa u nich wymiana społecznościowa - sprawnie i bezpiecznie. Wymieniam tam dość często i polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Johnny26
link | zgłoś
2018-12-06
*.172.233.*
Najlepsza zniżka dla nowych klientów. Kursy świetne. Mimo tego że gieldawalut.com jest pierwszym e-kantorem z jakiego skorzystałem, poradziłem sobie bez kłopotu z obsługą transakcji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robi
link | zgłoś
2018-11-28
*.147.40.*
Wymieniałem tu pierwsze raz ale na pewno nie ostatni. Bardzo dobre kursy, fajna, prosta strona i pomocną infolinią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hela
link | zgłoś
2018-11-25
*.172.238.*
Pierwszy raz wymieniałam społecznościowo i trochę się denerwowałam, że transakcja musi potrwać, ale rezultat był tak korzystny że warto:) Dobra opcja gdy planuję się wymianę waluty z wyprzedzeniem, w ten sposób Gieldawalut daje możliwość wygenerowania nie małej oszczędności.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wilczur
link | zgłoś
2018-11-22
*.183.72.*
Wszystko poszło tak sprawnie jak tego oczekiwałem. Nie mam żadnych uwag. Pewnie jeszcze skorzystam jak będzie taka potrzeba.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alicjahorn
link | zgłoś
2018-11-15
*.146.128.*
Wymieniam tu pieniądze raz w miesiącu (konto firmowe). Bardzo korzystne warunki wymiany, łatwa w obsłudze strona i pomocna infolinia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zwykly_polak
link | zgłoś
2018-11-15
*.248.152.*
Skutecznie obniżyłem raty kredytu we franku dzięki temu, że tę walutę u was kupuję. Polecam GiełdęWalut, bardzo korzystne transakcje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dalcz
link | zgłoś
2018-11-15
*.183.72.*
Mnie skusili ofertą odroczonej płatności i nie żałuję. Świetny kantor, wymiana natychmiastowa, brak prowizji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
daniels
link | zgłoś
2018-11-12
*.0.121.*
Największą zaletę Pluskantora są szybkie, automatyczne transakcje oraz brak prowizji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Freta
link | zgłoś
2018-11-10
*.248.155.*
Warto było nabrać przekonania do internetowej wymiany waluty. Korzystając z gieldawalut.com dużo mniejszy koszt ponoszę a kursy są rewelacyjne w stosunku do cen w placówkach i w wielu bankach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ilona
link | zgłoś
2018-11-09
*.0.127.*
Dobre kursy, dobry kontakt. Polecam tę platformę wymiany walut.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tolek
link | zgłoś
2018-11-08
*.146.224.*
Fajna stronka,która dobrze działa także w wersji mobilnej i bez problemu można wymienić kaskę przez telefon. Dla mnie rewelacja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gadra
link | zgłoś
2018-10-25
*.183.72.*
Wszystko działa sprawnie. Wymiana społecznościowa - bardzo wygodna, bez żadnych komplikacji. Ceny - jedne z lepszych. Kantor godny polecenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga białobrzeska
link | zgłoś
2018-10-17
*.172.235.*
Platforma daje radę, kursy na gieldawalut.com zachęcają, realnie tania wymiana waluty, z obsługą kontakt bardzo dobry-ja dzwoniłam ale można też rozmawiać przez czat.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bermi
link | zgłoś
2018-10-16
*.146.38.*
Dobry kantor z długim stażem na rynku. Strona łatwa w obsłudze - intuicyjna. Bardzo dobre kursy - zbliżone do rynkowych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-10-14
*.1.3.*
Pierwsza moja wymiana, miałam obawy ale poszło super.Korzystny kurs walut, szybkie przelewy. Polecam wszystkim
Szybkie przelwey.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylwus
link | zgłoś
2018-10-10
*.172.236.*
Bardzo okazyjne ceny – zawsze. Z gieldawalut.com też łatwo jest wykonac przelew za granicę, koszty uczciwie podają w tabeli, więc tu żadnych zaskoczeń, ani też wygórowanych cen transferów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Madro
link | zgłoś
2018-10-09
*.146.236.*
Można im zaufać, a kursy mają bardzo dobre. Obsługa konta banalnie prosta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zodi
link | zgłoś
2018-10-05
*.183.72.*
Pierwsza wymiana i wszystko poszło gładko - bez żadnych problemów, szybko i wygodnie. Będę z niego korzystać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
naomii
link | zgłoś
2018-09-27
*.172.239.*
Uczciwa współpraca, kantor dobrze zorganizowany. Przelewy do wszystkich banków w Polsce i za granicą- bezpłatnie lub za symboliczną opłatą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
muszkieter
link | zgłoś
2018-09-27
*.146.130.*
Ja wymieniam u nich w opcji społecznościowej. Zawsze bardzo korzystnie i bardzo sprawnie. Polecam każdemu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tewajs
link | zgłoś
2018-09-24
*.172.236.*
Spora oszczędność i to przy wymianie po kursie ustalonym przez serwis. Świetnie. Kolejnym razem spróbuję po własnym liczę że wyjdzie jeszcze korzystniej. Przelew na koncie miałem już po 2 godzinach choć mojego banku nie wymieniają wśród partnerskich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oberek
link | zgłoś
2018-09-21
*.172.234.*
Porządna firma, kasę przekazują bardzo szybko na wszystkie rachunki, nawet zagraniczne, korzystam prawie rok .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
omar
link | zgłoś
2018-09-19
*.183.72.*
Co prawda to dopiero moja pierwsza wymiana, ale wszystko poszło bardzo dobrze. Jestem zadowolona zarówno z ceny, jak i całości transakcji. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudiusz
link | zgłoś
2018-09-11
*.0.121.*
Jak najbardziej polecam. Gieldawalut ma wiele przydatnych opcji np. szybkie przelewy za granice i mobilną wersję na telefon z której już korzystałem kilka razu. Kursy znakomite.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tekenna
link | zgłoś
2018-09-05
*.0.123.*
Nawet przy dość wysokiej transakcji nie było najmniejszego kłopotu z szybką realizacją przewalutowania, które okazało się bardzo korzystne. Polecam gieldewalut.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbi
link | zgłoś
2018-08-29
*.183.72.*
Też polecam. Wymieniam od jakiegoś czasu u nich, bo jest najkorzystniej. Fajnie działa też ich strona mobilna - nic się nie wiesza - można spokojnie wymienić pieniądze na telefonie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michał
link | zgłoś
2018-08-27
*.172.233.*
Znam kantory z dłuższym stażem choć fakt faktu gieldawalut.com im nie ustępuje pod względem jakości i cen ani trochę. Dobry „gracz” na tym rynku, oby tak dalej bo chcę więcej korzystnych przewalutowań u Was.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
calineczka
link | zgłoś
2018-08-22
*.146.170.*
Sprawdzony kantor, z długim stażem na rynku i dobrymi kursami walut (minimalne wyższe niż te rynkowe). Zdecydowanie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hunt22
link | zgłoś
2018-08-20
*.0.122.*
Platforma- ale jest też opcja przewalutowania po kursie dostępnym czyli szybciutka transakcja. Korzystam z tej możliwości i współpraca z serwisem Gieldawalut jest bardzo pozytywna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
annajonka
link | zgłoś
2018-08-17
*.248.156.*
Najtańsze przewalutowania po kursie dostępnym jakie napotkalam w Internecie. Mam za sobą już 2, póki co ze zniżką, ale nawet jak już okres promocyjny minie i tak zostanę przy gieldawalut.com, kursy super i dlatego.
świetne kursy, szybka wymiana
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krosny
link | zgłoś
2018-08-17
*.183.72.*
Dobry kantor z możliwością negocjacji cen w wymianie społecznościowej. Dobrze działa strona, także wersja mobilna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
corvax
link | zgłoś
2018-08-14
*.248.154.*
Atrakcyjna oferta cenowa, dobry poziom usługi- technicznie sprawny serwis, można porozmawiać z konsultantami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Namira
link | zgłoś
2018-08-09
*.146.109.*
Korzystam i sobie chwalę. Świetna opcja to wymiana społecznościowa - można naprawdę wytargować świetną cenę. Strona jest dobrze zabezpieczona - co też jest dla mnie ważne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Safjar
link | zgłoś
2018-08-06
*.0.125.*
Platforma wyróżnia się tym, że sprawniej niż nie e-kantory z których wcześniej korzystałem realizuje przelewy za granicę, szukałem właśnie miejsca w sieci, gdzie będę mogł zarówno tanie kupić walutę jak i szybko ją przekazać na konto w zagranicznym banku. Gieldawalut jest najlepsza dla moich potrzeb [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adas
link | zgłoś
2018-08-03
*.183.72.*
Wymieniam tu pieniądze na ratę we frankach. Wychodzi najtaniej i jest w pełni bezpieczne - a to dla mnie najważniejsze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysiekszafarski
link | zgłoś
2018-07-26
*.172.233.*
Jest to platforma bardzo przyjazna dla klienta, oferuje m.in. program oszczędnościowy cashback dla każdego i zniżkę na pierwszy miesiąc korzystania z usługi. Nigdzie jeszcze nie kupiłem EUR tak korzystnie jak właśnie za pośrednictwem gieldawalut.com.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Orion
link | zgłoś
2018-07-24
*.146.42.*
Wymieniam od niedawana u nich, ale wszystko jest zawsze w najlepszym porządku. Transakcje są odpowiednio zabezpieczone, ceny atrakcyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ejwano
link | zgłoś
2018-07-16
*.248.158.*
transakcje wymiany waluty na gieldawalut.com przynoszą mi spore oszczędności w przedsiębiorstwie i mam więcej czasu na inne działania jak nie muszę chodzić do kantoru na mieście, w biznesie zdaje na 100% egzamin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Poldek
link | zgłoś
2018-07-16
*.1.40.*
Założyłem u nich konto dopiero miesiąc temu, ale zrobiłem już kilka wymian i wszystko w najlepszym porządku. Jasne zasady wymiany, dobry kurs, bezpieczeństwo na wysokim poziomie. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cazarek
link | zgłoś
2018-07-09
*.146.104.*
Robiłem wymianę pieniędzy przed urlopem - wszystko poszło bardzo sprawnie, stron jest łatwa w obsłudze, a kursy - bardzo dobre.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
danek
link | zgłoś
2018-07-07
*.0.127.*
Zatrudnia mnie zagraniczna firma, pensję otrzymuję w EUR na rachunek walutowy. Wymiana waluty na PLN za pośrednictwem GieldyWalut przydaje mi się regularnie, na bankowym przewalutowaniu bym tracił a tu absolutnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
madziara
link | zgłoś
2018-07-05
*.183.72.*
Wymieniałam u nich pierwszy raz, jakiś miesiąc temu pieniądze przed wyjazdem na wakacje. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, a jeśli chodzi o kursy walut to bardzo konkurencyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
papila
link | zgłoś
2018-07-04
*.146.228.*
Dla mnie liczy się prosta w obsłudze strona i jasne zasady. Jeśli do tego dochodzi dobry kurs, to właściwie nic więcej nie trzeba. Na Gieldawalut - jest to wszystko, i dlatego regularnie robię przewalutowania właśnie tutaj.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kw
link | zgłoś
2018-07-03
*.172.233.*
Zamiast chodzić do placówki tradycyjnego kantoru wolę kupować walutę u Was. Gieldawalut za każdym razem mi udowadnia, że warto. W żadnym ze stacjonarnych kantorów nie wymieniałem waluty tak tanio, nawet gdy negocjowałem kurs.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2018-06-29
*.0.122.*
Tak znikomej różnicy pomiędzy kursem kupna a sprzedaży waluty nigdzie poza tą platformą nie widziałam- poniżej grosza! Na razie 5 przewalutowań za mną- udanych, sprawnych i tanich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marmi
link | zgłoś
2018-06-27
*.146.98.*
Przede wszystkim ma bardzo dobre kursy walut, a to przecież w każdym kantorze jest najważniejsze. Strona prosta w obsłudze i działa bez zarzutu, nawet w wersji mobilnej. Ja korzystam dość często z przewalutowania u nich i nigdy się nie zawiodłam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slawomir
link | zgłoś
2018-06-25
*.0.120.*
Spodziewałem się że wymiana waluty przez internetową platformę będzie korzystna. Inaczej bym nie spróbował, w finansach zawsze stronię od ryzyka. Nie zawiodłem się. Giełdawalut zasługuje na miano współczesnego, solidnego e-kantoru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
enjoy31
link | zgłoś
2018-06-21
*.248.155.*
Profesjonalna usługa internetowa, bezpieczna, z korzyścią w postaci oszczędności na przewalutowaniu oraz samej wygody, ponieważ Gieldawalut nie wymaga abym musiał odwiedzać jakąkolwiek placówkę, mogę korzystać z platformy z każdego miejsca i w każdym momencie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ona
link | zgłoś
2018-06-21
*.146.171.*
Dobry, sprawdzony kantor, który nigdy mnie nie zawiódł. Jasne zasady, łatwa obsługa, dobra cena. Polecam, bo warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mazana
link | zgłoś
2018-06-20
*.183.72.*
Raz w miesiącu, wymieniam większa kwotę - PLN na EUR. Zawsze u nich, bo mam do tej strony zaufanie. Jest bezpieczna, bardzo intuicyjna jeśli chodzi o obsługę, a kursy zbliżone do rynkowych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
madziag
link | zgłoś
2018-06-19
*.146.162.*
Dopiero tydzień temu założyłam u nich konto, ale jestem bardzo zadowolona. Jako nowy klient, załapałam się na promocję - 80% zniżki na prowizję i to przez cały miesiąc. To całkiem konkretna zniżka. Poza tym strona działa bez zarzutu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
garilla
link | zgłoś
2018-06-18
*.146.167.*
Ja nie korzystałam jeszcze z wymiany społecznościowej, ale wymiana kantorowa działa bez zarzutu. Co ważne, ceny są naprawdę zbliżone do rynkowych i duże lepsze niż w bankach czy w kantorach stacjonarnych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mazan
link | zgłoś
2018-06-17
*.146.96.*
Świetny kantor, strona działa bez zarzutu i co ważne, ma szyfrowane połączenie, czyli jest bezpieczna. Bardzo fajna opcją jest wymiana społecznościowa - można wtedy wynegocjować naprawdę dobrą cenę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Frycz
link | zgłoś
2018-06-12
*.172.235.*
Oferta atrakcyjna i dobry kontakt z kantorem. Profesjonalnie, uczciwie. Ostatnio przelew otrzymałem w ciągu 20 minut.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tyniuk
link | zgłoś
2018-06-04
*.0.121.*
Platforma dośc nowa, ale to nie zarzut. Wręcz przeciwnie! Sprawdza się nie gorzej niż kantory online latami już na rynku działające. Gieldawalut kursy oferuje nawet lepsze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PAMPEL
link | zgłoś
2018-05-30
*.172.237.*
Polecam z uwagi na znakomite kursy dzięki którym oszczędność jest widoczna przy każdej wymianie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m.zięba
link | zgłoś
2018-05-20
*.172.237.*
Szybko, z potwierdzeniem mail, przewalutowanie przez bezpieczną witrynę. Dzięki tej platformie -gieldawalut mam też raz na zawsze z głowy problem z wysoką marżą.
szybkość, niski koszt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hokeJista
link | zgłoś
2018-05-14
*.172.237.*
Bardzo solidna obsługa i rzetelna, pracownicy dobrze znają działanie platformy i umieją wszystko wyjaśnic w przystępny sposób. Dzięki temu nie miałem problemu nawet przy pierwszej transakcji w gieldawalut.com, odbyła się płynnie, bez pomyłek i wątpliwości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
irmi
link | zgłoś
2018-05-10
*.248.156.*
Dużo lepiej dziala niż kantor bankowy z którego korzystałam jeszcze kilka miesięcy temu. Przede wszystkim sprawniej, platforma transakcyjna gieldawalut.com sie nie zawiesza nawet w telefonie, a z tą bankową bywało bardzo różnie przez co byłam narażona na zmianę kursu przewalutowania. Przez Giełdę na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krysia
link | zgłoś
2018-05-08
*.0.127.*
Choć strona kantoru nie zachwyca pomysłowością designera, jest przejrzysta, czytelna i najważniejsze że funkcjonalna. Miałam też okazję sprawdzic jak z obsługą klienta na infolinii Gieldywalut oraz w opcji mail. Też się nie zawiodłam- rzetelna pomoc przy pierwszej transakcji oraz konkretne info od [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ivo.gdyniek
link | zgłoś
2018-05-06
*.0.120.*
Ceny konkurencyjne oraz całkiem dobry poziom realizacji usługi, komfort bez przepłacania. Duży plus dla GieldyWalut za mobilny dostęp w telefonie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-05-05
*:776b:dde0:*
Macie beznadziejną infolinie . Brak rzetelnej informacji z waszej strony . Budzicie brak zaufania z waszj strony . Proszę przeszkolić waszych ludzi z infolini. Poziom poniżej zera Z poważanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agnett
link | zgłoś
2018-04-27
*.172.238.*
Korzystałam z kilku platform wymiany walut, mam skalę porównawczą. Giełdzie mogę więc z przekonaniem dać pozytywną opinię, nawet rekomendację. Nie tylko kursy są bardzo atrakcyjne ale cała funkcjonalność naprawdę niezawodna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2018-04-25
*.248.159.*
Podczas pierwszego przewalutowania korzystałem z telefonicznego wsparcia pracownika platformy, od razu przyznałem się że jeszcze nigdy w taki sposób nie wymieniałem waluty. Dziękuję za cierpliwość, gieldawalut.com to prawdziwie przyjazna firma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Amelia Janczak
link | zgłoś
2018-04-15
*.172.233.*
Bez zastrzeżeń, koszt w moim banku to ponad 2% a tu poniżej 0,2%. Tak znaczna różnica bardzo mnie ucieszyła.
mała prowizja, sprawna wymiana po kursie Giełdy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czezar
link | zgłoś
2018-04-11
*.172.236.*
Niezawodne przelewy za granicę, gieldawalut to dobry partner w biznesie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
leo_pold
link | zgłoś
2018-04-04
*.0.120.*
Rejestracja w 5 minut i jeszcze szybsze przewalutowanie. Przeszedłem na Gieldę Walut z innego e-kantoru, jest zdecydowanie lepsza.
szybka wymiana, dobry kurs, obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Khoppek
link | zgłoś
2018-04-03
*.172.233.*
Porządna firma, obsługa nie ignoruje zapytań. Na mail otrzymuję też zawsze potwierdzenia transakcji. Same przewalutowania przez GieldeWalut są zawsze korzystne, nawet już bez rabatu, a ze zniżką to prawie za darmo:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agrafa
link | zgłoś
2018-03-29
*.172.236.*
Zamierzam tu częściej realizować przewalutowania, bo pierwsze wymiany za pośrednictwem GieldyWalut wypadły znakomicie.
dobra wycena, niska marża - rabat, szybki przewalutowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tjest
link | zgłoś
2018-03-25
*.172.235.*
Giledawalut to porządna firma, po przewalutowaniu przelewy są realizowane szybciej niż z wielu innych kantorów, dzięki rabatowi na prowizję w ciągu zaledwie miesiąca zaoszczędziłem kilkaset zł.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lotar
link | zgłoś
2018-03-14
*.172.238.*
Panel prosty w obsłudze, znakomite warunki kupna/sprzedaży waluty, obsługa chętnie służy radą i pomocą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel W
link | zgłoś
2018-03-11
*.0.122.*
W tym roku parę razy przelewałem do Gieldawalut pieniądze z konta w UK, kolejno wymieniałem na PLN. Księgowania szybkie, bezbłędne, na stronie dokładnie wyjaśnione co i jak zrobić aby przelew dotarł sprawnie. Ogólnie fajna platforma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
scully
link | zgłoś
2018-02-27
*.0.127.*
Czytelna strona, bezpieczeństwo i szybkie przewalutowania, nie tylko społecznościowe, również tak jak w kantorze po widocznym kursie. Gieldawalut stała się moim faworytem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Neonik
link | zgłoś
2018-02-22
*.172.236.*
Transakcja zlecona i zrealizowana od razu, przelew wyszedł na pewno w tym samym dniu z gieldawalut.com bo już kolejnego miałem na koncie, bez oplat za transfer, gorąco polecam, uczciwa, przyjazna firma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wawi
link | zgłoś
2018-02-14
*.0.120.*
Znacznie obniżyłem koszty przewalutowań dzięki platformie Gieldawalut. Jest bardzo dobrze zrobiona, bezpieczna, posiada świetne zaplecze techniczne co widać po sprawności realizacji transakcji i przelewów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
o.walasik
link | zgłoś
2018-02-12
*.0.123.*
Zachęcam do korzystania, można wymeienić walutę po wyjątkowo korzystnym kursie+ obniżona prowizja dzięki cashback!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZY66
link | zgłoś
2018-02-07
*.0.126.*
Rekomenduję nawet początkującym klientom , intuicyjnie zbudowana strona i panel transakcyjny jest sporą zaletą serwisu. Gieldawalut.com działa też wyjątkowo sprawnie , można wymieniać nie tylko z innymi użytkownikami ale też po kursie platformy, co sprawia że transakcje są błyskawiczne.
łatwa obsługa, szybkie wymiany, 2 opcje przewalutowań
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
panama
link | zgłoś
2018-02-05
*.0.122.*
Gieldawalut nie zawiodła mnie ani razu, oby tak dalej, szczerze liczę na fajną współpracę na dłużej.
szybko, kurs- rewelacja, bezpieczne wymiany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witko
link | zgłoś
2018-01-31
*.172.233.*
Profesjonalna platforma, wymiany w opcji po kursie portalu i własnym- super pomysł. Niska marżą wraz z dobrym kursem to zawsze oszczędna transakcja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
minik
link | zgłoś
2018-01-30
*.0.120.*
Szybko i oszczędnie, pomysł z kursem własnym też mnie zaciekawił, pewnie przetestuję, gdyż po kilku transakcjach ma do serwisu GieldaWalut coraz większe zaufanie.
znakomity kurs, niska marża, szybkość wymiany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ozzy89
link | zgłoś
2018-01-28
*.172.233.*
Super poziom wersji mobilnej, wymieniam tak samo sprawnie jakbym korzystał z komputera, a wystarczy mi tablet lub telefon, Gieldawalut jest dzięki temu dostępna dla mnie w każdej chwili.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2018-01-25
*.248.159.*
Wraz z każdą wymianą coraz bardziej się przekonuję, że gieldawalut jest platformą z której warto korzystać długofalowo. Kursy mówią same za siebie, firma solidna.
cena, jakość usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wołg67
link | zgłoś
2018-01-23
*.172.233.*
Kantor i społecznościowe wymiany w jednym- elastyczność Gieldy Walut to mocna zaleta. Firma wydaje mi się dość nowa, a ma też bardzo dobrze zorganizowane sprawy techniczne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tilda
link | zgłoś
2018-01-10
*.172.237.*
Polecam- Gieldawalut to platforma gdzie na korzystnych warunkach mogę kupić walutę z każdego miejsca i nic mnie nie ogranicza, pełna oferta przelewów, brak ukrytych kosztów.
dobre ceny, dostępność serwisu 24 godz/dobę, przelewy do wszystkich banków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rafi
link | zgłoś
2018-01-08
*.0.127.*
Nie przytrafiła się wymiana z której bym nie był zadowolony. Gieldawalut jest na tyle dobra, że w ogóle nie rozglądam się ostatnio za innymi tego typu.
kursy, niska marża, szybkość realizacji i dostępność uslugi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Trojak
link | zgłoś
2017-12-29
*.0.125.*
Jestem klientem biznesowym ale nie korporacyjnym, tj. wymieniam regularnie w firmie ale kwoty nie są olbrzymie. Gieldawalut.com oferuje mi tak korzystne przewalutowania jak każdemu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
malC
link | zgłoś
2017-12-27
*.0.127.*
Profesjonalnie, z uczciwie przyznanym rabatem. Chętnie skorzystam po raz kolejny.
niski koszt, wycena OK, sprawna wymiana
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwonkoo33
link | zgłoś
2017-12-22
*.172.234.*
Platforma zdała egzamin przed świętami, w tym całym pośpiechu bez kłopotu wymieniłam walutę i otrzymałam już dziś przelew. Nie musiałam planować wypadu do kantoru, a całość zajęła mi może minutkę- po dostępnym kursie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tamka33
link | zgłoś
2017-12-20
*.0.125.*
Działa profesjonalnie, bez usterek, błędów systemu itp. Księgowania wypłat w bankach sprawne. Jeśli ktoś więc szuka dobrej platformy kantorowej, gieldę walut polecam na pewno.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pshemek
link | zgłoś
2017-12-16
*.0.127.*
Dołączam swą szczerą rekomendacje. Gieldawalut sprawdza się lepiej niż platforma bankowa.
bardzo atrakcyjne kursy i najniższe koszty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
motur
link | zgłoś
2017-12-14
*.248.154.*
Poszło świetnie przewalutowanie przez platformę trwało dosłownie moment chociaż realizowałem o niestandardowej porze, późnym wieczorem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sławoimir
link | zgłoś
2017-12-13
*.0.125.*
Profesjonalna i rzetelna platforma, widać że tworzona przez zespół z doświadczeniem, Gieldawalut w pełni sprostała moim oczekiwaniom.
sprawnie działa, doskonale wycenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
komtel
link | zgłoś
2017-12-11
*.172.234.*
Pewność taniego przewalutowania, solidne realizacje przelewów w ramach wszystkich rachunków, nawet zagranicznych. Sprawdziłem, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2017-12-06
*.172.237.*
Wszystko dobrze, tak jak oczekiwałam- realizacje szybkie, koszt to sprawa groszowa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof52
link | zgłoś
2017-12-05
*.0.123.*
Nie każde współczesne rozwiązanie mi się podoba, może dlatego że już po 50 ce jestem, ale co do przewalutowań na Gieldawalut.com – jestem za i skorzystam nie raz jeszcze, na pewno.
łatwość i szybkość wymiany środków, przelew bankowy- 100% bezpieczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek345
link | zgłoś
2017-11-30
*.191.195.*
Warto skorzystać z usług tego kantoru, ponieważ oferuje najwyższy poziom bezpieczeństwa oraz wygody na rynku :)
bezpieczeństwo, wygoda, atrakcyjne kursy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hubbS45
link | zgłoś
2017-11-28
*.0.124.*
Zacznę od tego ze często kupuję EUR. Przez Gieldęwalut bardzo się opłaca, wycenia lepiej od zwykłych kantorów i sporo przy tej częstotliwości zaoszczędziłem w programie cashback.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M.stecki
link | zgłoś
2017-11-24
*.248.159.*
Platforma nie tylko dla firm, drobniejsze, okazjonalne przewalutowania też mi się opłacają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dąbek
link | zgłoś
2017-11-23
*.248.159.*
To jest to czego szukałem w zakresie przewalutowań i płatności międzynarodowych!!Polecam
kursy lepsze niż w kantorach, mega szybkość przewalutowań, przelewy za granicę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Perliks
link | zgłoś
2017-11-22
*.0.122.*
Doskonała usługa, szybka, prosta i znacznie tańsza wymiana waluty przez Giełdę Walut nie może się równać do tradycyjnych kantorów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pompej
link | zgłoś
2017-11-21
*.248.156.*
Tę platformę polecam wszystkim, zawsze wymiany są korzystne, szybkie księgowania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jędrzej
link | zgłoś
2017-11-14
*.248.158.*
Dokonałem bardzo opłacalnego przewalutowania, na pewni gieldawalut.com mi się jeszcze przyda. Tak sprawnie i tanio jak tu jeszcze nigdy nie kupiłem EUR
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pan_Kracy
link | zgłoś
2017-11-13
*.0.121.*
Gieldawalut.com udowodniła mi że i drobne wymiany można zrealizować korzystnie.
korzystne kursy, wymiana szybka, praktyczna w obsludze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
blueroad
link | zgłoś
2017-11-09
*.0.126.*
Oferta przewalutowań odpowiada moim oczekiwaniom. Zależało mi na sprawnych realizacjach oraz atrakcyjnych kursach i w gieldawalut.com to mam.
korzystne przewalutowania, szybko, nowocześnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pollaraxa
link | zgłoś
2017-11-05
*.0.126.*
To co daje Gieldawalut to nowoczesna i wyjątkowo praktyczna forma przewalutowania pieniędzy. Bezpieczna, bez straty czasu, bez dodatkowych kosztów-nawet sporo taniej niż tradycyjnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zuoty29
link | zgłoś
2017-11-03
*.172.233.*
Nowoczesna platforma z pomysłem na to żeby klient był zadowolony. Ma opcję błyskawicznych przewalutowań- jak w kantorze a przelewy dochodzą bardzo szybko.
szybki przelew, sprawne wymiany, bezpieczeństwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz997
link | zgłoś
2017-10-31
*.186.4.*
Polecam skorzystać z usług tej platformy wymiany walut. Najwyższy poziom bezpieczeństwa i wygoda gwarantowane :)
Wygoda obsługi, wysoki poziom bezpieczeństwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biały54
link | zgłoś
2017-10-29
*.0.126.*
Bez ukrytych kosztów, fajne opcje oszczędzania, np. poprzez cashback. Platforma dobrze też dopracowana technicznie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zotti
link | zgłoś
2017-10-25
*.0.122.*
Gieldawalut jest zawsze dostępna, wystarczy że mam przy sobie smartfon i mogę połączyć się z netem:)Nowoczesne i opłacalne rozwiązanie.
nowoczesna platforma, korzystny kurs, dostępność całodobowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2017-10-18
*.0.124.*
Elastyczność w wycenie , świetna sprawa:)
elastyczne kursy, szybkie transfery pomiędzy rachunkami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
win_cent
link | zgłoś
2017-10-15
*.248.153.*
Nowoczesna, praktyczna platforma. Oferuje przewalutowania naprawdę tanio i finalizuje je odpowiednio szybko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Likwor
link | zgłoś
2017-10-14
*.248.157.*
Bardzo mi się spodobało, że platforma daje wysoki rabat nowym klientom, jest też funkcjonalna- obsługa intuicyjna, nie ma problemów z przelewami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fiqe
link | zgłoś
2017-10-12
*.172.234.*
Jestem na tak:) Korzystna wycena- zawsze. Bezpieczeństwo- super poziom.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrew
link | zgłoś
2017-09-30
*.186.157.*
Świetny kantor, który oferuje najwyższy poziom bezpieczeństwa oraz rabat dla nowych klientów - polecam!
szybkie transakcje, korzystne kursy, aplikacja mobilna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kawcia
link | zgłoś
2017-09-15
*.0.125.*
Promocja Giełdy bardzo korzysta, wszystko odbywa się uczciwie na jasnych zasadach. Przewalutowałam środki sprawnie, w znakomitej cenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vel42
link | zgłoś
2017-09-14
*.172.233.*
Dużo lepsze kursy niż oferuje "konkurencja" na mieście, a wygoda korzystania z platformy to kolejny atut, który przekonuje mnie go Giełdywalut.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
małgorzata
link | zgłoś
2017-09-05
*.248.153.*
Polecam, rewelacyjna platforma,która doskonale zastępuje mi zwykły kantor. W dodatku oszczędzam nie tylko czas ale i sporo pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tafcher
link | zgłoś
2017-09-04
*.0.124.*
Zachowany poziom bezpieczeństwa transakcji online- co dla mnie est bardzo ważne. Ponadto Gieldawalut.com ma konkurencyjne ceny.
bezpieczny panel, dobry kurs
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Falicjan
link | zgłoś
2017-08-30
*.172.237.*
Promocyjny miesiąc z rabatem to prawdziwa gratka dla firm,które obracają większymi kwotami. Platforma jest prosta w obsłudze. Szczerze polecam Gieldę
prosta obsługa, niski koszt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnes
link | zgłoś
2017-08-29
*.0.125.*
Nowoczesna, sprawnie działająca platforma. Bezpieczeństwo na odpowiednim poziomie. Myślę, że skorzystam z Gieldawalut jeszcze nie raz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2017-08-25
*.186.92.*
Świetny kantor, idealny dla każdego, kto chce szybko i tanio wymienić swoją gotówkę. Na plus zasługuje na pewno weryfikacja SMS oraz rabat dla nowych klientów.
Dobre kursy, rabat dla nowych klientów, weryfikacja transakcji przez SMS
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Giełda Walut Opinie