Giełda Walut Opinie

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 149
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Konta bankowe

Strona internetowa:
www.gieldawalut.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
tobbeata
link | zgłoś
2019-04-25
*.0.124.*
Wymiana USD na PLN po kursie serwisu była ekspresowa, sprzedałam dolary korzystnie w stosunku do tego co mi kantor na mieście oferował. Fajnie że trafiłam do Gieldawalut, będę wracać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odyn
link | zgłoś
2019-04-19
*.248.157.*
Kantorów iternetowych i platform jest bardzo dużo, ale tak dobrych jak ta mniej. Gieldawalut od początku mile zaskakuje: duża zniżka, szybkie wymiany, bezproblemowy kontakt z konsultantami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ingak
link | zgłoś
2019-04-12
*.172.236.*
Kantor i platforma w jednym-fajna sprawa, dużo elastyczności i korzyści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pankierr
link | zgłoś
2019-03-27
*.0.127.*
Sprzedałem USD, kurs naprawdę dobry, szybko poszło a więc jestem zadowolony, polecam i będę zaglądać do Was w razie potrzeby
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-03-22
*.172.235.*
W bardzo dobrej cenie jak na ten czas udało mi się zbyć USD, sprawnie i bezpiecznie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia Yuong
link | zgłoś
2019-03-05
*.172.239.*
Księgowanie pieniędzy bardzo szybkie. Przewalutowanie wymaga czasem trochę cierpliwości, jest to jednak wynagrodzone opłacalnością transakcji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tadlik
link | zgłoś
2019-02-19
*.248.145.*
Tanie przewalutowanie a nawet możliwy zarobek. Oszczędność natomiast zawsze. Bardzo pomysłowo skonstruowana platforma kantorowa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gosia chojniak
link | zgłoś
2019-02-05
*.172.237.*
Przewalutowanie po korzystnym kursie jest pewne bo sama ustalam jego wartość. Rewelacja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiwien
link | zgłoś
2019-01-30
*.146.165.*
Jak dla mnie najlepszy kantor. Bezpieczny, łatwy jeśli chodzi o obsługę konta i przede wszystkim tani.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karil
link | zgłoś
2019-01-28
*.248.158.*
Krótki czas oczekiwania na wymianę po własnym kursie, przelew na czas, oby tak dalej a na pewno będę na gieldawalut.com zaglądać często.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Giełda Walut Opinie