Geriatryczne Centrum Medyczne Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 57
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
geriatrycznecentrummedycz
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bozenna Ewa
link | zgłoś
2022-05-04
*:9fb9:6b9b:*
podzielam wpis Pani Malgorzaty. prosze rowniez o kontakt do tej kancelarii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-03-23
*.220.161.*
Pani Tereso, proszę nas poinstruować, jak to się robi. Może namiar na tę kancelarię, na pewno będą mieli dużo klientów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2022-01-17
*.146.47.*
Mi udało się odzyskać środki dzięki współpracy z kancelarią mojego syna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-01-14
*.220.161.*
Ręce opadają. Złożyłam zawiadomienie do prokuratury i odmówiono wszczęcia dochodzenia uzasadniając, że "sam fakt niewywiązania się z zobowiązania nie wyczerpuje znamion występku oszustwa". Znikąd pomocy. Żyjemy w kraju bezprawia, a przykład idzie z góry. Zastanawia mnie też, dlaczego zniknęły moje w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-12-03
*.37.234.*
Rozwiązałam umowę z Geriatrycznym Centrum Medycznym, powinni zwrócić mi kwotę 5.500 zł z odsetkami. Nie otrzymałam złotówki. Wstąpiłam do sądu a następnie prawomocny nakaz zapłaty przekazałam komornikowi. Dzisiaj otrzymałam informację od komornika że egzekucja jest bezskuteczna. Podejmuję dalsze pra [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-11-23
*.10.15.*
Szukam osób poszkodowanych i oszukanych przez GCM , MOŻE JEST JUŻ ZŁOŻONE DONIESIENIE DO PROKURATURY ?Mój nr 533585190
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-11-05
*.6.246.*
Zostałam oszukana na 7.000 zł. Jak mogę przystąpić do pozwu zbiorowego przeciwko Centrum?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-10-11
*.10.102.*
MOi rodzice również zostali oszukani na 1300,00złożyliśmy doniesienie do Prokuratury w marcu 2021 ale nam odmówili pomocy, teraz w październiku wszczęli postpowanie, chętnie dołączymy do pozwu zbiorowego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liberator
link | zgłoś
2021-10-07
*.99.105.*
Warto zobaczyć reportaż TVP: Oszustwo „na pakiet medyczny” https://www.tvp.info/53210162/alarm-oszustwo-na-pakiet-medyczny-seniorzy-oszukani Aktualnie do tej działalności używana jest spółka: Specjalistyczne Centrum Optyczne i Rehabilitacyjne sp. z o.o. scoir.pl Posługują się ró [rozwiń/zwiń]
BRAK
Polecam wyszukać w internecie reportaż TVP o tej firmie: Oszustwo na pakiet medyczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-10-06
*.24.36.*
W dniu 28 września Prokuratura Rejonowa Śródmieście wszczęła postępowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pomoc
link | zgłoś
2021-08-03
*.180.252.*
Zapraszam do kontaktu osoby potrzebujące pomocy prawnej 615 579 309
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta_49
link | zgłoś
2021-03-19
*.172.111.*
Nowy numer 22 100 84 49 żeby zumówić usługę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2021-03-18
*.0.55.*
Kiedyś rzeczywiście lepiej obslugiwali, ale i teraz jak ma się cierpliwość czekać na infolinii to jest ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-03-18
*.0.55.*
Ja tam nie narzekam na opiekę u nich, a badań robię sporo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klara
link | zgłoś
2021-03-17
*.248.214.*
Moja babcia nie jest zadowolona do końca, kiedyś lepiej obslugiwali
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2021-03-17
*.248.214.*
Jest słabo to prawda. Na badania ciężko się zapisać poki co. Zobaczymy co będzie ie dalej. Narazie obiecują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mieczysław
link | zgłoś
2021-03-16
*.193.15.*
Rzeczywiście był problem z dodzwonieniem ja miałem problem po zmianie numeru bo informacja nie była bardzo czytelna. Obsługa na pewno nie jest taka jak obiecywali przy podpisywaniu umowy ale przynajmniej można się dodzwonić. Ja zobaczę co będzie dalej ....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alojzy Kostrzewski
link | zgłoś
2021-03-16
*.47.54.*
Wciąż przychodzą mi powiadomieni na temat Centrum Medycznego i jestem zaskoczony tymi opiniami. Nie jestem już pacjentem GCM ale byłem przez rok i takie rzeczy się nie działy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Charlote
link | zgłoś
2021-03-16
*.47.54.*
Co ja czytam ... Jestem ich pacjentka od dwóch lat i nigdy nie miałam problemu. Wystraszyłem się tym co piszecie ale jestem spokojna że ja nie mam żadnych problemów. Pozdrawiam Was
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krysia
link | zgłoś
2021-03-16
*:d417:dca7:*
Ciężko się dodzwonić ale czemu od razu jakieś pozwu??? Uspokojcie się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2021-03-16
*:d417:dca7:*
Trzeba się dowiedzieć o co chodzi ja nie mam takich problemów i korzystam z badań
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2021-03-16
*.248.214.*
Po co od razu się denerwować zamiast sprawdzić nowy numer przychodni. Ja tez bylem zły bo nie mogłem się dodzwonić aż córka znalazła nowy numer na stronie i bez kłopotu zapisałem się na badania. Sugeruję spróbować w ten sposób
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-03-16
*.248.214.*
Rzeczywiście ciężko było przez kilka tygodni dodzwonić się ale od dwóch tygodni jest dobrze numer się zmienił zapisują normalnie na badania ja byłam w ciągu dwóch tygodni zapisana dwa razy mam nadzieję że wszystko już wróciło do normy przepraszali że to przez pandemie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
seniorpomoc
link | zgłoś
2021-03-16
*.172.111.*
22 100 84 49 to nowy numer na infolinię. Stary nie odpowiada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leokadia i Franek
link | zgłoś
2021-02-18
*.172.111.*
Jest w miarę Dobrze. Korzystamy od maja 2019, Czasami ciężej się dodzwonić ale to w każdej instytucji tak jest. Do UPC czasami dzwonimy po 30 minut. Byliśmy u geriatry ma pradze oraz mąż u kardiologa i nefrologa na Waryńskiego. raz odbyła się teleporada internistycznae. Badania praktycznie więks [rozwiń/zwiń]
cena
trzeba płacić za rok z góry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena Janisz
link | zgłoś
2021-02-11
*.175.161.*
Witam serdecznie. Jestem pod opieka geriatrycznego centrum medycznego, niezmiernie jestem usatysfakcjonowana z usług przychodni. Pracownicy mili i pomocni. Polecam, w tych czasach to ważne dla mnie mieć szybki dostęp do lekarzy. Pozdrawiam z wyrazami szacunku Irena Janisz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marianna
link | zgłoś
2021-02-11
*.5.236.*
SUper usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bohdan
link | zgłoś
2021-02-11
*.5.236.*
Genialna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasperski
link | zgłoś
2021-02-11
*.30.52.*
Szybka realizacja usług, są znacznie lepsi od konkurencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norman
link | zgłoś
2021-02-11
*.30.52.*
Miałem okazję spotkać świetnych specjalistów w tej placówce
Kompleksowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2021-01-28
*.8.107.*
Kolejna firma usiłująca zbić fortunę na emerytach. Firma krzak działająca e centrum stolicy bez kontaktu, nie odbierająca żadnej poczty. Najwyższy czas zainteresować tą działalnością organy ścigania.
0
Zwykłe oszustwo i tylko w tych kategoriach można ocenić tę działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Turzak
link | zgłoś
2020-12-17
*.111.123.*
Odradzam wszystkim kupowanie jakichkolwiek pakietów: 1. Dodzwonienie się do rejestracji graniczy z cudem 2. W ciągu jednego dnia (O ile udało się dodzwonić), można umówić tylko jedno badanie lub jedną wizytę 3. Nie ma w pakiecie rezonansu, w ogóle. Tylko tomografia 4. Dostęp do lekarzy jest bard [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-01-23
*.144.86.*
Od kiedy wykupiłem pakiet wszystko zaczęło mi się układać. Jak pewnie każdy pacjent po wykupieniu pakietu zostałem zaproszony na badania i nie do końca wszystkie wyniki wyszły poprawnie, więc zostałem zmuszony przez moje dzieci do odwiedzenia kilku lekarzy i koniec końców jestem im bardzo wdzięczny, [rozwiń/zwiń]
wysoki poziom obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktor
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.176.*
Mi bardzo szybko pomogli, POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.176.*
Najlepsza firma medyczna w Warszawie. Duży komfort korzystania z ich usług, zakres pozwala na przebadanie całego ciała i szybkie działanie z ich strony to stawia ich na prawdę dużo wyżej niż Państwowy szpital.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rodryk
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.176.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.176.*
Ich pakiet daje duży komfort psychiczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ReArek
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.169.*
Korzystam raz/dwa razy w miesiącu z ich usług i jeszcze nigdy się nie zawiodłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emeryt
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.169.*
Potrzebowałem opieki i kilka firm wykluczyło mnie ze względu na wiek, a oni przyjęli mnie od razu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.160.*
Mam swoje dolegliwości, ale najbardziej narzekałem na kolano i odwiedzałem wielu specjalistów, dopiero ten z GCMu odnalazł co mi na prawdę dolega i zakwalifikował mnie do zabiegu (który sam też wykonał). Teraz wracam do sprawności dzięki ich rehabilitacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Riczi
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.160.*
Odpowiednia opieka za odpowiednie pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.176.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
HenMar
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.176.*
Polecam ich każdemu, super placówka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ToksJan
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.193.*
Z wiekiem każdemu ich usługi się przydadzą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.193.*
Dostępność ich usług mnie przekonała
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.208.*
Dobrze skomunikowane miejsce i fajne rozwiązania z których warto skorzystać, Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.208.*
Szybka realizacja badań i wizyty kontrolnej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogumił
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.161.*
Telefoniczne umawianie wizyt i to w każdym miejscu w Polsce to dla osoby podróżującej duży plus.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marlin
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.161.*
Super placówka Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robak
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.185.*
Mocno się zaskoczyłem ich ofertą, szybka matematyka i wydała mi się ona mocno korzystna, więc od kilku miesięcy jestem ich pacjentem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kary
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.185.*
Świetna opieka, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomasz
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.201.*
Opieka abonamentowa to najlepsze co może człowieka spotkać. Jak potrzebujesz to idziesz do kogoś kto wie że może Cię odpowiednio poprowadzić, bo masz dostęp do wszystiego i w krótkim czasie możesz to wykonac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.201.*
Korzystałem z kilku prywatnych przychodni i ta niby się niczym wybitnym nie wyróżnia, ale w leczeniu abonamentowym wizyta jest zupełnie inna, bo lekarz ma większą swobodę w działaniu i może zawsze sprawdzić coś więcej. Ja takie leczenie wybieram i popieram
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eryk
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.216.*
Widać że dużo wymagają od swoich lekarzy bo reprezentują bardzo wysoki poziom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2019-11-19
*.173.216.*
Miejsce które warto odwiedzić żeby podreperować swoje zdrowie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Qnna
link | zgłoś
2019-11-19
*.254.136.*
Działają bardzo sprawnie, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ernest
link | zgłoś
2019-08-20
*.144.86.*
Polecam każdemu tą placówkę, już przy pierwszych badaniach sprawdzili cały mój organizm.
Kompleksowa opieka
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Geriatryczne Centrum Medyczne Opinie