Geriatryczne Centrum Medyczne Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 56
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
geriatrycznecentrummedycz
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Teresa
link | zgłoś
2022-01-17
*.146.47.*
Mi udało się odzyskać środki dzięki współpracy z kancelarią mojego syna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-01-14
*.220.161.*
Ręce opadają. Złożyłam zawiadomienie do prokuratury i odmówiono wszczęcia dochodzenia uzasadniając, że "sam fakt niewywiązania się z zobowiązania nie wyczerpuje znamion występku oszustwa". Znikąd pomocy. Żyjemy w kraju bezprawia, a przykład idzie z góry. Zastanawia mnie też, dlaczego zniknęły moje w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-12-03
*.37.234.*
Rozwiązałam umowę z Geriatrycznym Centrum Medycznym, powinni zwrócić mi kwotę 5.500 zł z odsetkami. Nie otrzymałam złotówki. Wstąpiłam do sądu a następnie prawomocny nakaz zapłaty przekazałam komornikowi. Dzisiaj otrzymałam informację od komornika że egzekucja jest bezskuteczna. Podejmuję dalsze pra [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-11-23
*.10.15.*
Szukam osób poszkodowanych i oszukanych przez GCM , MOŻE JEST JUŻ ZŁOŻONE DONIESIENIE DO PROKURATURY ?Mój nr 533585190
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-11-05
*.6.246.*
Zostałam oszukana na 7.000 zł. Jak mogę przystąpić do pozwu zbiorowego przeciwko Centrum?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-10-11
*.10.102.*
MOi rodzice również zostali oszukani na 1300,00złożyliśmy doniesienie do Prokuratury w marcu 2021 ale nam odmówili pomocy, teraz w październiku wszczęli postpowanie, chętnie dołączymy do pozwu zbiorowego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liberator
link | zgłoś
2021-10-07
*.99.105.*
Warto zobaczyć reportaż TVP: Oszustwo „na pakiet medyczny” https://www.tvp.info/53210162/alarm-oszustwo-na-pakiet-medyczny-seniorzy-oszukani Aktualnie do tej działalności używana jest spółka: Specjalistyczne Centrum Optyczne i Rehabilitacyjne sp. z o.o. scoir.pl Posługują się ró [rozwiń/zwiń]
BRAK
Polecam wyszukać w internecie reportaż TVP o tej firmie: Oszustwo na pakiet medyczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-10-06
*.24.36.*
W dniu 28 września Prokuratura Rejonowa Śródmieście wszczęła postępowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina Grygolec
link | zgłoś
2021-08-09
*:710:f8e1:*
Geriatryczne Centrum Medyczne w Warszawie to firma , która żeruje na chorych seniorach ,to oszuści .Jestem jedną z ich ofiar.Mam kupiony u nich pakiet na36 misiecy a od 9 miesięcy nie sposob zapisac sie na konsultacje czy badania. Dołączę do pozwu zbiorowego.
O
Nie mozna skontaktowac sie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pomoc
link | zgłoś
2021-08-03
*.180.252.*
Zapraszam do kontaktu osoby potrzebujące pomocy prawnej 615 579 309
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Geriatryczne Centrum Medyczne Opinie