Opinie o Geriatryczne Centrum Medyczne

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 73
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
geriatrycznecentrummedycz
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Adam
link | zgłoś
2021-04-08
*.225.207.*
Uwaga, Uwaga, To jest pseudofirma okradająca ubogich emerytów. Dzisiaj w programie ALARM TVP dziennikarze ujawnili cały proceder. Firma zmienia lokalizacje, telefony nie ma molżliwości kontaktu z kimkolwiek pesonalnie. Prezesami są dwa tzw. słupy: jeden 29-latek i drugi 30-latek mieszkający za grani [rozwiń/zwiń]
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta_49
link | zgłoś
2021-03-19
*.172.111.*
Nowy numer 22 100 84 49 żeby zumówić usługę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2021-03-18
*.0.55.*
Kiedyś rzeczywiście lepiej obslugiwali, ale i teraz jak ma się cierpliwość czekać na infolinii to jest ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-03-18
*.0.55.*
Ja tam nie narzekam na opiekę u nich, a badań robię sporo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klara
link | zgłoś
2021-03-17
*.248.214.*
Moja babcia nie jest zadowolona do końca, kiedyś lepiej obslugiwali
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bożena
link | zgłoś
2021-03-17
*.248.214.*
Jest słabo to prawda. Na badania ciężko się zapisać poki co. Zobaczymy co będzie ie dalej. Narazie obiecują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mieczysław
link | zgłoś
2021-03-16
*.193.15.*
Rzeczywiście był problem z dodzwonieniem ja miałem problem po zmianie numeru bo informacja nie była bardzo czytelna. Obsługa na pewno nie jest taka jak obiecywali przy podpisywaniu umowy ale przynajmniej można się dodzwonić. Ja zobaczę co będzie dalej ....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alojzy Kostrzewski
link | zgłoś
2021-03-16
*.47.54.*
Wciąż przychodzą mi powiadomieni na temat Centrum Medycznego i jestem zaskoczony tymi opiniami. Nie jestem już pacjentem GCM ale byłem przez rok i takie rzeczy się nie działy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Charlote
link | zgłoś
2021-03-16
*.47.54.*
Co ja czytam ... Jestem ich pacjentka od dwóch lat i nigdy nie miałam problemu. Wystraszyłem się tym co piszecie ale jestem spokojna że ja nie mam żadnych problemów. Pozdrawiam Was
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krysia
link | zgłoś
2021-03-16
*:d417:dca7:*
Ciężko się dodzwonić ale czemu od razu jakieś pozwu??? Uspokojcie się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?