Geria Medica Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 204
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
geriamedica.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewa
link | zgłoś
2021-05-29
*:581b:b289:*
Jeśli ktokolwiek już działa w tej sprawie, ja chętnie przyłączę się do pozwu zbiorowego przeciwko Geria Medica. Umowę podpisaliśmy z mężem w Gdańsku 31 stycznia 2020 roku na 4 lata. Od marca 2020r. umowa nie jest wykonywana. Chcę odzyskać pieniądze. Proszę o kontakt. Mój nr telefonu: 501-202-439.
nie wykonywanie umowy, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZOFIA
link | zgłoś
2021-05-25
*:2e97:caf9:*
niestety obecnie firmy nie można znaleźć, wszystkie podane numery telefoniczne nie działają, nie działają tez adresy e mailowe. W tej chwili firma zasługuje na miano firmy krzak .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adw. Sara Balcerowicz
link | zgłoś
2021-05-06
*:9f3b:34df:*
Szanowni Państwo, sytuacja związana z Geriamedica sp. z o.o. jest mi znana z uwagi na prowadzenie sprawy przeciwko teh spółce. Jeśli chcieliby Państwo nawiązać współpracę w celu wytoczenia powództwa, na Państwa prośbę przedstawię ofertę takiej współpracy. [email protected] tel. 5050 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-04-15
*.131.142.*
Podpisałam umowę w ubiegłym roku, skorzystałam tylko z badań. Nie mam żadnego kontaktu z firmą. Jestem za złożeniem pozwu do sądu, czy ktoś chce się dołączyć lub czy ktoś już robi w tym kierunku coś?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-03-22
*.239.59.*
Moja mama rok temu przeniosła się z innej opieki medycznej do Geria Medica i jak się okazało to był ogromny błąd. Opieki wogóle nie ma żadnej, nawet jak odbiorą łaskawie telefon to nie umawiją żadnych wizyt. Opiekun nie odpowiada na telefony. Jedna wielka ściema i naciąganie ludzi na KASĘ i to nie m [rozwiń/zwiń]
brak
same najgorsze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2021-03-03
*.78.98.*
Cała działalność tej firmy była z gory zaplanowana jako oszustwo i jeżeli kierujący nie zostaną ukarani to prawo nic nie znaczy. Miejski Rzecznik konsumentow nic nie mógł pomóc jest bezradny. Geria Medica zniknęła z internetu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2021-02-17
*.146.249.*
Abonament wykupił mój schorowany Tata. Skorzystał ok. 4 razy i zmarł. Mamie obiecano - w lutym-marcu 2020 przeniesienie na nią abonamentu i nagle wszystkie telefony, kontakt mailowy, itd zamarł. Firma w międzyczasie zmieniła siedzibę z Warszawy na Gdańsk. Ale to nie ma znaczenia, bo i tak nie można [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2020-09-27
*.172.108.*
To są zwikli złodzieje i ściągacze wyludzili pieniądze i zwiali oby dopadla ich kara.
Oszuści i złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maria
link | zgłoś
2020-08-24
*.172.237.*
Ja również zostałam oszukana.Od kwietnia nie mam kontaktu z firmą,nie mogę korzystać z badań i z porad lekarskich.
brak
nie uczciwa firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
babcia
link | zgłoś
2020-03-04
*.68.150.*
firma fatalna fatalna fatalna!!!!pomimo zerwanej umowy i zapewnieniu ze zwrot środków nastąpi w ciągu 14 dni mija 5 miesięcy i nic co dalej z tym fantem zrobić.kontakt z dyrekcją niemo zliwy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Geria Medica Opinie