Funkie - szkółka roślin Opinie

5.0 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 43
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.funkie.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ada
link | zgłoś
2021-09-27
*.30.108.*
Lubię u nich kupować. To rzetelna firma. Polecam.
godni zaufania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2021-08-09
*.30.129.*
serdecznie dziękuję za sprawną obsługę zamówienia (Milin amerykański). Rośliny dotarły w doskonałym stanie, myślę, że się odwdzięczą swoim wzrostem.
szbko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2021-07-18
*.30.109.*
Zamawiałam na wiosnę roślinki od Państwa, bardzo jestem zadowolona przesyłka, zabezpieczeniem roślinek i ogólnie wszystko perfekt. Roślinki rosną i serce też rośnie razem z nimi.
roslinki pierwsza klasa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-07-11
*.30.120.*
Dziękuję, paczka dotarła wczoraj. Rośliny w świetnej kondycji i jakości, jestem zadowolona, tym bardziej, że to mój pierwszy zakup u Państwa.
silne rośliny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2021-06-21
*.30.103.*
Piszę, aby poinformować że rośliny dotarły. Mimo panujących upałów dotarły w bardzo dobrym stanie. Muszę stwierdzić że sposób zapakowania i zabezpieczenia roślin - najwyższa klasa !!! Jeszcze nigdy nie otrzymałem roślin tak staranie zapakowanych i zabezpieczonych. Oddzielnym tematem jest jakość ot [rozwiń/zwiń]
jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-06-15
*.221.148.*
Sadzonka (klon palmowy) zdrowa i piękna! Jestem BARDZO zadowolona :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-06-11
*.30.100.*
Rośliny bardzo dobrze opakowane i zabezpieczone, sadzonki również bardzo ładne i zdrowe. Zdecydowanie warto było zaczekać
ładne rośliny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
flora
link | zgłoś
2021-05-29
*.30.128.*
Trochę trzeba poczekać, ale warto, bo rośliny są duże i dorodne!
fachowa obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-05-21
*.30.114.*
Jestem bardzo zadowolona! Rośliny duże i dorodne. Super! Będę polecać.
fachowa obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2021-05-12
*.23.8.*
Czekałam na hortensje 3 tygodnie, co jest zrozumiałe jeśli jest dużo zamówień. Niestety jedna z dwóch hortensji, które zamówiłam przyszła ledwo żywa. Zastanawiam się czy coś z niej w ogóle będzie. Jednak nie warto kupować krzewów przez internet. To tzw. "kot w worku".
Roślina ledwo żywa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Funkie - szkółka roślin Opinie