Fotonaplotnie.pl Opinie

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.fotonaplotnie.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Dorota Musioł
link | zgłoś
2021-11-09
*.0.85.*
Wykonanie usługi na wysokim poziomie Szybka realizacja Dobra cena za wykonaną usługę Polecam bardzo tę firmę wszystkim zainteresowanym
Rzetelność,niewygórowana cena,bardzo krótki czas wykonywania obrazu
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgosia
link | zgłoś
2021-06-19
*.47.45.*
Polecam polecam! Terminy realizacji szybkie i sprawne, jakość mucha nie siada. Profesjonalnie i bezpiecznie zapakowane. Wydrukowane zdjęcia na płótnie i zwykle maja świetna jakość druku i materiału. Kolory żywe ;) polecam dobrać korektę ;) Polecam dla siebie i na prezent i sama z pewnością jeszcze [rozwiń/zwiń]
Termin. Kolor. Faktura. Obsługa. Wszystko ;)
Brak!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-05-26
*:e03:2c6d:*
Jestem bardzo zadowolona z usługi szybki czas wykonania profesjonalne wykończenie. Zdecydowanie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2021-04-28
*.115.93.*
Bardzo dobra robota świetna sprawna obsługa polecam wszystkim.
Wspaniałe oddaje zdjęcie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2021-03-28
*:e2ee:b796:*
Witam, Obraz piękny,przyszedł bardzo szybko,będę jeszcze zamawiać .Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janeczka
link | zgłoś
2021-03-21
*.245.97.*
Jestem bardzo zadowolona z usługi polecam ,szybka realizacja i piękne wykonanie cena przystępna .Z pewnością jeszcze skorzystam nie raz . Pozdrawiam serdecznie .
Wspaniałe na zrobienie komuś miłej niespodzianki .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agaleon
link | zgłoś
2021-03-21
*.206.16.*
Szybka wysyłka i przepiękne jakościowo obrazy ze zdjęć. To już mój kolejny obraz Canavas i będzie zdecydowanie więcej !
Szybko,dokładnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2021-02-22
*.204.21.*
Foto bardzo wyraźne, oddające zdjęcie. Bardzo dziękuję. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurko Bohun
link | zgłoś
2020-01-15
*.142.210.*
Drukarnia fotonaplotnie.pl odznacza się niezawodną jakością i ekspresową realizacją zamówienia. Na stronie znajduje się informacja, że każdy produkt jest ręcznie robiony i sprawdzany podczas produkcji. Obrazy drukowane są na ekskluzywnych płótnach lub papierze fotograficznym w przypadku fotooplakató [rozwiń/zwiń]
szybka realizacja, świetna jakość, dowolna modyfikacja-kreator projektu
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Fotonaplotnie.pl Opinie