foto4u.pl Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 34
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.foto4u.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krzysztof
link | zgłoś
2021-09-21
*.122.20.*
Spora część zdjęć przyszła słabej jakości, a dodatkowo wszystkie zostały ucięte :(. Format 10x15 cm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2021-03-16
*.115.15.*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Po przesłaniu przez mnie zdjęć dostałam telefon, że zdjęcia są złej jakości ( miałam złe ustawienia w komórce)i otrzymałam zwrot pieniążków oraz Pan uprzejmie mi doradził jakie ustawienia powinnam mieć, aby zdjęcia były dobrze wykonane. Ja gorąco polecam tą firmę, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2021-01-15
*.176.232.*
Porażka totalna Zamówiłam zdjęcia 12 GRUDNIA dzisiaj mamy 15 stycznia PACZKI DALEJ NIE MA NIE ODBIERAJĄ NIE ODDZWANIAJĄ NA MAILE NIE ODPISUJĄ JA ZGLASZAM SPRAWĘ NA POLICJĘ ZA WYŁUDZENIE PIENIĘDZY ja zapłaciłam 150zł dla jednych dużo dla innych nie ALE NA PEWNO NIE MNIE JEDNĄ OSZUKALI najlep [rozwiń/zwiń]
Brak zamówionego towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KrzysztofekGierszewski
link | zgłoś
2020-09-04
*.177.67.*
Ja bardzo często zamawiam u nich odbitki z wakacji. W bardzo szybkim czasie do domku listonosz przynosi paczkę. Bardzo dobrej jakości wychodzą odbitki. Mają fajne promocje i trafiam czasami na nie, jestem bardzo zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-09-04
*.10.89.*
Szybko wysyłają wywołane zdjęcia, fotografie są dobrej jakości, a jeszcze mają sporo zniżek, gdy wywołujesz większą ilość zdjęć, ceny bardzo atrakcyjne.
szybka wysyłka, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek
link | zgłoś
2020-09-04
*.10.89.*
Bardzo dobry serwis wywołujący zdjęcia. Odbitki, które otrzymałem są wysokiej jakości, soczyste kolory. Niektóre zdjęcia wymagały korekty, które zostały naniesione. Polecam Foto4u.
jakość, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania z Wrocław
link | zgłoś
2020-09-04
*.177.67.*
Zamówiłam fotobraz panoramiczny i jestem zadowolona z usługi. Jakość obrazu jest dobra, cena w miarę niska, a kontakt z firmą bez zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2020-04-07
*.177.67.*
Moje zamówienie zostało szybko zrealizowane i przysłane. Zdjęcia wyszły dobrze, a przy takiej ilości cena była bardzo niska. Jestem zadowolony z obsługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk31
link | zgłoś
2020-04-07
*.177.67.*
Odbitki panoramiczne z moich wakacji własnie mi przyszły, dobry kontrast i nasycenie barw, papier kodak solidny, długo wytrzyma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zibi5PYU
link | zgłoś
2020-03-05
*.177.67.*
Wysoka jakość odbitek na papierze Kodak. Często serwis prezentuje zniżki, teraz np: na FotoObrazy i ta cena odbitek chyba najlepsza w naszym kraju.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

foto4u.pl Opinie