Focus Garden Opinie

3.3 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 10
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
focusgarden.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewelina
link | zgłoś
2021-06-28
*.252.41.*
Na moje zamówienie czekałam cały miesiąc a kiedy zestaw mebli przyszedł okazało się, że krzesła mają wgniecenia i zarysowania, gdyż zostały położone jedne na drugim bez żadnego zabezpieczenia, nawet tektury pomiędzy oparciami. Dodatkowo były tylko owiniętę niechlujnie folią i stąd zarysowania - rekl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kris
link | zgłoś
2021-06-10
*.17.89.*
zero kontaktu tylko mail niekompletna przesyłka
brak
zero kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-05-25
*.173.64.*
Brak kontaktu zrzucają połączenia,zamowienie miało dotrzec do 4 dni po 10 dniach zero kontaktu całe szczęście za pobraniem!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2021-05-07
*.173.11.*
Rzadko wystawiam nagatywne opinie lecz w tym przypadku należy się. Kupiłem tunel ogrodowy 2x4x2. Złożyłem jak należy i ustawiłem lepiej niż instrukcja każe. Po kilku dniach przy większym wietrze połamały sie rurki. A do tego podziurawiły folie. Zgłosiłem reklamację na którą sklep szybko odpowiedzia [rozwiń/zwiń]
Brak
Bardzo slaba jakosc produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-05-15
*.93.240.*
Zakup leżaków relax grey okazał się bardzo dobrym wyborem. Leżaki są wykonane w elegancki sposób z zachowaniem jakości,a ich użytkowanie sprawia przyjemność. Przy kolejnych zakupach na pewno skorzystam z usług tej firmy. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2018-08-30
*.63.70.*
Szybka wysyłka i profesjonalny kontakt. Zdjęcia oddają w 100% przedmiot sprzedaży, przynajmniej w przypadku towaru, który my zakupiliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa obsługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2018-01-09
*.231.24.*
Bardzo rzetelne podejście do Klienta. Serdecznie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edek z krainy kredek
link | zgłoś
2015-09-19
*.231.21.*
Meble jakościowo są na bardzo wysokim poziomie. Na balkonie prezentują się elegancko i stylowo. Cieszymy się, że udało nam się zrobić zakupy w Focus Garden.
100% zadowolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mrjacek
link | zgłoś
2015-07-02
*.61.131.*
Zaskoczyła mnie wysoka jakość mebli wykonanych z technoratanu. Wyglądają jakby były zrobione z wikliny ale są zdecydowanie bardziej wytrzymałe. Firma FG oferuje szeroki wybór, więc każdy znajdzie tu coś dla siebie.
polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ratajczak
link | zgłoś
2015-07-02
*.61.131.*
Polecam, szeroki asortyment mebli ogrodowych, stale powiększana oferta, ceny również niczego sobie, za ratanowy zestaw 4 krzesła + stół zapłaciłem 1200 zł,
niskie ceny, szeroki asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Focus Garden Opinie