Florexpol Opinie

2.8 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
2.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 16
Średnia ocen:
2.5 / 5

Kategoria:
Narzędzia

Strona internetowa:
florexpol.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
kaskab
link | zgłoś
2021-07-07
*.0.123.*
witam ta firma to tragedia dlugi czas oczekiwania a jeszcze nie wszystko przychodzi,towar bardzo kiepskiej jakosci praktycznie nic nie wyrasta szczerze odradzam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roksana
link | zgłoś
2021-05-20
*.127.25.*
Masakra, średniowiecze, sprzedają tylko ładne zdjęcia w katalogu, nie dajcie się nabrać, szkoda nerwów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-05-05
*.193.12.*
Z przykrością stwierdzam,że żadna z dwóch czereśni kolumnowych kupionych jesienią 2020 roku nie przyjęła się. Jestem zawiedziona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-04-27
*.177.210.*
jestem bardzo niezadowolona ,rośliny otrzymałam bardzo słabe ,nie wiem czy jest szansa na ich przeżycie ,a ceny są nieadekwatne do wwielkości sadzonek ,naprawdę nie polecam
brak
zamówienie oprócz roży to jedna wielka pomyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-04-27
*:e1ad:cef1:*
Jestem zawiedziona.nigdy więcej nie zamówię roślin.kolejny raz otrzymałam rośliny połamane przelane i takie biedne że obawiam się że niewiele dają radości.zamawialam kolejny raz także dla znajomej ale wstydziłam się dać jej te roślinki.nie polecę nikomu firmy.
Brak37468
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOŻENA
link | zgłoś
2021-04-27
*.0.213.*
Niestety myślę ,że rutyna zabiła jakość i poziom. W tamtym roku podobnie jak w poprzednim jakość większości roślin była nijaka zważywszy ,że kupujemy w wyspecjalizowanej placówce. Hosta dosłownie wielkości paznokcia , Kanna dosłownie 4 cm kłącze czarne i gnijące. Lepszej jakości kanny były w hiperm [rozwiń/zwiń]
ładny katalog
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk
link | zgłoś
2021-04-24
*.201.89.*
Spotyka mnie to już drugi raz ze strony sklepu. Nie wracam do poprzedniego roku - traktuję to jako wypadek przy pracy. Ale w tym roku zamówiłem między innymi sadzonki: - jabłoni - otrzymałem z polamanymi pędami bocznymi i bardzo lichym korzeniem. Reklamację uznano 13 kwietnia br i obiecano przysłać [rozwiń/zwiń]
ł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2021-04-10
*:6c0c:5367:*
Ponad miesiąc czekam na realizację zamówienia....szkoda słów... szkoda nerwów. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2020-05-21
*.207.43.*
Od wielu lat kupowałam nasiona,gdyż można było wybrać rośliny odporne na choroby i zawsze kiełkowały.W tym roku się zawiodłam.Kupiłam ogórki meksykańskie oraz Śremski i Ałtaj,niestety nie wzeszła ani jedna sztuka a przydatność do siewu mają XI i XII 2022.Cóż zawiodłam się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2017-05-01
*.234.49.*
jestem nie zadowolona z sadzonek,mięta meksykańska po prostu mi uschła na trzeci dzień,fuksja magelańska Nie jestem zadowolona z sadzonek które dostałam,jest mi bardzo przykro,a to dlatego że mięta indiańska mi uschła na trzeci dzień,krzew mojżeszow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Florexpol Opinie