Finemedia Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 10
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
finemedia.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Magdalena
link | zgłoś
2021-09-01
*.71.209.*
Zawsze udziela informacji, zdiagnozują problem. Mam spokój i jestem kompleksowo obsłużona, fachowo podchodzą do obsługi klienta w każdym calu ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miras
link | zgłoś
2021-05-28
*.146.218.*
Jak działa to ok. Jak coś się zepsuje to ani dodzwonić się nie można a przecież szacowany czas naprawy to podstawowa informacja ani nie ma info na stronie. W rozmowie też da się wyczuć zmęczenie pracą, ludziom ewidentnie się nie chce.
Cena
Jakość usługi i obsługi klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-04-15
*.122.20.*
Polecam każdemu. Wcześniej miałem spore problemy z dostawcami internetu. Całe szczęście trafiłem do FineMEDIA :)
Szybki czas reakcji, elastyczność, kompetentni pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-03-02
*.71.209.*
Zarówno obsługa jak i jakość na plus. Najbardziej zdziwił mnie fakt że ich router działa jak należy. Wcześniej miałem sprzęt od innych operatorów i znacznie dużo gorzej. Na plus również szybki montaż
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KrzysiekW
link | zgłoś
2021-03-01
*.173.237.*
Wszystko działa super, generalnie bardzo polecam, bez większych problemów, w czasie kiedy cały czas pracuje z domu wszystko elegancko działa, polecam.
Stabilnosc, brak awarii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirow
link | zgłoś
2021-01-05
*.111.207.*
Finemedia jest ok. Wynajmuję trzy mieszkania we Wrocławiu, do każdego z nich wziąłem Finemedia. Odrobinkę drożsi niż Korbank, ale nawet się nie zastanawiam czy warto.
Miła obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Deny1989
link | zgłoś
2020-12-24
*.239.57.*
Pracuję od kilku miesięcy na home office. W tym czasie zdałem sobie sprawę, że u dotychczasowego operatora w tygodniu jest kilka dłuższych lub krótszych przerw. Normalnie człowiek nie wszystkie dostrzeże. W fajnemedia od 2,5 miesiąca zdarzyła mi się jedna przerwa, zapowiedziana. Fakt, nie sprawdzam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KCzerwinska
link | zgłoś
2020-12-24
*.239.57.*
Korzystam dopiero od jakichś 2 tygodni. Podobała mi się wizyta technika, który przyszedł uruchomić internet. Punktualny, grzeczny, miły, zorganizowany, ekspresowo załatwił sprawę. Zadawałam wiele pytań, bo nie jestem biegła w sprawach IT. On sympatycznie przekazał mi mnóstwo porad i praktycznych uwa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fajerek
link | zgłoś
2019-11-07
*.122.17.*
Wszystko gites. Podłączenie w 2 dni. Internet + TV. Działa już rok czasu. Awarii brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JaoJao
link | zgłoś
2016-11-26
*.156.117.*
Internet, telewizja, telefon - ogólnie Finemedia ma super atrakcyjne pakiety, które sprawdzą się w każdym domu. Z tego co się orientuje, posiadają również ofertę dla firm. Ja korzystam z opcji domowej i jestem zadowolony. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jakość i cena idą w parze, a więc warto inwestować [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Finemedia Opinie