Fenix Energy Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Ekipy budowlane

Strona internetowa:
fenix.energy
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
czar
link | zgłoś
2021-07-22
*.204.49.*
WITAM TO ZNOWU JA MIJA KOLEJNY MIESIAC I NIC FIRMA SIE NIE ODZYWA MA MNIE GDZIES W CZORAJ OKAZALO SIE ZE ZAMONTOWANY FALOWNIK FRONIUS PRZEZ TA FIRME NIE DZIALA PRAWIE WOGULE PGE WYSTAWILO FAKTURE I ZERO PRZEKAZANEJ ENERGI DO SIECI CALOSC MUSZE ZAPLACIC CZYLI WISI SOBIE NA SCIANIE I NIC PANOWIE ZARZ [rozwiń/zwiń]
niema
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czar
link | zgłoś
2021-07-02
*.88.190.*
NO I DALEJ NIC ZERO ODZEWU A W6STARCZY PRZYJSC FALOWNIK ZMIENIC I JUZ PO ROBOCIE BY BYLO ALE KASA WZIETA TO MOZNA SPUSCIC KLIENTA POZDRAWIAM
???
----
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czar
link | zgłoś
2021-06-25
*.210.6.*
????? no i nic pewno firma ma mnie gdzies nie wiem tylko co ta firma innym montowała ze takie pozytywy im pisza chyba ze sami sobie
NIEMA
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czar
link | zgłoś
2021-06-17
*.210.6.*
BRAK SŁÓW ZERO CZEGO KOLWIEK POMYLILI SIĘ Z MONTAŻEM I KICHA CHCĄ ZWALIĆ WINĘ NA KLIENTA I TYLE DLATEGO SIĘ NIE ODZYWAJĄ
NIEMA
MNOSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czar
link | zgłoś
2021-06-16
*.210.6.*
WITAM PORAZ KOLEINY JAK DO TEJ PORY TRAGEDIA MIALO BYC W GRUDNIU LUB W STYCZNIU NADAL CZEKAM NA SKONCZENIE INSTALACJI ALE PEWNIE SKONCZY SIE INACZEJ ZARAZ BEDZIE ROK OD WLASCIWIE TRUDNO NAPISAC OD CZEGO MONTAŻU PANELI DALEK DZIALA NA POŁ GWIZDKA FENIX ENERGY TO FIRMA NIESOLIDNA A OSOBY NIE DOTRZ [rozwiń/zwiń]
CZEGO INSTALACJI OBSUGI DOTRZYMANIA SŁOWA ZADNE
SAME NIEMA POZYTYWOW
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JanuszD
link | zgłoś
2021-02-08
*.6.193.*
Szybko sprawnie bez żadnych komplikacji , po kilku dniach montaż ,pomoc pod każdym względem ,ekipa w 2 dni się uporała posprzątali po sobie czysto i schludnie
obsługa , cena , czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dobra_
link | zgłoś
2021-02-08
*.6.193.*
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, bardzo dobry kontakt i szybka realizacja. Profesjonalne podejście od klienta, polecam
dobra cena, szybki montaż
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czar
link | zgłoś
2020-12-15
*.88.190.*
NIEWIEM CO MAM PISAC NARAZIE JEST KIEPSKO POCZATEK INSTALACJI 19 SIERPIEN 2020 JESZCZE NIE DZIALA DO KONCA DZIS 16 GRUDZIEN ZLY FALOWNIK ............................PUZNIEJ DOPISZE RESZTA
NIEMA
NIEMA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2020-09-25
*.191.243.*
Atrakcyjna wycena instalacji fotowoltaiki dla mojego domu pod Warszawą, szybki montaż instalacji wraz z pompą ciepła. Wszystko ok, zdecydowanie mogę polecić Fenix Energy wszystkim bo ciężko znaleźć równie profesjonalną firmę co oni.
atrakcyjna cena instalacji
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Fenix Energy Opinie