Fenix Energy Opinie

3.0 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 6
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
Ekipy budowlane

Strona internetowa:
fenix.energy
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
czar
link | zgłoś
2022-01-20
*.210.6.*
WIELKIE G....
???
sporo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czar
link | zgłoś
2022-01-14
*.88.190.*
WITAM PONOWNIE JA JAK WIDAC MINOL PRZESZLO ROK I FIRMA ROBI JAK ROBI NA OBECNA CHWILE PRZYWLASZCZYLA SOBIE MOJA DOTACJE MÓJ PRAD CALE 5 TYS ZOSTALA WYPLACONA PRZEZ BANK BOS 30.12.2021 MINOL PROZB GROZB NIC SOBIE Z TEGO NIE ROBIA PONOC NIE MIELI MOJEGO NR KONTA PODALEM I TEZ NIC PANI TYLKO ODPISUJE [rozwiń/zwiń]
???
sporo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JanuszD
link | zgłoś
2021-02-08
*.6.193.*
Szybko sprawnie bez żadnych komplikacji , po kilku dniach montaż ,pomoc pod każdym względem ,ekipa w 2 dni się uporała posprzątali po sobie czysto i schludnie
obsługa , cena , czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dobra_
link | zgłoś
2021-02-08
*.6.193.*
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, bardzo dobry kontakt i szybka realizacja. Profesjonalne podejście od klienta, polecam
dobra cena, szybki montaż
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czar
link | zgłoś
2020-12-15
*.88.190.*
NIEWIEM CO MAM PISAC NARAZIE JEST KIEPSKO POCZATEK INSTALACJI 19 SIERPIEN 2020 JESZCZE NIE DZIALA DO KONCA DZIS 16 GRUDZIEN ZLY FALOWNIK ............................PUZNIEJ DOPISZE RESZTA
NIEMA
NIEMA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2020-09-25
*.191.243.*
Atrakcyjna wycena instalacji fotowoltaiki dla mojego domu pod Warszawą, szybki montaż instalacji wraz z pompą ciepła. Wszystko ok, zdecydowanie mogę polecić Fenix Energy wszystkim bo ciężko znaleźć równie profesjonalną firmę co oni.
atrakcyjna cena instalacji
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Fenix Energy Opinie