EXIMtours Opinie

2.5 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Średnia ocen:
2.5 / 5

Kategoria:
Biura podróży

Strona internetowa:
www.eximtours.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krzysztof
link | zgłoś
2023-08-21
*:46:e08:*
UWAGA!!!!!!!! Proszę o omijanie tego biura podróży!!! Miałem rezerwację w hotelu w Grecji Princes Sun, który spalił się podczas pożarów w tym roku. Od miesiąca moje lokalne biuro podróży jak i ja osobiście kontaktowaliśmy się z Exim Tours w celu wysłania alternatywnej oferty, po czym biuro odpi [rozwiń/zwiń]
Żadne
UWAGA!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pepe
link | zgłoś
2023-08-18
*.1.91.*
Ta banda cwaniaków pobiera 100% kwoty za wycieczki, których nie mają. Pobrali nam 26.000 zł za wycieczkę na Mauritius, która nie odbyła się bo nie było miejsc w hotelu. Dowiedzieliśmy się o tym 2 dni przed wylotem. Zaproponowano nam inną wycieczkę, za którą pobrano 27.000 zł a następnego dnia okaza [rozwiń/zwiń]
Brak
Sprzedają wycieczki których nie mają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bart
link | zgłoś
2023-07-21
*.15.242.*
Biuro podróży EXIM które nie ponosi odpowiedzialności za nic!! Zapowiedziany Lot o godzinie 20:50 dnia 08.06.2023 odbył się 10.06.2023. Po wejściu na pokład samolotu i oczekiwaniu na start, okazało się, że jest problem i jesteśmy zmuszeni opuścić samolot. Po 6 godz. spędzonych z małymi dziećmi na lo [rozwiń/zwiń]
BRAK!
CALY OPIS, skarga zgłoszona do Urzędu Marszałkowskiego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZABIX
link | zgłoś
2023-07-19
*.115.82.*
Żałuje, że dopiero teraz przeczytałam te wszystkie negatywne opinie. W życiu bym sie nie zdecydowała na to biuro i ABSOLUTNIE ODRADZAM WSZYSTKIM. Biuro nie bierze odpowiedzialności absolutnie za nic. Nie mówiąc już o kontakcie z nimi. Po wylądowaniu brak jakichkolwiek oznaczeń, brak busa, nikt n [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2023-05-04
*.146.114.*
Omijać z daleka.
Brak
Brak pomocy, traktowanie klienta z góry, niezgodność pokoju z ofertą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lukasz
link | zgłoś
2023-03-22
*.0.108.*
zmiana hotelu na 24 przed wylotem, hotel 500 m od plazy , zamiast 50 m- na infolini Pani odpowiada- przezciez nie bedie Pan pływał i tak w zimnej wodzie odp na reklamacje jest z automatu - odp jest ,ze przeciez dzien przed wylotem powiedzieli ,ze zmieniają hotel . transfer z lotniska 30 km, [rozwiń/zwiń]
żadnych
oszukiwanie, chamskie zachowanie , brak odpowiedzialnosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2014-04-11
*.107.4.*
My też jesteśmy bardzo zadowoleni. Maciej i Ola
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2014-04-11
*.140.192.*
Wydaje mi się, że Exim Tours to jedno z najbardziej profesjonalnych biur podróży w Polsce. Gorąco polecamy. Marek i Marlena.
profesjonalizm, ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zygmunt Baran
link | zgłoś
2014-04-08
*.207.157.*
EXIMtours to marka nieznana szerszej klienteli, jednak warta uwagi. Widać ze w biurze statrają się aby pozyskać nowych klientów, swiadcza o tym chciazby reklamy w Google i duza liczba ogłoszeń w prasie. póki startują to można załapać się na ciekawe promocje i ja z jednej z nich skorzystałem;P
promocyjne pakiety
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek z Lubartowa
link | zgłoś
2014-04-08
*.180.6.*
Do wybrania biura skłoniła nas ciekawa oferta wyjazdu w Alpy. Skorzystaliśmy z tej zimy i musze powiedziec ze tak udanych zimowych wakacji jeszcze nie przeżyłem. Wszystko było w jak najleposzym porzadku i w koncu pojezdziłęm na nartach tyle ile miałem ochote. Tego wam również życze. Marek
świetnie skonstruowane oferty wycieczkowe, miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dominator Ełk
link | zgłoś
2014-04-07
*.77.140.*
Biuro ok. polecamy z żoną, znmaleźliśmy tam ciekawą ofertę do Chorwacji, co prawdaw yjazd autokarem, akle podróż onyła się bez niespodzienek, domek również mieliśmy super, ogólnie bardzo fajny wypad zorganizowało nam Exim tours, wiec jak najbardziej rekomenduję.
niskie ceny, dużo wycieczek do wyboru, łatwa nawigacja na stronie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

EXIMtours Opinie