EVA Stylowe kuchnie & meble Opinie

4.6 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 36
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
Eva-kuchnie.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mariusz P.
link | zgłoś
2021-11-01
*.173.249.*
Transakcja przebiegła pomyślnie-bez zarzutów.POLECAM.Ocenaim tę firmę jak najbardziej POZYTYWNIE.
uczciwość i profesjonalizm
transakcja ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria i Miłosz
link | zgłoś
2021-10-06
*.173.252.*
Chcemy wyrazić PODZIĘKOWANIE za dostarczoną kuchnię.Meble bardzo ładne.Obsługa profesjonalna.Transakcję uważamy za bardzo udaną.Polecamy.Maria i Miłosz.
profesjonalizm i miła obsługa
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz49
link | zgłoś
2021-10-04
*.173.248.*
POLECAM!!Firma rzetelna-oferowana kuchnia przyjechała do nas w ustalonym terminie.Meble zadbane,bardzo ładne, sprzęty w zadowalającym stanie.
profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-10-01
*.254.179.*
Katastrofa. Zakupiony sprzęt niezgodny z opisem. Brakujące elementy. Brak faktury/paragonu. Obietnicę o dosłaniu brakujących sprzętów, a następnie urwanie się kontaktu. Pozytywne opinie chyba sama sobie piszę. Sprawa trafiła do sądu.ODRADZAM
Brak
Kontakt, jakość, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
henryk
link | zgłoś
2021-09-22
*.173.248.*
Zakupione meble kuchenne wraz z agd spełniły moje oczekiwania.Meble w stanie BARDZO DOBRYM, a sprzęt agd sprawny i wysokiej klasy.Kontakt z firma bezproblemowy- miła i fachowa obsługa.POLECAM!!!
WYSOKA JAKOŚĆ SPRZEDAWANEGO TOWARU
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2021-06-15
*.114.185.*
Meble ładne. Niestety otrzymałam bez kuchenki, mimo zapewnia że zostanie dostarczona w ciągu miesiąca. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam ani kuchenki ani zwrotu pieniędzy za niedostatecznie towaru.
Brak
Oszukują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2021-06-15
*.114.185.*
Częściowo meble otrzymałam. Była mowa że po 3 tyg otrzymam pozostałość. Czekam do dziś mimo telefonów i obietnic dostarczenia.
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2020-06-07
*.173.249.*
Firmę sprawdziłem przed zakupem i wybrałem się osobiście na rekonesans.Na miejscu okazało się, że oferty tej Firmy w pełni pokrywają się z opisami na aukcjach.Meble naprawdę wysokiej jakości, sprzęty AGD nowoczesne.Zdecydowałam się na kupno kompletu białych mebli zAGD MIELE-zapłaciłem na miejscu kar [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta49
link | zgłoś
2020-05-08
*.173.240.*
POLECAM!Firma bardzo wiarygodna, uczciwie podchodzą do klienta.Profesjonalne doradztwo.Polecam,albowiem sama kupiłam u nich kuchnię i pojechałam prawie 300km w jedną stronę by przekonać się o jakości oferowanych zestawów kuchennych.Warto było!Kupiłam piekną, białą kuchnię z porządnym sprzętem w zabu [rozwiń/zwiń]
RZETELNOŚĆ!
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika i Marcin
link | zgłoś
2020-05-01
*.173.250.*
Chcę zarekomendować firmę EVA STYLOWE KUCHNIE ponieważ zakupiona kuchnia spełniła nasze oczekiwania.Transakcja udana.Rzetelne podejście do klienta i profesjonalizm.Poza tym miła atmosfera od początku transakcji i po jej finalizacji.Polecamy!
Profesjonalizm i rzetelność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

EVA Stylowe kuchnie & meble Opinie