Opinie o Europejskie Centrum Odszkodowań

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 292
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Ubezpieczenia

Strona internetowa:
www.euco.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kowalikowa
link | zgłoś
2020-01-24
*.241.72.*
Obsługa na najwyższym poziomie,odpowiednie i fachowe podejście do mojej sprawy. Wszystko poszło bardzo sprawnie, bez ciągłego biegania z kolejnymi dokumentami,jak to często się zdarza w innych miejscach. Brak kosztów na dzień dobry,co zachęciło mnie do podjęcia prób uzyskania odszkodowania i na pewn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biernatka
link | zgłoś
2020-01-23
*.241.72.*
Moja sprawa jak dla mnie była z góry przegrana - sprawca po potrąceniu mnie uciekł z miejsca wypadku, a świadków niestety też nie było... Wtedy stwierdzilam, że warto skorzystać z pomocy fachowców. Euco było moim pierwszym wyborem i od razu mnie przekonali swoim podejściem do sprawy do podjęcia wspó [rozwiń/zwiń]
Fachowe podejście do sprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2020-01-23
*::119:*
Ogromne zaangażowanie, wiedza i profesjonalizm od samego początku do końca sprawy. Mimo słabej orientacji w prawie z mojej strony, zostałem poprowadzony bezboleśnie jak za rączkę przez wszystko z nią związane. Obym więcej nie miał potrzeby, ale jeżeli się taka zdarzy, to na pewno będzie mnie repreze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dorka
link | zgłoś
2020-01-23
*:e3f:d5d2:*
Sprawę załatwili kompleksowo. Obsługa super i to jeśli chodzi o infolinię i agenta. Inni powinni brać z nich przykład!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ania hania
link | zgłoś
2020-01-23
*::260:*
Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego choć początkowo wydawało mi się, że sprawa nie toczy się jak powinna zaufałam euco i kierując się wskazówkami uzyskałam pomoc wysokość odszkodowania bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła szczerze mogę polecić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jolanta Ż.
link | zgłoś
2020-01-23
*.111.246.*
Euco są bardzo skutecznymi i profesjonalnymi specjalistami w swojej dziedzinie. Sprawę mojej żony poprowadzili fenomenalnie i wywalczyli bardzo duże pieniądze, choć sprawa była dosyć specyficzna i skomplikowan. Polecam z czystym sumieniem euco jako skutecznych i dobrych rgzekutorów świadczeń należny [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
norbi
link | zgłoś
2020-01-23
*::119:*
https://portal-konsumenta.pl/opinie-o/europejskie-centrum-odszkodowan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika Libuda
link | zgłoś
2020-01-23
*.24.136.*
Nie wiedziałem czy warto w ogóle zaczynać walkę o odszkodowanie, czy jest sens się męczyć, denerwować się. Jednak w tek kancelarii przekonano mnie, że warto i ostatecznie sprawa zakończyła się po mojej myśli.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew61
link | zgłoś
2020-01-23
*.156.134.*
Na przestrzeni lat miałem do czynienia z wieloma firmami ubezpieczeniowymi, każda wiele obiecuje, a mało robi. Zawsze po jakiejkolwiej kolizji zmieniam ubezbieczenie gdyż jestem zawiedziony jak ubezpieczyciel próbuje zrobić wszystko, aby nie wypłacić mi pieniędzy, lub wypłacić jak najmniej. Ale firm [rozwiń/zwiń]
wysokie odszkodowanie
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta G
link | zgłoś
2020-01-23
*.156.134.*
Byłam w wypadku we wrześniu 2019. Pracownik Euco, pan (imię), przedstawił mi jasno i rzeczowo wszystkie detale procesu odszkodowania, i jakie są moje realne możliwości bez koloryzowania. Miałam wiele wątpliwości ale pan (imię) był dostępny telefonicznie i nie okazywał frustracji, że wykonuję może zb [rozwiń/zwiń]
obsługa klienta, szybko wypłacone pieniądze
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?