Opinie o Europejskie Centrum Odszkodowań

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 289
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Ubezpieczenia

Strona internetowa:
www.euco.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
dorka
link | zgłoś
2020-01-23
*:e3f:d5d2:*
Sprawę załatwili kompleksowo. Obsługa super i to jeśli chodzi o infolinię i agenta. Inni powinni brać z nich przykład!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ania hania
link | zgłoś
2020-01-23
*::260:*
Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego choć początkowo wydawało mi się, że sprawa nie toczy się jak powinna zaufałam euco i kierując się wskazówkami uzyskałam pomoc wysokość odszkodowania bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła szczerze mogę polecić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta Ż.
link | zgłoś
2020-01-23
*.111.246.*
Euco są bardzo skutecznymi i profesjonalnymi specjalistami w swojej dziedzinie. Sprawę mojej żony poprowadzili fenomenalnie i wywalczyli bardzo duże pieniądze, choć sprawa była dosyć specyficzna i skomplikowan. Polecam z czystym sumieniem euco jako skutecznych i dobrych rgzekutorów świadczeń należny [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
norbi
link | zgłoś
2020-01-23
*::119:*
https://portal-konsumenta.pl/opinie-o/europejskie-centrum-odszkodowan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika Libuda
link | zgłoś
2020-01-23
*.24.136.*
Nie wiedziałem czy warto w ogóle zaczynać walkę o odszkodowanie, czy jest sens się męczyć, denerwować się. Jednak w tek kancelarii przekonano mnie, że warto i ostatecznie sprawa zakończyła się po mojej myśli.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Zbigniew61
link | zgłoś
2020-01-23
*.156.134.*
Na przestrzeni lat miałem do czynienia z wieloma firmami ubezpieczeniowymi, każda wiele obiecuje, a mało robi. Zawsze po jakiejkolwiej kolizji zmieniam ubezbieczenie gdyż jestem zawiedziony jak ubezpieczyciel próbuje zrobić wszystko, aby nie wypłacić mi pieniędzy, lub wypłacić jak najmniej. Ale firm [rozwiń/zwiń]
wysokie odszkodowanie
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta G
link | zgłoś
2020-01-23
*.156.134.*
Byłam w wypadku we wrześniu 2019. Pracownik Euco, pan (imię), przedstawił mi jasno i rzeczowo wszystkie detale procesu odszkodowania, i jakie są moje realne możliwości bez koloryzowania. Miałam wiele wątpliwości ale pan (imię) był dostępny telefonicznie i nie okazywał frustracji, że wykonuję może zb [rozwiń/zwiń]
obsługa klienta, szybko wypłacone pieniądze
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-01-23
*.241.72.*
Walka o pieniądze, które mi się należały,trwała zdecydowanie zbyt długo. Dopiero z pomocą euco udało mi się uzyskać odszkodowanie,i to w naprawdę miło zaskakującej kwocie. Sam kontakt z firmą oceniam na bardzo duży plus - klient traktowany jak człowiek, a nie maszynka do zarabiania pieniędzy!
Super podejście do klienta
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonim
link | zgłoś
2020-01-23
*.241.66.*
Ogromny plus to kasa dopiero po zakończeniu sprawy. Nie musiałam płacić nic przodem. Nie uzyskają nic - nic nie mają ze sprawy. A na kwocie wysokiej też im zależy bo mają od tego procent.
kasa na sam koniec, nie z portfela klienta
ciężko się czasem dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur Dymny
link | zgłoś
2020-01-22
*.228.68.*
Zdecydowanie firma godna polecenia. Fachowa i profesjonalna obsługa, bardzo skutecznie udało nam się wywalczyć odszkodowanie po wypadku taty. EUCO wywalczyło naprawdę fajną sumkę!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?