ENTERPOL Opinie

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 41
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.enterpol.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Magda Kniaziuk
link | zgłoś
2021-07-11
*.47.34.*
Internet wcale nie jest niezawodny.Awarię zgłaszałam dwa razy. Zamiast informacji ile czasu zajmie naprawa, dostałam informację o tym w jakich godzinach pracuje dział techniczny w weekend. Brak internetu już drugi dzień, brak informacji kiedy usterka będzie naprawiona. Osoby przyjmujące zgłoszenia w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bimbo
link | zgłoś
2021-04-16
*.127.27.*
Wszystko super. Obsługa na najwyższym poziomie. Nigdy nic nie zacięło nie było problemu z internetem jak i z telewizja. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Burcon
link | zgłoś
2021-04-13
*.173.8.*
Super internet i obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2021-03-23
*.127.0.*
Polecam internet z Enterpolu. Szybki internet w rozsądnej cenie.
stabilność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ojciec
link | zgłoś
2021-03-21
*.127.26.*
Internet w enterpol to straszny syf. Będę odradzał każdemu. Już się nie mogę doczekać końca umowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2021-02-28
*.127.16.*
kupiłem Internet 100mb/s a szybkość Internetu wynosi 20mb/s i co jakieś 20 min go wywala nie polecam
brak
oszukiwanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
G
link | zgłoś
2021-02-26
*.127.16.*
internet jest gówniany i drogi
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-10-25
*.146.227.*
Niestety jak przyszli bardzo niezadowoleni panowie ,,serwisanci’’ to moja żona była sama w domu wiec mogli się popisywać jak chcą. W innym przypadku ten niemiły pan ,,serwisant’’ potraktowany byłby w odpowiedni sposób.
Serwisanci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-10-25
*.146.227.*
Nie polecam. Kupiłam pakiet 100 Mb/s zadzwoniłam do firmy z informacją, że internet jest bardzo wolny. Nie da się nawet obejrzeć filmu. Cały czas się zawiesza. Poprosili żebym zrobiła speed test. Poinformowałam ich, że prędkość wynosi 37 Mb/s (prędkość pobierania) 24,49 Mb/s (prędkość wysyłania), a [rozwiń/zwiń]
Oszukują klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2020-09-07
*.0.70.*
Tragedia tylko to może opisać co się u nich dzieje od 4 dni brak internetu, zgłoszenie od 72 godzin w realizacji i brak pomocy. Nie polecam. prędkość łącza zamiast 100 mb/s dużo mniejsza o tej z umowy mogę pomarzyć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ENTERPOL Opinie