ENERGA-OPERATOR SA Opinie

2.5 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Średnia ocen:
2.3 / 5

Kategoria:
Dostawcy prądu

Strona internetowa:
www.energa-operator.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Eugeniusz
link | zgłoś
2021-10-21
*.188.132.*
Jestem klientem niestety firmy Energa obrót i bardzo tego żałuje i nikomu nie polecam tej firmy. Energa przeoczyła że naliczyła mi za 2 lata do tyłu wyższą stawkę za prąd, który zapłaciłem w terminie zgodnie z otrzymaną fakturą a teraz otrzymałem korekty i domagają się ode mnie zapłaty kwoty ok. 150 [rozwiń/zwiń]
nie ma
czekają i wykorzystują każdy mój błąd.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2021-07-30
*.0.50.*
Masakra!!! Każą umawiać się na wizytę telefonicznie, wyznaczają ją na dzień, który im pasuje. Potem jeszcze na 15 minut przed wyznaczoną wizytą każą ją potwierdzić nie na 17 minut przed a dokładnie na 15. Po potwierdzeniu dostaniesz numerek i pozycję oczekiwania i Uwaga! Nikt do Ciebie nie oddzwania [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PIOTR
link | zgłoś
2021-05-31
*.146.65.*
za 1 dzień (ostatni dzień miesiąca)- naliczają opłaty stałe, kpina !!! dziadostwo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-03-07
*.49.16.*
Cieszymy się, że od tego roku prąd dostarcza nam inna firma. Energi płacimy tylko za przesył. Od PGE jedna faktura co dwa miesiące, a z Energi otrzymaliśmy pięć dokumentów w tym faktura zerowa, korekta do faktury zerowej i inne korekty do korekt. Energa cena prądu na koniec 2020 r 0,479 zł/kwh, PG [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lubichowianin
link | zgłoś
2020-12-17
*.21.56.*
Jak to się dzieje, że w rejonie Lubichowa wiecznie są krótkie wyłączenia prądu, np. czterokrotnie po 10 - 30 s. Pracuję przy komputerze, zawiesza mi się program, w domu funkcjonuje wiele urządzeń elektronicznych, które są bardzo wrażliwe na takie "cuda" (np. sterowniki pieca c.o., telefonia cyfrowa, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2020-11-09
*.173.4.*
Myślałem że żyjemy w 21 wieku ale energa operator wyprowadził mnie z błędnego myślenia... Nowe liczniki(chyba) bez zdalnego odczytu, inkasenta brak. Ja jako klient co FV mam składać reklamacje i odczytywać licznik - no to są jakieś kpiny! Nie polecam i będę wszystkich przestrzegał !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
seb
link | zgłoś
2019-07-28
*:20ea:e275:*
Podpisałem z nimi umowę pierwszy i ostatnio raz. Przy zawieraniu umowy na dostarczenie prądu została mi przedstawiona jedyna oferta która jak się potem okazało była droższa od standardowej gdyż zawierała nikomu niepotrzebny pakiet bezpieczeństwa. Z umowy nie wynikało, że jest to droższa oferta - [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pius
link | zgłoś
2017-10-13
*.25.231.*
Beznadziejne załatwianie rekompensaty za 15 dni bez prądu. Energa-Operator scedowała wypłatę odszkodowania PZU SA, a ci kompletnie mnie ignorują nie odpowiadając na mejle.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2016-01-22
*.231.34.*
Super sprawa. Faktury przychodzą na czas i są rzeczywiście dużo niższe niż się spodziewałem. Na tej firmie można naprawdę dużo zaoszczędzić.
tanio, szybko dochodzące faktury
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dominika71
link | zgłoś
2015-05-26
*.187.3.*
coś szwankuje w systemie inforamtycznym - wysyłóąne pisma, noty do biur obsługi nijak nie załatwiają sprawy. Moloch w którym ludzie chyba nie potrafią się ze sobą komunikować -
no cóż - to jedyna alternatywa dla odbiorcy
bezosobowy moloch
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

ENERGA-OPERATOR SA Opinie