Empik Opinie

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.empik.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Silvio
link | zgłoś
2024-02-16
*.252.83.*
Niestety kolejny raz problem z realizacją zamówienia. Zamówiony towar niestety nie wysłany mimo zapewnień, że gotowy do wysyłki.....powtarzające się odpowiedzi na czacie i emailu bez pokrycia.....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
były klient
link | zgłoś
2023-12-12
*.171.57.*
nie wierzcie w to, że to duża sieciówka i wszystko będzie ok, jedno wielkie oszustwo, nie zdziwcie się jeśli nie otrzymacie zamówionego na stronie internetowej towaru a empik się na to wyleje. OSZUŚCI i tyle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martusska
link | zgłoś
2023-09-19
*::3a:*
Profesjonalnie, zamówienia do punktu zawsze na czas, a w razie pytań i problemów szybki i bezproblemowy kontakt z obsługą. Bez zastrzeżeń!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2017-07-22
*.7.238.*
szybko, sprawnie realizuje zamówienia. Bogata oferta handlowa, ceny konkurencyjne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2016-11-02
*.156.117.*
Jako salon prasowy, Empik nie należy ani do najlepszych, ani do najgorszy - po prostu jest. Sądząc po tym, jak wielki dział z magazynami ma, sądziłabym że jest również większość popularnych tytułów. Niestety, zawsze jak przychodze (EMpik - Renoma - Wrocław), to czegoś nie ma albo jest ale w kiepskim [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jes24
link | zgłoś
2015-07-20
*.61.138.*
Polecam, ocena bardzo pozytywna. Szybka realizacja i wysyłka zamówionych książek. Przystępne ceny i rabaty.
polecam empik!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek. o
link | zgłoś
2015-07-11
*.47.41.*
Jeden z najlepszych sklepów w jakich miałem okazję robić zakupy. Świetna obsługa klienta, błyskawiczna realizacja. Dodatkowo duży plus za dopracowanie szczegółów. Polecam. :)
świetny sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lutka
link | zgłoś
2014-09-12
*.42.216.*
Bardzo wygodny sposób zamawiania odbitek. Krótki czas oczekiwania. Nie wiem tylko po co jest do wyboru opcja poprawiania zdjęć, skoro ani razu nie stwierdziłam jakiejkolwiek poprawy jakości moich zdjęć. Moje zdjęcia nie są profesjonalne, często robione telefonem i fajnie byłoby gdyby faktycznie ktoś [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alan
link | zgłoś
2014-04-09
*.192.118.*
Potwierdzam opinię Olka! Ale fajen są te nowe kubki które teraz wprowadzili!:)
fajne nowe kubki
ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olek
link | zgłoś
2014-04-09
*.49.127.*
Trochę drogo, ale duży wybór
trochę drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2014-04-05
*.53.253.*
Jak ktoś lubi robić zakupy w empiku, to w porównaniu do stacjonarnego sklepu można tu znaleźć fajne promocje i rabaty.
nowości muzyczne
wszystkiego z
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lubieniskieceny;)
link | zgłoś
2014-04-04
*.229.112.*
robie zakupy w empiku bo maja niskie cny i duzo nowosci muzycznych. chyba tez z sentymentu bo zawsze lubiłem odwiedzac empiki stacjonarne. wedlug mnie jeden z najlepszych sklepow w sieci
mieli najnowszego Kinga;), szybka wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
THE PRODIGY
link | zgłoś
2014-04-04
*.166.233.*
JESTEM NA TAK I WSZYSTKIM POLECAM!!!! MEGA FUL WYPAS OFERTA, ZWLASZCZA DLA MILOSNIKÓW KSIĄŻEK!!!!! POLECAM!!!!!
DUZO FAJNYCH RZECZY, NISKIE CENY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lego25
link | zgłoś
2014-04-04
*.100.93.*
od wielu lat robię zakupy w empiku w olsztynie, więc bardzo się ucieszyłem że mogę również kupować przez internet. Najlepiej oceniam możliwość darmowej wysyłki oraz naprawdę ogromny asortyment. perfumy, zabawki, ksiazki i filmy to dopiero wieżchołek góry lodowej.
szybka wysyłka, duży asortyment,darmowa wysyłka powyżej ustalonej kwoty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Empik Opinie