Opinie o electro.pl

2.9 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Średnia ocen:
2.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
electro.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Piotr
link | zgłoś
2021-01-13
*.172.153.*
Dramat. Produkt zepsuty. Uzyskanie pomocy czy wymiany/zwrotu trwa tak długo, że już zapomniałem co reklamowałem. Nigdy więcej!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-12-16
*.173.234.*
Dramat i tragedia . Mija 4 dzień od zapłaty A moja paczka nawet nie jest przygotowana do wysyłki,pomimo że się reklamują że wyślą w 24h. Na infolinii kłamią, na maile odpowiada za każdym razem ktoś inny i wiadomości w ogóle do siebie nie pasują. NIE POLECAM, NAWET NIE WIEM CZY W OGÓLE DOSTANĘ PACZKĘ [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak wysyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2020-11-19
*.173.176.*
Przestrzegam przed tym sklepem. Wyciskarkę przysłali zepsutą. Reklamacja trwała ok 1 miesiąca. Dziś odebrałem od kuriera drugą o też nie działa. To jakaś kpina z konsumenta. Działają z premedytacją. Przysyłają zepsuty sprzęt.Ruszam do rzecznika praw konsumentòw bo inaczej się nie da. Telefony rozłąc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2020-10-20
*.122.20.*
Sklep wysyła zły towar, a później każe go sobie odesłać i mówi, że produktu rzekomo nie dotarł. Sprawa ciągnie się od kilku miesięcy, a ja wciąż nie odzyskałem pieniędzy. Obsługa klienta odpisuje po 2 tygodnia. Składanie kolejnych reklamacji nic nie daje, bo i tak nie odpiszą. Próba dodzwonienia ko [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-10-14
*:e313:c8d1:*
Schody i to z dużą ilością stopni zaczynają się, gdy mamy do czynienia z reklamacją. Spychologia. Nie polecam, wręcz odradzam.
Szybkość zamówienia, za dopłatą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Niezadowolona
link | zgłoś
2020-07-29
*.227.240.*
Sklep zasługuje na duży negatyw. Zamówienie złożone w czerwcu 2020, odstąpienie od umowy złożone elektronicznie w dniu doręczenia towaru do domu. Towar odesłany i doręczony do electro.pl 30 czerwca. Brak środków na koncie - 29 lipca... Kontakt utrudniony, brak informacji. W dniu 29 lipca lakoniczne [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2016-10-24
*.166.87.*
Otrzymałem inny produkt niż zamówiony (płyta gazowa zamiast indukcyjnej). Teraz odkręcam sprawę.
Nie ma
Błąd w wysyłce towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luki
link | zgłoś
2016-05-19
*.231.63.*
Ciesze się, że nie miałem z nimi takich przygód jak Ty Patryk. Z tego co wiem dużo osób ma z nimi problemy wystarczy poczytać opinie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maliniak
link | zgłoś
2014-11-10
*.42.206.*
Wg mnie jeden z czołówki sklepów ze sprzętem RTV AGD. Mają dosłownie wszystko. Sprzęt wysokiej jakosci po bardzo atrakcyjnych cenach. Jestem pod wrażeniem wysokiej jakości obsługi, inne sklepy powinny się od nich uczyć.
niskie ceny, towar najwyższej jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANDY
link | zgłoś
2014-06-28
*.162.148.*
KUPOWAŁEM TAM JUŻ KILKA RAZY I WSZYSTKO BYŁO OK CENY MAJĄ DOBRE PRZESYŁKA GRATIS POWIADOMINIA O WYSYŁCE MAILEM
NISKIE CENY PRZESYŁKA GRATIS
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]