Eevi.pl - Polski producent ubranek dla dzieci Opinie

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
eevi.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Magda
link | zgłoś
2020-09-08
*.25.242.*
Przez ostatnie 2 lata wielokrotnie kupowałam tam ubranka dla Małego i zawsze byłam bardzo zadowolona - ładne wzory, solidne wykonanie i brak problemów z zamówieniami. Polecam zwłaszcza spodenki i piżamki, są świetne uszyte.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roksi
link | zgłoś
2020-05-24
*.112.220.*
Ja jestem bardzo zadowolona z zakupu ubranek dziecięcych w tym sklepie.
jakość
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2019-09-20
*.1.43.*
Fajna kolorystyka ubranek, które są porządnie uszyte, a ich materiał jest dobrej jakości.
przystępna cena
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagmara
link | zgłoś
2019-09-20
*.1.43.*
Dobra jakość ubranek dziecięcych, szybka wysyłka, miła obsługa.
dobra jakość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Domi
link | zgłoś
2019-08-29
*.40.206.*
Ostatnio kupiłam sukieneczkę dla mojej chrześniaczki. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Świetny kolor, dobra jakość materiału.
dobra jakość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
natalia
link | zgłoś
2019-08-17
*.103.78.*
Polecam ubranka Eevi wysoka jakość, nie mechacą się po praniu. Błyskawiczna i bezproblemowa wysyłka.
szybka wysyłka, wysoka jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-07-30
*.173.169.*
Fajne ubranka dla niemowląt. Wysoka jakość. Jestem bardzo zadowolona z wyprawki dla synka. Body, kaftanik, koszulki i śpiochy są delikatne, miłe w dotyku. Przesyłka doszła szybko, dobry kontakt z kurierem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-07-10
*.173.184.*
Ubrania bardzo dobrej jakości. Zakupione pajacyki rzeczywiście są miłe w dotyku. Ubranka bardzo ładnie wykończone, bez wolnych nitek. Są łatwe w zakładaniu. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nawiasa
link | zgłoś
2019-06-26
*.215.241.*
Polecam! Super wykonanie, a ubranka prezentują się cudnie. Szybka dostawa, dzięki czemu nie trzeba się obawiać, że produkt nie dotrze na czas.
wykonanie, wzory, materiał, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Eevi.pl - Polski producent ubranek dla dzieci Opinie