Eden Finance Sp. z o.o. Opinie

4.1 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 13
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Windykacja

Strona internetowa:
www.edenfinance.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Dorota
link | zgłoś
2022-11-14
*.185.86.*
Również bardzo polecam! Jestem zadowolona pod każdym względem - pożyczkę uzyskałam szybko i bez zbędnych formalności, doradca odbiera ode mnie raty zawsze w umówionym terminie, raty są niskie i przystosowane do moich możliwości, a obsługa bardzo sympatyczna i pomocna. Polecam :)
szybka weryfikacja wniosku, niskie raty, minimum formalności, sympatyczna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-10-26
*.185.86.*
Bardzo polecam tę firmę każdemu, kto potrzebuje szybko pożyczyć pieniądze bez zbędnych formalności. Firma ekspresowo rozpatruje wniosek i wysyła doradcę z umową oraz pieniędzmi. Raty również odbiera doradca w umówionym terminie. Pożyczkę można spłacić wygodnie i bezpiecznie, bo nie ma żadnych ukryty [rozwiń/zwiń]
ekspresowa realizacja pożyczki, miła i kompetentna obsługa, atrakcyjna oferta, niskie raty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2022-10-19
*.185.86.*
Pożyczka w Eden Finance to przede wszystkim minimum formalności i niskie raty. Umowa jest skonstruowana w sposób przejrzysty i czytelny, więc nie ma mowy o żadnych ukrytych kosztach. Oferta jest bardzo szeroka, a doradca pomaga ją dostosować do indywidualnych możliwości. Moi znajomi również korzysta [rozwiń/zwiń]
brak ukrytych kosztów, niskie raty, czytelna umowa, kompetentna obsługa, wygodny sposób realizacji pożyczki, minimum formalności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2022-10-03
*.185.86.*
Bardzo polecam, pożyczkę uzyskałam bardzo szybko i spokojnie spłacam sobie niskie raty. Doradca przyjechał do domu od razu z umową i gotówką. Doradca jest bardzo miły i pomocny, kierownik także, więc jestem bardzo zadowolona. Poleciłam znajomym i wiem, że również są zadowoleni.
niskie raty, brak dodatkowych kosztów, przejrzysta umowa, miła obsługa, dojazd do domu, wystarczył tylko dowód
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-09-29
*.185.86.*
Ja również jestem zadowolony z pożyczki w tej firmie. Złożyłem wniosek i jeszcze tego samego dnia dostałem pieniądze do ręki. Doradca jest bardzo miły i pomocny, wszystko cierpliwie wytłumaczył. Nie ma ukrytych kosztów, bo wszystko jest dokładnie wyszczególnione w umowie, a na tle konkurencji Eden F [rozwiń/zwiń]
obsługa w domu, brak ukrytych kosztów, szybko dostaje się pieniądzem lepsze oferty niż u konkurencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktoria
link | zgłoś
2022-09-28
*.185.86.*
Firma jest godna polecenia, pieniądze dostałam bardzo szybko. Doradca przychodzi z gotówką do domu i po raty również przychodzi w umówionym terminie. Jest to bardzo wygodna pożyczka, bo cała obsługa odbywa się w domu klienta. Doradca jest bardzo sympatyczny i wszystko dokładnie wyjaśnia przed podpis [rozwiń/zwiń]
obsługa w domu klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-09-23
*.185.86.*
Firma godna polecenie, oczywiście wiadomo, że muszę spłacić więcej niż pożyczyłam, ale jak pożycza się pieniądze to jest to sprawa normalna. Na pewno można się poratować gotówką w kryzysowej sytuacji, działają szybko i sprawnie.Także polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk
link | zgłoś
2020-09-23
*.185.86.*
Firma ok, wziąłem u nich pożyczkę, obsługiwała mnie sympatyczna doradczyni, ogólnie jestem zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2019-12-10
*.146.226.*
Masakra, ale nie z powodu kosztów bo biorąc pieniądze z takiej firmy każdy jest świadomy wysokich kosztów . Chodzi raczej o obsługę , za którą płaci się srogie pieniądze a która zachowuje się jakby to klient miał być do usług Pani przychodzącej po ratę . Pretensja że w danym dniu cię nie ma w domu b [rozwiń/zwiń]
Możliwość szybkiego poratowania się gotówką
KiEROWNIK REGIONU NOWY DWÓR MAZOWIECKI .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mmmmmmmm
link | zgłoś
2019-06-26
*.216.74.*
NIE POLECAM LICHWA. Doradcy tragedia nie pojawiają sie się po kilka miesięcy. Umieją tylko SMS wysyłki. Straszą oszukują i szantażują klientów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2019-06-25
*.225.84.*
Nie polecam ,szczególnie w rejonie Pruszkowa,Grodziska Maz i okolic.Jest wiele podobnych firm z dużo niższymi kosztami pożyczki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzyszof
link | zgłoś
2018-07-24
*.9.34.*
Ciężkie jest życie jak brak pieniążków się robi ale czasami trzeba coś gdzieś pożyczyć. Koledze brakowało to brał w tym edenie więc ja się zrobiło skromnie to i ja potrzebowałem. Normalna sprawa, pożyczasz i oddajesz. Zawsze musisz więcej ale i tak dobrze wyszło. Nikt nie krzyczy, nie straszy jak wi [rozwiń/zwiń]
normalni
moja wina
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
podróżnik
link | zgłoś
2017-01-31
*.183.29.*
Firma godna polecenia. Świetny kontakt w połączeniu z profesjonalizmem Doradców Klienta wyróżniają Eden Finance spośród firm pożyczkowych, z którymi miałem nieprzyjemność współpracować. Pożyczka gotówkowa została przyznana szybko a system spłaty pożyczki był czytelny i z góry określony.
kontakt, zorganizowanie, uczciwość
brak oferty internetowej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Eden Finance Sp. z o.o. Opinie