ebutik.pl Opinie

2.9 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 35
Średnia ocen:
2.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
ebutik.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jadwiga
link | zgłoś
2022-09-06
*.87.151.*
Chętnie wracam do tego sklepu internetowego - zawsze znajduję potrzebne artykuły w dobrym gatunku. Ceny zachęcające, ciekawe promocje, szybka realizacja zamówienia. Polecam tę Firmę.
dobre gatunkowo artykuły, ceny zachęcające, szybka realizacja zamówienia.
nie znajduję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2021-05-12
*.87.137.*
Generalnie z wszystkimi produktami było wszystko ok. Jakość przeciętna, ale nie ma o się spodziewać za niższe ceny. Raz zrobiłam duże zakupy w tym sklepie. Z części rzeczy byłam zadowolona, jednak do części miałam zastrzeżenia. Napisałam to w komentarzach do poszczególnych produktów. Niestety, negat [rozwiń/zwiń]
jakość ubrań przeciętna, modele odbiegają wyglądem od tych na zdjęciach, długi czas przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2021-04-08
*.202.109.*
Niech każdy sam wyciągnie wnioski: Przy każdym złożonym zamówieniu coś musi być nie tak.Raz bluzka z tłustą plamą pod szyją i przesiąknięta dymem z papierosa, innym razem pobrudzona jakby tuszem a inna bluzka z kolei śmierdząca potem.Przypuszczam, że ubrania ze zwrotów.Takie nie powinny być przyjmo [rozwiń/zwiń]
trafia się przyzwoita bawełna, możliwość zwrotu
brudne i śmierdzące ubrania-rosyjska ruletka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-04-07
*.147.96.*
Bardzo wszystkim odradzam zakupy w tym sklepie !!! zamówiłam sukienkę białą, przyszła umazana niebieskim długopisem ! z plamą na środku od atramentu czegoś takiego nigdy nie widziałam, zareklamowałam produkt dostałam zapewnienie że przy wymianie zostanie dobrze sprawdzony , przyszedł drugi raz tak s [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-11-23
*.173.168.*
Kupiona kurtka zimowa damska z wadami nie można odzyskać gotówki
Zero
Trudności w złożeniu reklama
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
raf
link | zgłoś
2020-06-15
*.255.71.*
kiedy zaczniecie oddawać kasę franczyzobiorcą?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Korni
link | zgłoś
2020-05-24
*.173.178.*
Nie polecam!! Bardzo slaba jakosc ubran, nieuczciwa polityka zwrotow. Brak mozliwosci dodania opini na stronie sklepu, sklep blokuje rowniej w mediach spolecznosciowych w przypadku napisania niepochlebnego komentarza lub wiadomosci.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gracjana
link | zgłoś
2019-10-28
*.23.254.*
Zamówiłam produkty z drogerii. Gwarantują wysyłkę w 24h. Kiedy po 2 dniu dopomniałam się, bo status był "oczekuje na dostawę", otrzymałam informację z przeprosinami o opóźnieniach w wysyłce (od Pani Karoliny). Ostatecznie produkty wysłano w 3 dniu roboczym. A gdy pozwoliłam sobie poprosić o zwrot ko [rozwiń/zwiń]
Nie zauważyłam.
Jedna - brak zalet.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-05-28
*.41.233.*
Zamówiłam pierwszy raz coś z eButiki i NA PEWNO TO BĘDZIE OSTATNI RAZ. Jakość ubrania? 80% bawełny? Nie wiem gdzie! Ale od początku. Zamówiłam rzeczy w czwartek, dojechały we wtorek na wieczór (za to 5); paczka była w tragicznym stanie, a dostarczał mi ją kurier i sam był zszokowany, bo jak twierdzi [rozwiń/zwiń]
szybka wysyłka
zła rozmiarówka, tragiczny stan paczki i w tym rzeczy, smród papierosów na ubraniach, nieadekwatny skład ubrania podany na stronie sklepu z tym co klient dostaje do ręki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-03-09
*.186.14.*
Napisałam im tak:" towar niezgodny z opisem ,jakość wykonania słaba,dalabym 0 ale się nie da !!!!" Wstyd poprostu,Nie polecam nikomu tego sklepu
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2019-02-05
*.219.209.*
Z czystym sumieniem polecam ten sklep, od paru lat zamawiam tam większość ubrań. Za 100 zł można sobie skompletować 2-3 fajne ciuchy. Wszystko jest dobrej jakości i nigdy jeszcze żaden zwrot mi się nie zdarzył.
Duży wybor dobre ceny promocje i rabaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2019-01-21
*.248.164.*
Procedurę zwrotu należności przeciagaja na ostatni dzień, pomimo zapisu w regulaminie niezwłocznie. O koszty przesyłki trzeba się upomnieć bo nie zwracają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2018-11-30
*:dd51:1330:*
Genialny sklep! Nie dość, że fachowa obsługa to ubrania są świetnej jakości! Złożyłam spore zamówienie i z każdej rzeczy jestem zadowolona! Polecam z czystym sumieniem
Jakoś ubrań, kontakt z obsługą, rzetelność pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renataamb
link | zgłoś
2018-08-25
*.8.237.*
Otrzymałam gratis - torbę z dziurą, więc nie do użytku. Kontaktując się ze sklepem, dowiedziałam się, że gratisów nie wymieniają. Dlatego to beznadziejny marketing, ale przede wszystkim bardzo nieeleganckie traktowanie klienta. Odradzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2018-05-16
*.198.0.*
Polecam ubrania z tej strony są bardzo dobrej jakości. Zamawiałam niedawno wszystko przyszło w odpowiednim rozmiarze i takie jak na zdjęciach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2018-05-13
*.62.119.*
Ceny zachęcające, jednak trzeba uważać na rozmiarówkę. Nie zawsze się zgadza.. Kupiłam ostatnim razem spodnie, na metce 38 a w rzeczywistości 34/36
Niskie ceny, mnóstwo promocji, szybka wysyłka
Niska jakość nie których produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2018-04-30
*.199.113.*
Ubrania słabej jakości, zwykła chińszczyzna. O dziwo na stronie w ogóle nie ma negatywnych komentarzy. Chciałam przestrzec potencjalnych klientów przed pewnym produktem, ale niestety nie ma takiej opcji. Generalnie nie polecam sklepu, w którym gdy coś poszło nie tak obsługa nagle zaczyna milczeć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2018-04-15
*.10.210.*
Jestem czlonkinia wszystkich grup facebookowych sklepu butik. Polecam dolaczenie, gdyż z nimi nie da się przegapic zadnych promocji. Dawno nie sledzilam strony sklepu, siedzac wieczorem na fb zobaczylam informacje ze za godzine konczy się promocja na naprawdę swietne bluzki, jeszcze zdazylam :) czek [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2018-03-27
*.156.89.*
Dostałam bluzkę z wadą fabryczną, ale sklep mi błyskawicznie i bez problemu wymienił na pełnowartościowy produkt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2018-03-27
*.156.89.*
Dostałam bluzkę z wadą fabryczną, ale sklep mi błyskawicznie i bez problemu wymienił na pełnowartościowy produkt.
obsługa, szybkość realizacji zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2018-03-27
*.156.89.*
Dostałam bluzkę z wadą fabryczną, ale sklep mi błyskawicznie i bez problemu wymienił na pełnowartościowy produkt.
obsługa, szybkość realizacji zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-03-27
*.156.89.*
Zamówiłam koszulę z żabotem w sklepie internetowym. Okazała się troszeczkę zbyt luźna, mimo że rozmiar i wymiary podane w tabelce obok powinny pasować idealnie. Lubię większe ubrania, więc nie mam zamiaru jej oddawać, jednak ostrzegam żeby patrzeć również na to jak prezentowana rzecz układa się na c [rozwiń/zwiń]
szybka dostawa, dobry materiał
rozmiar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-03-27
*.156.89.*
Zamówiłem buty dla narzeczonej, wiedziałem jaki ma rozmiar, niestety, nie znałem długości wkładki. Okazało się, że baleriny, chociaż bardzo się spodobały, były za małe. Myślałem że nie da się nic z tym zrobić. Narzeczona, mimo mojego sceptycznego podejścia, zdecydowała się na zamianę. Byłem bardzo z [rozwiń/zwiń]
jakość towaru, szybka obsługa, możliwość wymiany
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izusiiiaa
link | zgłoś
2018-03-16
*.43.153.*
Parę dni temu zamówiłam spodnie które miały przylegac do kostek, po przyjściu spodni byłam rozczarowana ponieważ już widziałam, że kolor spodni jest zupełnie inny niż jak na zdjęciu gdzie były prezentowane, ale no mniejsza. Po przymierzeniu stałam się bardziej rozczarowana i wkurzona bo spodnie przy [rozwiń/zwiń]
Produkt kompletnie inny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
goska
link | zgłoś
2018-03-16
*.65.3.*
BLUZA S -102 W BIUŚCIE (ROZ. 44, 46 ), W JEDNEJ PARZE BUTÓW JEDEN USZYTY SZERSZY, W DRUGIEJ PARZE (BUTY ZA 75 ZŁ.) BRAK NA SZNURÓWCE DUŻEJ OZDOBNEJ APLIKACJI ,,DIAMENTU". CÓRKA PO NIEDZIELI CHCIAŁA WYJŚĆ W BUTACH-NO I CHYBA BY WYGLĄDAŁA JAK BIEDNY CHIŃCZYK -JEDNYM SŁOWEM CHIŃSKA MELINA
wybrakowane nie warte swojej ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-03-07
*.254.144.*
TRAGEDIA!!!! Zamówione dwa kardigany na promocji, jeden to produkt nie zgodny z opisem odcień różni się niż na zdjęciu, ciężki, gryzący materiał! A drugi przyszedł rozdarty, został dokonany zwrot 28.02.2017 a 06.03.2017 został wykonany telefon do firmy EBUTIK w firmie powiedzieli że paczka jeszcze d [rozwiń/zwiń]
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
edkkce
link | zgłoś
2017-12-06
*.203.56.*
kompletna kpina i strata czasu, plus niepotrzebne koszty za przesyłkę oczywiście w jedną i drugą stronę mimo że sprzedający wprowadza w błąd klienta podając rozmiarówkę niezgodną absolutnie z rzeczywistością, ponadto towar niskiej jakości, który nie nadaje się do używania w ogóle. Opinie bezpośredn [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gonia
link | zgłoś
2017-07-26
*.28.248.*
kupiłam 2 zegarki. Cena odpowiada jakości. Ja jestem zadowolona. Szybka wysyłka.
ładnie się prezentuja na ręce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alina
link | zgłoś
2017-05-31
*.172.255.*
nie polecam, beznadziejne materiały i szybko się niszczą, skąd oni to biorą, szkoda pieniędzy na ebutik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tola
link | zgłoś
2017-05-31
*.172.255.*
Obsługa sklepu - dno i absolutna porażka. Bez krzty kultury i sympatii, nawet nie zaproponują czegoś, czym przykuć uwagę klienta, mówią, by iść do konkurencji jak się coś nie podoba. Dno po prostu. Dużo jeszcze muszą się uczyć o tym jak utrzymywać relacje z klientami..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka
link | zgłoś
2017-03-01
*.114.189.*
Sklep solidny, bezproblemowy zwrot towaru. Niestety, po wystawieniu gorszej opinii o produkcie, taka opinia nie pojawia się nigdy/stąd same zachwyty nad jakością towaru na stronie sklepu - te wydrukowane, bo chwalące/. Numeracje i kolory nie zawsze adekwatne do podanej informacji. Można trafić na co [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
musli
link | zgłoś
2016-10-22
*.128.229.*
Oni okłamują klientki!!! Kupowałam tam ciuchy, do czasu, kiedy zobaczyłam w ofercie sukienkę z najnowszej kolekcji jesień/zima marki Funk`n`Soul. Kobitki ja mam tę sukienkę od 2011 roku!!! A cena tego cuda z 69,90 na 41,94, a ja kupiłam ją na Świstaku za 20zł, ale się zagotowałam. Napisałam opinię o [rozwiń/zwiń]
bardzo szybka wysyłka
stare kolekcje sprzed kilku lat, wyświetlają tylko pozytywne opinie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kowal
link | zgłoś
2014-11-04
*.42.204.*
super sklep dla wymagających, szybka dostawa i produkty z najwyższej półki skłaniają mnie do częstych zakupów. jak dla mnie bomba, polecam wszystkim, moi znaj0omi są pod wrażeniem;)
rewelacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta Szczecin
link | zgłoś
2014-09-03
*.42.213.*
Ebutik to wzorowy sklep internetowy, który powinien być wyznacznikiem dla innych tego rodzaju firm. Szybka wysyłka, odzież dobrze wyeksponowana i co najważniejsze przyjeżdza taka sama jak na zdjęciu. Żadnych przekłamań. Polecam Marta
wzorowy sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiola
link | zgłoś
2014-09-02
*.42.213.*
Od 2 lat robię zakupy w wirtualny butiku i jeszcze nigdy się nie zawiodła. Towar zawsze przyjeżdza ten co sobie wybrałam, szybko i tanio. Polecam!!!!
duży wybór towarów, szybka wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ebutik.pl Opinie