e-religijne.pl Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 53
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
e-religijne.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Izabela
link | zgłoś
2019-05-13
*.170.225.*
Bardzo szybka realizacja zamówienia i wymiana trefnego towaru (cóż, zdarza się - nie z winy sprzedawcy) na nowy bez dodatkowych kosztów w błyskawicznym tempie. Przy tym bardzo szybki i kulturalny kontakt. Na pewno jeszcze skorzystam ze sklepu. Polecam!
błyskawiczna wysyłka | ładne produkty w stosunku do ceny | sprawny kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-11-10
*.147.32.*
Zamówienie i opłata dokonana w niedziel, w poniedziałek przesłano maila z informacją o realizacji zamówienia w 1-2 dni robocze. Do piątku brak informacji, w sobotę otrzymałam sms informującego, że paczka czeka do odbioru w kolejnym dniu roboczym ale w bardzo odległym oddziale poczty. Ani do sklepu [rozwiń/zwiń]
Brak
Bardzo długi czas oczekiwania, brak kontaktu, niewłaściwe miejsce odbioru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena Franczuk
link | zgłoś
2018-01-15
*:58b9:e6c0:*
Szanowni Państwo! Serdecznie dziękuję za błyskawiczną realizację mojego zamówienia.Jesteście godni zaufania :) Łączę pozdrowienia.
błyskawiczna wysyłka zgodna z zamówieniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2017-09-06
*.178.50.*
Dla mnie bomba. Tak szybko nie dostałem żadnej przesyłki jeszcze chyba nigdy. Zamówienie złożone przed 15.00 jednego dnia było u mnie przed południem następnego. Super!
szybkość wysyłki, jakość i wybór produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2017-03-02
*.5.113.*
Pierwszy raz korzystałam z zakupu w tym sklepie.Zakupiony towar zgodnie z oczekiwaniem.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2017-03-02
*.72.135.*
Polecam,wszystko zgodnie z opisami na stronie. Odbyło się to bez żadnych problemów i dodatkowych opłat. Jestem zadowolony.Jeszcze raz polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
betaga
link | zgłoś
2017-02-24
*.254.138.*
Administracja strony mimo usilnych próśb i zażaleń na firmę kurierską nadal korzysta z jej usług nie zapewniając klientom otrzymania paczki. ponadto książki i obrazki są połamane i potłuczone, nie wiadomo czy to wina serwisu, czy kuriera. zdecydowanie nie polecam.
przelew, przesyłka kurierska
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JOLANTA
link | zgłoś
2017-02-23
*.10.98.*
Wszystko w porządku, szybka realizacja i wysyłka ze sklepu- polecam. Tylko problem z dostarczeniem przesyłki przez Kuriera FedEx, zero kontaktu opóżnie w dostarczeniu i przekręty z datą dostarczenia przesyłki, nie polecam tej firmy kurierskiej.
szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monika
link | zgłoś
2017-02-21
*.148.60.*
zlozylam zamowienie wyslalam dowod wplaty idostalam wiadomosc ze zamowienie jest anulowana z powodu braku zaplaty.prosze o oddanie wplaty w takim razie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2017-02-18
*.178.64.*
Takiego wyboru -od książek po dewocjonalia, przyznaję, nie znalazłem w żadnym sklepie z dewocjonaliami w polskim internecie. Jestem pozytywnie zaskoczony.
wybór, kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2017-02-17
*.235.40.*
Przede wszystkim bardzo szybka wysyłka! Towar Zgodny z opisem zatem bardzo duży pozytyw.
Szybkość, Jakość
na razie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2017-02-12
*.146.14.*
bardzo szybka obsługa, dziękuję i polecam innym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2017-01-30
*.254.243.*
Wspaniały sklep. Korzystam z niego już trzeci raz i znów jestem zachwycony prędkością i jakością obsługi. Polecam! Szczęść Boże.
Same zalety
Brak wad.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2017-01-25
*.0.121.*
To mój pierwszy zakup w katolickim sklepie internetowym. Jestem zadowolona z:poziomu, jakości usługi. Cena zakupionych pozycji nie jest wysoka. Polecam zakupy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2017-01-24
*:de40:d3dd:*
Wspaniały sklep. Najbardziej aktualna oferta wydawnictw chrześcijańskich jaką do tej pory spotkałem. No i obsługa klienta. Wysoka klasa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radziszewska
link | zgłoś
2017-01-18
*:0310:b514:*
Przesyłka właśnie przyszła, dziękuję. Błyskawicznie. Szczęść Boże!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2017-01-16
*.172.233.*
Kontakt, obsługa na 102.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dorkali
link | zgłoś
2017-01-12
*.7.220.*
Witam :) Jestem bardzo miło zaskoczona. Mimo zamówienia w okresie tzw. remanentu, po jego zakończeniu wszystko bardzo szybko dotarło do moich rąk, i osób dla których owe upominki były zamówione. Z pewnością wrócę do e-religijne za jakiś czas...aaaaa...i bardzo pomocne statusy realizacji praktycznie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2017-01-11
*.254.227.*
szybka realizacja zamówienia,indywidualna współpraca z klientem, towar wysokiej jakości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka Dzwonkowska
link | zgłoś
2017-01-05
*.9.16.*
Bardzo szybka wysyłka, a pierwszy raz tutaj kupowałam także wielki plus dla firmy.
szbkość,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marion
link | zgłoś
2017-01-02
*.31.89.*
Obsługa bardzo miła i kompetentna,towar i cena satysfakcjonująca,polecam !
indywidualne podejście do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2016-12-31
*.64.6.*
Jestem zadowolona z obsługi i z szybkiej przesyłki oraz zabezpieczenia jej przed uszkodzeniem.Z miła chęcią polecam.Dużym atutem tego sklepu jest również bogaty wybór asortymentu.Pozdrawiam i dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Mróz
link | zgłoś
2016-12-31
*:f5ff:c48a:*
Kontaktowa i full kompetentna obsługa. Statusy realizacji zamówienia wysyłane z 5 razy podczas całej operacji, na bieżąco wiadomo na jakim etapie jest wysyłka. No i towar pierwsza liga. Polecam w 1000%!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2016-12-30
*.88.184.*
Niestety moje zamówienie nie dotarło do dnia dzisiejszego pomimo iż status zamówienia zmienił się w dniu 12.12.2016 r. Na mail nikt nie odpowiedział a kontakt telefoniczny jest niemożliwy gdyż do 10.01. jest remanent. Nie wiem co o tym myśleć. Więcej nie zaryzykuję. Może jak coś negatywnego napiszę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olivka
link | zgłoś
2016-12-27
*.65.87.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2016-12-21
*.235.62.*
Jestem zadowolona z kontaktu z klientem oraz z obslugi wogóle.Polecam tę księgarnię wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2016-12-21
*.10.202.*
POLECAM WSZYSTKIM. Szybka realizacja. WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT!! Niech Dzieciątko Jezus narodzi się w każdym ludzkim sercu !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2016-12-19
*.254.242.*
Obsługa wspaniała !!! Pomimo tego że jest okres przedświąteczny, zamówiony towar otrzymałem błyskawicznie !!! Życzę zdrowych, spokojnych i błogosławionych Świąt, oraz wszytstkiego najlepszego w Nowym 2017 roku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOGDAN BATKO
link | zgłoś
2016-12-19
*.110.5.*
WSZYSTKO WPORZADECZKU ! SZCZESC BOZE !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2016-12-18
*.226.117.*
Obsługa miła, szybka. Zamówiony towar dostałam szybciej,niż się spodziewałam. Bóg zapłać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał Lenarczuk
link | zgłoś
2016-12-12
*:a356:9ca2:*
Przesyłka ekspresowa, ludzie tam pracujący bardzo, bardzo, bardzo mili :D Jak ktoś ma wątpliwości, czy tam kupować, to mam nadzieję, że będą w tej chwili rozwiane :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2016-12-12
*.172.239.*
Polecam ten sklep!!!!
szybka dostawa,towar zgodny z opisem .
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2016-12-07
*.149.147.*
Szybka i sprawna obsługa.Dobra informacja o wysyłce .Zakupy zgodnie z opisem i zdjęciem .
Rzetelność i szybka realizacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz Piwowarczyk
link | zgłoś
2016-12-05
*:20b5:1a3c:*
Kupiłem: Benedykt XVI - ostatnie rozmowy. Transakcja przebiegła sprawnie, bez najmniejszych zacięć, po prostu super.
szybka transakcja, informacja o zmienianym statusie zamówienia na każdym etapie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2016-12-01
*.31.139.*
Kolejny raz jestem pozytywnie zaskoczona i czuję się potraktowana wyjątkowo, za co serdecznie dziękuję!!!
są wyjątkowi, traktują każdego klienta indywidualnie
czasem zdażają się opóźnienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2016-11-22
*.31.237.*
Robię zakupy systematycznie i jestem bardzo zadowolona profesjonalnie i szybko.35
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dorato52
link | zgłoś
2016-11-21
*.171.116.*
Wzorcowa transakcja.Sklep godny polecenia.
Brak wad.To już zaleta.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2016-11-20
*.146.93.*
Bardzo dziękuję za przesyłkę. Korzystałam ze sklepu po raz pierwszy, ale na pewno do Was powrócę nieraz. Ogromny wybór książek, audiobooków, czasopism katolickich i wiele możliwości, jeśli chodzi wybór prezentu, np. ślubnego, a także piękne obrazy i ikony:) Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2016-11-16
*.253.170.*
Profesjonalizm w najwyższym stopniu. Szybko i rzetelnie,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika Niewitecka
link | zgłoś
2016-11-10
*:3f26:7f34:*
Jak dla mnie bomba. Ceny kuszące, asortyment również, przesyłka rychło i w całości. Zadebiutowałam i nie żałuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2016-11-01
*:8292:ff78:*
Jak dla mnie najlepszy religijny sklep tego typu na rynku. To nie tylko księgarnia, ale potężny sklep z dewocjonaliami. Są profesjonalistami. Nawet jeśli popełniają pomyłkę reklamacja jest zawsze na korzyść klienta, czego doświadczyłem na własnej skórze. 100% bezpieczeństwa zakupów. To dla mnie prio [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2016-10-29
*.88.29.*
Profesjonalna obsluga, szybka realizacja, szeroki asortyment.Juz dluzszy czas robimy zakupy w tym sklepie. Nie wyobrazam sobie innego wyboru. Wszystko jest dopracowane i na najwyższym poziomie sprzedaży i obsługi klienta. Z serca polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja Kmieć
link | zgłoś
2016-10-28
*.99.253.*
Wieczorem zamówiłam przesyłkę a następnego dnia około godz 15 została wysłana! :) super
szybkość, sprawność działania, kontakt
konkurencja nie ma z nimi szans :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2016-10-27
*.8.70.*
Pierwszy raz skorzystałam i jestem bardzo zadowolona .Szybka wysyłka,przystępne ceny .Polecam każdemu .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malina
link | zgłoś
2016-10-26
*.160.152.*
Ostatnio dokonałam zakupu kilka pozycji książkowych oraz dewocjonaliów i powiem Państwu, że jestem bardzo zadowolona z decyzji zrobienia zakupów w tym sklepie i na przyszłość również będę robić zamówienie właśnie tu! Dobra obsługa, dobra jakość towaru, bezproblemowy kontakt ze sklepem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2016-10-22
*.254.129.*
Bogaty asortyment i wysoka jakość dla najbardziej wymagających klientów. Bardzo miła i życzliwa obsługa reaguje na każdy postawiony problem. Dobre ceny. Polecam serdecznie każdemu!
przejrzysta strona, bogaty asortyment, wysoka jakość, miła obsługa, przystępne ceny, szybka wysyłka
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2016-10-22
*.237.77.*
Polecam serdecznie. Miła obsługa, szybka wysyłka i bogaty asortyment. :)
Szybka wysyłka, bogaty asortyment, miła obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2016-10-22
*:505c:70a7:*
Zawsze jestem Zadowolona z przesyłki,macie moje pełne zaufanie!
doskonałe zapakowanie produktu, zgodność z zamówieniem
nie zauważyłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina Toporek
link | zgłoś
2016-10-21
*.18.201.*
Bogaty asortyment, świetna obsługa i błyskawiczna dostawa. Polecam!
duży wybór, świetna obługa, błyskawiczna dostawa
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta Sebastian
link | zgłoś
2016-10-21
*.99.255.*
Wspaniały sklep. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Serdecznie polecam
szybkość, jakość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2016-05-20
*.191.138.*
Rewelacyjny sklep. Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, wszystkie moje prośby zostały błyskawicznie uwzględnione i wykonane. Z pewnością do waszego sklepu powrócę i będę go polecać.
Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, szeroki wybór, atrakcyjne ceny
nie znalazłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2016-05-19
*.195.46.*
Polecam sklep, fachowa obsługa a najważniejsze bardzo dobre ceny, sprawna wysyłka.
fachowa obsługa, bardzo dobre ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek
link | zgłoś
2016-05-19
*.9.33.*
Korzystałam ze sklepu po raz pierwszy, ale na pewno do Was powrócę nieraz. Ogromny wybór książek, audiobooków, czasopism katolickich i wiele możliwości, jeśli chodzi wybór prezentu, np. ślubnego, a także piękne obrazy i ikony:)
szeroki wybór asortymentu, niskie ceny, szybka wysyłka
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

e-religijne.pl Opinie