Opinie o DVDMAX

3.4 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Średnia ocen:
3.4 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.dvdmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Adonis86
link | zgłoś
2021-02-22
*.207.240.*
Pierwszy raz i ostatni zrobiłem zakupy w tym pseudo sklepie internetowym. Oszuści i naciągacze. Zamówiłem zaledwie jeden produkt, płytę CD, 16 stycznia, do dnia dzisiejszego towar nie został dostarczony. Nie było żadnego odzewu z ich strony co się dzieje z zamówieniem, żadnego kontaktu telefoniczne [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2021-02-11
*.225.207.*
Szeroki wybór artykułów, nawet takich, niedostępnych w innych serwisach. Niestety ceny atrykułów mocno zawyżone, często 10cio krotnie.
Szeroka oferta, artykuły niedostępne w innych serwisach
Ceny mocno przeszacowane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-11-25
*.221.130.*
Z całego serca nie polecam!!! Dwukrotnie otrzymałam informację mailową oraz telefoniczną, że wyślą towar i nie zrobili tego. Jak w końcu wysłali zamówienie otrzymałam produkt, którego nie zamawiałam. Oczywiście nie chcą przysłać zamawianego przeze mnie produktu. Każą zwrócić błędny produkt na wł [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-12-21
*.43.96.*
Ceny ok. Duży asortyment. Ale trzeba uważać na nieczyste zagrywki sklepu. Mają ten sam tytuł w różnych wersjach i cenach, podejrzewam że głównie po to, żeby w koszyku móc podmienić cenę na wyższą w nadziei, że kupujący się nie zorientuje. A potem twierdzić, że w chwili zakupu taka była obowiązującą [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
S.I.N.666
link | zgłoś
2016-04-13
*.200.50.*
rzadko ktoremu sklepowi mozna dać 10/10, ale temu mozna. wysokie ceny rekompensuje doskonała obsługa, łatwość poruszania się po witrynie, najwyższa dostępność dvd w Polsce zaznaczam oryginalnych. najlepszym próbnikiem klasy sklepu jest zwrot i oni go zdali na "5".
dostępność,jakość obsługi, wysyłka,opcje zapłaty
telefony odbierają od 9 do 17
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
GOŚĆ
link | zgłoś
2014-08-22
*.42.219.*
Po raz kolejny robiłem zakupy w tym sklepie i po raz kolejny się nie zawiodłem. Towar dostarczony o czasie, dobrze zapakowany. Polecam
dużo nowości, oryginalne płyty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janosik27
link | zgłoś
2014-07-22
*.42.218.*
Polecam wszystkich, jeden z nielicznych sklepów z filmami dvd, gdzie mają wszystkie liczace sie seriale. Można teraz u nich kupic rewelacyjny serial True Detective w swietnej cenie. Mają też niezłe promocje, więc jeśli się trafi to można zgarnać fajny zestaw (nie podstawowy tylko lepszy) za dobrą ka [rozwiń/zwiń]
wszystkie najlepsze seriale w dobrej cenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maniek23
link | zgłoś
2014-07-22
*.42.218.*
Często robię u nich zakupy, ponieważ mają wszystko czego potrzebuję i w dodatku nie zdzierają dużo kasy za przesyłkę. Ostatnio robią też fajne promocje na starsze filmy, ale dobrze jest miec w domu klasyke. Smiało moge polecic, szczególnie za duzy asortyment.
duży wybór filmów, muzyki, gier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?