Duon Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 23
Średnia ocen:
1.6 / 5

Kategoria:
Dostawcy prądu

Strona internetowa:
duon.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
TRax
link | zgłoś
2020-11-04
*.80.35.*
Totalny burdel. Nie idzie dojść w tych prognozach za co i ile płacić wychodzi na to że w lato gdy nie mieszkałem w domu i nie używałem gazu płaciłem ponad 1200zl za zużycie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wacek
link | zgłoś
2018-03-04
*.108.152.*
oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tito
link | zgłoś
2017-12-21
*.36.119.*
Burdel jest w tej firmie straszny. Jak ma ktoś wybór to lepiej omijać. Nie wywiązuja się z umów.
nie ma zalet
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K.
link | zgłoś
2017-04-13
*.179.232.*
Ja tak samo zostałem oszukany przez DUON :) miałem z nimi podpisana umowę na gaz i prąd, nie wysłali mi umowy na prąd, tak więc wypowiedzenie napisałem za prąd do pośrednika z którym miałem umowę wcześniej (bo myślałem, że z nim obowiązuje mnie umowa). Oczywiście gdy wysłałem wypowiedzenie dot. gaz [rozwiń/zwiń]
0
obsługa klient, rzetelność, prawdomówność,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2017-03-29
*.150.80.*
Zostałem perfidnie oszukany. Przedstawiono umowę na która miała być na 2 lata a później podpisali i wpisali 4 lata. Odczekali 3 tygodnie przysłali tak żeby nie można było odstąpić. Socjotechniki agresywnej sprzedaży. Jęk najdalej od tej firmy. Rozmawiałem z poszkodowanymi, wszyscy bezradni a Urząd O [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2017-02-18
*.214.150.*
Masakra masakra masakra próbuje odstąpić od umowy od października a jest luty musiałem zamknąć sklep właściciel lokalu próbuje podpisać umowę z nowym dostawca niestety sie nie da bo nadal moja umowa nie została zerwana brak kontaktu z kim kolwiek przedstawiciele po podpisaniu maja cie w *** ! Dzwoni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2017-02-03
*.6.154.*
Potrzebuję kogoś kto zajął by się odwołaniem od kar z firmy Duon.Umowę spisałem pół roku przed datą na rozpoczęciem korzystania ze sprzedaży przez Duon.W międzyczasie doszło do likwidacji sklepu z przyczyn ekonomicznych.Zostałem obciążony karami za odstąpienie od umowy.Proszę kogoś o pomoc w tej spr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2016-12-07
*.254.146.*
Zostałem perfidnie oszukany. Przedstawiono umowę na która miała być na 2 lata a później podpisali i wpisali 4 lata. Odczekali 3 tygodnie przysłali tak żeby nie można było odstąpić. Socjotechniki agresywnej sprzedaży. Jęk najdalej od tej firmy. Rozmawiałem z poszkodowanymi, wszyscy bezradni a Urząd O [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2016-11-25
*.238.172.*
uwaga , zapoznajcie się z tym w jaki sposób i na jakich można rozwiązać umowę z tym dostawcą, czy to jest łatwe i jak obwarowane.... hmmm , no i ile kosztuje jak zmienicie zdanie w trakcie trwania umowy... albo sprzedacie mieszkanie, odpowiedz nasunie się sama.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2016-10-12
*.36.45.*
Firma "krzak". Zdecydowałem się na e-faktury i korzystanie z firmowego e-boka. Saldo na koncie w eboku O zł zaś nagminnie dostaję sms`y o zadłużeniu. Permanentnie nie odpisują na zgłoszenia i reklamacje. Panie z infolinii są nie doinformowane i infantylne. Usłyszałem , że to mój problem , że nie [rozwiń/zwiń]
Całkowity brak
Brak kontaktu, odmowa udzielenia informacji na zgłoszoną reklamację , praktyczny brak zainteresowania klientem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Duon Opinie