doz.pl Opinie

3.1 - poziom obsługi
3.0 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 22
Średnia ocen:
3.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
doz.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ela
link | zgłoś
2021-11-09
*.66.12.*
Nie polecam zakupów przez internet, tracisz czas na zamówienie, oferują rabat przy dostawie (nie do punktu) tylko przez kuriera lub Paczkomat, wybierasz kuriera a produkt objęty rabatem staje się nagle nie dostępny... wybierasz odbiór w aptece produkt możesz spokojnie zamówić ale rabatu nie dostanie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2021-11-07
*:cba5:c092:*
Nie polecam apteki w Gostyninie. Kolejki bardzo duże przez opieszałość pana aptekarza. Ceny zamówionych leków przy realizacji zawyżone mimo wcześniejszych uzgodnień. Mylnie naliczane kwoty zaplaty A potem telefony z apteki z pretensjami o dopłaty. Swoją droga to gdzie tu Rodo jak apteka bez zamówien [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2021-10-23
*.221.159.*
Totalne dno. W ofercie są produkty, które po zamówieniu nie są dostępne. Może to czas, aby postawić na profesjonalistów a nie dyletantów. Przykre, ale dno.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Megi
link | zgłoś
2021-08-25
*.47.14.*
Nie polecam. Zamawialam przez apilakcje tabletki po rabacie a farmaceutka policzyła bez promocji. Nie było przeprosin. Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2021-08-14
*:f700:2d9d:*
Nie polecam zakopów w DOZ Apteka. Od jakiegoś czasu mam cały czas problemy z zamówieniami. Ostatnie zamówienie złożyłem we wtorek rano po godzinie 9:00. I w środę była informacja na stronie ze jest w drodze. W czwartek popołudniu dostałem e-mail z informacja ze wszystkie leki które były bez recepty [rozwiń/zwiń]
Żadne. Nie polecam
Obsługa, komunikacja….
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olexx
link | zgłoś
2021-06-10
*.30.58.*
Apteka DOZ traci swój charakter apteki zamieniając się w drogerię. Wycofują z oferty leki które leczą, zastępując je jakimiś pół-lekami które kosztują sporo, a żadnych właściwości leczniczych nie posiadają...no chyba że kogoś leczy kreda i wypełniacze. Natomiast przy zamówieniach, towar zamówiony [rozwiń/zwiń]
Coraz mniej.
Coraz więcej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2021-06-04
*.146.34.*
Internetowe zamówienia ok, natomiast bezpośrednio w aptece Pani zaproponowała mi zamiennik antybiotyku,nie informując mnie o tym , że jest 3 x drożdży od tego ,który miałam na recepcie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANNA
link | zgłoś
2021-03-09
*.187.246.*
Tym razem nie ocenie apteki a obsluge,ilekroć tu kupuje zazwyczaj nie dostaje reszty , a to 2 a to 3 grosze i nie chodzi tu o te grosze -a o podejście pan sprzedajacych-uwjażaja ze to nie pieniądze i ich nie wydaja, nawet nie przeprosza i nie poinformuja o tym,a czemu to klient ma być ciągle strat [rozwiń/zwiń]
Pani zza okienka zniwelowała jakiekolwiek zalety
obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2020-09-08
*.15.238.*
Atrakcyjna cena wysyłki za granicę Szybki czas realizacji i kompletne zamówienie Dziękuję ⭐⭐⭐⭐⭐
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kris
link | zgłoś
2020-09-07
*.188.122.*
Zakupiłem w swej nieświadomości żel difortan 100g - cena z bajki: 26,99 zł - wszędzie jest po 17,76 ale u nich tyle to kosztuje 50 g. Z obsługą zamówień porażka. Po kilku dniach komunikat , że realizacja uległa opóźnieniu a na koncie nie można nawet odnaleźć złożonego zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

doz.pl Opinie