doz.pl Opinie

2.0 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 47
Średnia ocen:
2.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
doz.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna
link | zgłoś
2023-01-18
*.101.36.*
Piszę opinie w imieniu mojej mamy. Zamówiony i opłacony glukametr sprzęt przyszedł zepsuty odesłany do reklamacji 3 miesiące czekania reklamacja złożona internetowo 000! reakcji infolinia kilka telefonów nikt nic nie wie brak kontaktu z żadnym działem reklamacyjnym sprzętu nie ma pieniędzy nie oddal [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ranger
link | zgłoś
2023-01-11
*.205.187.*
Tragedia!! Zamówienia z jednym produktem w koszyku często kompletowane sa przez 3 dni robocze..apteka zawsze tłumaczy się 'większym zapotrzebowaniem na leki w danym okresie'.
Brak
Długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Coco
link | zgłoś
2022-12-26
*.7.124.*
Nigdy więcej zamawiania czegokolwiek na tej platformie!!!!!bym się spalił że wstydu jak bym komuś polecił!!!!
Ha ha ha
Same!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2022-12-21
*.147.108.*
jesli masz czas czekac 2 tyg.,to zamawiaj. najgorsze dno z jakim miałam do czynienia. u konkurencji- zawsze zam. sa drugiego dnia do odbioru w aptece
patologia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BK
link | zgłoś
2022-12-10
*.200.216.*
Odradzam i przestrzegam z całego serca. Po kilku dniach od złożenia zamówienia poinformowali, że anulowali je. Mimo że produkty były dostępne w sprzedaży internetowej. Przy wcześniejszym zamówieniu zaś tak długo czekałam na realizację, że gdybym była schorowanym seniorem, to z pewnością umarłabym. O [rozwiń/zwiń]
niestety to najbliższa apteka mojego msca zamieszkania
liczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roma
link | zgłoś
2022-09-22
*.156.82.*
Apteka DOT jest oszustem. Nie ma takiej apteki. Jezeli jest to wlasciciel jest oszustem. Odtrzymali przekazane pieniadze za zamowienie i nic nie przyslali. Reklamacje sa nieskuteczne. Droga do prawnika jest zmudna, moze sie nie oplacac. Wlasciciel jezdzi samochodem Porsche i oszukuje zamawiajacych [rozwiń/zwiń]
zadne
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A.B.
link | zgłoś
2022-09-22
*.156.82.*
Strona apteki i sklep DOZ sa bardzo niepewne. Niektore produkty sa niedostepne, mimo ze mozna je zamowic. Czas realizacji zamowienia wynosi 14 dni. Takie potwierdzenie odtrzymalam po zlozeniu zamowienia. Usprawiedliwieniem apteki sa choroby pracownikow. Apteka powoluje sie na prawo, ktore dopusz [rozwiń/zwiń]
zadne
dosadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-05-28
*:53e7:b0f2:*
Dzisiaj kupowłem leki w aptece DOZ przy ul. Bandurskiego w Szczecinie.W sumie 11 opakowań różnych leków.Zapłaciłem około 350 zł. To już dla mnie szok.Ale leki niezbędne dla prawidłowej pracy serca i z tym związanych spraw.Chciałem poprosić o torebkę ale pani sprzedająca mnie uprzedziła i zaproponowa [rozwiń/zwiń]
Brak.
Jak wyżej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KATARZYNA
link | zgłoś
2022-05-28
*.7.47.*
ZAPŁACIŁAM ZA TOWAR ,A ONI ANULOWALI ZAMÓWIENIE.PISAŁAM DO NICH ŻEBY ZWRÓCILI PIENIĄDZE ŻADNEJ ODPOWIEDZI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KATARZYNA
link | zgłoś
2022-05-28
*.7.47.*
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-01-29
*.30.19.*
W tygodniu byłam w Aptece doz Złotoryja pani Technik bodajże Katarzyna nie potrafiła nic kompletnie doradzić. Tak doradziła na biegunkę dulcobis! a na ranę z ropą maść na ból ! nie wiem czy magistra nie było czy jak, ale to przechodzi ludzie pojęcie ! nigdy więcej takiej apteki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2022-01-27
*.192.179.*
Zakupiłam dziś w tej aptece "doz" w Rzeszowie, witaminę C do ssania. Pani która mnie obsługiwała nie dość, że była jakaś niezadowolona, że pytam o co kolwiek, to w dodatku po otwarciu zakrętki tej wit. C, okazało się, że folia zabezpieczającą była już otwarta, a w środku zamiast 60 tabletek było 57! [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-01-23
*.183.156.*
Obsługa dość mało kompetentna chciałam lek niestety nie było go pytałam o zamiennik to oczy postawiła i zastanawiała się z 5 minut to ja musiałam podać nazwę to łaskawie odnalazła lek. Niestety to nie pierwsza taka sytuacja że musiałam pracownikowi podawać leki które są w sprzedaży
Rotacja personelu i obsługują z łaski
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewa
link | zgłoś
2022-01-16
*.8.10.*
zamówiłam plastry na nos realizacja szybka dzisiaj otworzyłam opakowanie /brak plastrów w opakowaniu skanadal
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2022-01-13
*.106.33.*
Nie polecam zakupów przez aplikację. Mija tydzień od zamówienia, a leków ani widu, ani słychu. Na maila z pytaniem o sytuacje - nie dostałem odpowiedzi... Unikać!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vanessa
link | zgłoś
2022-01-03
*.26.76.*
Wysyłają niekompletne paczki, na złożona reklamacje oskarżają klienta o kłamstwo, ponieważ rzekomo z ich oddziału zostala wysłana kompletna i byc może w drodze paczka sie rozwaliła i zostala przełożona do innego kartonu. Jako rekompensate próbują wciskać swoj zamiennik który jest duzo tańszy
brak produktów, opryskliwa obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-11-09
*.66.12.*
Nie polecam zakupów przez internet, tracisz czas na zamówienie, oferują rabat przy dostawie (nie do punktu) tylko przez kuriera lub Paczkomat, wybierasz kuriera a produkt objęty rabatem staje się nagle nie dostępny... wybierasz odbiór w aptece produkt możesz spokojnie zamówić ale rabatu nie dostanie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2021-11-07
*:cba5:c092:*
Nie polecam apteki w Gostyninie. Kolejki bardzo duże przez opieszałość pana aptekarza. Ceny zamówionych leków przy realizacji zawyżone mimo wcześniejszych uzgodnień. Mylnie naliczane kwoty zaplaty A potem telefony z apteki z pretensjami o dopłaty. Swoją droga to gdzie tu Rodo jak apteka bez zamówien [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2021-10-23
*.221.159.*
Totalne dno. W ofercie są produkty, które po zamówieniu nie są dostępne. Może to czas, aby postawić na profesjonalistów a nie dyletantów. Przykre, ale dno.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Megi
link | zgłoś
2021-08-25
*.47.14.*
Nie polecam. Zamawialam przez apilakcje tabletki po rabacie a farmaceutka policzyła bez promocji. Nie było przeprosin. Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2021-08-14
*:f700:2d9d:*
Nie polecam zakopów w DOZ Apteka. Od jakiegoś czasu mam cały czas problemy z zamówieniami. Ostatnie zamówienie złożyłem we wtorek rano po godzinie 9:00. I w środę była informacja na stronie ze jest w drodze. W czwartek popołudniu dostałem e-mail z informacja ze wszystkie leki które były bez recepty [rozwiń/zwiń]
Żadne. Nie polecam
Obsługa, komunikacja….
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olexx
link | zgłoś
2021-06-10
*.30.58.*
Apteka DOZ traci swój charakter apteki zamieniając się w drogerię. Wycofują z oferty leki które leczą, zastępując je jakimiś pół-lekami które kosztują sporo, a żadnych właściwości leczniczych nie posiadają...no chyba że kogoś leczy kreda i wypełniacze. Natomiast przy zamówieniach, towar zamówiony [rozwiń/zwiń]
Coraz mniej.
Coraz więcej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2021-06-04
*.146.34.*
Internetowe zamówienia ok, natomiast bezpośrednio w aptece Pani zaproponowała mi zamiennik antybiotyku,nie informując mnie o tym , że jest 3 x drożdży od tego ,który miałam na recepcie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xyz
link | zgłoś
2021-03-09
*.187.246.*
Apteka w kr.na ul bieńczyckiej Pani aptekarka tak niemiła,niesympatyczna ,ze odniechciewa sie tu kupować,nie polecam.
Nie ma
Za duzo by pisać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANNA
link | zgłoś
2021-03-09
*.187.246.*
Tym razem nie ocenie apteki a obsluge,ilekroć tu kupuje zazwyczaj nie dostaje reszty , a to 2 a to 3 grosze i nie chodzi tu o te grosze -a o podejście pan sprzedajacych-uwjażaja ze to nie pieniądze i ich nie wydaja, nawet nie przeprosza i nie poinformuja o tym,a czemu to klient ma być ciągle strat [rozwiń/zwiń]
Pani zza okienka zniwelowała jakiekolwiek zalety
obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-12-28
*.173.160.*
odradzam,to była wielka pomyłka .Brak słów na opis
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2020-09-08
*.15.238.*
Atrakcyjna cena wysyłki za granicę Szybki czas realizacji i kompletne zamówienie Dziękuję ⭐⭐⭐⭐⭐
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kris
link | zgłoś
2020-09-07
*.188.122.*
Zakupiłem w swej nieświadomości żel difortan 100g - cena z bajki: 26,99 zł - wszędzie jest po 17,76 ale u nich tyle to kosztuje 50 g. Z obsługą zamówień porażka. Po kilku dniach komunikat , że realizacja uległa opóźnieniu a na koncie nie można nawet odnaleźć złożonego zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alda
link | zgłoś
2020-08-06
*.234.91.*
Moja opinia o doz - coraz gorsza. Zamawiam towary przez internet, są dostępne. Następnie pojawia się informacja o przekazaniu towarów do apteki, a zaraz za nią po kilku dniach kolejna o problemach z realizacją zamówienia. Z zamówienia należy następnie samemu wykreślić leki, których podobno nie ma, [rozwiń/zwiń]
nie mogę znaleźć żadnych
znikające zamówienia, nagłe zmiany cen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-04-22
*.40.177.*
Minął tydzień od złozenia zamówienia, kase zainkasowali, zamówienia brak, zwrotu pieniedzy równiez brak. To zwykli oszusci, leki potrzebuje dla osoby cięzko chorej która nie moze wychodzic z domu.Moze wreszcie ktos z Ministerstwa Chorych ludzi z PiSu weżmie sie za tych oszustów??? Jest taka szansa?? [rozwiń/zwiń]
brak zalet
oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Benia1953
link | zgłoś
2020-04-06
*.78.103.*
Sprzedaż internetowa w ich wykonaniu to porażka! Minęło 14 dni od zamówienia i nic: ani leków ani kontaktu (infolinia wyłączona). Skoro sobie nie radzą to niech znikną i nie lekceważą chorych ludzi. Wirus wystarczy !
żadne
nic nie działa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ina
link | zgłoś
2020-04-03
*.65.85.*
Rozumiem, że czasu nie są lekkie, ale od 23 dni czekam na potwierdzone zamówienie zawierające lekarstwa i pomimo prób kontaktu mailowego ( infolinia wyłączona) żadnego odzewu. Nie wiadomo, czy czekać, czy już sami może anulowanie zamówienie. Jeśli czekają na jeden z produktów z zamówienia, może wart [rozwiń/zwiń]
ceny
brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-03-24
*:409:63f5:*
Zamówienie anulowane, mimo że potwierdziłam realizację bez brakującego produktu. Na pytanie o zwrot zamrożonych 200 zł odpowiedź że standardowo w terminie około 5 dni roboczych. Dlaczego anulowali mimo że potwierdziłam? Nie wiadomo.. Mogę sobie zamówić ponownie co najwyżej. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-03-20
*.70.31.*
Absolutnie nie polecam, dziwię się jeszcze iż urząd konsumenta ich nie dojechał. Stosują zabronione metody, sami sobie anulują zamówienia bez kontaktu z klientem, sprzedają towar którego nie posiadają, potwierdzają zmianę statusu na kompletowanie po czym anulacje. Unikać, zgłaszać do uokik.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rycho
link | zgłoś
2019-08-16
*.59.231.*
Zamówienie naprzyjęte, na tym się Zamówienie na odbiór osobisty w aptece zostaje przyjęte i na tym się kończy. Po kilku dniach jest jakiś e-mail o problemach technicznych bez określonego terminu realizacji. Porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2019-05-06
*.108.83.*
dno i wodorosty.. o mule nie wspomne... od zamowienia po 2 dniach info ze z powodow technicznych czas dostawy sie prziagnie... po nastepnych 5 dniach info ze z powodow technicznych nie mogli zrealizowac i prosza o powturne zlozenie tego samego zamowienia... i zas powtorka tego samego. Zabawa juz pow [rozwiń/zwiń]
brak
same... brak towaru, brak wysylki, robienie jaj z klientow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-04-18
*.171.216.*
Drugi raz obsługa tragiczna. Wcześniejsze zamówienie czekałem 2 tygodnie na dostarczenie do apteki. Po telefonie na infolinię skłamano że przesyłka jest już w drodze wyjechała z magazynu głównego i już jedzie. Po dwóch kolejnych dniach dzwonię i pytam gdzie jest moje zamówienie a pan mi mówi, że z m [rozwiń/zwiń]
579
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-08-22
*.11.119.*
Na początku nie byłam przekonana do takiego zamawiania leków przez internet, ale jak raz spróbowałam to teraz korzystam regularnie, jak tylko czegoś mi potrzeba.
czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2018-06-29
*.11.119.*
Ja robię regularnie zakupy w aptece internetowej, jak dotąd wszystko zawsze było OK, nie miałem problemów z odbiorem przesyłki, jak czegoś nie mieli na stanie to ściągali z magazynu. Mogę polecić.
szybkość realizacji, jak jest dostępny towar + możliwość płatności przy odbiorze
czasem trzeba czekać na ściągnięcie z magazynu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona
link | zgłoś
2018-02-21
*.232.3.*
Absolutnie nie polecam. W regulaminie zobowiazuja sie do realizacji zamowienia w ciagu 5 dni, po 5 dniach na profilu pojawila sie informacja ze transakcja zakonczona i to by bylo na tyle bo nie otrzymalam ani zamowienia ani zwrotu pieniedzy a BOK nie raczy odpowiedziec na zadna wiadomosc.
BRAK
to jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AnkaAnka
link | zgłoś
2018-02-21
*.11.119.*
Zamówiłam po raz pierwszy leki na doz.pl, bo niedawno otworzyli w moim mieście pierwszą aptekę i chciałam przetestować jak to działa. Dostałam paczkę kompletną, bez żadnych uszkodzeń, wszystko zgodnie z zamówieniem, odebrałam płacąc na miejscu. Było potwierdzenie zamówienia na mailu, potem drugi mai [rozwiń/zwiń]
kompletne zamówienie, info na bieżąco
2 dni oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tommy
link | zgłoś
2018-01-30
*.11.119.*
Kupowałem w aptece internetowej trzy produkty, zamówienie kompletne i w terminie. Mail z potwierdzeniem dotarł, odebrałem w aptece pod domem. Mogę polecić.
szybki termin realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-10-10
*.11.119.*
Zadowolony nowy klient :) dość szybki czas realizacji zamówienia, nie zdarzyło mi się jak dotąd aby jakiś produkt był niedostępny, ceny przystępne. Oczywiście miła obsługa i cierpliwa do takich marudnych klientów jak ja, którzy często mają jakiś problem techniczny...
dostępność produktów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2017-02-21
*.11.119.*
z aptek doz korzystam już od kilku lat i jeszcze mnie nie zawiodły :) ceny są ok, czas realizacji zamówień też jest ok. nic nie można zarzucić firmie.
szybkość relizacji
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
netete
link | zgłoś
2014-12-20
*.238.214.*
Z doz.pl korzystam od kilku lat. To wygodna forma zakupu (o ile czas nie nagli) - można samodzielnie wybrać lek sposóród tych o podobnym skaładzie (a różnej cenie), informują o promocjach na maila, można też zamaiwać leki na receptę, kosmetyki czy suplementy diety. 2-3 dni i zamówienie jest gotowe d [rozwiń/zwiń]
wygoda, szybka realizacja, szczegółowe informacje o lekach i zamiennikach
nie zawsze dochodzą maile, że leki są gotowe do odbioru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brigida
link | zgłoś
2014-04-09
*.138.78.*
Zrobiłam to samo co Buti i jestem zadowolona:) na maila dostawałem na bieżąco informacje o moim zamówieniu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Buti
link | zgłoś
2014-04-09
*.36.176.*
Zamówiłem w doz.pl z dostawą do apteki stacjonarnej. Fajna sprawa - leki był na 2 dzień, wiedziałem ile zapłacę, nie dopłacałem za przesyłkę, odebrałem na miejscu:)
wysyłka za darmo do apteki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

doz.pl Opinie