DOMODI Opinie

1.5 - poziom obsługi
1.4 - jakość usług / cena
1.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 47
Średnia ocen:
1.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
domodi.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
wiola
link | zgłoś
2022-10-04
*.136.242.*
zamówiłam sukienkę,zapłaciłam za nią, miesiąć minął a sukienki brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BB
link | zgłoś
2022-07-01
*.0.88.*
Domodi promuje oszustów i powinien ponieść konsekwencje za współudział. Towar nie zgodny plus kiepska jakość. Brak możliwości realizacji reklamacji. Jestem za pozwem zbiorowym. Ci co wystawiają pozytywne opinie powinni mieć dobre dowody inaczej też przyczyniają się do wyłudzeń finansowych.
Brak
Wyludzenia od klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
carlilito
link | zgłoś
2022-06-17
*.134.76.*
Buty nie odpowiadają temu co na zdjęciu i opisie . To jakiś chiński szarot - brak kontaktu brak możliwości zwrotu .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
magu53
link | zgłoś
2022-06-10
*.111.118.*
Dramat, jeszcze raz dramat. Chińskie śmieci za polskie pieniądze. Przestrzegać i jeszcze raz przestrzegać przed domodi.
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2022-04-28
*.0.55.*
Dramat, dostałam buty w innym kolorze niż zamawiałam i odbiegają od zdjęć. Tandeta!!! te produkty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antos
link | zgłoś
2022-04-26
*:eec6:e88:*
Nie polecam zamówiłem garnitur za 500zl a przyszła jakąś ścierka za warta 20zl. Teraz ani zwrotu anie noc nie polecam starasz i oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2022-04-25
*.173.97.*
Jeśli będzie pozew zbiorowy podpisuję się pod nimi też zostałem oszukany zamówiłem bluzę za 250 zł a dostałem chińską szmatę z 20 zł z firmą nie mam kontaktu więc popieram pozew zbiorowy bo widzę że nie Jestem jednym oszukanym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2022-04-21
*.11.60.*
Mnie też naciągnęli. Niby dostawa miała być w kilka dni, a była chyba po miesiącu. I też dostałem chiński badziew z ceraty nie taki jak zamówiłem. I również nie mogę dostać zwrotu pieniędzy i nie wiem gdzie odesłać wadliwy towar. Może byśmy zrobili jakiś pozew zbiorowy, bo to zakrawa na szwindel na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kajot8
link | zgłoś
2022-04-19
*.4.183.*
Oszuści !!! Buty Tommy Hilfiger za 200 zł okazłay się chińską podróbą. Jakiś badziew za 15-20 zł ! Sprawę zgłaszam na policje !
Totlny badziew nie wart 20 zł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2022-04-19
*.190.37.*
Nikomu nie polecam tej platformy - zwykli oszuści. zakupiłam 2 pary pięknych butów za 400 zł. Otrzymałam chińską ceratę wartą 0zł. Od 2 tygodni walczę o zwrot pieniędzy, ale niestety nie chcą mi zwrócić, nawet nie wiem gdzie odesłać produkty. Totalne nieporozumienie, nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!
zadnych zalet
same wady - obsługa i towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-04-19
*.147.37.*
Dramatyczna jakość produktu, praktycznie bez możliwości zwrotu ,adres internetowy nie funkcjonuje. Przestrzegam przed zakupami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-03-18
*.219.161.*
Zdecydowanie nie polecam zakupów internetowych w " domodi" Opis produktu i zamieszczone zdjęcie- dot butów, wprowadza kupującego w błąd, zamiast botków zamszowych dostałam "zamszopodobne" chińskie "badziewie". Oczywiście mogę dokonać zwrotu- odesłać te nieszczęsne botki do Chin i oczywiście ponieść [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-03-14
*.40.199.*
Ta firma nielegalnie umieszcza reklamę swojej firmy na mojej prywatnej stronie.Zgłaszałem do tej firmy reklamację miesiąc temu,ale bez odpowiedzi z ich strony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-11-08
*.173.118.*
Dopiero kiedy minął tydzień od wpłacenia pieniędzy i towar wciąż nie dotarł zdałam sobie sprawę jak dużą głupota się wykazałam głupota kupując cos na tym portalu i drugim JEwely.pl Bardzo przestrzegam. Towaru brak, pieniędzy brak. Zwykle oszustwo. Sprawę zgłosiłam na policję.
Brak
Nie wysłali towaru, nie oddali pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2020-07-03
*.0.66.*
To oszusci!!!! rok temu zamowilam ciuchy za 250zł zrobilam przelew nie odbieraja tel na maile nie odp. kasy nie zwrocili brak slow! ta firma dziala pod roznymi nazwami nie dajcie sie nabrac!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jacek
link | zgłoś
2020-05-26
*.30.31.*
Dziady kalwaryjskie- co innego na stronie a zupełnie inna cena po dodaniu towaru do koszyka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga Zaorska
link | zgłoś
2020-05-10
*.43.52.*
macie ładną reklamę ale jest w niej pewien zgrzyt pani na balkonie mówi ,że kocha modę cholernie (chyba zrozumiałam dobrze?)? może zamiast tego kocham modę niezmiennie? sumiennie?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2020-04-06
*:58cd:834c:*
Zakupy w sklepie internetowym Casu nie są bezpieczne, jak to reklamowane jest w Domodi. Zamówiłam produkt 1.04.2020 z opcją późniejszej zapłaty, ponieważ był to mój pierwszy zakup w tymże sklepie. Otrzymałam potwierdzenie przyjęcia zamówienia.Tymczasem w piątek, po upływie trzech dni zamówienie an [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hjb
link | zgłoś
2019-11-14
*.123.176.*
Witam. Zamawiałem buty z Domodi.pl przekierowało mnie do sklepu ''ULTRA COLORS'' i po dwóch tygodniach oczekiwania na paczke z polskiej strony dowiaduje sie ze paczka idzie z Chin...kto czyta regulamin sklepu przed zakupem? no ale dobra, tydzień temu dostałem list że musze wysłac jakies papiery do u [rozwiń/zwiń]
Brak
Czas przesyłki. Ukryte koszta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
edi
link | zgłoś
2019-11-08
*.30.83.*
OOOO Zgrozo !!!! Mało że czekałam od 25.09. do dziś czyli 43 dni , opłaciłam z góry ( nigdy nie płaćcie wcześniej ) to okazało sie ze jeszcze trzeba zaplacić na poczcie.. OSTRZEGAM - TO jawne oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANDRZEJ
link | zgłoś
2019-10-29
*.173.233.*
nie kupujcie w UltraColors.pl , to fakeshopy zapłacicie za towar ,a dostaniecie coś co nie można nazwac butami NIE POLECAM
żadnych
zbycie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANDRZEJ
link | zgłoś
2019-10-29
*.173.233.*
zwracajcie uwagę ponieważ promują oszustów ,zamawiałem u nich buty zostałem przekierowany na stronę sklepu w którym oczywiscie zaplaciłem towar przyszedł oczywiscie z chin po 24 dniach. Rozmiar butów jest całkiem inny a jakość wykonania pozostawia dużo do życzenia.No i najlepsze napisalem do nich a [rozwiń/zwiń]
żadnych
zbycie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2019-10-07
*.156.135.*
Shit promujący fakeshopy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2019-10-03
*.147.36.*
Nie polecam Po przyjęciu zamówienia i wpłacie na konto, przysłali wiadomość ze towaru nie ma.
Brak
Brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arleta
link | zgłoś
2019-08-19
*.31.62.*
Zwracam uwagę wszystkich, którzy zamierzają kupować w sklepie Missmis.pl. Niestety towar zakupiony nie zgadza sie z tym prezentowanym na stronie internetowej i nie oddają pieniedzy po zwrocie towaru. Pani Olda Krysiak, zarejestrowana jako wlascicielka sklepu jest po prostu oszustką.
Brak kontaktu, brak towaru, brak pieniedzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bolek
link | zgłoś
2019-07-30
*.214.151.*
Firma nie bierze odpowiedzialności za towar, nie polecam zakupów. praktycznie brak możliwości zwrotu czy wymiany zakupionego towaru. Towar nie zgadza się z opisem ze strony internetowej.
Brak
brak kontaktu, długi czas oczekiwania,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PATRYCJA
link | zgłoś
2019-07-26
*.188.252.*
zgadzam się z opinią o oszustach - dużo ludzi oszukali niech tylko każdego cykną na 100 zł , ja od roku czasu nie otrzymałam ani towaru ani zwrotu gotówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2019-07-17
*.0.38.*
Buty w 100% odpowiadają tym ze zdjęcia z zamówienia.Dostawa w ciągu 3 dni. Napewno będę robiła zakupy jeszcze nie raz i polecę Domodi znajomym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-06-07
*.0.123.*
To są oszuści nie dajcie się nabrać!!!! ja pół roku temu zamówiłam rzeczy na dużą sumę do tej pory zero kontaktu pisałam maile dzwoniłam. ...Zmieniają tylko nazwy sklepu!
-
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2019-04-22
*.173.113.*
Chciałam sprawdzić tą firmę przed zamówieniem.Widze że to taka sama firma jak tatimoda na którą się nadzialam. Naprwno to tą samą grupa oszustów. Wrzucają zdjęcia fajnych rzeczy a potem okazuje się że towaru nie ma lub przysla Jakieś badziewie po miesiącu czasu i po paru durnych mailach od nich . T [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2019-04-03
*.186.199.*
UWAGA to są oszuści i naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2019-03-04
*.175.107.*
Firma fatalna zamówiłam bluzkę z bawełny a mocno opóźniona doszła z jakiegoś sztucznego włókna bez metek nie wiadomo co to jest firma informuje mnie że mogę ją odesłać na swój koszt na jakiś adres w Belgii.Firma wysyła coś niezgodnego z zamówieniem i kosztami wysyłki obciąża klienta ale po przeczyt [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2018-11-27
*.122.96.*
wstawianie reklam oszusta na stronę- to wspóludział w oszustwie. Zwłaszcza, jeżeli wstawia się dla korzysci finansowej
ładne zdjecia, więc oszukanych też więcej
oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ja
link | zgłoś
2018-11-27
*.191.6.*
UWAGA ! OSZUŚCI !!!! Zamawiałam towar w wakacje, oczywiście ani towaru ani odpowiedzi na maila, telefon głuchy.Na oswiadczenie,że zgłaszan sprawę do prokuratury jeżeli nie oddadzą pieniędzy również brak reakcji... Pod wrocławskim adresem tez raczej nie ma ich siedziby, mimo,że taki podają.... zadowo [rozwiń/zwiń]
oszuści!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pato
link | zgłoś
2018-11-27
*.108.202.*
Nic bardziej denerwującego, nic to jak na stronie domodi buty widnieją, w cenie o 20 zł niższej niż po wejściu do sklepu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eli
link | zgłoś
2018-11-10
*.168.65.*
zakupiłem bodajże w lipcu 3 sukienki ,mamy listopad,nie ma sukienek, na początku napisali że przepraszają i że za 3 tygodnie jak nie otrzymam to zwrócą pieniądze, pieniędzy ani towaru nie ma, już sie nie odezwali, nie odpowiadają na żadne maile ,dla mnie po 4 miesiącach to oszuści, zachowanie typowe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
_normalny
link | zgłoś
2018-10-21
*.173.214.*
Mają tak nachalne reklamy, że nie spodziewał bym się czegokolwiek dobrego po tej firmie.
Cena wynika z ilości opłaconych reklam
kiepski stosunek ceny do jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariola
link | zgłoś
2018-09-19
*:ead1:c15:*
ZAMOWILAM TRZY MIESIACE TEMU SWETR , NIE OTRZYMALAM DO DZISIAJ, PISALAM ,NAPISALI ZE MAJA DUZO ZAMOWIEN, JESZCZE TRZEBA CZEKAC 1 MIESIAC, TO KPINA ,OSZUSTWO W BIALY DZIEN ,JAK MOZNA LUDZI TAK OSZUKIWAC , OKROPNE
OKROPNA FIRMA,OSZUSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MONIKA
link | zgłoś
2018-07-16
*.13.55.*
UWAGA NA SKLEP ABOUT YOU. ZAMÓWIŁAM SUKIENKĘ LETNIĄ A OTRZYMAŁAM GRUBE KRÓTKIE SPODENKI,DŁUGO CZEKAŁAM NA PRZESYŁKĘ Ą I NA KONIEC DOSTAŁAM NIEMIŁĄ NIESPODZIANKĘ.CZYTAŁAM TEŻ ŻE ZA ZWROTY NIE ODDAJĄ PIENIĘDZY,A TOWARU NIE CHCĄ WYMIENIĆ NA WŁAŚCIWY.MASAKRA.
ŻADNYCH
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[stanislawa
link | zgłoś
2017-05-11
*.248.153.*
bedac w niemczech pierwszy tydzien maja zamowilam kurtke niebieska za 125 zl termin dostawy mial byc w ciagu 2 dni dzisiaj jest 11 maja a kurtki jak nie ma tak nie ma niestety wyjezdzam znowu do niemiec i nie mam mozliwosci odebracbyc moze przesylki z moja kurtka a szkoda to byla proba niestety na n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2016-06-29
*.238.234.*
Zamawiałam na tej stronie buty które mi nie doszły sprzedawca napisał żebym podał numer konta do przelewu minął miesiąc pieniędzy nadal nie dostałam zawiodłam się na tym sklepie kwota nie była mała ponieważ zamawialam firmowe buty.
Niespełnianie warunków umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2016-04-03
*.238.156.*
Sklep ogólnie fajny, ceny normalne, często większe niż w sklepach. Jedyne co okropne to reklamy. Włącza się newstler którego nie da się zamknąć.
Duży wybór
Ceny często wyższe niż w sklepach; reklamy z newsletterami których nie da się zamknąć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ona
link | zgłoś
2016-03-22
*.156.192.*
Chcialam zrobic zakupy w sklepie domodi ale nie moge nawet towaru obejrzec bo wchodzi okienko aby podac emaila! ZREZYGNOWALAM ,WKURZA MNIE TO! Znajde kurtke w innym sklepie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariusz
link | zgłoś
2015-12-09
*.146.53.*
zawsze kupuje w wkruk znajomi mówia ze naliczają za firme kupiłem w domodi internet marka murano 3 rzeczy kolczyki bransoletka i lancuszek z ozdoba na szyje , przyjechał kurier sprawdziłem ilość place i okprzyjmuje nie jego sprawa jak to wygląda, ogolnie gowno pewnie z mikroskopem te zdjęcia zrobili [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dana
link | zgłoś
2015-06-19
*.53.15.*
zamawiałam produkty, z których jestem zadowolona. szybko i sprawnie.
szybko, bez problemów możliwość zwrotu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2015-01-19
*.154.170.*
bardzo dobry sklep. Jeden z dwóch odzieżowych sklepów internetowych na którym dokonuję zakupów. Paczka dociera szybko, w razie odesłania towaru bezproblemowy zwrot. POLCEAM
Super sklep ,rewelacja !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majka Wawa
link | zgłoś
2015-01-19
*.154.233.*
Domodi to mój ulubiony sklep internetowy. 100% pozytyw. Kolejny już raz same superlatywy. Przejrzystość informacji, szybkość transakcji, dostawa w mig. Polecam.
rewelacyjne ubrania w super cenach
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

DOMODI Opinie