Domimed Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 25
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
domimed.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna W.
link | zgłoś
2022-04-25
*.128.38.*
Wygodne rozwiązanie dla osób starszych, rehabilitacja na miejscu i wizyty dość szybko są realizowane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2022-04-19
*.30.32.*
Usługi kompleksowe, taka ilośc badań laboratoryjnych i zabiegów rehabilitacyjnych to rzadkość w tego typu rozwiązaniach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogumiła
link | zgłoś
2022-04-12
*.30.32.*
Najważniejsze było dla mnie żeby nie czekać w kolejkach do lekarzy których potrzebuje regularnie i tak jest.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-04-04
*.30.44.*
Korzystam regularnie z rehabilitacji i jestem bardzo zadowolona ( zabiegi w tygodniu) i tak przez najbliższe 3 mce. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-03-28
*.128.38.*
Jeśli ktoś potrzebuje dużej ilości lekarzy to bardzo polecam takie rozwiązanie. Specjaliści wysokiej klasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidia
link | zgłoś
2022-03-22
*.128.38.*
Zdecydowałam się na takie rozwiązanie ze względu na ilośc i jakośc ceniących się w Warszawie przychodni. Wcześniej korzystałam z niektórych prywatnie. W abonamencie oplaca sie to bardziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2022-03-18
*.128.38.*
Mam podobne pozytywne doświadczenie, młodzi ludzie obsługujący placówke mają bardzo bardzo profesjonalne podejście do Pacjenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-03-15
*.30.44.*
Byłem Bardzo miło zaskoczony po wizycie w tej placowce. Skorzystałem z badań i panelu badań. Polecam to miejsce ja tam napewno wróce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-03-08
*.30.44.*
Dużo lepszy zakres usług niż w innych bardziej znanych firmach. zapisałam sięi korzystam. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2022-03-04
*.30.45.*
Bardzo bogaty pakiet, jestem pod wrażeniem. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimiera
link | zgłoś
2022-03-01
*.146.134.*
Byłam na badaniach, przemiły personel, z pewnością jeszcze tu wrócę polecam to miejsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2022-02-24
*.146.134.*
wielki plus za kompleksowe badania od których się zaczyna, tak to powinno przebiegać wszedzie! Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-02-22
*.30.16.*
Bogata oferta usług zachęciła mnie do zakupu abonamentu. Biorę sie za woje zdrowie...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-02-21
*.30.22.*
Abonament idealnie skrojony na potrzeby ludzi dojrzałych i potrzebujących. Oczywiscie kosztuje ale warto !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2022-02-21
*.30.22.*
Krótkie terminy- wszyscy specjaliści dostępni. Tylko korzystać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2022-02-21
*.30.22.*
w koncu pomyslałem o sobie, czyli wykupiłem sobie prywatną opiekę medyczną. To luksus. Namawiam każdego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helena
link | zgłoś
2022-02-18
*.30.23.*
Skusiłam się, ponieważ bardzo potrzebuje takiej opieki, skorzystałam już z kilku wizyt , odbyło się to wszystko bardzo sprawnie. Oby tak dalej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusława
link | zgłoś
2022-02-17
*.226.196.*
Byłam na badaniachw tej przychodni, zapisałam sie, bardzo długo szukałam takiego kompleksowego rozwiązania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2022-02-09
*.30.118.*
Bardzo ładna placówka, atrakcyjny pakiet jak nigdzie indziej. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk
link | zgłoś
2022-02-02
*.30.6.*
Dobrze to wygląda, bogata ogerta usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2022-01-27
*.30.20.*
Wszystko działa sprawnie oby tak dalej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2022-01-26
*.146.43.*
Przemiła obsługa, jestem zainteresowana oferta firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2022-01-21
*.204.3.*
Bardzo ładna placówka, na pewno jeszcze nie raz się tu pojawie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2022-01-17
*.146.47.*
Korzystam od początku roku i udało mi się już skorzystać z badań i trzech wizyt specjalistycznych. Mam nadzieję, że do końca mojej umowy terminy będą takie szybkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2021-12-20
*.30.33.*
Bardzo polecam przychodnie. Wszystko szybko i sprawnie. w dzisiejszych czasach ciężko dostać się do specjalistów, a tu szeroka oferta bez czekania w kolejkach.
Czas realizacji na następny dzień, Wygodny dojazd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Domimed Opinie