Dom Pogrzebowy T .Wróbel & Syn Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 20
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
dompogrzebowywrobel.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewelina
link | zgłoś
2022-09-22
*.248.166.*
Z całego serca polecam zaklad pogrzebowy Wróbel i Syn. Przy ekshumacji którą firma przeprowadzała pracownicy zrobili wszystko dokładnie i na wysokim poziomie. Sam właściciel bardzo miły i pomocny przy rozwiązywaniu najmniejszych problemów. Dostepny na kazdy telefon o kazdej porze dnia.Obsługa miła k [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka Wołodźko
link | zgłoś
2022-06-16
*.56.211.*
Serdeczne podziękowanie Domowi Pogrzebowemu T. Wróbel i Syn za profesionalną pomoc w organizacji pogrzebu mojego Taty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-03-04
*:f14e:6fcf:*
Niedawno odbył się pogrzeb mojego taty. W imieniu całej rodziny pragnę serdecznie podziękować zakładowi T. Wróbel i syn. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za całą organizację, bardzo profesjonalną i rzetelną. Dziękujemy za wyrozumiałość, empatię i szacunek zarówno dla Zmarłego jak i dla nas, dzięki cze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2021-12-02
*.60.38.*
Całość na wysokim poziomie. Często w tak trudnym momencie nie ma się głowy a Zakład Pogrzebowy Wróbel & Syn doskonale organizuje pogrzeb z dbałością o szczegóły. Polecam w 100%.Dziękuję że mogłam skorzystać z Waszych usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-09-11
*.30.177.*
Polecam tą firmę pogrzebową. Pozdrawiam
Same zalety
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2021-09-11
*.30.177.*
Z czystym sercem mogę polecić Firmę Wróbel&Syn za przeprowadzoną ceremonię mojego dziadka. Ceny w porównaniu z innym zakładem pogrzebowym w strzelinie są bardzo niskie. Komentarz z dołu to chyba jakiś żart lub nieuczciwa konkurencja ;)
Same zalety
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2021-09-06
*.0.54.*
Z całego serca polecam Firmę Wróbel za pomoc przy organizacji pochówku mojego taty. Firma posiada nowoczesny sprzęt piękne karawany ludzie czyści elegancko ubrani, do tego nie wygórowane ceny. Pozdrawiam
Same zalety
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IZABELA
link | zgłoś
2021-05-06
*.173.249.*
Dom Pogrzebowy T.Wrobel i Syn Profesjonalizm .pracownicy wiedzą co mają robic .Przygotowane uroczystości pogrzebowej są na bardzo wysokim poziomie.Wszystko jest dopracowane w najmniejszym szczególe. Indywidualne podejście, rzetelność profesjonalizm i zrozumienie w tych ciężkich dla każdego chwilach [rozwiń/zwiń]
same zalety
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimierz
link | zgłoś
2021-04-15
*.55.196.*
Bardzo dziękujemy Zakładowi Pogrzebowemu Wróbel i Syn ze Strzelina za profesjonalną usługę ekshumację, kremację i pochowanie bliskich nam osób taty i brata. Pomoc w załatwieniu wszelkich formalności i poświęcenie czas. Kazimierz z rodziną.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-01-23
*:ae2d:6a7c:*
Dom Pogrzebowy T.Wrobel i Syn chylę czoła za to co robicie.Przygotowane przez Was uroczystości pogrzebowe są na bardzowysokim poziomie.Wszystko jest dopracowane w najmniejszym szczególe. Indywidualne podejście, szacunek,rzecztelność profesjonalizm i zrozumienie w tych ciężkich dla każdego chwilach t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona Dziób
link | zgłoś
2021-01-14
*.40.60.*
Bardzo serdecznie dziękuję zakładowi pogrzebowemu za profesjonalna usługe pochowania taty. Zakład ten po raz drugi wykonywał usługę na moje zlecenie i jestem bardzo zadowolona z ich pracy. Zawsze doradza , pociesza, pomogą w załatwieniu formalności związanych z pochówkiem. Pracownicy z szacunkiem w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2020-12-17
*.8.63.*
Bardzo dziękujemy Zakładowi Pogrzebowemu Wróbel i Syn, za okazaną pomoc w organizacji pogrzebu naszego ojca Jana.Pełen profesjonalizm, kultura osobista i empatia członków konduktu żałobnego godne polecenia. Polecam Stanisław
Profesjonalizm,godność, empatia, rzetelność w realiazacji ustaleń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janka
link | zgłoś
2020-08-12
*.173.242.*
Kłamstwo totalne! Nie prowadzą zakładu od 13 lat! Zaliczają sobie okres prowadzenia zakładu przez poprzedniego właściciela firmy . Żenada. Profesjonaliści? Artykuł w Slowie Regionu z 19.11.2019r świadczy o ich braku doświadczenia i wiedzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2020-05-20
*.0.85.*
Serdecznie dziękujemy za pomoc w przygotowaniu pogrzebu. Pełen profesjonalizm. Polecam Zakład Pogrzebowy Wróbel & Syn.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Braszowice
link | zgłoś
2020-03-08
*.99.208.*
Serdecznie dziękujemy Zakładowi Pogrzebowemu Wróbel i Syn za pomoc w organizacji pogrzebu. Profesjonalizm,szacunek i godność to ich wyróżnia z pośród innych zakładów. Polecam Zakład Pogrzebowy Wróbel i Syn.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2020-02-06
*.8.226.*
Serdecznie dziękujemy wałascielowii pracownikom domu Pogrzebowy Wróbeli Syn za profesjonalny sposób załatwienie spraw i wyczucie kulturę i zrozumienie powagi bólu tak trudnych chwil.Za okazanie serca i pomoc dziękujemy.Ostanie podróż naszego kochanego syna Mikolaja podczas ceremoni pogrzebowej w dni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2019-12-20
*.241.206.*
Serdeczne podziękowania dla Zakładu Pogrzebowego T.Wrobel&Syn za pomoc w organizacji pogrzebu,zaangażowanie jakie włożyli aby cała ceremonia przebiegła sprawnie. Z całego serca polecam ten Zakład.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna Arcab
link | zgłoś
2019-12-16
*:c7a2:c3d5:*
Z czystym sumieniem polecam Dom pogrzebowy. Pełen profesjonalizm , duże wsparcie i ogromna pomoc z ich strony jest w tej sytuacji bezcenna. Wszystko wykonali na 100 procent plus.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-11-07
*.105.251.*
Chciałabym bardzo serdecznie podziękować Firmie Dom Pogrzebowy T.Wróbel & Syn za pomoc w organizacji ostatniej drogi mojego Taty. Wszystko było załatwione tak jak należy, porządnie i godnie. Otrzymaliśmy z bratem wsparcie na bardzo wysokim poziomie, co w tej sytuacji było dla nas bardzo pomocne. Z [rozwiń/zwiń]
Pełny profesjonalizm, szacunek i godność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RACZOB
link | zgłoś
2019-09-11
*.8.71.*
W dniu śmierci mojego Taty wszystkich dopadła trauma, pustka w sercu i głowie, a co dopiero załatwianie pochówku. Odwiedziłem w okolicy Ząbkowic Śl. i Ziębic trzy Zakłady Pogrzebowe porównując oferty (trumna, wieńce, obsługa itp.) cenowo podobnie, ale właśnie najbardziej podobało mi się podejście do [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, doświadczenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Dom Pogrzebowy T .Wróbel & Syn Opinie