Dolnet Group Sp. z o.o. / Limonka NET Opinie

1.1 - poziom obsługi
1.1 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 19
Średnia ocen:
1.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.limonka.net.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Marcin
link | zgłoś
2021-11-06
*.0.73.*
Zalozem internet światłowód myśląc że bedzie dobrze,rozczarowałem się strasznie, podłączone i od4 dni miał działać, a działał 30minut w ciągu 4 dni ,I dalej nie działa,niestety będę musiał wypowiedzieć umowę chodz dopiero co ja podpisałem jakies miesiac temu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JEBAĆLIMONKE320
link | zgłoś
2021-09-19
*.245.194.*
Najgorszy internet jaki w żuciu *** miałem *** to zapchlone gówno ostatnio jak dzwoniłem to się ***łem
brak ***
w ***
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-09-18
*.245.194.*
Najgorsze gowno na swiecie, w grach, na komunikatorach takich jak discord to nie da rady usiedziec bo ten skurwialy internet rozlacza co 3 minuty a co 30 sekund *** ping po 5000 i albo korzystaj albo ***j proste bo dolnet czy ta cala *** limonka ma wy*** na klientow. Juz nie wspomne o dziale pomocy [rozwiń/zwiń]
0
CALY TEN INTERNET TO JEDNA WIELKA WADA A TA FIRMA TO JEDNA WIELKA POMYŁKA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2021-09-18
*.0.58.*
Syf totalny, internet sie zrywa mon stop predkosc to jest *** kabaret a dzwonic do tych szmaciarzy zeby powiedziec ze zrywa internet i ze od tygodnia dziala tak wolno ze nawet strona google sie nie chce zaladowac to ci kaza czekac *** kolejny dzien po czym zadzwonia ze nic sie nie da zrobic (oczywis [rozwiń/zwiń]
Nie ma zalet
Dlugo by wymieniać ale: predkosc lacza mniejsza o ok 60-70% niz na umowie, ciagle zrywanie polaczenia, ping 200+, Dzial pomocy telefoniczny to jeden wielki zart
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Voles11
link | zgłoś
2021-04-25
*.245.194.*
Zrywa połączenie PING HIGH ciągłe problemy a jeszcze śpią że trzeba zapłacić jak *** nawet nie działa
Nic
W *** i jeszcze więcej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nik638
link | zgłoś
2021-03-21
*.0.94.*
Najgorszy internet ciągle zrywa połączenie ładuje się w *** długo
Nie ma
1. Zrywane połączenie cały czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marmot
link | zgłoś
2021-03-11
*.29.106.*
Download:bad Upload:really bad Ping:even worse Me:confused Hotel:Trivago
raz na pół roku działa jak powinno
nieustanne awarie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tuzza
link | zgłoś
2020-11-17
*.173.233.*
najgorszy internet w historii, grac w gry online nie da się, internet codziennie około po 2 razy wywala na kilka minut i oczywiście zdarzają się sytuacje gdzie 2 dni nie ma internetu kompletnie, pobieranie/wysyłanie mniejsze niż na umowie. przenajgorszy internet w historii
nie ma żadnej
firma jest wadą w dolnymśląsku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***liminke213217863123
link | zgłoś
2020-05-24
*.109.162.*
*** TEGO NETA ZA***GO W WSZYTSKIM JEST ***OWY *** POSSYSACIE TY I TEN INTERNET ***
GOWNO ZA*** BEZ ZALET
WSZYTSKO ***OWEEEE DO WY***A
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***limonke***gowno***
link | zgłoś
2020-05-24
*.109.162.*
*** GOWNO NIC SIE NIE DA ZROBIC *** WEZCIE TO *** Z RYNKU ZŁODZIEJE *** W *** *** OBYSCIE *** ZBANKURTOWALI BO TO JEST *** TRAGEDIA
***ONE GOWNO BEZ ZALET
WSZYTSKO JEST W TYM GOWNIE ***OWE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Dolnet Group Sp. z o.o. / Limonka NET Opinie