Dolnet Group Sp. z o.o. / Limonka NET Opinie

1.1 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 21
Średnia ocen:
1.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.limonka.net.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Monika
link | zgłoś
2022-11-16
*.248.223.*
Tragedia! Mieliśmy internet z T-Mobile, to zachciało nam się światłowodu, to mamy-a właściwie nie mamy internetu przynajmniej kilka razy w tygodniu. Głupiego serialu nie da się obejrzeć, żeby nie rozłączyło internetu. Ludzie dajcie sobie spokój, to normalnie oszustwo za 80 zł miesięcznie.
Żadnych zalet
Brak internetu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2022-03-31
*.245.194.*
nie iwem co to za internet pada deszcz ping nie pada ping rano ping wieczorem ping chyba jak jebne se w leb to nie bedzie pingu dopiero pozdro zapraszam na pogrzeb jak cos elo benc
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-11-06
*.0.73.*
Zalozem internet światłowód myśląc że bedzie dobrze,rozczarowałem się strasznie, podłączone i od4 dni miał działać, a działał 30minut w ciągu 4 dni ,I dalej nie działa,niestety będę musiał wypowiedzieć umowę chodz dopiero co ja podpisałem jakies miesiac temu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JEBAĆLIMONKE320
link | zgłoś
2021-09-19
*.245.194.*
Najgorszy internet jaki w żuciu *** miałem *** to zapchlone gówno ostatnio jak dzwoniłem to się ***łem
brak ***
w ***
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-09-18
*.245.194.*
Najgorsze gowno na swiecie, w grach, na komunikatorach takich jak discord to nie da rady usiedziec bo ten skurwialy internet rozlacza co 3 minuty a co 30 sekund *** ping po 5000 i albo korzystaj albo ***j proste bo dolnet czy ta cala *** limonka ma wy*** na klientow. Juz nie wspomne o dziale pomocy [rozwiń/zwiń]
0
CALY TEN INTERNET TO JEDNA WIELKA WADA A TA FIRMA TO JEDNA WIELKA POMYŁKA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2021-09-18
*.0.58.*
Syf totalny, internet sie zrywa mon stop predkosc to jest *** kabaret a dzwonic do tych szmaciarzy zeby powiedziec ze zrywa internet i ze od tygodnia dziala tak wolno ze nawet strona google sie nie chce zaladowac to ci kaza czekac *** kolejny dzien po czym zadzwonia ze nic sie nie da zrobic (oczywis [rozwiń/zwiń]
Nie ma zalet
Dlugo by wymieniać ale: predkosc lacza mniejsza o ok 60-70% niz na umowie, ciagle zrywanie polaczenia, ping 200+, Dzial pomocy telefoniczny to jeden wielki zart
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Voles11
link | zgłoś
2021-04-25
*.245.194.*
Zrywa połączenie PING HIGH ciągłe problemy a jeszcze śpią że trzeba zapłacić jak *** nawet nie działa
Nic
W *** i jeszcze więcej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nik638
link | zgłoś
2021-03-21
*.0.94.*
Najgorszy internet ciągle zrywa połączenie ładuje się w *** długo
Nie ma
1. Zrywane połączenie cały czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marmot
link | zgłoś
2021-03-11
*.29.106.*
Download:bad Upload:really bad Ping:even worse Me:confused Hotel:Trivago
raz na pół roku działa jak powinno
nieustanne awarie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tuzza
link | zgłoś
2020-11-17
*.173.233.*
najgorszy internet w historii, grac w gry online nie da się, internet codziennie około po 2 razy wywala na kilka minut i oczywiście zdarzają się sytuacje gdzie 2 dni nie ma internetu kompletnie, pobieranie/wysyłanie mniejsze niż na umowie. przenajgorszy internet w historii
nie ma żadnej
firma jest wadą w dolnymśląsku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***liminke213217863123
link | zgłoś
2020-05-24
*.109.162.*
*** TEGO NETA ZA***GO W WSZYTSKIM JEST ***OWY *** POSSYSACIE TY I TEN INTERNET ***
GOWNO ZA*** BEZ ZALET
WSZYTSKO ***OWEEEE DO WY***A
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***limonke***gowno***
link | zgłoś
2020-05-24
*.109.162.*
*** GOWNO NIC SIE NIE DA ZROBIC *** WEZCIE TO *** Z RYNKU ZŁODZIEJE *** W *** *** OBYSCIE *** ZBANKURTOWALI BO TO JEST *** TRAGEDIA
***ONE GOWNO BEZ ZALET
WSZYTSKO JEST W TYM GOWNIE ***OWE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LIMONKA
link | zgłoś
2020-03-31
*.30.19.*
Szkoda słów, kategorycznie nie polecam. Amatorska firma, właściciele równie dobrze mogliby prowadzić zakład fryzjerski - nie ubliżając fryzjerom.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***limonke
link | zgłoś
2019-12-23
*.30.29.*
Z*** net *** cały czas *** go weźcie to gówno z rynku do ***a, nie polecam tego dostawcy, złodziej i tyle.
Nie ma zalet to gówno jebene
*** wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***LIMONKE123
link | zgłoś
2019-10-27
*.109.162.*
*** TEN INTERNET *** GOWNO
Nie ma zalet
W wszystkim ***owy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony klien
link | zgłoś
2019-07-27
*.147.35.*
Zdecydowanie nie polecam! Awarie / dział techniczny: (1/10) Zgłosiłem awarie, brak internetu, otrzymałem informacje, że technicy zajmą się awarią w poniedziałek (awaria zgłoszona w piątek, ok było po godzinie 17:00), we wtorek okazało się ze nie bede miał internetu aż do następnego poniedziałku, [rozwiń/zwiń]
BRAK
internet, dział techniczny, częste awarie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mr_Mar
link | zgłoś
2019-03-31
*.254.211.*
Wszystkie te negatywne opinie, które tutaj czytam są prawdziwe. Internet od tego dostawcy ma się za karę i to bez wyroku. Rozwiązanie problemu polega na stwierdzeniu "Wszystkim działa tylko u Pana są problemy!".
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
byly klient
link | zgłoś
2019-01-20
*.233.46.*
niejaka panienka o imieniu arturek, ktory dorywczo odbiera telefony w tej firmie, powinna byc wymieniona w trybie natychmiastowym. moje argumenty: - nie ma pojecia o tym, jak rozmawiac z klientem, - nie ma szacunku do ludzi, ktorzy placa za uslugi, - po rozwiazaniu umowy, nie poinformowala o [rozwiń/zwiń]
-
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
franek
link | zgłoś
2018-10-09
*:2d8b:594c:*
Patałachy. Ciągłe problemy. Nie polecam, wręcz przestrzegam.
full
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2018-05-06
*.109.164.*
kazdemu odradzam tego dostawce internetu . Nigdy nie popełniłbym drugi raz ten błąd wybierając ich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SirOS
link | zgłoś
2017-11-18
*.167.108.*
Najgorszy dostawca z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia. Internet co najmniej 2-3 razy w tygodniu zrywa połączenie, ping skacze do kilku tysięcy, prędkość często kilkukrotnie niższa od tej oferowanej w umowie. "Firma" nie garnie się do pomocy. Przy zgłoszeniu problemu mojemu tacie, który słabo z [rozwiń/zwiń]
Nie miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Dolnet Group Sp. z o.o. / Limonka NET Opinie