Opinie o Dolnet Group Sp. z o.o. / Limonka NET

1.1 - poziom obsługi
1.1 - jakość usług / cena
1.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Średnia ocen:
1.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.limonka.net.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Nik638
link | zgłoś
2021-03-21
*.0.94.*
Najgorszy internet ciągle zrywa połączenie ładuje się w chuj długo
Nie ma
1. Zrywane połączenie cały czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marmot
link | zgłoś
2021-03-11
*.29.106.*
Download:bad Upload:really bad Ping:even worse Me:confused Hotel:Trivago
raz na pół roku działa jak powinno
nieustanne awarie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tuzza
link | zgłoś
2020-11-17
*.173.233.*
najgorszy internet w historii, grac w gry online nie da się, internet codziennie około po 2 razy wywala na kilka minut i oczywiście zdarzają się sytuacje gdzie 2 dni nie ma internetu kompletnie, pobieranie/wysyłanie mniejsze niż na umowie. przenajgorszy internet w historii
nie ma żadnej
firma jest wadą w dolnymśląsku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jebacliminke213217863123
link | zgłoś
2020-05-24
*.109.162.*
JEBAC TEGO NETA ZAJEBANEGO W WSZYTSKIM JEST CHUJOWY KURWA POSSYSACIE TY I TEN INTERNET JEBANY
GOWNO ZAJEBANE BEZ ZALET
WSZYTSKO CHUJOWEEEE DO WYJEBANIA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jebaclimonkekurwagownojebane
link | zgłoś
2020-05-24
*.109.162.*
JEBANE GOWNO NIC SIE NIE DA ZROBIC KURWA WEZCIE TO KURWA Z RYNKU ZŁODZIEJE JEBANE W DUPE KURWA OBYSCIE KURWA ZBANKURTOWALI BO TO JEST KURWA TRAGEDIA
PIERDOLONE GOWNO BEZ ZALET
WSZYTSKO JEST W TYM GOWNIE CHUJOWE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
LIMONKA
link | zgłoś
2020-03-31
*.30.19.*
Szkoda słów, kategorycznie nie polecam. Amatorska firma, właściciele równie dobrze mogliby prowadzić zakład fryzjerski - nie ubliżając fryzjerom.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jebaclimonke
link | zgłoś
2019-12-23
*.30.29.*
Zjebany net kurwa cały czas wypierdala go weźcie to gówno z rynku do chuja, nie polecam tego dostawcy, złodziej i tyle.
Nie ma zalet to gówno jebene
Kurwa wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JEBACLIMONKE123
link | zgłoś
2019-10-27
*.109.162.*
JEBAC TEN INTERNET JEBANE GOWNO
Nie ma zalet
W wszystkim chujowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony klien
link | zgłoś
2019-07-27
*.147.35.*
Zdecydowanie nie polecam! Awarie / dział techniczny: (1/10) Zgłosiłem awarie, brak internetu, otrzymałem informacje, że technicy zajmą się awarią w poniedziałek (awaria zgłoszona w piątek, ok było po godzinie 17:00), we wtorek okazało się ze nie bede miał internetu aż do następnego poniedziałku, [rozwiń/zwiń]
BRAK
internet, dział techniczny, częste awarie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mr_Mar
link | zgłoś
2019-03-31
*.254.211.*
Wszystkie te negatywne opinie, które tutaj czytam są prawdziwe. Internet od tego dostawcy ma się za karę i to bez wyroku. Rozwiązanie problemu polega na stwierdzeniu "Wszystkim działa tylko u Pana są problemy!".
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]