dark-roll.pl Opinie

3.8 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 18
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.dark-roll.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Zbigniew
link | zgłoś
2021-11-21
*.131.109.*
Niestety na te negatywne opinie sami sobie zapracowali w100% prawda.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony klient
link | zgłoś
2021-09-27
*.131.109.*
Niestety Panie Dariuszu,klient to jest osobą święta,jak klienta się nie szanuje to klienta się traci i nie ma,klient płaci to klient wymaga,jest Pan fajnym gościem ale proszę zmienić podejście.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-09-07
*:4234:2af9:*
Kompletna amatorka, Popsuli przelacznik elektryczny, roleta zle dopasowana (zly pomiar)zostawili nie dzialajaca rolete i powiedzial pan szef ze to wina dewelopera co jest nie prawda, nie odbieraja telefonow, rolety porysowane, Nie polecam
nie ma zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony
link | zgłoś
2021-08-24
*:fb02:5781:*
Przyjeżdża z oknami,demontuje stare i później mówi do klienta że zamówił trochę mniejsze,potem jest temat utilizacji starych okien, i zaczynają się nowe koszty, wykonanie partackie niedokładne nie fachowe,a rolety zewnętrzne też dziwny montaż.nawiercaja otwory w prowadnicach rolety przed montażem o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-08-10
*.183.206.*
Szef i konsultant klienta w jednym, pod szyldem Dark-roll, miał wykonać dla mnie daszek nad drzwi. Później mu się odechciało (wiadomo, jest boom budowlany itd.) i problem w tym, że nie zrezygnował wprost, tylko stosował dziwne uniki. To byłoby długie i nudne opisywać wszystkie żenujące posunięcia te [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NIEZADOWOLONY
link | zgłoś
2021-06-30
*.233.220.*
PARTACKA A NIE FACHOWA PRACA,W 100% DOROBKOWICZE A NIE FACHOWCY,CWANIACTWO I LEKCEWAZENIE KLIENTA.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda1212
link | zgłoś
2021-01-25
*.225.186.*
Polecam na 100%. Fachowcy z doświadczeniem, kompetentni.
punktualność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DANUTA
link | zgłoś
2020-12-14
*.183.181.*
Polecam firmę Dark-Roll. Fachowa i miła obsługa. Wszystko wykonano zgodnie z umową. Jestem bardzo zadowolona.
Terminowość i przystępne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WIENTA
link | zgłoś
2020-11-29
*.146.97.*
Zamówiłam w tej firmie zadaszenie poliwęglanowe i jestem bardzo zadowolona :) Miły Pan przyjechał na pomiar ( chyba szef ), wykonał pomiar i rysunek oraz kosztorys. Po ok. miesiącu miałam montaż, wszystko zgodnie z umową, a daszek jest po prostu piękny :) POLECAM
fachowość, doradztwo, miła obsługa, ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MABA
link | zgłoś
2020-11-29
*.146.97.*
Profesjonalna obsługa i super podejście do klienta. Naprawa rolet zewnętrznych "od ręki" Panowie mieli nawet napęd na stanie, gdzie inny serwis wziął kasę za przyjazd i nic nie naprawił bo nie miał sprzętu. Zdecydowanie polecam.
Obsługa, sprawny serwis, kompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

dark-roll.pl Opinie