Cyfrowy Polsat - uwaga chodzi o internet, nie telewizję Opinie

1.1 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 128
Średnia ocen:
1.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.cyfrowypolsat.pl/ofer
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marek
link | zgłoś
2021-06-07
*.103.155.*
Kontakt z infolinią i obsługą internetową "0". Korespondencja z Panem Kamilem niczym z idiotą. Sprzęt zwrócony, a w CP nic im o tym nie wiadomo. Totalny burdel.
Coś było
Epoka lodowcowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NexiuleKK
link | zgłoś
2021-05-10
*.172.238.*
Cześć, od ponad 6 miesięcy posiadam internet z cyfrowego polsatu dlatego że mój internet wcześniej był bardzo słaby (nie wspominając o teraz) usłyszałem że ten internet bardzo dobrze działa 300mb/s brzmiało interesującą , Gdy została podpisana umowa o internet wszystko było git do 2h używania intern [rozwiń/zwiń]
Brak
Przeczytaj opinie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2021-05-07
*.248.216.*
Najgorsze gówno na świecie. Mam pakiet 500 gb miesięcznie a ściągnę może z 40 bo ściąga po 60 kB na sekundę.Na infolinię jak dzwonie to zero pomocy u nich wszystko dobrze działa albo wina ZDALNYCH...JEDNO WIELKIE OSZUSTWO. JUTRO DZWONIE DO DZIALU PRAW KONSUMENTA I NIE DARUJE IM. PLACE PIENIADZE A Z [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-03-11
*.172.237.*
Tragedia ... jakość sygnału bardzo niska i słaba , siła to głównie zakłócenia , nadajniki obciążone rozdrabniają sygnał na odbiorców... nie polecam !!!!
brak
tyko wady...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
STAN
link | zgłoś
2021-02-18
*:726d:2c95:*
Takiego dziadostwa jak internet LTE Cyfrowego Polsatu to nie ma. Internet niestabilny . Prędkości transferu z innej epoki ok. 1Mbs. Według ICOK wszystko jest ok. Płać i spadaj,. Tak pisze Pan Kamil Szydlik z ICOK Polsatu do każdego klienta. Reklamacji nie uznaje. Uważa że nie obowiązuje go Kodeks Cy [rozwiń/zwiń]
brak
prędkość transferu niezgodna z umową
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzeczny_Marek
link | zgłoś
2020-12-08
*.172.235.*
Guwno!!! nic sie nie laduje wolne jak holera strony sie otwierajo gry dziecku sie nie ladujo ja jak facebuka przeglondam to mi sie plakac chce prendkosc taka wolna ze to z slimakiem nie ma szans dajcie mi cos lepszego nie ma szans ze do tego wroce wole juz Orange jak mam prace a dziecko lekcje to [rozwiń/zwiń]
Nie ma
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mario
link | zgłoś
2017-10-13
*.0.120.*
Cyfrowy Polsat to to totalna porażka! Płacisz za miesiąc usługi a usługa działa około 2 - 3 tygodni ze względu na LIMITY !!!!! W reklamach chwalą się internetem bez limitu. W rzeczywistości po wykorzystaniu śmiesznych limitów internet jest spowalniany do prędkości przy których nie da się z niego n [rozwiń/zwiń]
brak
jak w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
emce
link | zgłoś
2017-06-01
*.0.126.*
czytam i nie wierzę. Mam Power LTE 2.0 40 GB od 1,5-roku prawdę powiedziawszy nie miałem z nim żadnych kłopotów Raz czy dwa razy wykorzystałem limit i fakt nie dało się otworzyć strony. Ale z dniem rozpoczęcia nowego cyklu miesięcznego wszystko wróciło do deklarowanej normy Mieszkam w Elblągu ogląd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mexxl
link | zgłoś
2017-01-25
*.186.175.*
Omijać z daleka. Zlisiłem się dwa lata temu na CP bo P..y miał 10 zł drożej. Przez te dwa lata mimo wykupionego pakietu LTE bez limitu (dodatkowy koszt 10zł miesięcznie) internet to totalna porażka. Mimo zapewnień, że ograniczą mi łącze po wykorzystaniu pakietu danych (najdroższa opcja powyżej 100 z [rozwiń/zwiń]
Obsługa klienta, zakłamanie sprzedawców, zerowy transfer mimo, pakietu bez limitu i tak dalej i tak dalej...etc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-01-24
*.115.69.*
Omijajcie z daleka Cyfrowy Polsat Internet LTE, Internet bez limitu to ściema, po przekroczeniu większej ilości danych twierdzą, że to jest nadużycie.. W rozumienie CP internet jest tylko do przeglądania stron www, także jak chcesz ściągać w miesiącu 100gb danych robisz nadużycie, paranoja, NIE POLE [rozwiń/zwiń]
nie uprzejmi ludzie na infolinii, totalna katastrofa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Cyfrowy Polsat - uwaga chodzi o internet, nie telewizję Opinie