Cyfrowy Polsat - uwaga chodzi o internet, nie telewizję Opinie

1.1 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 130
Średnia ocen:
1.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.cyfrowypolsat.pl/ofer
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Szufler
link | zgłoś
2022-02-12
*:b6ed:aca0:*
Serdecznie, nie polecam.
400+ pingu w grach ;)
Szybkość działania internetu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szufler
link | zgłoś
2022-02-12
*:b6ed:aca0:*
Internet jest tragiczny, nie jest bez limitu, nie opłaca się go wybierać, polecam T-Mobile.
Szybkość działania internetu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-06-07
*.103.155.*
Kontakt z infolinią i obsługą internetową "0". Korespondencja z Panem Kamilem niczym z idiotą. Sprzęt zwrócony, a w CP nic im o tym nie wiadomo. Totalny burdel.
Coś było
Epoka lodowcowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NexiuleKK
link | zgłoś
2021-05-10
*.172.238.*
Cześć, od ponad 6 miesięcy posiadam internet z cyfrowego polsatu dlatego że mój internet wcześniej był bardzo słaby (nie wspominając o teraz) usłyszałem że ten internet bardzo dobrze działa 300mb/s brzmiało interesującą , Gdy została podpisana umowa o internet wszystko było git do 2h używania intern [rozwiń/zwiń]
Brak
Przeczytaj opinie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2021-05-07
*.248.216.*
Najgorsze gówno na świecie. Mam pakiet 500 gb miesięcznie a ściągnę może z 40 bo ściąga po 60 kB na sekundę.Na infolinię jak dzwonie to zero pomocy u nich wszystko dobrze działa albo wina ZDALNYCH...JEDNO WIELKIE OSZUSTWO. JUTRO DZWONIE DO DZIALU PRAW KONSUMENTA I NIE DARUJE IM. PLACE PIENIADZE A Z [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-03-11
*.172.237.*
Tragedia ... jakość sygnału bardzo niska i słaba , siła to głównie zakłócenia , nadajniki obciążone rozdrabniają sygnał na odbiorców... nie polecam !!!!
brak
tyko wady...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
STAN
link | zgłoś
2021-02-18
*:726d:2c95:*
Takiego dziadostwa jak internet LTE Cyfrowego Polsatu to nie ma. Internet niestabilny . Prędkości transferu z innej epoki ok. 1Mbs. Według ICOK wszystko jest ok. Płać i spadaj,. Tak pisze Pan Kamil Szydlik z ICOK Polsatu do każdego klienta. Reklamacji nie uznaje. Uważa że nie obowiązuje go Kodeks Cy [rozwiń/zwiń]
brak
prędkość transferu niezgodna z umową
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzeczny_Marek
link | zgłoś
2020-12-08
*.172.235.*
Guwno!!! nic sie nie laduje wolne jak holera strony sie otwierajo gry dziecku sie nie ladujo ja jak facebuka przeglondam to mi sie plakac chce prendkosc taka wolna ze to z slimakiem nie ma szans dajcie mi cos lepszego nie ma szans ze do tego wroce wole juz Orange jak mam prace a dziecko lekcje to [rozwiń/zwiń]
Nie ma
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mario
link | zgłoś
2017-10-13
*.0.120.*
Cyfrowy Polsat to to totalna porażka! Płacisz za miesiąc usługi a usługa działa około 2 - 3 tygodni ze względu na LIMITY !!!!! W reklamach chwalą się internetem bez limitu. W rzeczywistości po wykorzystaniu śmiesznych limitów internet jest spowalniany do prędkości przy których nie da się z niego n [rozwiń/zwiń]
brak
jak w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
emce
link | zgłoś
2017-06-01
*.0.126.*
czytam i nie wierzę. Mam Power LTE 2.0 40 GB od 1,5-roku prawdę powiedziawszy nie miałem z nim żadnych kłopotów Raz czy dwa razy wykorzystałem limit i fakt nie dało się otworzyć strony. Ale z dniem rozpoczęcia nowego cyklu miesięcznego wszystko wróciło do deklarowanej normy Mieszkam w Elblągu ogląd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mexxl
link | zgłoś
2017-01-25
*.186.175.*
Omijać z daleka. Zlisiłem się dwa lata temu na CP bo P..y miał 10 zł drożej. Przez te dwa lata mimo wykupionego pakietu LTE bez limitu (dodatkowy koszt 10zł miesięcznie) internet to totalna porażka. Mimo zapewnień, że ograniczą mi łącze po wykorzystaniu pakietu danych (najdroższa opcja powyżej 100 z [rozwiń/zwiń]
Obsługa klienta, zakłamanie sprzedawców, zerowy transfer mimo, pakietu bez limitu i tak dalej i tak dalej...etc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-01-24
*.115.69.*
Omijajcie z daleka Cyfrowy Polsat Internet LTE, Internet bez limitu to ściema, po przekroczeniu większej ilości danych twierdzą, że to jest nadużycie.. W rozumienie CP internet jest tylko do przeglądania stron www, także jak chcesz ściągać w miesiącu 100gb danych robisz nadużycie, paranoja, NIE POLE [rozwiń/zwiń]
nie uprzejmi ludzie na infolinii, totalna katastrofa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
droo
link | zgłoś
2017-01-24
*.203.66.*
biuro obsługi jesli sie na nich doczekasz to w miare pomogą, ale standardowy tekst z ich strony jest wszystko ok. prędkosc jest tragiczna taka jak w latach 90-tych 20 kb pobierania w zasiegu lte. nie polecam nikomu to jet jakas masakra szkoda kasy na taki net.
prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wuk
link | zgłoś
2017-01-24
*.252.127.*
Oszukują! - Internet mam bez limitu ale po 10 - 15 dniach kazdego miesiąc wprowadzają ograniczenie prędkosci 200-300 kb - zasłaniając się "zasadą Fair-Usage-Policy („FUP”)." Po prostu nie są w stanie zapewnić wszystkim szybkiego łączą wiec robią planowe wyłączenia. Ściemniają cały czas - czeka [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2017-01-24
*.209.235.*
Polecam! Najgorszy internet na świecie! W umowie do 100 bitów i mam cały czas 100 bitów na sekundę! I płacę 69 zł i tv 39, pomimo że tv nie działa! POLECAM!
Ciemność widzę
brak neta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michal
link | zgłoś
2017-01-23
*.192.19.*
internet lte szkoda gadać żalll pl wieczorami czekanie na wyświetlenie strony a reklama mówiła że można oglądać filmy bez buforowania a tu nawet filmiki na you tube strasznie muli bardzo słaby zasięg kontakt kto dopadnie się do telefonu to co innego mówi nie POLECAM
brak
strasznie wolny nigdy więcej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
noriaki
link | zgłoś
2017-01-23
*.32.102.*
Popieram wszystkie wpisy w sprawie internetu. Kupiłem Power LTE 2.0 40 GB. Stacja znajduje się na wprost mieszkania. Na początku przez 3 parę miesięcy szybkość transmisji wynosiła około 15 - 20 Mb. Pożniej, mimo że nie przekroczyłem 40 GB szybkość spadła poniżej 1 Mb. Polsat poinformował, w odpowied [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ja
link | zgłoś
2017-01-22
*.76.93.*
parametry przed po podpisaniu umowy poniżej normy cena wyższa niż u innych operatorów obsługa klienta odzywa się dopiero po tygodniu mając totalnie wszystko w ..... nie ma zasięgu lte mimo zgłaszania braku zasięgu lub zrywania połączenia słysze że to moja wina
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2017-01-22
*.67.41.*
Nie dajcie nabrać się na internet z cyfrowego polsatu. Omijajcie go z daleka. W umowie jest bez limitu transferu i z prędkością do 300 Mb/s i wszystko jest zgodnie z umową bo masz prędkość do 0,8MB/s bez limitu transferu i wtedy sobie pracuj. Dodatkowo nie możesz dochodzić roszczeń o obniżenie abona [rozwiń/zwiń]
zadne
Nie działa ten internet i nie jest wart żadnych pieniędzy a zgodnie z umową musisz płacić 24 miesiące
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2017-01-19
*.110.195.*
Jedna wielka ściema, internet ledwo chodzi, strony nawet sie nie chcą otworzyć. PORAŻKA. Reklamacje nic nie dają. Tłumaczą sie ze w umowie jest napisane ze prędkość jaka musza zapewnić to 8!!!!!!!! kb/s i taka jest, na pytanie co z taką prędkością mozna robić odpowiedź była PRZEGLĄDAĆ STRONY, tylko [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2017-01-19
*.5.75.*
Unikajcie jak ognia. Totalna katastrofa. Brak stabilności łącza, Transfer faluje jak chce. PING - bez komentarza!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomasz
link | zgłoś
2017-01-18
*.176.99.*
Nikomu nie polecam tej dziadowskiej firmy oszukali mnie co innego mówią co innego robią po mimo ze mam ponad 300 zloty nadplaty to oni wylaczaja mi telewizje twierdząc ze mam zaleglosc 179zl i co dzwonie to inna spiewka ja tego tak nie zostawie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JednoWielkieDno
link | zgłoś
2017-01-17
*.151.226.*
Jedno wielkie ścierwo. Mam modem z kartą LTE i router DWR-116. Okres próbny ? Ohh 40-50 Mb/s zapewniali że jest bardzo dobry zasięg. Po okresie próbnym i podpisaniu umowy internet zniknął. Max prędkość 0.5-1 Mb/s
brak
najsłabszy internet na rynku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ktos
link | zgłoś
2017-01-17
*.68.216.*
Szczerze, ten caly cyfrowy polsat, to jedno wielkie scierwo, mialo byc super 30 mb/s pobierania, a jest co? maxymalnie 100kb, jeszcze gdy nikt nie siedzi na nim, nie polecam
żande
cały cyfrowy polsat to dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zibi103
link | zgłoś
2017-01-16
*.49.154.*
Witam,przestrzegam wszystkich by nie dali sie nabrac na reklame internetu lte w polsacie ja to zrobilem i teraz bardzo tego zaluje ale 1.5 roku temu nie bylo opini uzytkownikow i dalem sie kupic jednym slowem dno i tak jak w innych postach aby wyciagnac kase.
Zadnych
wszystkie mozliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2017-01-16
*.104.20.*
Mam internet domowy już od roku i powiem szczerze że już nie przedłużę umowy z tym dostawcą, dno kilo mułu, syf usługa LTE do nadajnika w lini prostej mam 1000 m a internet chodzi na mół leszy przesyła miałem 10 lat temu. podam przykład - filmiki na Youtube w 420 tną się nie można wogule obejrzeć. [rozwiń/zwiń]
zadnych
strasznie wolny przesył
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta30
link | zgłoś
2017-01-15
*.241.38.*
Internet LTE - nie polecam, często się rozłącza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witek
link | zgłoś
2017-01-15
*.119.248.*
W OGOLE nie mamy internetu , płacimy za nic. Pomimo wielu pism odwołań , nic nie zrobili . Za darmo już nawet nie chce nigdy więcej tego dziadostwa. Zwyczajne oszukiwanie ludzi.
Brak
cały cyfrowy Polsat to dziadostwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Człowiek którego polsat oszukał
link | zgłoś
2017-01-13
*.198.83.*
Korzystam z internetu i jak dotąd tylko klnę przez niego. Zakupiłem u nich pakiet i jak zapewniali sprzedawcy w oficjalnych pkt polsatu (byłem w 3 różnych punktach) że w mojej miejscowości (10km za Gdańskiem) jest bardzo dobry sygnał i będzie perfekt sygnał do mnie docierał. I tak było przez okres p [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko co może być jest dosłownie zwalone
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2017-01-13
*.175.50.*
Przestrzegam przed Polsatem . Kupilem u nich internet dwa lata temu , mialo byc hiper super i bylo , przez pierwsze trzy miesiace pozniej kicha straszna . Telefony monity nic nie dawaly . Predkosc faxu , nic nie dalo sie na tym internecie zeobic. Placenie bez sensu iprzez kolejne miesiace . Wreszcie [rozwiń/zwiń]
Żadnych
We wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marekkol
link | zgłoś
2017-01-11
*.96.1.*
Łącze internetowe bardzo niestabilne i wolne. Właśnie usiłuje ustalić dlaczego mam po raz kolejny transfer na poziomie 0,5 Mbit/s. Po odczekaniu swojego na infolinii usłyszałem, że wszystko jest w porządku, że mam rachunki opłacone a sygnał jest prawidłowy po czym Pan przełączył mnie do działu techn [rozwiń/zwiń]
szybkie podpisanie umowy
Tylko TV działa w miarę ok, internet to totalna klapa. Podobno wg mapy jestem w zasięgu sieci LTE. To nie wiem co jest gdzie indziej?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matesz
link | zgłoś
2017-01-04
*.117.201.*
Byle wyciągnąć kasę od klienta i tyle. ich LTE to kompletna klapa, w największych miastach chodzi wolniej niż Neostrada. Zero obsługi po sprzedażowej, na odpowiedz w sprawie niedziałającego nadajnika musiałem czekać miesiąc. Brak słów
nie ma żadnych
Słaby zasięg, brak obsługi posprzedażowej...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
S
link | zgłoś
2017-01-04
*.158.61.*
Cyfrowy polsat ma jedynie na celu jak największy wyzysk klienta. Jak łowią nowego to wszystko jest pięknie. A potem jak usterka u nich to wmawiają że czasza anteny sie przesunęła i że sobie sama ją muszę ustawić. I tu żenada w wiedzy konsultantów - zalecili wejść na dach i na oko poszukać sygnału - [rozwiń/zwiń]
brak
odbiera dobrze przez 1/3 roku. W sezonie zimowym zaleca się zakup anteny naziemnej. A płacić trzeba za cały rok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przem
link | zgłoś
2017-01-03
*.144.28.*
Witam, Zgadzam się z każdą negatywna opinią. Miałem dziada prawie dwa lata i zerwałem wcześniej umowę , kara śmieszna 150 zł . Nie polecam nikomu . A teraz czekam aż mięsie skończy umowa na telewizje cyfrowego Polsatu i tez uciekam od dziadów.
brak
Wszystkie jakie są możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2017-01-03
*.88.91.*
Mam internet bez limitu :) tak jest napisanie w umowie, a 10 dni przed rozpoczęciem "nowego miesiąca'' tego rozliczeniowego ucinają mi internet do 0,5mb/s. Gdy zadzwoniłem się zapytać dlaczego tak sie dzieje poinformowano mnie, że jednak jest limit i obsługa mnie olała rozłączając się :)
ŻADNE
Słabe łącze Ograniczenia bezpodstawne Wysokie pingi Cena nie warta tej usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mgdz
link | zgłoś
2016-12-31
*.79.92.*
tragedia!!! .dałem sie namówić nie zaciągając opinii innych.I to był bład .Teraz czekam tylko az mi się umowa skonczy.Transfer na pozioie 0.5 do 0.8 MB/s download i tak non stop. Dzwoniłem wiele razy na infolinie pomocy tech.Za każdym razem zmieniali mi ustawienia rutera.Niestety nic to nie pomogło. [rozwiń/zwiń]
brak
fatalny transfer właściwie nie do zaakcpetowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rocker
link | zgłoś
2016-12-30
*.131.213.*
Nie polecam nikomu tego internetu.Używam go od marca 2016 i jest to beznadzieja,a najgorsze jest to,że gdy się połączy dużo użytkowników na wi-fi to prędkość spada tak mocno,że na youtube nie można muzyke włączyć bo ledwo w 144p ogarnia.Oszuści i tyle nie warto brać tego internetu.Do tego jest pakie [rozwiń/zwiń]
Żadne.
Lipna prędkość i oszustwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katrin
link | zgłoś
2016-12-22
*.33.237.*
Platnosc mam do 19 -go kazdego miesiaca . Wtym miesiacu zapomnialam , dzisiaj jest 22.12 juz komunikat w tv ze groza mi windykacja za 49.90 zl , oby sie nie posrali ;) Wesolych Swiat z "Kevin sam w domu "
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2016-12-20
*.131.32.*
Oszustwo miało być bez limitu, a po przekroczeniu limitu prędkość spada do 1mb
brak
Ograniczanie prędkość, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2016-12-19
*.10.241.*
Śmieszne! Konsultanci przez telefon mówią każdy co innego! Nie informują ino ważnych rzeczach i wprowadzają w błąd. Tvp1 nie działa od dawna. Wystarczy lekki wiatr czy deszcz i tv nie działa!oszuści
Zadnych
Pełno!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Władysław
link | zgłoś
2016-12-19
*.41.35.*
Dałem się namówić na ten internet "pierwszemu lalusiowi Polski", chodzi o reklamę ,że jest super. Nic bardziej mylnego, momentami gorzej chodzi jak Neostrada w 2005 roku. W godzinach wieczornych (po 19) niektóre obrazy czy teksty nie chcą zaskoczyć a filmy z Vod cz Ipli rwą się jak stare gacie . [rozwiń/zwiń]
Stały dochód operatora za mierną usługę.
Zawodność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2016-12-17
*.55.119.*
masakra prędkość 1.54 Mb/s zgłaszam sprawę do UOKiK Nie pozdrawiam........
BRAK
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pawpaw
link | zgłoś
2016-12-16
*.242.76.*
internet domowy z polsatu to jest chłam i dziadostwo, na mapkach odbiór bez zarzutu, instaluję, parametry i szybkość w granicach średniej i dobrej / zielona dioda na modemie / 3-4 mies. bez zarzutu - 5-8 Mb/s , nagle wieczory i weekendy to masakra - 0,5 Mb/s a lampka świecie się na zielono więc jest [rozwiń/zwiń]
chyba tylko antena zewnętrzna
prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2016-12-15
*.157.92.*
Nie polecam internetu w cyfrowym polsacie. Banda oszustów. Internet chodzi beznadziejnie, zazwyczaj około 0,5 mb/s, a czasem nawet wolniej. Przy podpisywaniu umowy pani mówiła że jest bez limitu, a teraz po pobraniu kilkunastu giga internet tak zwalnia że nie da się wejść nawet na przeglądarkę... Dz [rozwiń/zwiń]
Czasem przyspieszy do 2mb/s (bardzo rzadko...)
Prędkość i zapewnianie że internet jest bez limitu co nie pokrywa się z prawdą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2016-12-15
*.2.212.*
Internet stanowczo odradzam ! Po 1,5 roku umowy stwierdzono że zużywamy za dużo internetu i zgodnie z art. .... mogą nam go obniżyć (tzn system obniża automatycznie) i obniżyli do 32 kb/s !!! Z takm internetem to nawet przeglądarki zamulają (teoretycznie po okresie powinno wyskakiwać znów na deklaro [rozwiń/zwiń]
pomoc techniczna, łatwo sie dodzwonić
patrz wyżej, prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrew
link | zgłoś
2016-12-14
*.207.235.*
DRAMAT!!! W pierwszych dniach działania było nawet znośnie. Szybkość pobierania w miarę stabilna na poziomie 4 - 5 mb/s. Wiem - jak na lte słabo, ale poprzedni dostawca nie błyszczał z możliwościami/ceną. Po paru tygodniach mojej nieobecności w domu coś się zmieniło. Szybkość pobierania w zasięgu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
awygo
link | zgłoś
2016-12-14
*.72.215.*
Cyfrowy Polsat nie modernizuje infrastruktury. Wzrastająca liczba użytkowników internetu powoduje, że BTSy są przeciążone. Jakość usługi spada z miesiąca na miesiąc. LTE, to w moim przypadku już tylko ok. 1Mb/s. Ale najgorsze jest to, że Cyfrowy Polsat uparcie twierdzi, że abonent nie ma prawa zer [rozwiń/zwiń]
brak
Fatalna, gówniarska wręcz obsługa na infolinii. Wulgarne wrzeszczące baby w dziale windykacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2016-12-13
*.123.77.*
Porażka totalna. Prędkość poniżej przeciętnej. Sprawdziłem innych dostawców w okolicy i Polsat wychodzi najgorzej mimo pełnej mocy sygnału.
żadne
tragicznie wolne połączenie po 16:00 praktycznie lepiej nie siadać do kompa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krkmb
link | zgłoś
2016-12-13
*.109.187.*
... Duża firma a reguły wręcz bandyckie: - umowę musisz wypowiedzieć minimum miesiąc przed upływem starej i to pisemnie, jeśli sie spóźnisz się umowa jest PRZEDLUZONA O KOLEJNE DWA LATA 'B A N D Y T K A', - internet jest a z prędkością jest gorzej obluzga klienta nie może nic zrobić - po rozwiązaniu [rozwiń/zwiń]
żadne
- przedłużanie umowy w nieludzki sposób - naliczanie fikcyjnych opłat!!! - nękanie emaliowe i sms-owe odnośnie bzdur - firma nastawiona na kapitał nie na LUDZI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
paweł
link | zgłoś
2016-12-13
*.52.98.*
Totalna porażka. Wszystkich co mają chęć spróbować tego internetu PRZESTRZEGAM. Ja dałem się skusić i podpisałem umowę na 24 msc. Obecnie mam ten internet 8 msc i tak naprawdę jak bym go nie miał.Prędkości 03 do max. 1 mb/s tragedia.Dzisiaj odłączyłem i spakowałem w pudełko ,przeprosiłem innego dost [rozwiń/zwiń]
BRAK zalet
INTERNET POLSAT to jest główna wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arnold
link | zgłoś
2016-12-12
*.158.22.*
Cyfrowy Polsat LTE ! NIE KUPUJ ! Mieszkam 30 metrów od nadajnika, a prędkość mojego internetu to po konsultacjach z konsultantem technicznym (1 h 35 min) to max 2.5 MB i to chwilowe - zazwyczaj ok 0.5 do 1.5 MB z obiecanych 150 MB hehe żart ! Za 60 PLN miesięcznie to jest kradzież ! Oczywiści prędko [rozwiń/zwiń]
nie ma
Prędkość - czyli to co najważniejsz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2016-12-11
*.184.187.*
Hmm jedyny plus tego neta to, że "działa".. w tygodniu wyciąga całe 20mb z zastosowaniem anteny kierunkowej bez niej dobija do max 1.5mb odległość od nadajnika 4.78km ale weekend to masakra ograniczany na maks transfer rzędu od 40 BITÓW!!!! do całych 300kb!!! *** SDI lepiej dziergało neta!!! Teraz ś [rozwiń/zwiń]
Chyba kpicie
cała postawa tej firmy wobec wieloletnich klientów!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ziutek
link | zgłoś
2016-12-10
*.213.146.*
Złodzieje złodzieje miało być 100mb a jest 47kb nie kupujcie tego internetu lte wziołem umowę na 2 lata A już po 2 dniach mam ochotę wyrzucić go przez okno nie kupujcie nigdy w życiu tracisz nerwy nie polecam
nic
Internet lte 47kb na 1sec chciałem wpisać opinie a mi pisze sprawdź połączenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2016-12-09
*.34.39.*
Bardzo bardzo slaby internet ciagle musze go resetowac te opinie pisze z telefonu poniewaz z kompa to misja niemozliwa nie mowiac juz o obejrzeniu calego filmy trzeba byc niezwykle cierpliwym z calym szacunkiem dotrwam do konca umowy i podziękuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2016-12-07
*.137.243.*
Nie polecam tego operatora żadnej osobie. Bardzo często się zdarza, że realna prędkość Internetu jest tak mała, że tablica na Facebooku nie ładuje się w czasie realnym, a na Youtube nie można w czasie realnym obejrzeć wideo o jakości 144p. W dziale obsługi klienta powiedzieli, że w takiej sytuacji t [rozwiń/zwiń]
Mała prędkość, sięgająca nawet 1mb/s i mniej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Thomassoldier
link | zgłoś
2016-12-07
*.181.179.*
Powiem tak jeśli chodzi o TV to spoko 50zł miesięcznie i w tym 3 dekodery(wada trzeba latać z kartą co chwilę w domu w tą i z powrotem), abonament w Plusie jak na razie ok, chciałem skorzystać z trzeciej usługi czyli Internet LTE, ale czytając waszą opinie niestety ale rezygnuję.Dzięki waszym opinio [rozwiń/zwiń]
brak
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2016-12-07
*.232.100.*
Po 1,5 roku korzystania z LTE, po przekroczeniu wykupionego limitu (40GB) software'owo przycięli mi łącze do 1Mb (realna prędkość to 0,5Mb) mimo że obiecywali gwarancję transferu przy LTE do 10Mb (i tak było przez ostatnie 15 mies.) Po kontakcie z tcok usłyszałem że wynika to z obciążenia BTS'a i wy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2016-12-06
*.176.61.*
2 tygodnie 20 mb/s potem dwa tygodnie 1mb/s i tak w koło. NIe tyle nie polecam co ostrzegam. Agent cyfrowego polsatu zwyczajnie mnie oszukał , kłamiąc o usłudze.
niebrzydki modem
Same. -Agenci cyfrowego polsatu kłamią by sprzedać usługę. To najgorsze. -Połowę czasu transfer nie przekracza 1mb. -Umowa jest skonstruowana tak by jej zerwanie była jak najbradziej bolesne i całkowicie nieopłacalne dla klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ps
link | zgłoś
2016-12-06
*.253.85.*
nigdy nie kupujcie tego badziewia!! internet dziala w miare rano natomiast gdy wszyscy wracaja do domu zapomnij o obejrzeniu czegokolwiek w necie nie wspominajac o zagraniu w cos online:D:D
hmm niech pomysle absolutnie zadnych?
najchetniej spakowalbym ten szajs i wyrzucil na smietnik...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2016-12-06
*.217.94.*
Sprzedawca zapewniał, że internet jest bez limitu, więc mu zaufałem. A tu po czasie prędkość spadła so 1mb bo przekroczyłem 130Gb!!!! I blokuje dostęp do sieci!!!!! Banda złodzieji i oszustów, nie bierzcie tego nawet za darmo. Kupiony 4 miesiące temu.
hahahahaha
Oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper
link | zgłoś
2016-12-02
*.52.252.*
W skrócie? Dramat. Średnia prędkość od ostatniego tygodnia to 16kB/s i nie pomyliłem się w jednostkach... Ping pokazuje 50 ale jednak po głębszym sprawdzeniu dzięki komend w grach widać że jest dużo wyższy (od 100 do 2000) w grach online również się teleportuje a czas reakcji to przynajmniej 4 sekun [rozwiń/zwiń]
No śmiało, szukaj może znajdziesz
Ping, prędkość i cała reszta, nawet Facebook się zacina a strony po 15 sekundach się wyświetlają!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nie kupujcie !!
link | zgłoś
2016-12-01
*.205.36.*
Jeśli szukacie szybkiego internetu do gier, lub przeglądania neta Nie kupujcie tego badziewia. Na początku po zawarciu umowy jeszcze jakoś tam chodził ale później prędkość zwolniła diametralnie. Na speed testach wskaźnik nie przekraczal 4 Mb.Jak chciałem dodzwonić się do pomocy technicznej po około [rozwiń/zwiń]
To chyba jakiś żart
Długo by gadać :(
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
CyfrowyShit
link | zgłoś
2016-12-01
*.120.32.*
Ten internet po prostu ssie, powiedzieli mi ze internet bedzie bez limitu i jedynie pod koniec miesiaca troche zwolni - smieszne, internet z 1mb/s zwalnia do 60 kb/s, ledwo co udalo mi sie wejsc na strone Portal-konsumenta.pl Zawsze kiedy jest nowy miesiac dostaje nowy "limit", tylko szkoda ze int [rozwiń/zwiń]
Cena, mozna wiecej popracowac w domu - bo tak internet muli. Raz na jakis czas (2tyg) internet dziala normalnie.
Obsluga - oszusci, internet "ssie" jak opetany.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matt
link | zgłoś
2016-12-01
*.34.97.*
Polsat to zwykła banda złodziei i naciągaczy... mam wykupiony jeden z największych pakietów internetu LTE, poza tym po jego wykorzystaniu obiecano mi że prędkość łącza nie zostanie ograniczona, aktualnie od 2 miesięcy prędkość internetu waha się od 30-150kb/s, tak to nie żart ! nie pomyliłem się w j [rozwiń/zwiń]
BRAK ZALET
Wszystko co związane z polsatem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2016-12-01
*.17.103.*
po prostu bagno!!!!!!!! ledwie pada nie ma tv, spadl snieg nie ma tv, a na infolini bezczelni ci powiedza kombinuj sobie sam!!! CYFROWY POLSAT NAJGORSZA telewizja jaka istnieje. Placic co miesiac trzeba a ogladac nie masz co!!! Odradzam wszystkim.
haha szukaj szukaj a zapewniam NIE ZNAJDZIESZ!!!!
wszystko co wspolnego z cyfrowym polsatem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
melka
link | zgłoś
2016-11-30
*.158.119.*
Odradzam, czekam na koniec umowy i zmieniam operatora i to nie tylko internetu. Prędkość w godz. 15-24 nie może odbić od zera, a ping do 3000 dochodzi. Nadajnik mam w odległości 1 km . Pisemne odpowiedź na reklamację to, że internet mam podłączony, a że obciążenie nadajnika przez użytkowników jest d [rozwiń/zwiń]
szukam i szukam
to co najważniejsze prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2016-11-29
*.253.66.*
ABSOLUTNIE nikomu nie polecam tego badziewia! Aktualnie moja prędkość wynosi 0.24 Mbps przy pingu 339 ms. Tak jest codziennie między godziną 17 a 23. O weekendach nie mówię bo mam problem otworzyć i ściągnąć pocztę. Obsługa klienta jest opryskliwa i dobrze wie jakie świadczą usługi. Jak chcesz dodzw [rozwiń/zwiń]
???????
WSZYSTKO! Prędkość, cena, obsługa klienta dosłownie WSZYSTKO!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pluto
link | zgłoś
2016-11-29
*.136.94.*
Odradzam,przez roztargnienie nie opłaciłam faktury w terminie i po 2 dniach straszono mnie windykacją i odcięto internet.Paranoja-wypisuję się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2016-11-28
*.5.96.*
Najgorszy internet jaki miałem,brak nadajnika w mojej okolicy,by się połączyć to tak jak by trafić 6 w lotto,do biura obsługi wydałem tyle kasy..... 10 lat temu miałem szybszy internet jak dziś,trudno czekać do końca umowy ,i kończyć z ta usługa,nie polecam tego internetu.
zadnych
czekanie na połączenie 10 minut...non-stop przerywa połączenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2016-11-27
*.185.68.*
Poprostu dno. Pingi 90-110 jeszcze ujdzie. Ale niech Pan Krzysztof tak sie nie pieprzy w tej reklamie. W sumie, żeby nawet było do tych 150Mb/s to spoko. Ale żeby osiągnąć chociaż te 10Mb/s to muszę używać internetu o 3 w nocy! Mam antene jakąś tam w ciul drogą żeby lepiej było i te Odu Idu i to nic [rozwiń/zwiń]
Żartujecie?
Szkoda gadać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SuperszybkieLTE
link | zgłoś
2016-11-27
*.207.89.*
Ogólnie powiem że ten NAJSZYBSZY INTERNET W POLSCE jest inny niż go malują, choć to chyba każdy już wie ;) W okresie próbnym pełna profeska, ponad 30mb/s downloadu i uplaodu, ping w okolicach 100, czyli całkiem nieźle. Po upływie tego okresu prędkość OD RAZU spadła do 0,03mb/s, ping w godzinach [rozwiń/zwiń]
Żadne
- niska prędkość (średnio 0,1mb/s) - wysoki ping (300-1000; w godzinach 15-22 stały 1000) - cena 70zł/mies za internet porównywalny do tego z przed kilkunastu lat - długie ładowanie stron i brak możliwości płynnego oglądania filmów nawet w najniższej jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
imi
link | zgłoś
2016-11-25
*.101.79.*
NET LTE to TOTALNA BZDURA predkość 0,5 Mb/s ( w 3 trzecim dniu kolejnego miesiąca abonamentu). ROZWIĄZAŁEM umowę --ZŁODZIEJE, OSZUŚCI. Wczytanie strony kilka sek nie mówiąc o oglądnięciu YOUtube
teoretycznie ! jest
praktycznie nie nie ma kiedy potrzeba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
CyfrowySyf
link | zgłoś
2016-11-25
*.29.126.*
Syf, internet tak słaby, że film w 144p się tnie.
Można się oderwać od komputera, bo nie ma co robić bez internetu :D
Całe pakiety i internet oraz dystyrybutor to jedna wielka wada, nie polecam!!! :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tatiana
link | zgłoś
2016-11-25
*.115.40.*
co się dzieje z tym waszym internetem znowu ? to jest tragedia !!!!! nie dość , że oszukaliście mnie na początku umowy z ilością miesięcy darmowego internetu , to w dodatku oszukujecie z waszym lte !!!!!!!!!!!!!!!!! niby działa na terenie mojego zamieszkania ,,, a guuuziiiiik !!!!!!!!!!!! beznadziej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
viwaldek
link | zgłoś
2016-11-24
*.229.68.*
ODRADZAM stanowczo nawiązywanie współpracy z tą firmą . Umowa z nimi to jak cyrograf podpisany z diabłem . Żadnych , ale to żadnych reklamacji nie uwzględniają .Liczą sobie stawki takie jakie im się podobają. Jakość iszybkość przesyłu danych woła o pomstę do nieba . TRAGEDIA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2016-11-22
*.232.13.*
Internet z antena ODU IDU 200 to totalna porażka.Czasami nie mogę otworzyć strony na Onecie,WP.Pobranie małego pliku trwa wieki.Często jest zrywane połaczenie,ODU status na czerwono.Słońce -slaby sygnał,deszcz-słaby sygnał.Biegam z antena po całym balkonie.Piję ziołka na uspokojenie.Reklamacje nie u [rozwiń/zwiń]
brak,no może cena...
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2016-11-21
*.172.218.*
Najbardziej śmieszy mnie reklama z instruktarzem montażu sprzętu. Talerz, konwerter, ODU- wszystko razem połączyć i będzie gadać. A prawda jest taka że gówno prawda. Jeśli zamontujecie ODU pod konwerterem szlag trafi i programy HD i LTE. Jako że podpisałem te cholerną umowę, zacząłem kombinować dlac [rozwiń/zwiń]
Gwarancja ceny
Brak odpowiedniego konwertera do obsługi zestawu multiroom, nieprofesjonalna instrukcja montażu, całkowity brak pomocy technicznej, tragiczny kontakt z serwisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
poki
link | zgłoś
2016-11-20
*.120.12.*
internet cyfrowy Polsat to tragedia nie polecam czyste naciągacze internet chodzi tragicznie a rzekomo bez limitu a i tak rozdzielają prędkość z pośród tysiąca osób ciągle mi się rozłącza
Żadnych
cały cyfrowy Polsat to jedna wielka pomyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
patryk
link | zgłoś
2016-11-20
*.159.7.*
Nie polecam usług Cyfrowego Polsatu nikomu. Internet to jest jakaś ściema. Dajecie w pakiecie do 30 Mb/s to dajcie chociaż 5Mb/s. K**wa mać po 10 dniach największa prędkość jaką miałem to 1Mb/s. Poza tym internet ciągle przerywa. Nieustannie mam rozłączenia z internetem. Najgorsze jednak że czas [rozwiń/zwiń]
Wady? CYFROWY POLSAT TO JEDNA WIELKA WADA.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luki
link | zgłoś
2016-11-20
*.51.212.*
Internet to dno. Na początku było super do momentu braku możliwości odstąpienia od umowy( 10 dni) Oglądając jeden Film nie mam internetu na cały miesiąc. Jeżeli będą smarowali miodem to zastanówcie się 100 a nawet 101 raz. ŻENADA
Jedyna największą zaletą jest to, że jest ich brak.
Cyfrowy Polsat to jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2016-11-18
*.126.179.*
Odradzam Państwu zakup internetu LTE od tego dostawcy z kilku prostych powodów. 1. Po podpisaniu umowy są Państwo zmuszeni płacić za usługę która nie działa prawidłowo. 2. Prędkości internetu w godzinach od 10:00 rano do 01:00 w nocy potrafią spaść do 0.3Mb/s 3. Często nie można otworzyć nawet [rozwiń/zwiń]
Brak
- ping powyżej 200ms - prędkość internetu w godzinach dziennych spada do 0.3Mb/s - obsługa techniczna jest na miernym poziomie - problem z wczytywaniem stron internetowych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bizon997
link | zgłoś
2016-11-17
*.165.172.*
Pierwsze dwa lata użytkowania były OK choć prędkość niepowalała (najwolniejszy z neostrady jest stabilniejszy i szybszy).Po wznowieniu umowy przez pół roku sukcesywnie transfer spadał. I takte ostatnie 6 mies wygladały: Najszybszy domowy internet LTE w Polsce (całe 0,6Mbps). Na początku prędkość b [rozwiń/zwiń]
Przez pierwsze dni w ciągu których możesz zrezygnować internet działa zadowalająco.
Internet słabnie po początkowym okres w ciągu którego możesz zrezygnować z usługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2016-11-16
*.17.152.*
ODU/IDU 200.W porywach do 25 MB/s w czasie testów.Po podpisaniu umowy od 10 do 15,pod koniec okresu rozliczeniowego w porywach do 1MB/s.Nawet przeglądarka nie chce się otwierać.Tragedia,NIE POLECAM NIKOMU.Nie dajcie się naciągnąć. Pierwsza i ostatnia umowa z Polsatem jeśli chodzi o telewizję i int [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Empty
link | zgłoś
2016-11-16
*.242.157.*
Internet 59,99zl 50GB (bez limitu) 50Gb z prędkością 30mb/s (haha) czyli od 0.04 (nie przesadzam screena mam mogę podesłać) do około 6/MBs w nocy o 4 rano najlepiej bo poźniej to już 0,5/1MBs. Jeszcze nie udało mi się pobić 50GB i ich 10/MBs bez limitu. Chyba nie chce bo zostanę bez internetu... Nie [rozwiń/zwiń]
Nie ma.
Wadą jest wszystko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michal
link | zgłoś
2016-11-15
*.78.41.*
Mam internet w cyfrowym Polsacie od dwóch lat. Napiszę w ten sposób "nigdy więcej" o prędkości szkoda nawet pisać jaki i o tym ze zrywa połączenia z częstotliwością 2-5 min. Internet w Cyfrowym Polsacie to katastrofa. Nawet wrogowi bym go nie polecił.
Brak
niska prędkość, zrywanie połączeń bardzo często.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAtka k
link | zgłoś
2016-11-14
*.139.190.*
oszusci. Oszukali mnie i mojego tate. Mialem u nich TV i nie moglismy sie uwolnic od tego syfu. Ciagle chcieli przedluzac umowy. Naliczali jakies kary.
Brak
Oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arti
link | zgłoś
2016-11-13
*.43.234.*
największy syf. Najgorszy dostawca telewizji i internetu w Polsce. Odradzam szczerze nie dajcie się nabrać tej Brodzikowej i TEJ ŻAŁOSNEJ REKLAMIE. Same kłamstwa polegające na nie mówieniu wszystkiego. Nie dajcie się nabrać na ten badziew. Internet porażka a na końcu za zwrot sprzętu kara 340zł za z [rozwiń/zwiń]
BRAK
TYLKO WADY JEDNA WIELKA WADA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2016-11-12
*.141.74.*
Internet do bani Pobieranie z prędkością do 1mb/s Nie polecam
Nie ma
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
duren
link | zgłoś
2016-11-12
*.14.8.*
IDU 100 roztrzaskam na łbie temu gnojkowi co w biurze obiecał złote góry potem ODU 100 sam sobie roztrzaskam na mojej arcygłupiej bańce która mu uwierzyła.Piętnaście lat temu internet 56kb na sek. śmigał o całe niebo szybciej niż to ormowskie badziewie.Wydaje mi się,że ci przestępcy najpierw monitor [rozwiń/zwiń]
Zawrotna prędkość 0,7 kB/s
chwilami 0kB/s
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bob
link | zgłoś
2016-11-11
*.232.13.*
Najgorszy internet jaki można sobie wyobrazić Żadko kiedy ma 1mega prędkości a bywało że miałem 0,2 mega. Nie można z niego korzystać,jest taki wolny I to ma być LTE to chyba jakiś żart!! I to za taką cenę. Nie polecam!!!!!!!!
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asdfergd
link | zgłoś
2016-11-10
*.101.244.*
Wolny, zawodny, w porównaniu z konkurencją drogi. Prędkość rzadko kiedy dochodzi do 1mB/s
brak
wszystk
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piwkog
link | zgłoś
2016-11-09
*.26.234.*
Lipa,Lipa, Lipa transfer jak na modemie 50 kB/s gdzie tu LTE zasięg bdb diody swiecą na niebiesko
Lipa lipa lipa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nie WAŻNE
link | zgłoś
2016-11-09
*.170.183.*
Jeden z najgorszych jak nie najgorszy internet na świecie. Chyba tam w afryce gdzie jest biednie mają lepsze od takiego badźewia. Pograć se niemożna w csa a kompa mam dobrego a ping na poziomie 300(czasem 999).Albo wymienicie stanowisko albo się weźmiecie do pracy bo o co do tej pory robicie to jest [rozwiń/zwiń]
BRAK.
Tych wad jest więcej niż liczba nieskończoność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anonim
link | zgłoś
2016-11-09
*.228.127.*
Internet jest tak słaby że lepiej nie mówić prędkość na wszystkich kreskach zasięgu spada do 10kb . Jedynie w nocy o godzinie 2-3 internet lepiej funkcjonuje
Internet wolny jak nwm co
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2016-11-08
*.80.67.*
obsługa rozmawia jak z debilem i nie słucha co się mówi i wmawia mi że to ja nie rozumiem traktują ludzi jak ułomną grupę ludzi. masakra to mało powiedziane i jak mi się skończy z nimi umowa na pewno nie przedłożę.
brak
wiele najgorsze to brak odpowiednich osób na stanowiskach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz Belchatów
link | zgłoś
2016-11-07
*.150.2.*
Badziew szkoda, że nie ma ujemnej gwiazdki bo też bym dał. Przez telefon koło mówił ,że prędkość do 150mega w realu prędkość 1,5 mega to jest maks. Najczęściej 0,1 mega to wszystko i to ma być szybkie łącze LTE. Syf jakiego nie można sobie wyobrazić. Dałem się namówić na dwuletnią umowę, a realnie A [rozwiń/zwiń]
BRAK zalet.
Sama wady. Wrogowi bym nie polecił.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asia
link | zgłoś
2016-11-07
*.215.120.*
Nie polecam, przestrzegam przed Cyfrowym Polsatem, jak podpiszą umowę to nic nie działa
brak
prędkość 1 mb/s nawet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karla
link | zgłoś
2016-11-07
*.222.242.*
Dzwoniąc do obsługi klienta Pani bardzo się denerwowala ponieważ jej nie rozumialam ,nie każdy zna się tak nie zawodnie na wszystkim jak ta Pani . pani tak się denerwowala i po prostu się rozlaczyla . taka otrzymała pomoc od cyfrowego Polsatu . pozdrawiam Panią Karoline
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2016-11-07
*.115.157.*
Rozwiązałem w końcu umowę za internet z Polsatem , to była porażka, słaby że aż. ALe to nie koniec. PO dwóch miesiącach dostaję notę ,że mam jeszcze zapłacić 499,00 za modem, którego nie zwróciłem. Mówię im ,że nie wiedziałem i mogę zwrócić a oni ,że nie tylko mam zapłacić 499.00 zł I tak na kon [rozwiń/zwiń]
żadne
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stały Abonent
link | zgłoś
2016-11-06
*.38.253.*
OSZUŚCI I NACIAGACZE. NIEZGODNOŚĆ UMOWY TELEFONICZNEJ A PISEMNEJ- UKRYTE KWOTY TO PODSTAWA ICH DZIAŁANIA. NIE ZASLUGUJĄ NAWET NA 1 GWIAZDKĘ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-11-05
*.21.97.*
Prędkość internetu wynosi 30kbs i utrzymuje sie nuż 2 tydzień co znaczy że jest do ***
Nie ma
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lutadores
link | zgłoś
2016-11-05
*.194.45.*
Ten internet to prawdziwa porażka. Wczoraj odebrałem a dzisiaj wysyłam tą tandetę tam z kąd przyszła. w telefonie bez LTE mam większą prędkość niż na tym SUPER SZYBKIM internecie z POLSATU i PLUSA. Tłumaczenie z BOK jest bez argumentów, żona w tel. z LTE ponad 40Mb/s a zmobilnego polsatu ledwo %Mb/s [rozwiń/zwiń]
BRAK
POBIERANIE, WYSYŁANIE I RESZTA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julian
link | zgłoś
2016-11-04
*.251.188.*
Internet TRAGICZNY. Ping powyżej 500 non stop, prędkość zwykle nie przekracza 1Mbps, ciężko jest cokolwiek zrobić, praktycznie bezużyteczny chyba, że ktoś ma wymagania zerowe, wtedy jest troche mniej tragicznie, ale nadal.
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2016-11-04
*.30.177.*
Standardowy problem-niska prędkość LTE. Przez pół okresu umowy ok-6-7mbit w dn. Po tym czasie w ciągu dnia, poniżej 32kb/s(mniej niż gwarantuje umowa). Kontakt z działem technicznym-stwierdzili, że taki stan rzeczy nadaje się do reklamacji. Reklamacja w BOK-uznali mnie za haevy usera(z prędkościami [rozwiń/zwiń]
brak
prędkość, limity, BOK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gosia
link | zgłoś
2016-11-04
*.101.224.*
Nie jestem zadowolona, mam od kilku miesiecy internet w polsacie i wieczny problem z zasięgiem!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martan
link | zgłoś
2016-11-03
*.89.163.*
Internet beznadziejny, z kabla jakoś chodzi, ale wi-fi nie da się złapać, bardzo słaby zasięg. Strony otwierają się w "miarę" szybko, ale nawet najkrótszy filmik z youtuba nie pójdzie. Całkowita porażka, nie polecam. Umowę podpisałam na rok, ale po miesiącu użytkowania wzięłam sobie dodatkowy inte [rozwiń/zwiń]
brak
szkoda czasu, żeby wszystkie wyliczać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolony
link | zgłoś
2016-11-03
*.80.68.*
Słaba prędkość, oszukują, przed podpisaniem umowy mówia co innego natomiast na umowie jest co innego. W dzisiejszych czasach przekroczyć ich limit jest bardzo łatwo, szczególnie gdy ktos pracuje zdalnie. No cóż, zostaje co miesiąc pozbawiony internety 10 dni przed okresem rozliczeniowym więc nie mog [rozwiń/zwiń]
BRAK
Słaba prędkość, oszukują, przed podpisaniem umowy mówia co innego natomiast na umowie jest co innego. W dzisiejszych czasach przekroczyć ich limit jest bardzo łatwo, szczególnie gdy ktos pracuje zdalnie. No cóż, zostaje co miesiąc pozbawiony internety 10 dni przed okresem rozliczeniowym więc nie mogę w pełni pracować. Odradzam i ostrzegam! Nigdy tego wolnego lte, nie płaćcie im za to
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2016-11-02
*.45.194.*
Na początku kłamstwo bo pani obiecała zę po wykorzystaniu transferu prędkość spadnie do 10Mb/s ( w umowie mowa jest o 32kb/s) Prędkość owszem powalająca była bo i nawet 80Mb/s ale po pierwszym miesiącu i przekroczeniu limitu spadła poniżej 1Mb/s. Teraz po pomad roku męczenia się z tym szajsem mam pr [rozwiń/zwiń]
żadnych
kłamstwa przy zawieraniu umowy, publiczne IP dodadtkowo płatne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam16
link | zgłoś
2016-11-01
*.225.111.*
Dno totalne ten internet z Polsatu. Kończy mi się umowa i co ciekawe dziś jest 1.11.2016 nowy miesiąc a ja mam pingi 266 i więcej oczywiście kończy mi się umowa o czym ich poinformowałem że nie przedłużam. Wszystko jasne złodzieje, wystrzegajcie się ich!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2016-10-30
*.169.1.*
Nie polecam ich internetu nie da sie korzystać, a pomoc techniczna jest nie wykwalifikowana, szczyt możliwości technicznych konsultantów kończy się na poleceniu "prosimy zresetować router" a gdy to nic nie daje to odpowiadają "prędkość sieci zależna jest od kilku czynników, np. lokalizacji czy obcią [rozwiń/zwiń]
Dużo ruchu bo internet jest tak gówniany że trzeba latać po znajomych żeby udostepnili swój internet aby cokolwiek zrobić. A wiadomo ruch to zdrowie! a tak serio to żadnych zalet to badziewie nie ma.
Predkość poniżej 1Mb/s Ukryty limit prędkości do 8KB/s Brak wykwalifikowanej pomocy technicznej Ignorowanie klientów Wysoka Cena (internet z większą prędkością mam w darmowym hot spocie) Brak możliwości zrobienia czegokolwiek I wiele innych ale nie starczyłoby mi czasu by to wszystko wypisać, zresztą jest tego tyle że i tam bym nie dał rady wszystkiego wymienić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zych
link | zgłoś
2016-10-29
*.168.181.*
Chciałbym wszystkich potencjalnych użytkowników Cyfrowego Polsatu przestrzec przed ich produktem IDU-ODU.Przez dwa lata od podpisania umowy , internet w zasięgu stałym LTE (3 km od nadajnika) osiągał prędkości rzędu 10-13 Mb/s, wiec dla nie wymagającego klienta-powiedzmy ok, aczkolwiek u konkurencji [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
laura
link | zgłoś
2016-10-29
*.234.39.*
Internet beznadziejny pod koniem miesiąca zwalnia tak, że mam problem z otwarciem poczty , umowa na internet bez limitu a według chamskiej obsługi z limitem. Absolutnie nie polecam internet DNO !!!!!!
brak
mnóstwo, chamska obsługa, oszuści i złodzieje !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rafał
link | zgłoś
2016-10-29
*.64.158.*
Miejscowość Łochowo gm.Biale-Blota kolo Bydgoszczy net z LTE z CP to totalna porażka nie polecam nikomu Prędkość pobierania do 100kb/s(dodam ze używam tez anteny kierunkowej ) up większy ale bez szalu telefoniczna obsługa klienta na skandalicznym poziomie serwisem nigdy niemożna się połączyć Niezawo [rozwiń/zwiń]
BRAK TOTALNIE ZALET
LTE Obsługa klienta Oferowany w dzierżawę sprzęt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szybki
link | zgłoś
2016-10-28
*.46.163.*
beznadziejny internet nie mozna normalnie zaladowac strony. mega obciazone serwery
brak
wszystko jest tragiczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
radek
link | zgłoś
2016-10-27
*.11.188.*
potwierdzam opinie wszystkich przedmówców w ostatnim miesiacu internet z polsatu to totalny chlam mieszkam w centrów Poznania i predkosc internetu dziala na zawrotnej szybkosci 0.13 kbs totalna porazka wielokrotne proby poloczenia z CF trwajace po kilkadziesiat min za moje pieniadze zawsze koncza si [rozwiń/zwiń]
ciekawe jakie
nie bede wypisywał epitetów bo chyba tylko to mozna napisac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek z Lublina
link | zgłoś
2016-10-27
*.254.243.*
Internet LTE w Cyfrowym Polsacie miejscowość Lublin. Najgorsza usługa jaką kiedykolwiek miałem, tragedia, max prędkość pobierania 1,7 Mbps wysyłka to 0,2 Mbps. Posiadam ruter Huwawei niby mam do wykorzystania 30gb miesięcznie i nigdy nie mogłem tego wykorzystać bo prędkość internetu to totalna por [rozwiń/zwiń]
Brak jakichkolwiek zalet !! Totalny shit !!!
Tylko same wady !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2016-10-25
*.234.191.*
Kompletna porażka, nie pakujcie się w to chyba, że internet jest wam tylko potrzebny do przegladania facebooka. Chodz to też już może być za dużo
Śmieszne XD
Wszystko, wszystko, nie można nawet się dodzwonić do centali i powiedzieć co się dzieje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Allebob
link | zgłoś
2016-10-24
*.191.160.*
LTE cyfrowego polsatu - to w moim mieście totalna porażka. Wynik testu PING 36ms, Dowland 0,84 Mb/s i o dziwo upload 6,17 Mb/s. Wiele razy reklamowane. Zawsze technicznie bez awarii. Na pytanie dlaczego tak niska prędkość pobierania polsat odpowiada, że widocznie przekaźnik jest zbyt mocno obciążony [rozwiń/zwiń]
Tnie totalnie. nie można obejrzeć kilkudziesięcio sekundowego filmu bez zacięcia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2016-10-24
*.192.212.*
Internet beznadziejny,ciągle wyświetla się inf.brak połączenia,nie ma możliwości oglądnięcia filmu,speed test:2,8/0,85 a konsultant twierdzi,że to bardzo dobra prędkość,LTE-jeszcze gorzej,nigdy więcej nie skuszę się na podpisanie umowy z polsatem
brak
nie działa płynnie ,zacina się ,strony otwierają się baaardzo wolno,brak możliwości oglądania filmów,programów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2016-10-23
*.98.196.*
Internet w Cyfrowym Polsacie to jedno wielkie oszustwo... powiedziałbym, że się nabrałem... no w sumie się nabrałem ale nie miałem innego wyjścia bo musiałem się przeprowadzić na za***... ;/ Uważajcie ludzie na CP
Można spalić kg (nerwy spalają kalorie)
Jest limitowany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2016-10-23
*.244.18.*
Internet Cyfrowego Polsatu to całkowita Porażka.Przez okres 24 miesięcy trwania umowy chciałbym podzielić się swoimi doświadczeniami,które nie są pozytywne.W ciągu trwania umowy bardzo rzadko działał prawidłowo,prędkości bardzo słabe,nadzwyczaj awaryjny sprzęt ,ruter i modem wymieniałem kilkukrotnie [rozwiń/zwiń]
Konkurencyjna cena
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Atka
link | zgłoś
2016-10-23
*.134.189.*
Nie kupujcie Internetu w Cyfrowym Polsacie. Reklamują się jako dostawcy szybkiego internetu LTE a w regulaminie, o którym nikt nie mówi, drobnymi literkami jest jak byk napisane że przez 98% czasu zapewniają 8kb/s. Tak, to nie pomyłka! Szkoda, że nie przeczytałam tych opinii wcześniej ale może kog [rozwiń/zwiń]
Brak pewności, że chociaż 2-3Mb/s będą zawsze. Już nie wspomnę o szybkim internecie LTE 20-30Mb jak się rozmawia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2016-10-22
*.251.97.*
Nigdy więcej nie wezmę internetu z CP. Właśnie po dwóch latach współpracy rozwiązałam z nimi umowę. Z tej super prędkości LTE można korzystać tylko bardzo wcześnie rano albo w nocy. Nie pomagały ani moje maile z reklamacją ani telefony, bo "oni nie mają wpływu na to ile osób korzysta z internetu w t [rozwiń/zwiń]
Chyba tylko cena w miarę przyzwoita
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Art
link | zgłoś
2016-10-22
*.66.220.*
Prędkość 1,5 Mb/s przy lte to śmiech Dodzwonić się do bok min 30min Instalator routera zew nie chciał go montować bo było za wysoko przy piętrowym domu na wysokości okna ale po info ze dzwonię do biura to wlazł na drabinę i z łaska zamontował Nie polecam
Oferta 3w1 jest ok
co tanio to byle co
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Losowa prędkość
link | zgłoś
2016-10-22
*.162.243.*
W tej chwili (sobota godzina 10:20) prędkość na speedtest.net to 0,5 mb (LTE) Mam wykupiony najdroższy pakiet + router. Powiem tak z początku nie miałem sytuacji aby prędkość była niższa niż 6 MB i mi to w zupełności wystarczało i byłem bardzo zadowolony. Mam antenę na dachu i z początku miałem du [rozwiń/zwiń]
cena jak w pakiecie
prędkość coraz wolniejsza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Denis
link | zgłoś
2016-02-05
*.114.187.*
Przestrzegam wszystkich przed podpisywaniem umowy z Cyfrowym Polsatem. Mają bardzo nie jasne i nie czytelne umowy w których celowo wprowadzają w błąd nas konsumentów. Kupując internet LTE bez limitu, każdy człowiek logicznie myślący wie, że będzię mógł korzystać z super szybkiego internetu LTE bez l [rozwiń/zwiń]
Nauczka na przyszłość, aby nie podpisywać żadnej umowy z Cyfrowym Polsatem.
Brak internetu, Nie przyjmują reklamacji, Wysokie kary umowne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grzegorz
link | zgłoś
2015-06-21
*.172.247.*
miałem umowę z polsatem na dostęp do telewizji i internetu. Telewizję miałem OK. Internetu ZERO lub nieco więcej. Jak starałem się wyegzekwowac dostęp do internetu, polsat zerwał umowę i przysłał fakturę na prawie 600zł. za zerwanie umowy, którą to nie ja zerwałem tylko polsat.Teraz już druga firma [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek z Opola
link | zgłoś
2015-05-28
*.175.203.*
Uważam, że nie jest to dobry wybór... miałem u nich internet w pakiecie. Zawsze gdy przysyłali fakture to kazali płacić za ponad planowe zużycie transferu, nawet wtedy jak prawie w ogóle nie używałem internetu. Także nie radze w polsacie brać internetu, bo na pewno na tym zysku nie będzie... ja zrez [rozwiń/zwiń]
niejasności odnośnie transferu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewa345
link | zgłoś
2015-04-14
*.152.19.*
Złodziejskie Power LTE bez limitu ma LIMIT!!! Uwaga nie dajcie się naciągnąć. Nie dostaniecie takiej szybkości jaka jest w umowie ,żeby nie wiem co. Potwierdzam to co poprzednik pisze. Nic nie dają reklamacje, z internetu się nie da skorzystać. To badziewie nie tylko mnie muli, ale wszyscy którzy ma [rozwiń/zwiń]
Lejki poniżej normy ,nawet gdy jest pakiet.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2015-02-27
*.205.202.*
Firma BAGNO, nie dość,że fatalna jakość usługi to jeszcze totalny bałagan,żeby nie ująć to inaczej.Umowę z Cyfrowym Polsatem na internet podpisałam w 2012 roku.Już po pierwszym miesiącu przestałam być zadowolona,ale mimo to,że wielokrotnie zgłaszałam reklamację usług,nic to nie pomogło (chodziło o p [rozwiń/zwiń]
ŻADNYCH!!!
fatalna jakość usług,limit wyczerpujący się błyskawicznie,niezorientowani i często niemili konsultanci,totalny bałagan i zamieszanie (chyba,że moja sytuacja wynika z celowego działania)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Cyfrowy Polsat - uwaga chodzi o internet, nie telewizję Opinie