Cukiernie Grochola Opinie

2.4 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Średnia ocen:
2.0 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.grochola.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Klient
link | zgłoś
2023-01-31
*.146.65.*
Janikowo pani która tam sprzedaje urządza sobie pogaduszki ze znajomymi podczas pracy i z laska obsługuje klietowi pieczywo , słownymi tekstami wręcz popędza do wybrania przez klienta tego co chce kupić , nie daje się nawet zastanowić . Byle kupił i wypier***ał.. bo trzeba sobie pogadać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2023-01-10
*:981d:6a96:*
Witam pieczywo ok, ciasto niekoniecznie kwestia dobrego smaku. Bulki ktore robia panie na miejscu porazka bulka z wedlina to kawalek wedliny, plasterek ogorka i tona majonezu aby smakowalo panie mowia, ze to nakaz z gory nie wiem czy by gora chciala jesc bulke z wyciekajacym majonezem przykrytym sa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-03-03
*.76.208.*
Nie polecam pracy w tej firmie. Nikt nie interesuje się pracownikami,puszczają od razu na głęboką wodę, do pracy trzeba było przychodzić na 3:30 a płacone było od 5, Pani menadzer to osoba która ma ciągłe pretensje, przez 3 miesiące nie przyjechała do sklepu zobaczyć nowe pracownice, grafik ustalany [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
X
link | zgłoś
2021-10-23
*.173.248.*
Nie polecam. Próba ukazania wyższości przez menadzerow i kierownictwo. Pracownicy są traktowani przedmiotowo. Pracodawca nie daje prawdziwych umów, „umowa” miała być na 3 miesiące była dana na 1,5 miesiąca, okazało się ze nie byłam zarejestrowana w zusie. Nie miła atmosfera, pracodawca żąda po tygod [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2019-05-21
*.172.117.*
sałatka z "fetą" u Grocholi w Gnieźnie. To nawet nie jest ser typu/podobny do feta. To jest ble..ta. Jak można takie coś pakować do "zdrowej" sałatki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2019-05-05
*.231.25.*
Z głębi serca nie polecam!!! Zamówiłam tort. Wygląd tortu ok ale środek porażka!!! Na margarynę.... Brak mi słów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2019-01-25
*.205.8.*
Bardzo nie miła,arogacka,pyskata ,wytapetowana Kierowniczka stoiska piekarni-cukierni Grochola w Szczecinku ,p.Joanna,najmądrzejsza w całym mieście, ciągle z fochem i chyba za karę że musi tam "pracować".
Dobre wypieki
Fatalna obsługa kierowniczki stoiska
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbigniew
link | zgłoś
2018-05-12
*.8.101.*
nie wiem czy ktoś z kupujących zauważyłlae chleb "MOC ZIAREN " na początku kosztował3,29 i ważył 500gram a teraz kosztuje 3,99 i waży 370ram, ciekawe czym to tłumaczyć ? jawne nabieranie klienta bez konkretnej przyczyny, zasmakował ci to kupuj mniejszy i płać wiecej
obsługa widać ze jest zestresowana ale daje radę u usmiecha sie do klienta
ceny rosną jak oszalałe,a ogólnie produkty nie zdrożały w takiej samej proporcji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2017-08-29
*.254.37.*
Personel nie wytrzymuje tam. Panie zmieniają się błyskawicznie. Często skarżyły się na presję i że musiały zostawac po godzinach za które nie płacono. Żal tych Pań.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2017-06-12
*.7.230.*
Grochola rozwija się a o pracowników nic nie dba,a koordynatorka o byle co sie czepia i traktuje pracowników jak nienormalne i glupie A szef nic lepszy nie jest bo przy klientach stwierdził ze panie sprzeddwczyni sa „syfiary” brak kultury i szacunku do drugiego człowieka. Przestałam odwiedzac p [rozwiń/zwiń]
Bardzo miły panie ekspedietki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mala
link | zgłoś
2015-12-15
*.146.134.*
Zero traktowania ludzi. Na sklepach zimno ze nie idzie wytrzymac. Zal tylko tych pan co stoja za lada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IMKa
link | zgłoś
2014-12-02
*.19.152.*
ODRADZAM zamawiania tortów na specjalne okazje w Cukierni Grochola znajdującej się w Kosakowie (sklep NETTO), jeśli oczywiście zależy Wam, by tort pojawił się na imprezie. Niestety cukiernia ta postawiła mnie w fatalnej sytuacji. Według tej cukierni klient to debil, który zamawia, bo nie potrzebuje. [rozwiń/zwiń]
niekompetenty personel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Cukiernie Grochola Opinie