Cukiernie Grochola Opinie

3.0 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Średnia ocen:
2.1 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.grochola.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Monika
link | zgłoś
2022-03-03
*.76.208.*
Nie polecam pracy w tej firmie. Nikt nie interesuje się pracownikami,puszczają od razu na głęboką wodę, do pracy trzeba było przychodzić na 3:30 a płacone było od 5, Pani menadzer to osoba która ma ciągłe pretensje, przez 3 miesiące nie przyjechała do sklepu zobaczyć nowe pracownice, grafik ustalany [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
X
link | zgłoś
2021-10-23
*.173.248.*
Nie polecam. Próba ukazania wyższości przez menadzerow i kierownictwo. Pracownicy są traktowani przedmiotowo. Pracodawca nie daje prawdziwych umów, „umowa” miała być na 3 miesiące była dana na 1,5 miesiąca, okazało się ze nie byłam zarejestrowana w zusie. Nie miła atmosfera, pracodawca żąda po tygod [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2019-05-21
*.172.117.*
sałatka z "fetą" u Grocholi w Gnieźnie. To nawet nie jest ser typu/podobny do feta. To jest ble..ta. Jak można takie coś pakować do "zdrowej" sałatki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2019-01-25
*.205.8.*
Bardzo nie miła,arogacka,pyskata ,wytapetowana Kierowniczka stoiska piekarni-cukierni Grochola w Szczecinku ,p.Joanna,najmądrzejsza w całym mieście, ciągle z fochem i chyba za karę że musi tam "pracować".
Dobre wypieki
Fatalna obsługa kierowniczki stoiska
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbigniew
link | zgłoś
2018-05-12
*.8.101.*
nie wiem czy ktoś z kupujących zauważyłlae chleb "MOC ZIAREN " na początku kosztował3,29 i ważył 500gram a teraz kosztuje 3,99 i waży 370ram, ciekawe czym to tłumaczyć ? jawne nabieranie klienta bez konkretnej przyczyny, zasmakował ci to kupuj mniejszy i płać wiecej
obsługa widać ze jest zestresowana ale daje radę u usmiecha sie do klienta
ceny rosną jak oszalałe,a ogólnie produkty nie zdrożały w takiej samej proporcji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2017-08-29
*.254.37.*
Personel nie wytrzymuje tam. Panie zmieniają się błyskawicznie. Często skarżyły się na presję i że musiały zostawac po godzinach za które nie płacono. Żal tych Pań.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2017-06-12
*.7.230.*
Grochola rozwija się a o pracowników nic nie dba,a koordynatorka o byle co sie czepia i traktuje pracowników jak nienormalne i glupie A szef nic lepszy nie jest bo przy klientach stwierdził ze panie sprzeddwczyni sa „syfiary” brak kultury i szacunku do drugiego człowieka. Przestałam odwiedzac p [rozwiń/zwiń]
Bardzo miły panie ekspedietki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mala
link | zgłoś
2015-12-15
*.146.134.*
Zero traktowania ludzi. Na sklepach zimno ze nie idzie wytrzymac. Zal tylko tych pan co stoja za lada.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Cukiernie Grochola Opinie