cozacena.pl Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
2.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 19
Średnia ocen:
2.3 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.cozacena.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Stanisław
link | zgłoś
2022-12-01
*.21.119.*
Czekam prawie 3 tygodnie. Brak kontaktu.Na telefony i maile nie odpowiadają.Chyba to oszuści? Nie polecam nawet wrogom.
Zalet nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2022-11-25
*.219.67.*
ściema czekam na zamówienie brak kontaktu zfirmą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nela
link | zgłoś
2022-11-23
*.29.155.*
Oszuści , uważajcie na nich, od ponad miesiąca kontaktuje się z nimi przez Tpay bo na mail nie odpisują, telefon nieaktywny, zero kontaktu połowa produktów nie dotarła od ponad miesiąca. Komputer złom jakby że śmietnika wyciągnięty, poobijany klawiatura brudna z kawałkami jedzenia, odesłałam a oni o [rozwiń/zwiń]
Żadne , same problemy i zszargane nerwy
Brudny ,porysowany, obity, połowa zamówienia nie dotarła a minal już ponad miesiąc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andek
link | zgłoś
2022-11-13
*.11.33.*
wszystko ok polecam
szybka wysyłka
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimierz
link | zgłoś
2022-10-28
*.11.255.*
Mam przeczucie że dałem się wnanipulować w oszustwo. Nie wiem dlaczego taka firma nie jest ścigana z urzędu za oszustwo. Przestrzegam wszystkich nie bądźcie naiwni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Laura
link | zgłoś
2022-10-03
*:2b79:1c28:*
Uwaga na CO ZA CENA !!!Nikomu nie polecam ,na zamowiony towar czekalam prawie 2 tyg ,gdy doszedl okazalo sie ze zlom .Po zwrocie tego cudownego komputera do dnia dzisiejszego nie otrzymalam zwrotu pieniedzy .Z firmą zadnego kontaktu nie ma ,telefonow nie odbierają a na emaile nie odpowiadają !Omijaj [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie wywiązują sie z umow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ariel
link | zgłoś
2022-09-15
*.173.30.*
Czy sklep cozacena? to czasem nie jest jakaś ściema? 5 dzień czekam na zestaw komputerowy a na stronie jest tylko informacja, że jest opłacony i nic dalej z zamówieniem sie nie dzieje. Chyba zostałem oszukany!!!!! Czy ktoś miał podobne doświadczenie???/
brak
same wady jak na razie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-12-01
*.11.92.*
Nie polecam.Mija 9 dzień a przesyłki nie ma, na maile nikt nie odpowiada, telefonu do sklepu nie odpowiada, i tylko wiadomość zwrotna która potwierdza ze zapłaciłam za zamówienie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-08-19
*.6.112.*
Zamówiłam i zapłaciłam za zegarek 2 sierpnia, jest 19.08.21, poza informacją, że sklep otrzymał wpłatę nie mam nic na temat przesyłki, na maile nikt nie odpisuje, telefonu nikt nie odbiera.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-08-09
*:d0ee:757:*
nie otrzymałem przesyłki (zam. 17.07 dziś mamy 9.08.21) ... brak kontaktu telefonicznego ... raczej słabo to wygląda
brak
brak dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mati
link | zgłoś
2021-05-27
*.147.109.*
polecam otrezymałem wszystko ok
opis
czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asiienka
link | zgłoś
2021-03-14
*.0.2.*
wszystko ok polecam towar z godnie z opisem
tanio
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2021-02-10
*.234.210.*
Oszukują Kupiłem sprzęt niezgodny z opisem aukcji. Po odesłaniu sprzętu i kilku próbach kontaktu wmawiają że był rozkładany i wymontowane jakieś części. Jeśli chcesz stracić pieniądze to rób zakupy na tej stronie
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JOLANTA
link | zgłoś
2021-01-28
*.221.156.*
Zdecydowanie nie polecam. Prawie dwa miesiące czekam na komputerek, za który zapłaciłam. To jakaś "ściema" Zero kontaktu. Nie odbierają żadnego telefonu ani sms. Firma "krzak". Ale ciągle polecają swoje towary. Zgłosiłam KRADZIEŻ mojej kasy na policję !!!
zero
nie wysyłają żadnego,. zapłaconego przed dwoma miesiącami towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
paweł
link | zgłoś
2021-01-14
*.30.54.*
Zdecydowanie NIE polecam... zamówiłem zestaw 17.12 dziś mamy 14.01 prawie miesiąc i nie ma ani komputera ani odzewu ze strony firmy...trzeba będzie chyba zgłosić się do instytucji zwanej policją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2021-01-06
*.115.10.*
polecam otrzymałam komputerek w dobrek cenie wszysstko gra i buczy polecam
niska cena
trochę długo szła przesyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2020-11-30
*.204.5.*
Nie polecam. Zamówiłem tani zestaw komputerowy, wysyłka w dwa dni. Minęło 9 dni i echo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aaa
link | zgłoś
2020-11-22
*.215.147.*
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mnajiioe
link | zgłoś
2017-06-20
*.254.140.*
Dla poszukujących okazji cenowych i promocji polecam świetną porównywarkę cen http://www.cozacena.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

cozacena.pl Opinie