cozacena.pl Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
3.3 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.cozacena.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna
link | zgłoś
2021-12-01
*.11.92.*
Nie polecam.Mija 9 dzień a przesyłki nie ma, na maile nikt nie odpowiada, telefonu do sklepu nie odpowiada, i tylko wiadomość zwrotna która potwierdza ze zapłaciłam za zamówienie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-08-19
*.6.112.*
Zamówiłam i zapłaciłam za zegarek 2 sierpnia, jest 19.08.21, poza informacją, że sklep otrzymał wpłatę nie mam nic na temat przesyłki, na maile nikt nie odpisuje, telefonu nikt nie odbiera.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-08-09
*:d0ee:757:*
nie otrzymałem przesyłki (zam. 17.07 dziś mamy 9.08.21) ... brak kontaktu telefonicznego ... raczej słabo to wygląda
brak
brak dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mati
link | zgłoś
2021-05-27
*.147.109.*
polecam otrezymałem wszystko ok
opis
czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asiienka
link | zgłoś
2021-03-14
*.0.2.*
wszystko ok polecam towar z godnie z opisem
tanio
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
paweł
link | zgłoś
2021-01-14
*.30.54.*
Zdecydowanie NIE polecam... zamówiłem zestaw 17.12 dziś mamy 14.01 prawie miesiąc i nie ma ani komputera ani odzewu ze strony firmy...trzeba będzie chyba zgłosić się do instytucji zwanej policją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2021-01-06
*.115.10.*
polecam otrzymałam komputerek w dobrek cenie wszysstko gra i buczy polecam
niska cena
trochę długo szła przesyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aaa
link | zgłoś
2020-11-22
*.215.147.*
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mnajiioe
link | zgłoś
2017-06-20
*.254.140.*
Dla poszukujących okazji cenowych i promocji polecam świetną porównywarkę cen http://www.cozacena.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

cozacena.pl Opinie