Connected Sp. z o.o. Opinie

2.9 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 27
Średnia ocen:
3.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.connected.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Waldi
link | zgłoś
2021-01-25
*.154.40.*
Internet mam już długo, póki co nie było żadnych awarii ani spadków w jakości.
stabilne łącze, dobry kontakt telefoniczny, dobra oferta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuza
link | zgłoś
2020-11-17
*.19.189.*
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2020-09-22
*.174.156.*
Stabilne łącze, raz tylko była jakaś awaria ale po krótkim czasie została naprawiona, więc w kwestii standardów dostawcy internetu brak zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gringosso
link | zgłoś
2020-07-18
*.201.55.*
Absolutnie NIE POLECAM. W ciągu mniej niż tygodnia miałem dwie awarie, brak jakiejkolwiek reakcji biura, bo "nie mają kontaktu z technikiem". Samo zgłoszenie nie wystarczy, trzeba prosić żeby zajęli się sprawą! Przerwy w dostawie całkiem przypadkowe, a jeśli się zdarzy awaria po 16 w piątek to całko [rozwiń/zwiń]
W miarę niska cena
Przerwy w dostawie, częste awarie, brak kontaktu z biurem obsługi klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaca
link | zgłoś
2020-06-03
*.247.48.*
Wszystko działa i nie ma awarii już od ponad roku. Tak naprawdę nie wiem co miałbym dodać, to internet, albo działa szybko, albo nie :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angie
link | zgłoś
2020-05-04
*.196.193.*
Sprawdzają się nawet w tak ciężkich warunkach jak teraz, gdzie większość sieci obciążonych.
stabilność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek G
link | zgłoś
2020-03-17
*.138.222.*
Mam od jakiegoś czasu światłowody, działają bez zarzutu, miałem laga może ze dwa razy przez ponad pół roku
działa, szybki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-03-04
*.159.171.*
najgorszy operator jaki może być, nie podpisujcie z nimi umowy, mnie na szczęście się kończy i przenoszę się do innej sieci. Usługę mam ciągle zablokowaną z komunikatem by zapłacić zaległości a mam już chyba nadpłacone, gdyż dodatkowo zapłaciłam by zdjęli blokadę. Uregulowane płatności a ciągle blok [rozwiń/zwiń]
brak połączenia, blokady, brak usługi a niski poziom obsługi to mało powiedziane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcicn
link | zgłoś
2020-02-01
*.102.18.*
Działa dobrze wszystko, raz mieliśmy awarię ale szybko naprawili
szybki czas reakcji w razie awarii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidia
link | zgłoś
2020-01-07
*.210.28.*
W zasadzie to działa i wszystko zgodnie z umową, montaż szybki i tyle. Brak zarzutów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Connected Sp. z o.o. Opinie