Connected Sp. z o.o. Opinie

2.8 - poziom obsługi
3.0 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 28
Średnia ocen:
2.9 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.connected.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Miki
link | zgłoś
2022-03-31
*.173.41.*
Tragedia, częste awarie obecnie 3 dzień jestem bez netu. Drogo w porównaniu z konkurencją sprzedano mi 300 mb łącze dając router wifi o prędkości 150mb i z 100mb portami LAN. Upload nie sięga limitu
Brak
drogo, niestabilnie, zaniżone parametry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldi
link | zgłoś
2021-01-25
*.154.40.*
Internet mam już długo, póki co nie było żadnych awarii ani spadków w jakości.
stabilne łącze, dobry kontakt telefoniczny, dobra oferta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuza
link | zgłoś
2020-11-17
*.19.189.*
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2020-09-22
*.174.156.*
Stabilne łącze, raz tylko była jakaś awaria ale po krótkim czasie została naprawiona, więc w kwestii standardów dostawcy internetu brak zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gringosso
link | zgłoś
2020-07-18
*.201.55.*
Absolutnie NIE POLECAM. W ciągu mniej niż tygodnia miałem dwie awarie, brak jakiejkolwiek reakcji biura, bo "nie mają kontaktu z technikiem". Samo zgłoszenie nie wystarczy, trzeba prosić żeby zajęli się sprawą! Przerwy w dostawie całkiem przypadkowe, a jeśli się zdarzy awaria po 16 w piątek to całko [rozwiń/zwiń]
W miarę niska cena
Przerwy w dostawie, częste awarie, brak kontaktu z biurem obsługi klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaca
link | zgłoś
2020-06-03
*.247.48.*
Wszystko działa i nie ma awarii już od ponad roku. Tak naprawdę nie wiem co miałbym dodać, to internet, albo działa szybko, albo nie :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angie
link | zgłoś
2020-05-04
*.196.193.*
Sprawdzają się nawet w tak ciężkich warunkach jak teraz, gdzie większość sieci obciążonych.
stabilność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek G
link | zgłoś
2020-03-17
*.138.222.*
Mam od jakiegoś czasu światłowody, działają bez zarzutu, miałem laga może ze dwa razy przez ponad pół roku
działa, szybki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-03-04
*.159.171.*
najgorszy operator jaki może być, nie podpisujcie z nimi umowy, mnie na szczęście się kończy i przenoszę się do innej sieci. Usługę mam ciągle zablokowaną z komunikatem by zapłacić zaległości a mam już chyba nadpłacone, gdyż dodatkowo zapłaciłam by zdjęli blokadę. Uregulowane płatności a ciągle blok [rozwiń/zwiń]
brak połączenia, blokady, brak usługi a niski poziom obsługi to mało powiedziane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcicn
link | zgłoś
2020-02-01
*.102.18.*
Działa dobrze wszystko, raz mieliśmy awarię ale szybko naprawili
szybki czas reakcji w razie awarii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidia
link | zgłoś
2020-01-07
*.210.28.*
W zasadzie to działa i wszystko zgodnie z umową, montaż szybki i tyle. Brak zarzutów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żaneta
link | zgłoś
2019-11-11
*.93.182.*
Korzystam już bardzo długo, jestem zdecydowanie bardziej zadowolona niż z mojego poprzedniego dostawcy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oskar
link | zgłoś
2019-10-09
*.236.42.*
Wszystko działa, zawsze działało i mam nadzieję że działać nie przestanie. Nie wiem skąd taka niska średnia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Madejka
link | zgłoś
2019-09-03
*.120.148.*
Śmiało można brać, spoko kontakt w razie awarii czy czegoś (chociaż nie zdarzały się często) no i ceny są bardzo elo, to też należy wziąć pod uwagę ;P
ceny, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kornelia
link | zgłoś
2019-08-07
*.102.27.*
Internet biorę z Connected już od dwóch lat i ani razu nie było wpadek. A jeśli już coś się miało dziać albo zmieniać to zawsze zostałam poinformowana, kontaktowo zawsze.
rewelacyjny kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lesień
link | zgłoś
2019-07-30
*.120.131.*
Byłem trochę w szoku jak zobaczyłem tak niską średnią. Sam korzystam z usług od 8 miesięcy i ani razu nie miałem problemów w dostawie internetu. Jeśli chodzi o kontakt to zbytnio nie miałem potrzeby kontaktowania się, wykonałem w całym okresie może ze dwa telefony i zostałem cierpliwie wysłuchany.
konkurencyjne ceny, stabilność łącza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-05-02
*.227.215.*
Obsługa klienta na skandalicznie niskim poziomie. Pomimo wielokrotnego zgłoszenia awarii po 4 dniach nadal nie udało się im usunąć usterki powodującej brak dostępu do sieci, a Pani po drugiej stronie kabla, potrafi jedynie powiedzieć że "technicy naprawiają antenę, aby inni abonenci nie stracili dos [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2019-02-23
*.28.251.*
UWAGA - OSZUŚCI - Firma pomimo skutecznego rozwiązania umowy i zaprzestania świadczenia usług, nalicza opłaty i wystawia rachunki, następnie sprzedaje nienależne roszczenia firmom windykacyjnym
UWAGA - OSZUŚCI - Firma pomimo skutecznego rozwiązania umowy i zaprzestania świadczenia usług, nalicza opłaty i wystawia rachunki, następnie sprzedaje nienależne roszczenia firmom windykacyjnym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni
link | zgłoś
2019-01-17
*.159.141.*
No ja muszę akurat wypowiedzieć się pozytywnie o nich. Mam łącze na Polonijnej na światłowodzie i właściwie działa od początku dobrze. Raz zgłaszałem problemy przez telefon i dosyć szybko mi pomogli ustalić przyczyny. Okazało się że problem rzeczywiście był u mnie a nie u nich. Może ceny mogły by by [rozwiń/zwiń]
Działa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2018-12-06
*.248.214.*
Dostawca Internetu poniżej jakiegokolwiek poziomu. Brak jakiejkolwiek rekacji na brak usług. Potrafią jedynie faktury wystawiać za brak Internetu i telewizji. Stanowczo odradzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek
link | zgłoś
2018-10-03
*.248.210.*
Najgorszy dostawca u jakiego podpisalem umowe. Internetu brak, a nawet kiedy jest to dziala tak wolno, ze nie da sie z niego korzystac. Odpowiedz dzialu technicznego, ze problemem sa zaklocenia. Sasiedzi uzywaja swoich sprzetow i to wplywa na prace sieci WiFi. Wedlug nich szybkosc internetu dostarcz [rozwiń/zwiń]
Brak
Dzial techniczny to grupa niewyksztalconych, aroganckich i agresywnych ludzi. Infolinia na rownie niskim poziomie. Nie ma slow, zeby opisac tak beznadziejna obsluge....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xymena
link | zgłoś
2018-09-24
*.159.137.*
PORAŻKA!!!! TOTALNA PORAŻKA!!! NIE POLECAM!!!! obsługi nie ma, internetu nie ma. Jak zgłosiłam że mam problemy z połączeniem i nie da się nic w internecie zrobić, to powiedzieli że zgodnie z ich informacją sygnał jest dobry, a mój problem związany z niepoprawnym ustawieniem mojego laptopa. Ale ja ju [rozwiń/zwiń]
nie ma
wszystko jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XYZ
link | zgłoś
2018-06-01
*.47.107.*
Zdecydowanie NIE POLECAM tego dostawcy internetu. Częste przerwy w dostawie internetu. Infolinie po 16:00 nie funkcjonuje. Od piątku 16:00 do poniedziałku 9:00 nie ma szans na ŻADNĄ pomoc techniczną. W ostatnim czasie nie miałem internetu przez 8 dni, z czego 2 dni naprawiono światłowód, a potem sta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maga
link | zgłoś
2018-03-13
*.47.77.*
Internet początkowo był dobry, po roku (2016) zaczęły się problemy, ciągłe awarie. Komunikacja z infolinia to porażka, wywalone w klientów. O 16 już nie odbierają telefonów bo po co. nie posiadają autokonfiguracji w przypadku restartu routera. A jak już chciałem coś zrobić w mojej sieci domowej to w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KASIA
link | zgłoś
2017-10-23
*.159.154.*
FIRMA PORAŻKA NIKT NIC NIE WIE TELEFON W SKLEPIE NIE DZIAŁA OD ŚRODY A DZISIAJ JEST PONIEDZIAŁEK MAJ A500 METRÓW DO SKLEPU ŻEBY PODEJŚĆ I SPRAWDZIĆ CO SIĘ DZIEJE I N IKT NIE JEST W STANIE SIĘ POFATYGOWAĆ JAKIŚ KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŻADNYCH
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adaś
link | zgłoś
2017-05-22
*.47.78.*
Firma dramat. Drogi i kiepski internet. Obsługa klienta praktycznie nie istnieje. Nikt nic nie wiem. NIE POLECAM !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tan
link | zgłoś
2017-02-19
*.134.153.*
Nie wiem kto pisał tę opinię poniżej ale mam wrażenie, że ktoś z osób pracujących w tej formie. Tragedia tragedia i jeszcze raz tragedia. Oceniam sieć Fibermax ale to jedno i to samo, firma należy do Connected. Nagminne problemy z siecią, awarie, brak komunikacji. Internet nie działa z taką prędkośc [rozwiń/zwiń]
brak
awarie, brak komunikacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anulka
link | zgłoś
2017-02-13
*.178.61.*
Jeśli miałabym komukolwiek polecać dostawcę internetu, z pewnością byłaby to właśnie firma Connected z Krakowa. Doskonała jakość, świetne parametry i naprawdę dobra cena, biorąc pod uwagę, na jak wiele można liczyć. Poza tym przemiła obsługa, a i mogłam liczyć na pomoc fachowców z firmy, którzy przy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Connected Sp. z o.o. Opinie