COMFORTBE Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 53
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.comfortbe.pl/menu,7,e
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bantek164
link | zgłoś
2021-10-25
*.255.72.*
Niedrogie łóżka ale bardzo ładne i fajne, wytrzymałe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adele
link | zgłoś
2021-10-07
*.255.72.*
Cudnie wygodne i komfortowe materace.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-10-04
*.37.193.*
Śliczna łóżeczka dla maluszków i wygodne materacyki. Średnia półka cenowa, a wykonanie bez zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Amigurumi
link | zgłoś
2021-09-09
*.255.84.*
10/10! Bardzo wygodny i porządnie wykonany materac. Ja ważę 74kg a mąż 109kg i ten materac daje radę. Polecam jak najbardziej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arbuz
link | zgłoś
2021-08-26
*.255.76.*
Łóżka dla każdego, nawet dla najwybredniejszych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żuk
link | zgłoś
2021-07-19
*::11a:*
Wysoka jakość wykonania materacy oraz rewelacyjna jakość. Materace wytrzymałe, idealne w profilaktyce wad postawy u dzieci i młodzieży. Salon z Warszawie duży i dobrze wyposażony (jednym słowem jest w czym wybierać).
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-06-22
*:7947:e911:*
Złodzieje i oszuści. 2 miesiąc czekam na zwrot kwoty zakupu.
żadnych
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2021-06-06
*.37.132.*
Lubię ten sklep. Jest niedrogo, a łóżka i materace bardzo solidnie wykonane i wygodne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirabelka
link | zgłoś
2021-06-03
*.37.132.*
Łóżka tapicerowane bardzo dobrej jakości. Pięknie i estetycznie wykonane zgodnie z moim życzeniem. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aras
link | zgłoś
2021-04-20
*.255.68.*
Mnie się tam ich łóżka i materace podobają, tzn są solidnie wykonane, u nas od paru lat i nic się z tym nie dzieje, nie rozlatuje się. Pamiętam, że to nie są jakieś super kosztowne meble, ale mimo wszystko są solidne i dobrze wykonane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

COMFORTBE Opinie