COMFORTBE Opinie

3.3 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 93
Średnia ocen:
3.3 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.comfortbe.pl/menu,7,e
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Łukasz
link | zgłoś
2022-08-10
*:57ae:4153:*
Zdecydowanie odradzam. Po opłaceniu zamówienia brak kontaktu. Mówią, że wysłali a od 2 miesięcy się na materac nie mogę doczekać. Sprawa zgłoszona na policje. Uwaga oszuści.
brak
całokształt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MACIEJ W
link | zgłoś
2022-07-13
*.207.103.*
Informacyjnie dla wszystkich - unikać zakupów!! Moja przygoda z firma zaczęła się 6.04.22 w momencie zamówienia mailowo dwóch antresol sky tower z materacami które mają w swojej ofercie. Termin realizacji miał wynosić około 35 dni roboczych. Jak łatwo policzyć ten termin się kończył 30.05.22. Oczyw [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Brak dostarczenia zamówionego towaru, brak zwrotu gotówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata Fatek
link | zgłoś
2021-12-16
*.173.137.*
Serdecznie polecam-łóżko tzn wielkie łoże BOSKIE ,SOLIDNE PO PROSTU BAJECZNE. POLECAM
Szybki kontakt solidne piękne
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bantek164
link | zgłoś
2021-10-25
*.255.72.*
Niedrogie łóżka ale bardzo ładne i fajne, wytrzymałe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adele
link | zgłoś
2021-10-07
*.255.72.*
Cudnie wygodne i komfortowe materace.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-10-04
*.37.193.*
Śliczna łóżeczka dla maluszków i wygodne materacyki. Średnia półka cenowa, a wykonanie bez zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Amigurumi
link | zgłoś
2021-09-09
*.255.84.*
10/10! Bardzo wygodny i porządnie wykonany materac. Ja ważę 74kg a mąż 109kg i ten materac daje radę. Polecam jak najbardziej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arbuz
link | zgłoś
2021-08-26
*.255.76.*
Łóżka dla każdego, nawet dla najwybredniejszych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żuk
link | zgłoś
2021-07-19
*::11a:*
Wysoka jakość wykonania materacy oraz rewelacyjna jakość. Materace wytrzymałe, idealne w profilaktyce wad postawy u dzieci i młodzieży. Salon z Warszawie duży i dobrze wyposażony (jednym słowem jest w czym wybierać).
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-06-22
*:7947:e911:*
Złodzieje i oszuści. 2 miesiąc czekam na zwrot kwoty zakupu.
żadnych
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2021-06-06
*.37.132.*
Lubię ten sklep. Jest niedrogo, a łóżka i materace bardzo solidnie wykonane i wygodne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirabelka
link | zgłoś
2021-06-03
*.37.132.*
Łóżka tapicerowane bardzo dobrej jakości. Pięknie i estetycznie wykonane zgodnie z moim życzeniem. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-05-29
*.30.16.*
Jedna wielka porażka. Zamówiłam materac w listopadzie, czas realizacji o wiele dłuższy niż określony na stronie. Żadnych informacji o opóźnieniu. Dostawa w połowie grudnia 2020. Uwaga! Po miesiącu w materacu zrobiła się dziura bo się rozkleił... 18 stycznia wysyłam reklamacje... Brak słów na podejś [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszukiwanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Poszkodowany
link | zgłoś
2021-04-21
*.234.11.*
Niestety ta pseudo firma wciąż oszukuje i naciąga ludzi na pieniądze,proponuję zrobić zbiorowy pozew przeciwko Tutakowskiemu.On nie zamierza oddać poszkodowanym ich pieniędzy,żyje z oszustwa i się śmieje w oczy,jego stać,żeby jeździć za granicę i otaczać się luksusem,a nasze dzieci i my jesteśmy okr [rozwiń/zwiń]
brak towaru,brak pieniędzy,brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aras
link | zgłoś
2021-04-20
*.255.68.*
Mnie się tam ich łóżka i materace podobają, tzn są solidnie wykonane, u nas od paru lat i nic się z tym nie dzieje, nie rozlatuje się. Pamiętam, że to nie są jakieś super kosztowne meble, ale mimo wszystko są solidne i dobrze wykonane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2021-04-16
*.234.11.*
Oszukany !!! Pisałem już w październiku2020,Rzecznik i Sąd Polubowny nic nie zdziałali,najlepiej zgłosić sprawę na policję albo Sąd Powszechny.Od lipca 2020 nie otrzymałem ani towaru ani zwrotu pieniędzy.Tutakowski ogłasza się na FB z nowymi zdjęciami,mozna mu tam komentować.A może by tak zbiorowo [rozwiń/zwiń]
brak towaru,brak pieniędzy,brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irma
link | zgłoś
2021-04-14
*.56.254.*
Nie wiem jak to jest, nie mam pojęcia które opinie są prawdziwe a które nie. W każdym razie łózko które kupiłem wraz z materacem dostały dostarczone. Nie mam więc żadnych roszczeń i pretensji. Dla mnie firma zasługuje na solidną piątkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janosik
link | zgłoś
2021-03-03
*:e8e9:ae08:*
TO SKUTKUJE- natychmiast przysłali pieniądze Szanowni Państwo pracownicy Pragnę was uświadomić, że wasz pracodawca dopuszcza się popełnienia przestępstwa. Współpraca z nim grozi wam odpowiedzialnością karną. Pan Piotr nie zdaje sobie sprawy co za chwilę będzie się działo, może cierpi na jakąś cho [rozwiń/zwiń]
Działalność przestępcza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jestem z Wałcza
link | zgłoś
2021-03-03
*:e8e9:ae08:*
Mam gorącą prośbę o informacje od Państwa oszukanych konsumentów, jaki jest tok postępowań Pana Piotra. Ma on pecha, ponieważ trafił na moją osobę, którą też stać na adwokatów. Informacje od Państwa pomogą mi przyjąć strategię na zakończenie praktyk w wyłudzaniu pieniędzy. Mam adwokata, który przy c [rozwiń/zwiń]
Działalność nie zgodna z prawem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirka
link | zgłoś
2021-02-23
*.56.254.*
Jako dosć wymagająca osoba musze stwierdzić, że jakość i wykonanie kontynentalnego łóżka tapicerowanego 8/10. Wygląda porządnie, materiał miły w dotyku i dobrej jakości. Wszystko ok, tylko odcień nieznacznie różni się od tego który wybierałam. Być może prezentuje się po prostu inaczej na dużej połac [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-01-11
*.255.87.*
Jakość łóżek i materacy naprawdę okej. Ceny niskie, więc opłaca się. U mnie nie było żadnego problemu z zamówieniem, dowieźli w ciągu 2 tygodni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2021-01-05
*.225.207.*
Od ponad roku czekam na zwrot pieniędzy. Uwaga na tych naciągaczy!! Nieuczciwy sprzedawca!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2020-10-25
*.234.11.*
20 lipca zakupiłem łóżko piętrowe i echo. Panie tam pracujące zbywają mnie, że za tydzień, że już w drodze, że w lakierni, albo przekierowują na inny numer telefonu. Obiecują że oddzwonią, ale telefon milczy. To ja ciągle wydzwaniam i nic. Odbierają telefon ze sklepu i pytają się z jakiego miasta kt [rozwiń/zwiń]
brak towaru,brak pieniędzy,brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helga
link | zgłoś
2020-10-23
*.159.101.*
Duży wybór tkanin na obicia. Różne style tapicerowania. Bardzo mi się podoba.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenia66
link | zgłoś
2020-10-20
*.205.134.*
Piękne meble tapicerowane robione na zamówienie. Ceny przystępne, termin ok 4-6 tygodni. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-10-20
*.205.134.*
Wysokiej jakości łóżka i materace w przystępnych cenach. Dobre doradztwo i kontakt. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emerald
link | zgłoś
2020-10-04
*.253.166.*
Zakup uważam za udany. Materac dobrze wykonany, syn mówi, że śpi mu się na nim bardzo wygodnie. O dostawie się nie wypowiem, bo materac braliśmy prosto ze sklepu (mamy busa) i przewieźliśmy go własnym samochodem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2020-10-02
*.151.42.*
Nie polecam tej pseudo firemki pana Tutakiewicza. 6 lipca zakupiłem łóżko piętrowe dla dzieci. Czas realizacji zamówienia wynosił 25dni, po tym terminie nie było ze strony Comfortbe żadnego kontaktu u przedłużającym się czasie realizacji. Pani ze sklepu nic nie wie, nic nie może i tylko daje nr tel [rozwiń/zwiń]
brak
wyłudzacze pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-08-31
*.234.211.*
Jeśli zostałeś oszukany przez Comfortbe proszę o kontakt mailowy - [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nowy
link | zgłoś
2020-08-18
*.255.196.*
Wygodne materace w dobrych cenach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wandzia
link | zgłoś
2020-07-20
*.37.202.*
Polecam. Super stosunek jakości do ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ronnie
link | zgłoś
2020-06-24
*.37.192.*
Polecam. Materace bardzo wygodne, u nas waga moja i męża to jakieś 170kg a pomimo tego materac nie jest za miękki i śpi się na nim rewelacyjnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-06-18
*.234.211.*
Wszystkich poszkodowanych przez COMFORTBE proszę o kontakt - [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Falcon
link | zgłoś
2020-06-04
*.255.68.*
Doskonała jakość i wykonanie łóżek oraz materacy. Nie ejst drogo w porównaniu do innych warszawskich salonów meblowych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolasia
link | zgłoś
2020-06-03
*.184.45.*
Nie polecam. Oszuści. Brak towaru i pieniędzy.
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-06-01
*.234.211.*
Również jestem Klientem oszukany przez przedsiębiorsowo Comfortbe. Zamówienie złożone 18.01.2020 nie zostało zrealizowane przez 72 dni, po których odstąpiłem od umowy. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu wpłacone zaliczki. Wszystkich poszkodowanych proszę o kontakt [email protected] [rozwiń/zwiń]
BRAK
Przedsiębiorca nie zrealizował umowy i nie zwrócił pobranej zaliczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-05-26
*.238.146.*
Świetne łóżka i materace w niskich cenach. W sklepie częste promki, jak ktoś chce łóżko tapicerowane na zamówienie to polecam, bo wybór tkanin ogromny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żmija30
link | zgłoś
2020-05-13
*.37.200.*
Łózko i materac, które otrzymaliśmy spełnia nasze wymagania i jest dokładnie takie samo jak w salonie, kiedy podejmowaliśmy decyzje o kupnie tego modelu. Wysyła z kilkudniowym opóźnieniem, co można oczywiście wybaczyć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukana klientka
link | zgłoś
2020-05-07
*.28.80.*
Ostrzegam wszystkich! NIE polecam zakupów ani w sklepach internetowych, ani od pośrednich firm produktów tej firmy. Jedyne, co można zyskać, to nerwy, wpłacając swoje ciężko zarobione pieniądze na konto pana Tutakiewicza. W styczniu zamówiłam towar, którego do tej pory nie otrzymałam. Jestem zbywana [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-04-28
*.37.200.*
Nie wiem na co niektórzy narzekają. Materace super, a jak nie pasuje, to płaćcie 2x więcej i kupujcie gdzie indziej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XAntoniX
link | zgłoś
2020-04-09
*.37.154.*
100% zadowolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leon
link | zgłoś
2020-03-25
*.37.154.*
Co prawda na łózko czekałem jakieś 3 tygodnie, ale po przysłaniu, złożeniu go, koniec końców jest zadowolony z zakupu. Łózko dobrze wykonane, ładne i solidne. ode mnie leci pozytyw!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-03-11
*.251.252.*
Jestem jednym z wielu oszukanych klientów tej firmy! poszukuję osób chetnych do wszczęcia postepowania sądowego zbiorowego kontak do mnie 601576156, Ostrzegam wszystkich przed tą firmą! oszuści!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karo
link | zgłoś
2020-03-11
*.223.212.*
Mam pytanie do Bolesława. Czy udało się Panu odzyskać od nich pieniądze? Zastanawiam się nad pozwem sądowym i nie wiem czy ma to sens, czy będą dalsze koszty. Bujam się z nimi od roku. Nie oddali pieniędzy za zwrócony wadliwy towar. Proszę podzielić się doświadczeniami
Żadnych
Nieuczciwa firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-03-09
*.84.79.*
Drodzy państwo, czy komuś udało się odzyskać pieniądze na drodze postanowienia sądowego?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liza
link | zgłoś
2020-03-05
*.253.167.*
Materac w porządku. Kilka dni opóźnienia w dostawie, ale jakość materaca to rekompensuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
magda
link | zgłoś
2020-02-28
*.217.0.*
Oszuści, zamówiony materac nigdy nie dotarł, kilkukrotnie zmieniany termin dostawy, nie można odzyskać pieniędzy. sprawa zostaje zgłoszona na policję .odradzam przed zakupami w tej firmie oszuści !!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Były pracownik
link | zgłoś
2020-02-24
*.173.153.*
Nie kupujcie materacy które robione są z materacy z wystawek lub smietnikow. Pianka żółta aż śmierdzi. Kleju co kolwiek. Robione przez ludzi bez żadnego doświadczenia. Materace są rozbierane i przerabiane na pseudo nowe. Pracownikom wisi pieniądze czterem osobom po miesiącu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
FUCK U TUTAKOWSKI
link | zgłoś
2020-02-19
*.172.129.*
Raczej żaden kierowca tam już nie jeździ chyba że sam wielki boss który przed obawą klientów podaje się za kierowcę. Ja dziś zrezygnowałem skierowałem sprawę do PiP. Ponadto posiadam wiele nagranych połączeń telefonicznych z samym szefem jak i z klientami do których dostarczałem produkty i mam zamia [rozwiń/zwiń]
żadne
wszelkiego rodzaju
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2020-02-18
*.17.40.*
Bardzo nie polecam. Czas realizacji zamówienia znacznie przekroczony. Kilkukrotnie był zmieniany termin. Finalnie zrezygnowałam z zakupu i zażądałam zwrotu wpłaconej zaliczki. Miała być zwrócona w ciągu 14 dni. Niestety nadal jej nie otrzymałam. Sprawę kieruję do UOKiK i sądu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sierra
link | zgłoś
2020-02-12
*.253.167.*
Moja opinia dotyczy materaca do łóżeczka dziecięcego. Bardzo dobra jakość wykonania, materac wytrzymały, niedrogi, dobrze zapakowany na czas przesyłki. Nie mam zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karola
link | zgłoś
2019-12-29
*.173.168.*
Odradzam zakupów w tym pseudo sklepie. Pół roku czekam na zwrot pieniedzy. Mam wrażenie, że to działalność polegajaca na oszukiwaniu ludzi i przywłaszczaniu sobie ich pieniedzy. Właściciel Piotr Tutakowski to zwykły cwaniak dobrze znany w KRD i RPK, mimo to nadal prowadzi działalność. Nie wystawiają [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bolesław
link | zgłoś
2019-12-23
*.160.156.*
Bardzo ale to bardzo nierzetelna firma wielokrotnie przekładany termin dostawy personel kłamie jak z nut po 2 mięsiącach czekania na łóżko zrezygnowałem z zakupu od listopada czekam na zwrot pieniędzy kategorycznie nie polecam a już pod żadnym pozorem proszę nie wpłacać przed dostawą towaru żadnych [rozwiń/zwiń]
ŻADNYCH
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antośka
link | zgłoś
2019-12-22
*.238.167.*
Super łóżka, stabilne, dobrze zrobione, nowoczesne. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Woźniak
link | zgłoś
2019-12-11
*.255.91.*
Dobra jakość łóżek za niewielkie pieniądze. Stelaż i rama solidnie wykonane, łóżko posłuży z pewnością wiele lat.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-11-25
*.0.121.*
Nie polecam!!! Przeciagają termin wysyłki. Po 2 miesiącach zrezygnowałam z zamówienia i do dziś nie otrzymałam zwrotu pieniędzy!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Margairitka
link | zgłoś
2019-11-20
*.255.91.*
Skłaniam się zgodzić się z większością tutejszych opinii. Comfortbe produkuje solidne łóżka i materace w dobrych cenach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odradzam zakupy w tym sklepie Comfortbe Softbe
link | zgłoś
2019-10-23
*.173.169.*
Szczerze odradzam jakiekolwiek zakupy w tej "firmie". Bardzo długi termin oczekiwania przekładany kilka razy, łózko tapicerowane wykonane z maretiałów najnizszej jakości. Tzw Biuro obsługi klienta ciągle kłamie i odsyła do właściciela który wiecznie nie odbiera telefonu.. Poza tym poznałam osobe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerad
link | zgłoś
2019-10-10
*.255.193.*
Bardzo dobra jakość mebli tapicerowanych. Doskonały stosunek jakości do ceny. Łóżko solidne, wytrzymałe, materiał (welur) nie wyciera się i łatwo się go czyści. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lontka
link | zgłoś
2019-08-08
*.253.164.*
Polecam usługi Comfortbe. Obicie siedziska wraz z oparciem wyszło bardzo fajnie. Co prawda czekaliśmy kilkanaście dni, ale było warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Augustinus
link | zgłoś
2019-07-30
*.255.88.*
U nas pełne zadowolenie z zamówionych materacy. Tak czytam te dobre i złe opinie i sam nie wiem co o nich myśleć. Mnie materace przywieźli po tygodniu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seba
link | zgłoś
2019-07-15
*.209.152.*
ODRADZAM. Firma nierzetelna - czas oczekiwania na dostawę ponad 1,5 miesiąca. Termin dostawy przekładany 5 razy. Łóżko dostarczone w późnych godz. wieczornych - tak, że nie było możliwości sprawdzenia jakości - dnia następnego okazało się, że łóżko jest fatalnie pomalowane (liczne odpryski, zacieki, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Merecha
link | zgłoś
2019-07-11
*.255.72.*
Niedrogie i dobre materace. Polecam
cena, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonymus
link | zgłoś
2019-06-28
*.255.87.*
Rozpisywać się długo nie zamierzam. Comfortbe robi dobre łóżka i materace, które właścicielom z całą pewnością posłużą wiele lat. Ceny okazyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jax
link | zgłoś
2019-06-14
*.37.193.*
Nowoczesne i wygodne łóżka na wymiar. Nasze o wymiarach 240x180cm wykonane perfekcyjnie. Dostawa w 3 tygodnie z wniesieniem do domu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rollo
link | zgłoś
2019-04-29
*.255.76.*
Świetna obsługa i rewelacyjne materace. Jestem mega zadowolona z zakupu. Wszystkim polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alojzik
link | zgłoś
2019-03-28
*.219.91.*
Solidnie wykonane łóżko tapicerowane z wysokim wezgłowiem. Materac dobierany indywidualnie w salonie w Warszawie. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alwaro
link | zgłoś
2019-03-12
*.255.82.*
Dobra jakość łozek i materacy. W domu mamy juz 2 lozka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomas
link | zgłoś
2019-02-22
*.255.82.*
Solidne łóżka i materace w przystępnych cenach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angela
link | zgłoś
2019-02-05
*.254.28.*
Solidne łóżko piętrowe i świetne materace za niewielką cenę. Dzieciaki zadowolone, my też, bo jest więcej miejsca w pokoju. Gdyby tylko nie walka o to które z dzieci śpi na górze byłoby super :))
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czarnyLas
link | zgłoś
2019-02-04
*.106.131.*
ODRADZAM !!!!! długo czekałam na zamówienie, termin realizacji miesiąc, po upływie tygodnia po terminie wreszcie zrezygnowałam (telefonicznie i mailowo), czekam już drugi miesiąc na zwrot pieniędzy, kontakt tylko na nr stacjonarny do Pani, która odsyła na nr komórkowy, pod którym nikt nie odbiera, k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaśka
link | zgłoś
2019-01-29
*.205.134.*
Piękne łóżko tapicerowane i super wygodny materac. Śpi się i odpoczywa znakomicie. Daję 5 gwiazdek, bo ten produkt na to zasługuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
atram
link | zgłoś
2019-01-28
*.173.144.*
Uwaga oszuści!!!! Zamówiłam łóżko (antresola 2-osobowa) z materacem, realizacja planowo miała być przed Świętami. Bardzo trudny kontakt, wreszcie termin przełożony na początek stycznia. Po niedotrzymaniu dwóch kolejnych (podanych na piśmie zresztą) terminów złożyłam wypowiedzenie umowy na piśmie. Mi [rozwiń/zwiń]
brak
oszustwo i wyłudzenie pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamek
link | zgłoś
2019-01-09
*.205.141.*
Niedrogie łóżka i wygodne materace. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jossef
link | zgłoś
2018-12-23
*.205.160.*
Łóżko zamówione 26 listopada zostało dostarczone 12 grudnia. Czas dostawy mniej więcej zgadza się z tym co obiecywali. Rama łóżka wykonana solidnie, bez niedoróbek. Łóżko ładnie prezentuje się z pokoju dzieciaków.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karola
link | zgłoś
2018-12-17
*.47.65.*
Firma wyłudzajaca wpłaty od klientów !!! Omijać! Straciłam blisko 1100 zł. Od sierpnia czekałam na dostawę zamówienia. Aby poszło do realizacji należało zapłacic z góry. Niestety tak zrobiłam .... ani łóżka, ani materaca ani pieniądzy. Sprawa trafia do Prokuratury - na wszystko są dowody. Przestrze [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2018-12-17
*:4cc1:17f7:*
Szukamy osób poszkodowanych w tej pseudo firmie. Osoby oszukane zapraszam do kontaktu : [email protected] . Ja zostałam oszukana na 1000zl. Sprawa została zgłoszona juz na policję i szukamy większej ilości osób poszkodowanych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jozef
link | zgłoś
2018-12-14
*.205.160.*
Polecam w 100%. Wykwalifikowany personel w sklepie, udzielajacy wyczerpujacych informacji. Bogaty asortyment - doskonałe łóżka metalowe i wygodne materace. Dostawa w ciągu 3 tygodni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2018-12-12
*:76a5:a29:*
Szukamy poszkodowanych osób. Potrzebujemy jak największa ilosc osób poszkodowanych by złożyć pozew zbiorowy. Osoby które zechcą złożyć donos prosze o kontakt na: [email protected] Nie bądz bierny i nie czekaj na cud! Ja od sierpnia nie odzyskalam dosc sporej gotówki!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sikorski
link | zgłoś
2018-11-15
*.173.147.*
Nie polecam zakupów w firmie Comfortbe. Zamówione materace otrzymałem z nieopóźnieniem 43 dni. Transport był o 23 w Poznaniu. (Panowie mili). Kontakt z działem odpowiedzialnym za transport żenujący. Informacje o kolejnym przesunięciu terminu za każdym razem otrzymywałem po moim telefonie, nikt nie r [rozwiń/zwiń]
TYLKO WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mokka
link | zgłoś
2018-11-13
*.37.200.*
Świetny materac wykonany dokładnie z dbałością o szczegóły. Dostawa opóźniona o 3 dni, ale to żaden minus. JEstem zadowolona z zakupu i polecam wszystkim niezdecydowanym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-11-08
*:5db5:b724:*
UNIKAJCIE TEJ FIRMY!!!!!
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PiesekLeszek
link | zgłoś
2018-10-18
*.20.116.*
Polecam sklep w Gdyni, produkty bardzo dobrej jakości, obsługa bardzo fachowa i miła no i ceny ekstra
cena, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tonia
link | zgłoś
2018-10-11
*.254.23.*
Fachowe doradztwo i transport z dostawą w terminie. Materac jest bardzo wygodny, porządnie wykonany.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gocha
link | zgłoś
2018-09-26
*.219.69.*
Ja dziś już też nie wytrzymałam , czekam na materac od 27 sierpnia, zamówiłam w konkurencji będę go miała już jutro - a tej firmie podziękowałam i wystąpiłam z wezwaniem do zwrotu poniesionych kosztów Wszystkich potencjalnych klientów przestrzegam przed zakupami w Comfortbe, chyba że ktoś lubi się [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adas kor
link | zgłoś
2018-08-14
*.13.243.*
po miesiącu od zamówienia materaca brak - za każdym razem bajeczka: "tak będzie za tydzień ..." - nie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucas
link | zgłoś
2018-07-04
*.255.64.*
Materace kupowałam w sklepie stacjonarnym w Warszawie. Na dostarczenie materacy czekałam 8 dni (w moim odczuciu to nie jest długo). Przesyłka dobrze zabezpieczona przed transportem. Jednym słowem wszystko OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SD
link | zgłoś
2018-05-29
*.172.231.*
Stanowczo odradzam zakupy w sklepie stacjonarnym lub internetowym Comfortbe.pl Zamówienie nastąpiło w dniu 24.03.2018 na dwa łóżka z notą do wykonania, dostarczenia i montażu w ciągu 21 dni roboczych i…. Dostarczenie towaru nastąpiło w dniu 19.05.2018 czyli 21 dni roboczych!!!! W dostarczonym m [rozwiń/zwiń]
Brak nawet możliwości wypróbowania tylko zagraca pokój - niebezpieczny do urzytku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bernedetka
link | zgłoś
2018-05-15
*.253.187.*
Jedynym minusem był czas oczekiwania, który wynosił 2 tygodnie, aczkolwiek dzwonili do mnie ze sklepu i zostałem o tym fakcie powiadomiony odpowiednio wcześniej. Natomiast co do jakości i wykonania materaca nie przyczepie się, bo jest naprawdę solidnie wykonany i śpi się na nim komfortowo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zefir
link | zgłoś
2018-01-08
*.37.192.*
Najlepszy materac jaki do tej pory miałem. Cena średnia, jakość najwyższa. Duży plus za dobry kontakt ze sklepem i pracownikami oraz szybką wysyłkę. Pełna oferta na stronie producenta www.comfortbe.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwester
link | zgłoś
2015-09-14
*.2.96.*
Zapłacone 100 % - po obiecanych 7 dniach towaru i kontaktu brak. Po kilkudziesięciu telefonach do kilku osób okazało się że mają problem w Markach... po 14 dniach materac trafia pod wskazany adres... pierwsze co rzuca się w oczy to bardzo niechlujne wykonanie. Musieli też nieźle pić na zakładzie ( b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kangurek Kao
link | zgłoś
2014-08-15
*.42.205.*
bardzo szybko i sprawnie załatwione zamówienie, na bieżąco informacja mailowa od sprzedającego o statusie zamówienia, przesyłka błyskawiczna, polecam gorąco
nie mam uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michal
link | zgłoś
2014-06-13
*.9.106.*
Dokonałem zakupu materaca termoelastycznego i po miesiącu użytowania moge przyznać ze w końcu z Żoną codziennie czujemy się wyspani i budzimy się bez bólu kręgosłupa. Dodatkowo w promocji załapaliśmy się na poduszki po 1 zł co dodatkowo przekonało nas do zakupu. Zamówienie zrealizowano w 6 dni co by [rozwiń/zwiń]
Dobra cena i jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

COMFORTBE Opinie