Centrum Rehabilitacji Kompleksowej Opinie

4.1 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 37
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
centrumrk.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Pomoc
link | zgłoś
2021-08-03
*.180.252.*
Zapraszam do kontaktu osoby potrzebujące porady prawnej 516 579 309
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2021-07-06
*.106.24.*
Przestrzegam wszystkich przed tą nieuczciwą firmą. Może ktoś ma pomysł jak odzyskać pieniądze.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-07-05
*.24.236.*
Jakość usług spadła ale wywiązują się ze swoich zobowiązań. Chodzi o dlugie terminy. Dwuletnia umowa kończy mi się we wrześniu ale już nie przedłuze.
cena i zakres rehabilitacji
coraz dłuższe terminy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-05-20
*.79.50.*
Pod adresem komunikowanym na https://centrumrk.pl/kontakt: Centrum Rehabilitacji Kompleksowej sp. z o.o. ul. Żelazna 40/U5, Warszawa 00-832 nie funkcjonują od października 2020. Pod adresem Przasnyska 6A, 01-756 Warszawa też nikt ich nie widział. Udało mi się uzyskać adres korespondencyjny Wólczyńs [rozwiń/zwiń]
brak brak brak, jeden wielki przekręt finansowy
wyłudzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Centrum Rehabilitacji Kompleksowej
link | zgłoś
2021-05-11
*.172.111.*
Nowy numer telefonu do Biura Obsługi Klienta: 22 100 85 40 W celu realizacji usługi medycznej zapraszamy do kontaktu telefonicznego bądź kontaktu poprzez skrzynkę e-mail [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-04-30
*.79.50.*
Trzeba wszystko zgłaszać do rzecznika praw konsumenta a w konsekwencji do prokuratury bo to jest przestępstwo karalne.
brak
odradzam nawiązanie jakiejkolwiek współpracy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seniorka
link | zgłoś
2021-04-13
*.173.236.*
Wysłałam oficjalna reklamacje na adres z umowy i dostałam zwrot z adnotacją,ze adresat wyprowadził się. Po dwóch miesiącach dostałam od nic maile,ze "infolinia działa bez zarzutu" . Panie owszem odbierają już telefony ale nie rejestrują bo ponoć CRK nie ma podpisanych umów z wieloma specjalistami.C [rozwiń/zwiń]
brak możliwości zrealizowania usługi zgodnie z umową
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-04-07
*.79.50.*
Polecam w sprawie nienależytego wykonania usługi lub bezpodstawnym przetrzymywaniem wpłaconej kwoty po wypowiedzeniu umowy kontakt z miejskim rzecznikiem konsumenta lub z UOKIK (im więcej trafi do nich spraw z CRK, tym lepiej). Na infolinii sympatyczne panie niestety nie pomogą, wysyłają "korespond [rozwiń/zwiń]
brak
wadą podstawową jest funkcjonowanie tej pseudo spółki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bozena
link | zgłoś
2021-03-29
*.173.233.*
Od października ubr nie mogę zrealizować rzadmego zlecenia. Reklamacje nic nie fają. Nikt nie odpowiada na maile. Jestem rozrzalona i bezsilna...nie polecam ich usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
CRK
link | zgłoś
2021-03-16
*.173.168.*
Nowy numer telefonu do Biura Obsługi Klienta: 22 100 85 40
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Centrum Rehabilitacji Kompleksowej Opinie