Catering Food Harmony Opinie

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.cateringfoodharmony.p
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anna
link | zgłoś
2020-11-16
*.252.63.*
Przepyszne posiłki!! :) wszystko przygotowane z dokładnością, starannie, ze smakiem - widać że ktoś kto przygotowuje menu ma głowę na karku :) Wszystko dowożone na czas, w razie potrzeby można też szybciutko skorygować terminy dostaw gdyby ktoś musiał coś przesunąć. Polecam!! :)
jakość, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-11-13
*.182.243.*
Pyszne,świeże, codziennie urozmaicone posiłki polecam polecam polecam
Świeże
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-11-12
*.26.187.*
Nigdy nie czułam się lepiej niż na diecie od Food Harmony. Przebiegam godzinę na bieżni bez ani cienia zmęczenia. Mam płaski brzuch i dużo energii. Uwielbiam za smak, jakość i komfort!
Smak, skład, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2020-11-12
*.26.187.*
Wysokiej jakości składniki diety przynoszące efekty. Dobry kontakt z firmą, smaczne, niepowtarzające się potrawy. Bardzo polecam!
Jakość składników, niepowtarzające się menu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2020-11-12
*.173.93.*
Bardzo ciekawa oferta. Niektóre dania uwielbiam i czekam z utęsknieniem powtórki np. spring rollsy. Prawdziwy szok to dieta Ewy Dąbrowskiej, która normalnie jest niejadalna a w wersji Food Harmony przepyszna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2020-11-12
*.47.130.*
Dania bardzo kreatywne, czuć kuchnie świata i jakże smaczne a zarazem odmienne od babcinych przepisów...
Świeże, bez konserwantów i możliwość wyboru posiłków w zależności od diety.:))
Plastikowe opakowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2020-11-11
*.0.103.*
Barzo pysze jedzonko,ładnie podane w pojemnikach ekologizych.Bardzo polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-11-10
*.182.243.*
Świetnie doprawione posiłki, ciekawe smaki, przeglad kuchni świata!!! Jestem pod wrażeniem tych młodych dziewczyn, krok po kroku systematycznie i smacznie rozwijaja firmę zdobywając serca i żołądki klientów, wysublimowane smaki zdobywają nowych wyznawców.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-11-10
*.47.108.*
Catering dietetyczny Food Harmony polecam z całego serca. Bardzo smaczne i świeże posiłki dopasowane do moich potrzeb. Szybki kontakt z Panią dietetyk.
profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Catering Food Harmony Opinie